Ik heb mijn perfecte buitenkleed gevonden!

Toen ik een paar maanden geleden een inspiratie-artikel voor mijn nieuwe tuin deelde, vertelde ik al dat een buitenkleed hoog bovenaan mijn verlanglijstje stond. Ik wist op dat moment nog niet precies hoe de tuin zou gaan worden, maar dat kleed zou er in ieder geval komen. Vlak daarna zag ik op de website van Rozenkelim een nieuwe collectie buitenkleden, en mijn oog viel meteen op dit blauw-witte exemplaar. Perfect!

buitenkleedBuitenkleed van gevlochten kunststof

Dit mooie buitenkleed is gemaakt van gevlochten, gerecycled kunststof. Het is UV-bestendig en kan makkelijk schoongemaakt worden met een sopje. Door het materiaal kan het kleed de hele zomer buiten blijven liggen, het mag gewoon nat worden. En straks in het najaar, maak ik het even schoon, rol het op en berg het voor de winter op in het tuinhuisje. Lekker makkelijk in onderhoud, daar houd ik als drukbezet persoon van!

buitenkleedEr zijn verschillende soorten en kleuren buitenkleden verkrijgbaar bij Rozenkelim, allemaal van hetzelfde materiaal. Ik heb gekozen voor de blauw-witte, omdat dat het mooist staat bij wat ik verder met de tuin van plan was. Mijn buitenkleed is 2.70 bij 1.80 meter groot, er zijn echter ook kleinere varianten verkrijgbaar. Alle kleden zijn lekker licht, je neemt ze makkelijk mee naar bijvoorbeeld het strand, de camping of een festival. Mijn kleed is dubbelzijdig te gebruiken, je kunt zelf kiezen of je meer blauw of juist meer wit wilt zien.

buitenkleed buitenkleedColour your life!

Ik vind het buitenkleed een enorme aanwinst voor mijn tuin. Ik ben nog niet helemaal klaar met de make-over, maar door het kleed heeft de tuin nu al zoveel meer sfeer! Het is een hele makkelijke en snelle manier om je tuin te pimpen, en om een heel bijzondere sfeer te creëren in je tuin. En op de camping ziet het er natuurlijk ook ontzettend leuk en vrolijk uit, zo’n mooi buitenkleed in je voortent of onder de luifel. Ik ben nu nog meer fan geworden!

buitenkleedMijn buitenkleed komt bij Rozenkelim vandaan, het kost € 49,95. De kleinere varianten zijn al verkrijgbaar vanaf € 29,95. Ik heb het product in dit artikel ontvangen voor mijn blog.

10 Comments on Ik heb mijn perfecte buitenkleed gevonden!

 1. Jeanelle
  22 juni 2018 at 08:15 (3 jaar ago)

  Wat ontzettend mooi en kleurig zo’n buitenkleed! Staat nu zeker ook genoteerd op mijn lijstje.

  Beantwoorden
 2. bychristiana
  14 juni 2018 at 17:50 (3 jaar ago)

  Oh ja, deze is ZO leuk!!! Met een kleed creëer je direct zoveel sfeer en mijn tuin kan wel flink wat gezelligheid gebruiken.

  Beantwoorden
 3. Ria
  14 juni 2018 at 10:14 (3 jaar ago)

  Geweldig zo’n buitentapijt en wat een prachtige kleuren! Al zou het ook best binnen kunnen uiteraard (makkelijk met een sopje schoon te maken, zo handig met een viervoeter in huis!) je hebt weer iets op mijn wishlist geplaatst

  Beantwoorden
 4. Joyce Siemons
  13 juni 2018 at 10:37 (3 jaar ago)

  Écht fantastisch!

  Beantwoorden
 5. Mireille
  13 juni 2018 at 08:22 (3 jaar ago)

  Zo leuk al die accessoires voor in de tuin tegenwoordig.
  Kleed staat echt super leuk. Wat zal je happy zijn met je tuintje deze zomer.

  Beantwoorden
 6. Wendy
  13 juni 2018 at 07:55 (3 jaar ago)

  Wat een super kleed , het staat mooi bij de rest. Lekker kleurig je tuin, daar wordt je vrolijk van.

  Beantwoorden
 7. Mariëlle
  13 juni 2018 at 07:54 (3 jaar ago)

  Je tuin zou zo in een magazine kunnen, super leuk 🙂

  Beantwoorden
 8. Marije
  13 juni 2018 at 06:58 (3 jaar ago)

  Ah die is leuk zeg! Wist helemaal niet dat zij buitenkleden hadden

  Beantwoorden
 9. Jolanda
  13 juni 2018 at 06:40 (3 jaar ago)

  Wat ontzettend leuk! Maakt je tuin in een klap nog gezelliger!

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  13 juni 2018 at 06:11 (3 jaar ago)

  Prachtig en het staat zo mooi in jouw kleurrijke tuin
  Ik had het op een foto op je insta al gezien

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.