Helemaal Heppie de Peppie met de AH bezorgservice

Zo dol als ik ben op shoppen, zo’n hekel heb ik aan boodschappen doen. En met mijn drukke leven is dat uur wat ik er iedere week mee kwijt ben, eigenlijk ook gewoon zonde van mijn tijd. Al een tijdje liep ik met de gedachte om mijn boodschappen online te doen en thuis te laten bezorgen door de AH bezorgservice, maar eigenlijk vond ik dat belachelijk luxe. Tot ik een paar weken geleden toch de knoop doorhakte. Oh men, er ging een wereld voor me open!

AH bezorgservice

AH Bezorgservice

De eerste keer dat mijn boodschappen bezorgd werden door de AH Bezorgservice, stond ik nog net niet te springen van enthousiasme, hihihi! Ik had nog eens wat navraag gedaan hier en daar, en besloten om het gewoon eens te proberen. Ik zou dan vanzelf wel zien of de mitsen en maren die ik zag, er ook echt waren. En guess what? Er zijn helemaal geen mitsen en maren!

Zo was ik een beetje bang dat de verse producten van mijn boodschappenlijstje (zoals groenten en fruit), nog maar 1 of 2 dagen houdbaar zouden zijn na aflevering. Dit heb ik tot nu toe (ik heb de boodschappen nu een keer of 6 laten bezorgen) nog niet één keer meegemaakt. Sterker nog: ik heb het idee dat ze langer houdbaar zijn dan de exemplaren die hier op het dorp in het schap liggen.

Verder is het samenstellen van mijn boodschappenbriefje nog slechts een peulenschil. Ik pak mijn bestelling van de week ervoor erbij, streep weg wat ik niet nodig heb, en voeg toe wat ik deze week extra nodig heb. Je kunt je lijstje tot 0.00 uur ’s avonds vóór de dag van levering nog aanpassen, dus als je iets vergeten bent, voeg je dat gewoon nog even toe. Ik heb inmiddels ook de app op mijn iPhone gezet, zodat ik ook als ik niet achter mijn laptop zit, mijn boodschappenlijstje kan bijwerken.

Ik heb tot nu toe iedere week een andere bezorger gehad, maar ze zijn allemaal even aardig en vriendelijk. Hetzelfde geldt voor de dame van de klantenservice, die mij een week na de eerste levering belde of ik tevreden was over de eerste bezorging.

’s Ochtends kan ik op de website zien hoe laat de bezorger ongeveer komt (een tijdsbestek van een half uur) en een half uur van tevoren krijg ik een sms, waarin dit tijdsbestek is terug gebracht tot een kwartier. Dus als ik nog even snel Benthe moet uitlaten, kan dat prima. Vorige week dreigde het even mis te gaan: ik had gekozen voor bezorging tussen 18.00 en 20.00 uur (altijd), maar ik zag op de website dat de bezorger tussen 17.15 en 17.45 zou komen. Omdat ik ook meer betaal voor bezorging tussen 18.00 en 20.00 uur, was ik in eerste instantie een beetje boos, maar besloot het gewoon even af te wachten. Om 17.05 kreeg ik een sms-je: We verwachten tussen 17.35 en 17.50 bij u te zijn met uw boodschappen. Bent u nog niet thuis, dan wacht de bezorger tot 18.00 uur. Kijk, en dat vind ik nou service, daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Afhankelijk van waar je woont en welke dag en tijdstip kost het bezorgen tussen de € 4,95 en € 7,95. Iedere week zijn er andere producten geselecteerd, bij aankoop waarvan je korting op de bezorging krijgt, of zelfs helemaal gratis.

Ik ben zo enorm blij dat ik deze beslissing genomen heb, dit had ik echt zó veel eerder moeten doen! Het scheelt me niet alleen iedere week een uur van mijn kostbare en schaarse vrije tijd, maar ik loop ook niet meer als een kip zonder kop door de winkel omdat ik altijd mijn boodschappen in een belachelijke volgorde op mijn briefje zet. En ik loop niet meer met mijn boodschappen van het schap naar het karretje, van het karretje naar de band, van de band naar mijn boodschappenkrat in het karretje, van het karretje naar mijn auto en van mijn auto naar de keuken te zeulen. De bezorger zet mijn boodschappen netjes in de keuken, en ik hoef ze alleen nog maar op te ruimen. Als dit al luxe is, dan is het een stukje luxe waarvan ik vind dat ik die dubbel en dwars verdiend heb 🙂 Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!

