Herfstvakantie shoplog Riceteria Uden

Afgelopen week was ik een weekje vrij, en zoals het inmiddels een traditie geworden is, ging ik naar Riceteria Uden. Ik ging dit keer met een jurkenzusje, zij was er nog nooit geweest. Ze keek haar ogen uit, maar ook ik heb weer mooie items aan mijn Rice verzameling toegevoegd. Ik laat jullie zien wat ik allemaal kocht!

Riceteria Uden

Herfstshoplog Riceteria Uden

Zoals altijd wanneer ik bij Riceteria Uden ben, ging er meer mee terug naar huis dan ik gepland had ๐Ÿ˜‰ Ik loop altijd meerdere keren een rondje door de winkel, en iedere keer zie ik weer wat anders leuks. Maar omdat ik begin van de week heel veel kleding had verkocht, ‘mocht’ ik ook gewoon lekker losgaan van mezelf. En gelukkig gaat het Rice servies heel lang mee, dus heb ik ook heel lang plezier van mijn aankopen ♥

Deze keramieken kommetjes ben ik aan het sparen. Omdat ze wat duurder zijn (โ‚ฌ 24,90) koop ik er iedere keer eentje. Dit is nu de derde, en ook van de bijpassende kopjes heb ik er drie. Ik heb inmiddels ook de nodige keukenhulpjes van Rice in mijn keuken, maar ik had nog geen spatel, ontdekte ik. Dus die nam ik nu ook mee. Nu ik zoveel kook en bak, gebruik ik dit soort attributen echt veel meer.

Riceteria Uden

Ik zag een paar hele mooie (ik denk nieuwe) kleurtjes van de effen diepe borden. Hiervan heb ik er volgens mij 5 of 6, ik gebruik ze best vaak. Bijvoorbeeld als ik pasta eet, of risotto. Deze mooie lila en donkerblauwe kleur voegde ik aan de al kleurrijke stapel toe ♥

Riceteria Uden

Nieuwe Vlinder print

De Vlinder print is het laatste nieuwe printje, ik had ze op de foto al gezien. Deze print is er in het blauw, groen en geel, ik vond deze medium beker het mooist in het blauw. Met de roze binnenkant, en de bloemetjes komen zo mooi uit op de donkere achtergrond!

Ik kocht er ook nog een gebaksbordje in het groen, en het kleine rechthoekige bord in het blauw van. Deze laatste gebruik ik overigens ook voor gebak, of voor fruit. Het is ook een handig formaatje om bijvoorbeeld wat blokjes kaas of plakjes worst op te serveren. Ik gebruik de kleine rechthoekige bordjes denk ik nog vaker dan de gewone ronde gebaksbordjes.

Xmas Elf print

Dan de print waar ik eigenlijk voor ging, uit de Kerstcollectie: de Xmas Elf print. Rice heeft ieder jaar drie verschillende kerstprintjes, dit jaar zijn dat deze Xmas Elf print, de Xmas allover print en de Xmas Angel print. De tweede lijkt veel op de print van vorig jaar, en daar had ik al wat spulletjes van. De Angel print sprak mij niet zo aan, dus ik heb dit keer alleen items van de Elf print gekocht. Maar die is dan ook echt super, super leuk! ♥

Op de beker, de medium kom en het grote rechthoekige bord staat een allover print. Op het kleine gebaksbordje staat in het midden een grote Elf print met kerstboom, met witte stippen eromheen. Ik vind de kleurtjes, maar ook het printje zelf, zo leuk!

Riceteria Uden

De printjes van Rice combineren altijd super leuk met elkaar, ook van verschillende seizoenen. De candy cane print van een paar jaar geleden past hier super mooi bij zoals je ziet. Hiervan zag ik bij Riceteria Uden nog een paar items staan. Ik gebruik mijn Rice kerstservies overigens gewoon het hele jaar door hoor. Maar dat zal vast geen verrassing zijn voor jullie ๐Ÿ˜‰

It’s beginning to look a lot like…

Bij รฉรฉn van mijn rondjes door de winkel viel mijn oog in de Kersthoek opeens op deze geweldige koektrommel. En tja, ik eet niet echt veel koekjes meer, maar ik kon hem toch niet weerstaan hoor. Desnoods ga ik er mijn zelfgemaakte granola in bewaren ๐Ÿ˜‰

Riceteria Uden

Hij is van het merk Rex London, er waren ook nog andere (niet-Kerstige) printjes van. Zeg nou zelf: dit is toch gewoon onweerstaanbaar schattig? ♥

