Hiep hiep hoera! Beautyspots viert haar 5e verjaardag!

Vijf jaar geleden begon ik, als de zoveelste Beautyblogger. Waar dat avontuur zou eindigen? Ik had op dat moment werkelijk geen idee. Ik ging bloggen omdat ik het zo leuk vond om over Beauty te schrijven. Vandaag, 1 oktober 2017 mag ik samen met jullie de 5e verjaardag van Beautyspots vieren. En dat had ik werkelijk nooit durven dromen…

Beautyspots 5 jaar! ♥

Eén ding wist ik zeker toen ik vijf jaar geleden begon: het zou niet makkelijk worden om mezelf tussen de vele Beautyblogs die er toen al waren, staande te houden. Mijn eerste doel was om het maar eens een jaar vol zien te houden, daarna zou ik wel verder zien. Ik schreef, maakte foto’s, en leerde de eerste tijd vooral heel veel. Ik investeerde in een goede camera, daarna in een daglichtlamp en een statief, waardoor ik niet meer afhankelijk was van mooi weer op mijn spaarzame vrije dagen.

Gedurende de jaren ontwikkelde ik mijn eigen stijl, hield vast aan mijn eigen weg en ideeën en vierde zo de eerste, tweede en derde verjaardag van Beautyspots. Ondertussen schreef ik Beautyspots in bij de Kamer van Koophandel, alweer een flinke stap. En inmiddels schreef ik ruim 2160 artikelen, kreeg daar meer dan 16.000 (!) reacties op en werkte met heel veel leuke bedrijven samen. Sommige samenwerkingen waren eenmalig, sommige voor een langere tijd, en soms ontstonden er zelfs vriendschappen door een samenwerking.

Zonder lezers geen blog

En dan zijn er natuurlijk al vijf jaar lang jullie, de lezeressen van Beautyspots (misschien ook een enkele lezer?). Of ik nou tien artikelen per week schrijf, of vier, zoals de laatste maanden. Of het nou goed met mij gaat, of eventjes wat minder goed. En of ik me nou strikt aan mijn blogschema houd of heel af en toe een dagje oversla: jullie zijn er altijd. Ja, ook al laat jij niet altijd een reactie achter, ik zie dat je mijn artikelen wel leest 😉 En daar word ik blij van. Van jullie reacties, van jullie trouwe bezoekjes en van berichtjes elders, op Social Media.

Al deze dingen samen zorgen ervoor dat ik nog steeds met heel veel plezier mijn artikelen schrijf. Soms kost het me iets meer moeite, door drukte in mijn dagelijks leven. Maar als ik dan eenmaal weer met de laptop op schoot op de bank zit, komen de woorden weer als vanzelf. Mensen vragen me weleens waar ik de inspiratie vandaan blijf halen om te bloggen. Eigenlijk is dat voor mij heel eenvoudig: ik schrijf over dingen die ik leuk en interessant vind, dus dan gaat het meestal als vanzelf. En zeker nu ik sinds het laatste jaar ook wat vaker over onderwerpen als mode en lifestyle schrijf, zorgt deze afwisseling ervoor dat het nooit saai wordt om te schrijven.

Wie jarig is, trakteert

Omdat ik jullie graag wil bedanken, en dit bijzondere blogfeestje graag samen met jullie wil vieren, geef ik een paar erg leuke prijzen weg. Tenminste, ik zou ze zelf alle drie graag willen winnen, hahaha!

De eerste prijs is een I Love Myself Box van Huidverzorging Mireille ter waarde van € 29,95. Als je Beautyspots al wat langer volgt, weet je dat dit prachtige boxen zijn vol met heerlijke producten om jezelf en je huid lekker te verwennen. De andere twee prijzen zijn een kadobon ter waarde van 25 euro voor de webshop van Teitloos, én een kadobon ter waarde van 25 euro voor de webshop van Tante Betsy. Je mag uiteraard zelf kiezen voor welke prijs je graag meeloot.

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze prijzen?

