Het Sint verlanglijstje van Benthe

Pssst… Nu de kust veilig is (Benthe is naar de dagopvang en heeft haar aaipet thuis moeten laten, dus ze kan dit artikel niet zien), ga ik jullie laten zien wat Benthe allemaal op haar Sint verlanglijstje had staan. We vieren vanavond met zijn drietjes pakjesavond, en morgenmiddag vieren we het met de hele familie bij mijn ouders, dus de kadootjes worden over twee momenten verdeeld. De speeltjes kocht ik bij mijn favoriete webshop voor hondenspeeltjes Marengo’s Outfit, waar ik altijd weer originele kadootjes vind voor Benthe. Daarnaast ontdekte ik onlangs een nieuwe webshop voor gezonde hondensnacks, Pets Care Center, dus daar kocht ik een en ander aan lekkers voor de Prinses.

Sint verlanglijstje

Een pop met vlechten in het haar…

Benthe is gek op knuffels, hoe groter hoe liever. Ok, eigenlijk is ze vooral dol op knuffels kapotbijten en leeghalen, maar aangezien ze meestal maar één gaatje maakt en de vulling niet opeet, mag ze haar gang gaan. Ik stop geduldig iedere dag de vulling weer terug in de knuffel en eens in de paar weken naai ik alle knuffels weer netjes dicht. Zo blijft iedereen lekker bezig, hihihi!

Sint verlanglijstje

Deze supergave Jolly Doggy Roger Robin XXL (€ 17,95) is helaas al uitverkocht, ik was nog net op tijd voor het allerlaatste exemplaar. Hij is totaal maar liefst 75 cm lang, ik weet zeker dat Benthe hem helemaal geweldig gaat vinden!

Sint verlanglijstje

Sint verlanglijstje

Ook de Jolly Doggy Percival Penguin XXL (€ 17,95) is grooooot, hij meet 47 cm van kop tot staart. Hij is super zacht, heeft geborduurde ogen (een voorwaarde voor knuffels die hier in huis komen) en een leuke piep in zijn buik. Ik denk dat Benthe deze ook erg leuk gaat vinden om als kussentje te gebruiken in haar mand.

Sint verlanglijstje

Sint verlanglijstje

Meet Spike the Hedgehog (€ 6,75), hihihi! Ik vond deze egel er zo grappig uit zien, ik hoop dat Benthe hem net zo leuk vind als ik. Door de vorm is hij voor grote, maar ook voor wat kleinere honden of pups geschikt, uiteraard is hij ook voorzien van een pieper. Het speeltje is 33 cm lang.

Sint verlanglijstje

Wie zoet is, krijgt lekkers…

Zoals jullie misschien wel weten, krijgt Benthe geen brokken, maar rauw vlees te eten. En tussendoor krijgt ze heus weleens een hondenkoekje, maar ook de snacks probeer ik zoveel mogelijk natuurlijk te houden. Gelukkig zijn er meer dan genoeg winkels en webshops die bijvoorbeeld gedroogde snacks verkopen.

Sint verlanglijstje

Deze zak Lam mix (€ 5,20) bevat verschillende producten, allemaal 100% natuurlijk (gedroogd) lamsvlees. Er zitten snacks bij waar ze wel even mee bezig is, maar ook wat zachtere stukken, voor “de lekkere trek” tussendoor. Gedroogde snacks als deze hebben als voordeel dat ze het gebit van de hond goed schoonmaken en -houden.

Sint verlanglijstje

Als kleine tussendoortjes, of om te gebruiken bij het Nina Ottoson spel van Benthe bestelde ik deze kleine stukjes runderhart (€ 5,49).

Sint verlanglijstje

En dan: het betere kluifwerk. Van deze Rawhide kluiven (€ 4,99/stuk) van het merk BrazilianRawhide4dogs heeft ze er al eentje gekregen, ze viel er meteen op aan. Het gedroogde vlees wat er omheen gedraaid zit, is gedroogd rundvlees, dit is wat zachter en wordt door Benthe eerst uiterst nauwkeurig opgegeten, waarna ze aan de rest begint. Dit soort kluiven eet ze nooit in één keer op, hier wordt echt lang van genoten.

Je ziet: Benthe wordt vandaag en morgen grondig verwend (maar jullie hadden vast niet anders verwacht, hihihi!). Vier jij vanavond ook Sinterklaas?

8 Comments on Het Sint verlanglijstje van Benthe

 1. Miranda Aerts
  6 december 2014 at 10:22 (8 jaren ago)

  Daar wordt ze vast en zeker weer heel gelukkig van (dus jullie ook) 🙂
  We hebben ook nog een leuke verrassing voor haar, gelukkig staat die hier niet bij op de foto’s 😉
  Tot straks!

  Beantwoorden
 2. Mariska
  6 december 2014 at 00:50 (8 jaren ago)

  Wat ik me afvroeg, is zo’n voedseldroger waarmee je vlees zelf kan drogen dan niet iets voor jullie?

  Beantwoorden
  • Natasja
   6 december 2014 at 10:28 (8 jaren ago)

   Sterker nog: die hebben we, we drogen regelmatig bijvoorbeeld kip, rund en vis voor Benthe. Maar om snacks te krijgen waar ze wel even zoet mee is, die hard genoeg zijn, moet het tussen de 36 en 48 uur drogen. En ik durf hem niet aan te laten staan als we weg zijn of slapen, dus dat zou veel te lang duren.

   Beantwoorden
 3. Sonja
  5 december 2014 at 22:52 (8 jaren ago)

  Ooohw wat lief (zit met tranen in mijn ogen)
  Elk jaar stuurde ik voor Basje een pakket op. Onze hond die we weg moeste doen ivm mijn allergie.
  Dit jaar wil ik het loslaten…

  Beantwoorden
 4. Cindy
  5 december 2014 at 08:22 (8 jaren ago)

  Zo, Benthe wordt verwend zeg! Leuke speeltjes allemaal.
  Fijne pakjesavond! Vier het zelf niet, ga vanmorgen alleen even naar mijn moeder, even wat cadeautjes brengen.

  Beantwoorden
 5. Bianca
  5 december 2014 at 07:56 (8 jaren ago)

  Zo lief en leuk dat Benthe zo lekker word verwend! Wij vieren vandaag de hele dag door Sinterklaas (beginnen zo bij Sterre op school), veel plezier vandaag! x

  Beantwoorden
 6. Mireille
  5 december 2014 at 07:55 (8 jaren ago)

  Wat wordt de prinses weer verwend. Fijne pakjesavond.

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  5 december 2014 at 06:31 (8 jaren ago)

  Leuk artikel!
  Wat een mooie knuffels voor de hond en goed eten.
  Ze krijgt ook allerlei andere dingen tussen door zoals bij jou op de foto’s.
  Mijn hond krijg wel brokken en is er dol op.
  Ook heeft ze knuffels.

  Ik wens je een gezellig Sinterklaas feest Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.