Hello Box – editie juli 2015

Ik heb deze week niet zo’n leuke week. Of eigenlijk heb ik gewoon een rotweek. Ik ben moe, verdrietig, chagrijnig: noem het maar op. Niet zo gek in mijn situatie, maar ook gewoon niet leuk. Het was dan ook een welkome verrassing toen ik gisteravond thuis kwam van mijn werk, en een leuk pakketje vond: de Hello Box van de maand juli! Natuurlijk heb ik hem meteen op de foto gezet voor jullie, ik laat jullie in dit artikel zien wat voor moois en leuks er allemaal weer in zat!

Hello Box

Hello Box – editie juli 2015

Hello Hello Box, Hello cuteness overload! Zoals ik de vorige keer al vertelde, ziet de inhoud van de Hello Box er altijd ontzettend schattig uit. Voor alle grote kleine meisjes zoals ik, even een momentje voor jezelf in het drukke bestaan wat we leiden. Er kwam meteen een grote glimlach op mijn gezicht toen ik de box openmaakte…

Hello Box

Het mag dan wel hartje zomer zijn, de makers van Hello Box hebben de afgelopen dagen vast bedacht dat het een goed idee was om wat sfeer en warmte voor in huis in de box te stoppen. Een mini brandertje met een blikje Soy Wax Melts in verschillende geuren (en schattige vormpjes), dat komt met dit herfstweer ontzettend goed van pas.

Hello Box

Hello Box

Om een mooi egaal bruin kleurtje te krijgen (en te houden), is regelmatig scrubben belangrijk. Deze Hand and Body Scrub met een zoete Cupcake geur werkt tevens verzorgend dankzij de aanwezigheid van Cacoa boter.

Hello Box

De scrub heeft een milde scrubkorrel, waardoor hij ook voor de wat gevoeligere huid geschikt is. Ik kan niet wachten om hem mee onder de douche te nemen!

Hello Box

Na het scrubben verzorg je je huid met deze rijke body butter met de zomerse geur van Jasmijn, Roos en Lily of the Valley.

Hello Box

Qua textuur vind ik het meer op een body crème dan op een body butter lijken, maar dat vind ik in deze tijd van het jaar helemaal niet erg. Hij smeert ontzettend fijn uit, en voelt zacht en verzorgend op mijn huid.

Hello Box

Hello Box

Een opvallend product in de Hello Box van juli vind ik deze minerale oogschaduw in drie verschillende kleuren. De donkerblauwe kleur vind ik nog wel draagbaar, maar oranje en lime groen zie ik mezelf niet zo snel op mijn oogleden smeren, hihihi!

Hello Box

De pigmentatie is ook niet al te best, ik denk niet dat ik deze oogschaduws vaak zal gebruiken. Dit vind ik dan ook meteen het minste product uit de box van deze maand.

Hello Box

Toen ik deze cupcake zag, was mijn eerste gedachte: wauw, wat zal dat mooi kleuren in bad! Maar dit is geen badproduct, het is een ‘Cupcake Freshener’, een solide luchtverfrisser om in bijvoorbeeld je kledingkast te gebruiken. Ik vind het een erg leuk idee!

Hello Box

Zoals iedere maand, zitten er ook weer leuke extra goodies in de Hello Box. Dit keer zijn dat vrolijke cupcake-papiertjes, vier leuke rietjes, een schattig kadozakje en een al even schattig tas-spiegeltje <3

Hoewel de minerale oogschaduws voor mij persoonlijk niet hadden gehoeven, vind ik het weer een erg leuke Hello Box. De totale waarde van de box (exclusief de extra goodies) is € 42,65, dat is meer dan het dubbele van de aanschafprijs. Ik heb destijds een abonnement voor drie maanden afgesloten en dit was alweer mijn tweede Hello Box, maar ik ga zeker mijn abonnement verlengen over een maand, ik vind hem té leuk!

Hello Box

De Hello Box: hoe werkt het?

De Hello Box kost € 19,95 voor een losse maand. Je kunt ook een abonnement afsluiten op de Hello Box, je box wordt goedkoper naarmate je voor een langere periode een abonnement afsluit (bij drie maanden € 18,95, bij een half jaar € 17,95, tot € 15,95 bij een jaarabonnement). En als je een abonnement voor minimaal drie maanden afsluit, krijg je bij je eerste box één exemplaar gratis (geldig tot 10 oktober 2015). Hier vind je meer informatie over de verschillende abonnementen, en kun je meteen een abonnement afsluiten als je wilt: klik Je ontvangt de Hello Box steeds aan het einde van de maand, je kunt tot de 10e van iedere maand bestellen om de box van die maand te ontvangen. Als je na de 10e bestelt, ontvang je de box van de volgende maand.

5 Comments on Hello Box – editie juli 2015

 1. Bianca
  30 juli 2015 at 13:34 (7 jaren ago)

  Op de oogschaduw na is het zeker een leuke en schattige box! Dikke knuffel <3

  Beantwoorden
 2. mireille
  30 juli 2015 at 10:59 (7 jaren ago)

  Wat een leuke producten. Ben benieuwd hoe ze bevallen.

  Beantwoorden
 3. Marion
  30 juli 2015 at 09:35 (7 jaren ago)

  Wat een ontzettend vrolijke box! En die waxmelts en dat brandertje vind ik erg leuk. Ik heb nu zelf ook de brander aan. Kan best met dit weer.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.