 • Laat hieronder een reactie achter, en vertel op welke prijs je graag kans wilt maken.
 • Like de Facebook-pagina van Beautyspots en deel het bericht over deze winactie met je vrienden.

Meedoen kan tot en met zaterdag 7 oktober, daarna ontvangen de winnaars een mail van mij. Zorg dat je binnen 72 uur reageert op deze mail, anders gaat de prijs naar iemand anders.

101 Comments on Hiep hiep hoera! Beautyspots viert haar 5e verjaardag!

 1. Cilia
  7 oktober 2017 at 19:32 (3 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal op naar de volgende
  Groetjes Cilia

  Beantwoorden
 2. Lisanne
  7 oktober 2017 at 18:57 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd!!

  Beantwoorden
 3. Jacqueline
  7 oktober 2017 at 14:34 (3 jaar ago)

  Hoi lieve Natasja, ik had je al gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal, maar bij deze nog een keer! Ik hoop nog heel veel leuks en leerzaams bij je te mogen lezen…

  Mocht ik 1 vd gelukkigen zijn, zou ik graag de TB kadobon winnen 🙂

  Dikke kus,
  Jacqueline (Harbers)

  Beantwoorden
 4. Jessica
  7 oktober 2017 at 09:46 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Op naar de volgende 5 . Heel graag de I love myself box van Mireille.

  Beantwoorden
 5. Julia...
  6 oktober 2017 at 21:21 (3 jaar ago)

  wow 5 jaar al!! Gefeliciteerd!! Times flies.

  Ik kies voor de I Love Myself Box.

  Beantwoorden
 6. Zoé
  6 oktober 2017 at 21:20 (3 jaar ago)

  Hoi Natasja,

  Ik heb dit berichtje helemaal gemist
  …sorrie. Van harte gefeliciteerd met je lustrum! Super knap dat je naast een drukke baan tijd vrij kunt maken om producten te testen, artikelen te schrijven, events te bezoeken en je spikkelprinces te vertroetelen.
  Ga zo door! Op naar de 10! Xxx

  Beantwoorden
 7. Liesbeth
  6 oktober 2017 at 19:32 (3 jaar ago)

  Wow, 5 jaar al weer! Gefeliciteerd met dit eerste lustrum 🙂 Supergaaf zeg, mocht ik winnen dan kies ik voor Mireille’s I love Myself box, deze is altijd zo heerlijk 😀

  Beantwoorden
 8. marina
  6 oktober 2017 at 17:52 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd met deze 5 jaar! Hopelijk komen er nog veel jaren bij. Ik vind het altijd leuk om te lezen. Maar met zo’n Veel reacties heb ik weinig kans maar ik probeer het toch. Ik zou natuurlijk voor de 1ste prijs gaan. Ik ga ook meedoen via Facebook groetjes en nog een fijne dag!

  Beantwoorden
 9. Mieke lapedagne
  6 oktober 2017 at 14:53 (3 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal,vooral zo door blijven gaan mocht ik soms bij de win aard horen dan graag zo n box

  Beantwoorden
 10. Jamie
  6 oktober 2017 at 14:31 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je jubileum!
  Ik zou heel graag de i love myself box van Huidverzorging Mireille willen winnen. Lijkt me heel gaaf om eens zo’n mooi pakket te mogen ontvangen met allemaal verwenproducten voor mezelf. Normaal ben ik altijd van het geven aan een ander en kom ik zelf op de tweede (of derde) plaats en met dit pakket zal ik eens echt me-time inlassen! Ik ga duimen!

  Beantwoorden
 11. Marja
  6 oktober 2017 at 13:42 (3 jaar ago)

  Super leuk! Gefeliciteerd!
  Ik ben helemaal fan van de I love myself boxen. Die zou ik dan ook graag willen winnen!

