Herfst bij Wat Maakt Je Mooi ♥

Hoera, het is Herfst bij Wat Maakt Je Mooi! Hoera omdat dat betekent dat er weer heerlijke warme comfy geuren in het assortiment komen ♥ Ik houd daar toch denk ik het meeste van, zeker nu, in deze tijd. Onlangs zag ik op facebook twee nieuwe geuren Fluffy Body Butters voor het najaar voorbij komen. En omdat ik er daar werkelijk nooit genoeg van in mijn kast kan hebben, deed ik een bestelling. Ja, alweer ๐Ÿ˜‰ Ik vertel je in dit artikel over de geuren Autumn Afternoon en Spiced Apple ♥

Herfst bij Wat Maakt Je Mooi

Herfst bij Wat Maakt Je Mooi

Ik kan me van vorig jaar niet herinneren dat er speciale producten waren in de herfst bij Wat Maakt Je Mooi. Wel natuurlijk voor Kerst, maar die komen altijd wat later. Super leuk dus dat er nu deze twee herfstige Fluffy Body Butters zijn. Zoals ik al wel vaker verteld heb, gebruik ik in de koudere maanden het liefst producten met warme, comfy geuren. Terwijl het in de warmere maanden juist wat frisser en fruitiger mag zijn. Dit jaar was ik al heel vroeg toe aan comfy geuren, zelfs toen het nog bloedheet was. Komt vast door de gekke tijd waarin we zitten.

Herfst bij Wat Maakt Je Mooi

Spiced Apple Fluffy Body Butter

De geur van appel is, hoewel fruitig, natuurlijk een echte najaarsgeur. Ik heb in het verleden al vaker verzorgingsproducten met deze geur gehad, ik vind het echt heerlijk. Spiced Apple ruikt naar groene appel, kaneelstokjes, een vleugje kruidnagel en maple sirop. Een heel bijzonder combinatie van het zoetzure van de appel en het zoet-kruidige van de overige geurnoten.

Ik heb al vaker over de Fluffy Body Butters van Wat Maakt Je Mooi geschreven. Ze bevatten allemaal een intens verzorgende mix van Sheabutter, Kokosolie en Amandelolie. Eigenlijk gebruik ik maar amper nog andere verzorgende producten na het douchen ๐Ÿ™‚

Herfst bij Wat Maakt Je Mooi

Autumn Afternoon Fluffy Body Butter

De andere geur uit de Herfst ‘collectie’ van Wat Maakt Je Mooi is Autumn Afternoon. Die is zo mogelijk nog bijzonderder dan Spiced Apple:

Een verfijnde warme mix van vijg, caramel en kaneel, gevolgd doorย aardse basisnoten vanย koffie, takjes en nat bos. De heerlijke geur is afgetopt met frisse tonen van appel, citroen en gember.

Ik was bij mijn keuze van deze geur vooral afgegaan op de eerste drie geurnoten. Die ruik ik er duidelijk in, maar de overige geurnoten zijn zeker ook te herkennen. Ik vind het best een ‘complexe’ (als in: veel verschillende geurnoten) geur, de term verfijnd is hier zeker op zijn plaats.. Waar ik Spiced Apple eigenlijk iedere dag wel kan gebruiken, moet ik voor Autumn Afternoon echt in de stemming zijn. Hij is wat minder ‘comfy’ dan Spiced Apple, is wat levendiger zeg maar.

Herfst bij Wat Maakt Je Mooi

Fluffy Body Butter liefde ♥

Zal ik gewoon nรณg een keer vertellen hoe verliefd ik ben op de textuur van de Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi? Hoe letterlijk fluffy deze is als je hem uit de pot haalt, en hoe hij vrijwel direct smelt zodra hij in aanraking komt met je huid? Hoe heerlijk hij zich laat verdelen en inmasseren? Wat een fijn, verzorgend, maar nooit te vol of plakkerig laagje hij achterlaat op mijn huid? Dat ik hem afgelopen zomer zelfs op de bloedhete dagen gebruikt heb, en hij zelfs toen niet plakkerig of te vol aanvoelde?

Als ik je nu, na al die lovende artikelen, nog steeds niet omgepraat heb, dan gaat dat waarschijnlijk ook niet meer lukken hahaha! Ik ben gewoon echt een topfan!

De Fluffy Body Butter van Wat Maakt Je Mooi kost โ‚ฌ 6,95 en is verkrijgbaar in verschillende geuren. Een aantal daarvan, zoals deze twee, is tijdelijk verkrijgbaar, en een aantal zit in het vaste assortiment.

5 Comments on Herfst bij Wat Maakt Je Mooi ♥

 1. Mariska
  22 november 2020 at 13:43 (2 jaren ago)

  Interessant dat er weer nieuw geuren zijn, ga eens kijken binnenkort. Ik heb Cuddly Cashmere ook opgemaakt als shower smoothie. Die was zo lekker!

  Beantwoorden
 2. Deb
  9 november 2020 at 18:22 (2 jaren ago)

  Lijken me beide heerlijke geuren (ook qua ingrediรซnten zien de producten er top uit), vooral naar Autumn Afternoon heb je me heel benieuwd gemaakt. Ik ben ook gek op de body butters van WMJM maar omdat het bij mij heel lang duurt voor ze goed ingetrokken zijn, moet ik eerlijk bekennen dat ik ze daardoor niet meer besteld heb. Gelukkig zijn er nog genoeg andere fijne producten wellicht ook met herfst geuren . Ik ga snel weer eens kijken.

  Beantwoorden
 3. bychristiana
  9 november 2020 at 08:57 (2 jaren ago)

  Ik ben wel benieuwd naar de geur Autumn Afternoon. Ik hou nooit van de geur van koffie in cosmetica, maar als jij zegt dat je toch vooral de vijg, caramel en kaneel ruikt, lijkt het mij wel wat.

  Beantwoorden
 4. Bianca
  9 november 2020 at 08:38 (2 jaren ago)

  Dit is zo’n heerlijk spul. Ik bestel het ook regelmatig vooral de bodybutters. De allerbeste.

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  8 november 2020 at 15:51 (2 jaren ago)

  Mmm, klinkt lekker! ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.