Dat hertje op het deksel… ♥ Ik kocht er ook meteen de rode Rice etagรจre bij. Zo kon ik de koektrommel meteen een plekje geven op mijn al volle aanrecht ๐Ÿ™‚ Zo’n etagรจre stond al een paar jaar op mijn verlanglijstje, maar ik had eigenlijk nooit echt een aanleiding om er eentje te kopen. Tot nu dan ๐Ÿ™‚

Riceteria Uden

Uit de Rice Kerstcollectie kocht ik ook deze te leuke theedoek met de Xmas Santa print. Ik ben gek op alles met Candy Cane erop. Ik heb deze al aan het vrolijke haakje in mijn keuken hangen. Niet om te gebruiken, maar gewoon voor de sier ♥

Mijn ovenwanten waren echt aan vervanging toe. Als ik ze gebruikte, viel de vulling er gewoon uit. Dus deze twee vrolijke exemplaren mochten mee naar huis. Eentje in de Xmas Santa print, en eentje in de All over Christmas print. Ook deze blijf ik straks na Kerst natuurlijk gewoon gebruiken.

Riceteria Uden

And more…

Naast Rice vind je bij Halsoverkop in Uden nog meer vrolijke merken. Zo zag ik dit mooie zeepschaaltje van Sas & Belle. Ik nam deze mee om mijn Lesseau zeephouder op te leggen in de keuken.

We kregen van Marlies bij het afrekenen nog een lief kadootje. Een schattig blikje in de vorm van red lips, met daarin een lekker theetje en een thee-ei. Leuk kado-idee voor de december-maand!

En ik kocht deze pop nog, links op de foto ♥ Ja, ik kocht een pop. Ik had haar al in de winkel zien staan, maar dacht: dat is toch een beetje gek om die te kopen. Maar ze deed mij zo aan een pop van vroeger denken. En toen was er een stel in de winkel wat even voor mocht om af te rekenen, die kochten een speelgoedhond op wielen. We dachten dat het voor de kleinzoon in de buggy was, maar hij bleek voor henzelf te zijn. Omdat hij zoveel op hun eigen hond leek. En toen dacht ik: duh, ik koop die pop gewoon! Dus nu zit ze te shinen, naast mijn babypop van vroeger ♥

Bijna alle items uit deze shoplog vind je op de website van Riceteria Uden. Mocht je iets niet kunnen vinden, stuur Greetje en Marlies dan gewoon even een berichtje via de website of via Facebook.

8 Comments on Herfstvakantie shoplog Riceteria Uden

 1. Miranda Aerts
  24 oktober 2021 at 14:31 (10 maanden ago)

  Wat een leuk uitje en je hebt echt lieve nieuwe spulletjes gekocht!
  Jouw nieuwe pop voelt zich zo te zien ook al helemaal thuis โ™ก

  Beantwoorden
 2. Mina
  24 oktober 2021 at 11:49 (10 maanden ago)

  Wat een mooie vrolijke aankopen weer! En die pop past bij je! Gewoon doen waar je blij van wordt!

  Beantwoorden
 3. Janie
  24 oktober 2021 at 11:01 (10 maanden ago)

  Prachtige aankopen Natasja , veel plezier ervan

  Beantwoorden
 4. Liesbeth
  24 oktober 2021 at 10:12 (10 maanden ago)

  Hartstikke leuke aankopen! Groot gelijk dat je de pop kocht. Nooit het kind in jezelf verliezen!

  Beantwoorden
 5. Marlies
  24 oktober 2021 at 09:39 (10 maanden ago)

  Ooooโ€ฆ. Natasja,wat heb je dat weer mooi en gezellig omschrevenโ€ฆ.thxgroetjes uit Uden
  Tot je volgende vakantie

  Beantwoorden
 6. Jose
  24 oktober 2021 at 09:32 (10 maanden ago)

  Leuke spullen heeft Rice toch! Vlinderbeker is super! Groot gelijk om de pop te kopen, had ik ook gedaan!

  Beantwoorden
 7. Joyce
  24 oktober 2021 at 09:01 (10 maanden ago)

  Whaaaa echt geweldig, ik hou er ook zo van!! En natuurlijk vind ik het ook helemaal niet gek dat je een pop koopt, je moest eens weten wat er hier allemaal in huis staat.. Lekker van genieten meis! Fijn dat jullie het zo gezellig hebben gehad. Nog een fijne laatste vakantie dag

  Beantwoorden
  • Jacqueline Oud
   24 oktober 2021 at 14:31 (10 maanden ago)

   Wat een mooie aankopen l, je bent heel goed geslaagd. de Rice elf kerstcollecttiecis inderdaad prachtig en ook de koektrommel is bijzonder mooi. Veel plezier met je aankopen en geniet nog van de mooie zondag!
   Liefs

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.