  Beantwoorden
 12. Ranoe
  6 oktober 2017 at 12:58 (3 jaar ago)

  Wat een mijlpaal! Heel hartelijk gefeliciteerd! Ik lees je blog alweer wat jaartjes, erg leuk. Ondertussen heb ik je ook al een paar keer ontmoet, heel gezellig! Ik hoop dat je lekker zo doorgaat en steeds iets groter groeit met je blog. Nog veel plezier met schrijven van deze blogs dan maak je de 10 jaar makkelijk vol!
  Ik zou graag meedoen voor de bon van Tante Betsy, ik ken Teitloos via jouw blog, de box van Mireille en Tante Betsy ook, is dat niet opvallend?

  Beantwoorden
 13. Marian Zw
  6 oktober 2017 at 12:47 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd 5 jaar een echt mijlpaal! Ik vind alle drie je prijzen zo leuk, maar ga dan toch voor de I love myself box. Als ik win ga ik lekker samen met mn oudste dochter van 23 genieten van dexe lekkere spulletjes

  Beantwoorden
 14. Anita H.
  6 oktober 2017 at 00:40 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd!! Ik ding graag mee naar de I love myself box.

  Beantwoorden
 15. Claudia Diependaal
  5 oktober 2017 at 01:32 (3 jaar ago)

  GEFELICITEERD. 6 jaar is al heel wat. Ik vind het altijd leuk als je vraagt of dit of dat wel kan. Gewoon doen meid wat jij mooi vindt en dat dat steeds en steeds beter.

  Ik doe graag mee voor een Tante Betsie bon uiteraard! Erg lief dag je trakteert!

  Beantwoorden
 16. Gonny Aarts
  3 oktober 2017 at 20:13 (3 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd!
  Wat een mooie mijlpaal.

  Beantwoorden
  • Gonny Aarts
   3 oktober 2017 at 20:14 (3 jaar ago)

   De “I love myself box” lijkt me een mooie verassing

   Beantwoorden
 17. Irene Niec
  3 oktober 2017 at 19:55 (3 jaar ago)

  Nogmaals super gefeliciteerd, graag zou ik een kansje wagen voor de I love myself box, groetjes Irene

  Beantwoorden
 18. wendy
  3 oktober 2017 at 14:45 (3 jaar ago)

  hiep hiep hoera

  Beantwoorden
 19. Ellen Verschoor-Duivestein
  3 oktober 2017 at 11:29 (3 jaar ago)

  Beste Natasja,
  Wat knap alweer 5 jaar….zo lang lees ik ze nog niet hoor!Ik lees ze ongeveer vanaf maart omdat ik je leuke OOTD langs zag komen in de Tante Betsy site”s en ook je beautyblog….Ik geniet iedere morgen van Benthe als ze zin heeft,onze favourite spikkelprinses:)
  Ik wens je nog heel veel gezellige jaren bloggen toe,op naar de 10 jaar!
  Mocht ik iets winnen dan ga ik uiteraard voor de tante betsy:)
  Lieve groet,Ellen

  Beantwoorden
 20. Nicolette
  3 oktober 2017 at 00:09 (3 jaar ago)

  Hiep hiep hoera!!!
  Gefeliciteerd met het 5-jarig jubileum van jouw blog!
  Ik geniet altijd van jouw leuke outfits en jouw lieve hond Benthe!
  Hopelijk blijf je nog héél wat jaartjes gezellig bloggen, dus wens je nog vele mooie jaren toe !
  Groetjes, Nicolette

  Beantwoorden
  • Nicolette
   3 oktober 2017 at 00:11 (3 jaar ago)

   En je weet het: ik ben net als jij een grote fan Tante Betsy!

   Beantwoorden
 21. Inge | Monsieur Mango
  2 oktober 2017 at 21:02 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd Natasja, wat een prachtige mijlpaal! Dat er nog maar vele jaren mogen volgen. 🙂

  Beantwoorden
 22. Eva
  2 oktober 2017 at 18:30 (3 jaar ago)

  Ik lees je al een tijdje en word zo blij van je artikelen, je stijl, benthe, je bent echt jezelf, heel fijn om te zien in deze (vaak) neppe wereld.

  Gefeliciteerd! Hopelijk nog vele jaren!