Dit is een niet-gesponsord artikel, maar puur gebaseerd op mijn enthousiasme 🙂

13 Comments on Helemaal Heppie de Peppie met de AH bezorgservice

 1. sabrina
  22 juli 2016 at 13:16 (6 jaren ago)

  Ideaal hoor! Ik heb een aantal keren besteld en dan opgehaald bij een pickup punt. Daar doen ze het dan in de auto en hoef je het zelf alleen nog maar binnen te zetten. Heerlijk!!

  Beantwoorden
 2. Cindy
  21 juli 2016 at 20:42 (6 jaren ago)

  Hm, toch wel aantrekkelijk… dacht dat ook altijd, dat je dan de verse producten niet zo lang meer kon bewaren (pak in de supermarkt ook altijd de achterste producten haha)
  Vind het alleen erg lastig om te bepalen wat ik moet eten voor een paar dagen (doe altijd 2 a 3 keer per week boodschappen voor 2 a 3 dagen) en bepaal dat vaak in de winkel zelf. Ga er eens naar kijken. Laatste tijd steeds meer hekel aan boodschappen doen. Vooral als er veel krijsende kinderen zijn, en die zijn er altijd! Kan dan niet meer nadenken… Of mannen die lopen te fluiten, grrr…

  Beantwoorden
 3. Astrid
  21 juli 2016 at 19:58 (6 jaren ago)

  Klinkt inderdaad heel luxe! Ik vind boodschappen doen ook altijd zo saai…

  Beantwoorden
 4. Roos
  21 juli 2016 at 18:33 (6 jaren ago)

  Hier laat ik ook wekelijks de boodschappen bezorgen en ik ben ook super tevreden.

  Topservice bij Appie, daar betaal ik graag die extra bezorgkosten voor. Precies om die redenen die je noemt. Ik krijg ook vaak extra producten toegevoegd om te proberen, ben echt superblij met deze service en zolang ik het me kan veroorloven blijf ik dit ook doen.

  Beantwoorden
 5. Marieke
  21 juli 2016 at 17:32 (6 jaren ago)

  Haha, je hebt groot gelijk! Ik doe het ook regelmatig, vooral omdat wij geen auto rijden en met 2 kinderen kan ik niet zoveel meenemen. Ik vind het ook helemaal fantastisch 🙂 wanneer je een allerhande box besteld is bezorging gratis.

  Beantwoorden
 6. hilde
  21 juli 2016 at 17:22 (6 jaren ago)

  Heel af en toe doe ik het ook. Maar vaak combineer ik de boodschappen met andere boodschappen in het winkelcentrum en vind ik het niet zo vervelend.

  Beantwoorden
 7. Sue
  21 juli 2016 at 16:18 (6 jaren ago)

  Ik heb ook al een paar keer de boodschappen thuis laten bezorgen door AH. Sinds kort doet de Jumbo dat ook en die probeer ik nu uit. Die is toch net even iets goedkoper dan AH. Maar inderdaad, het is ideaal!

  Beantwoorden
 8. Nicole
  21 juli 2016 at 14:37 (6 jaren ago)

  Het lijkt me zo ontzettend heerlijk om niet meer met zware kratten te hoeven sjouwen!
  En je boodschappen niet meer 4-5 keer in je handen te hoeven hebben.
  Ik kan niet wachten totdat ik verhuisd ben.Want hier in dit dorp doen ze er niet aan….ppffffff (ze lopen hier nog eeuwen achter)
  Nu alleen nog ff bekijken of het AH,Jumbo of de Plus gaat worden…..of allemaal een keer uitproberen.
  Thanks voor de eerlijke review!

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 juli 2016 at 14:44 (6 jaren ago)

   Wat gek dat ze dat bij jullie niet doen, zelfs in dit kleine dorp is het mogelijk. Twee weken geleden moest de bezorger speciaal voor mij van regio Den Haag?Rotterdam naar Dinteloord rijden en weer terug.

   Beantwoorden
 9. Miranda Aerts
  21 juli 2016 at 14:20 (6 jaren ago)

  Ik ga het ook nog eens doen, ik heb geen hekel aan boodschappen doen maar het is zo lekker luxe 🙂

  Beantwoorden
 10. Mariëlle
  21 juli 2016 at 14:05 (6 jaren ago)

  Hihihi ik zag het al op social media, wat goed dat je het gewoon eens hebt geprobeerd. Want he, nu heb je dit toch maar mooi ontdekt 😀 Wat ik nu even mis en waar ik wel benieuwd naar ben, hoe extra duur is het? 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 juli 2016 at 14:08 (6 jaren ago)

   Ik heb het even toegevoegd in het artikel 🙂

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.