  Beantwoorden
 23. Donna
  2 oktober 2017 at 13:36 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Ik weet niet hoelang ik je nu volg maar sinds ik beautyspots heb gevonden ben ik er verslingerd aan.

  Beantwoorden
 24. Henderica
  2 oktober 2017 at 07:37 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd met het vijfjarig bestaan van Beautyspots!

  Beantwoorden
 25. Jeannette
  2 oktober 2017 at 00:44 (3 jaar ago)

  Lieve Natasja wat een super mijlpaal!! Van harte gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan van beautyspots
  Ga zo door meis, je bent een topper!

  Beantwoorden
 26. Sabrina
  2 oktober 2017 at 00:42 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je blogjaardag! Wat een mooi jubileum zeg. Ik denk dat ik je een jaar of 3 volg via bloglovin. Leuk om jouw blogjes te lezen, en super die mooie jurkjes ☺️
  Als ik zou mogen winnen, ga ik voor de i love myself box. Dat ziet er altijd zo fijn uit!
  Hoop dat we nog lang van je schrijfsels kunnen genieten!

  Beantwoorden
 27. Eva
  1 oktober 2017 at 23:25 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 5 jarige blog. Wat een tijd en wat heerlijk dat het zo goed gaat.
  Jij weet vast wel voor welke bon ik een kansje wil wagen.

  Beantwoorden
 28. Wendy
  1 oktober 2017 at 22:50 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd Natasja!
  Leuke blogs schrijf je.
  Rice – kijkje in de kast. Helemaal geweldig.

  Op naar de volgende mijlpaal.

  Beantwoorden
 29. Daphne Kegel-Zwart
  1 oktober 2017 at 21:39 (3 jaar ago)

  Van ♥e gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal! Ik lees maar af en toe mee, maar wauw, dat je al vijf jaar zoveel te vertellen hebt, gaaf!

  Ik loot graag mee voor de Tante Betsy cadeaubon en zal je blog ook even delen op Facebook! Wie weet levert dat een paar volgers op

  Beantwoorden
 30. marja de Vries
  1 oktober 2017 at 21:35 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd met deze verjaardag, ontzettend leuk. Ik volg nog niet lang maar wat ik tot nu toe lees bevalt mij wel. Op naar de volgende 5 jaar!

  Marja

  Beantwoorden
 31. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  1 oktober 2017 at 20:07 (3 jaar ago)

  Wow wat knap hoor dat je alweer 5 jaar blogt! Van harte gefeliciteerd!
  Zo leuk om te lezen hoe je bent gestart en welke ontwikkeling je hebt doorgemaakt. Heerlijk dat je zo geniet van je vrolijke Tante Betsy jurkjes en outfits en daar ook zo enthousiast over bent. Ik vind kletsblogposts altijd het leukste, ik ben nu eenmaal zelf ook een kwebbeltante ;).
  Ik wilde al meedoen voor een Tante Betsy kadobon, maar ga me toch maar inhouden…ik ben al zo’n bofbips en ik zie weer veel enthousiaste Tante Betsy girls, die mee dingen ;).
  Warme groetjes en knuffels van Susan

  Beantwoorden
 32. Elly Jilesen
  1 oktober 2017 at 19:53 (3 jaar ago)

  Wauw alweer 5 jaar!! Gefeliciteerd!! wat vliegt de tijd toch hè. Ik denk dat ik je ongeveer een jaar of 3,5 nu volg. Dus hoop dat je nog lang doorblijft gaan want lees je artikelen altijd met veel plezier. Je bent zo lekker jezelf heb ik het idee en dat leest erg prettig!
  Ik maak graag kans op de mooie I Love Myself Box van Mireille.
  Nogmaals gefeliciteerd en blijf zo doorgaan!

  Beantwoorden
 33. Jessica Ooms
  1 oktober 2017 at 19:46 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je jubileum! Ik volg je nog niet zo lang, maar vind het leuk om je blogs te lezen. Leuk om te lezen hoe het met Benthe gaat….ik heb zelf ook een hond..
  Als ik zou winnen, dan graag de I love myself box!

  Beantwoorden
 34. Roos
  1 oktober 2017 at 19:08 (3 jaar ago)

  Wauw, wat goed zeg, 5 jaar alweer. Gefeliciteerd! Ik kijk altijd uit naar de maandagen om te lezen hoe het jou en Benthe vergaan is die week. Door drukte lukt het niet altijd meer om een reactie te schrijven maar ik lees het wel. Je schrijft voor mij hele waardevolle reviews en hebt me aan heel wat mooie merken geholpen. Bedankt daarvoor en ik hoop dat je nog heel lang blijft bloggen. Ik doe niet mee aan de winactie omdat ik al een heerlijke i love myself box heb gewonnen waar ik enorm blij mee was. Geniet nog van deze mooie dag x

  Beantwoorden
 35. Neeltje
  1 oktober 2017 at 18:52 (3 jaar ago)

  Oh, 5 jaar al. Gefeliciteerd. Ik vond je via onze gezamelijke liefde voor TB. Je bent een heerlijke vroew met je spikkelprincess. Als ik mee mag loten, dan voor een TB bon.

  Neeltje

  Beantwoorden
 36. Deb
  1 oktober 2017 at 18:03 (3 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je eerste lustrum !! Ik lees je artikelen altijd met plezier en hoop dat je nog heel lang door zult gaan!
  Wat lief dat je je lezers trakteert, ik maak heel graag kans op de I love myself box (altijd al nieuwsgierig naar geweest) en volgde jouw FB pagina al en heb je winactie met mijn vrienden gedeeld.

  Beantwoorden
 37. Monique van den Berg
  1 oktober 2017 at 17:24 (3 jaar ago)

  Geweldig al 5 jaar! Gefeliciteerd.
  Ik heb je nog niet zo lang geleden ondekt via een Tante Betsy groep. Ook ik ben fan van TB maar als ik mee mag doen ding ik naar een bon van Teitloos
  Groetjes, Monique

  Beantwoorden
 38. Marinke
  1 oktober 2017 at 16:08 (3 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd! Al een paar jaar lees ik met veel plezier met Beautyspots mee. Zeker elke maandagochtend “just the two of us” en regelmatig artikelen. Vooraf reviews van verzorgingsproducten spreken me altijd erg aan. Ook als ik soms een product overweeg te kopen, en jij hebt een artikel over geschreven, kan soms echt helpen als “naslagwerk”.
  Ik hoop dat je nog vele jaren met vooral veel plezier kan werken aan Beautyspots! Ook ik ding graag mee naar je “traktaties” 😉 Ik ga gauw je facebook bericht ook delen, en ik het liefst zou ik dan meedingen naar de I Love Myselfbox. Fijne dag nog!

  Beantwoorden
 39. Margriet Iris
  1 oktober 2017 at 15:43 (3 jaar ago)

  Hoi Natasja, gefeliciteerd met je 5e lustrumjaar! Wat goed dat je dit al 5 jaar doet. Lees je blogs nog niet zo heel lang, kwam je tegen bij “onze” fijne Tante Betsy Facebook groepen, en sindsdien lees ik ook graag jou blogs en bewonder de prachtige plaatjes van Benthe. Het zal je dus niet verbazen dat ik ook heel graag bij jou voor de tante Betsy prijs meeloot. Een super actie!

  Beantwoorden
 40. Ingrid Verstrate
  1 oktober 2017 at 14:07 (3 jaar ago)

  Wauw,van harte gefeliciteerd! Ik volg je blogs nog niet zo lang, maar lees ze met veel plezier.
  Ook ik doe graag mee met de winactie en maak graag kans op op een cadeaubon van Tante Betsy
  X

  Beantwoorden
 41. Ellen Janssen
  1 oktober 2017 at 14:04 (3 jaar ago)

  Hoi Natasja, gefeliciteerd met je 5e ‘blogjaardag’! Ik volg je pas sinds een paar maanden en lees met regelmaat en veel plezier je blogs. Ik geniet dagelijks van je ootd’s op de tante Betsy Facebook pagina met je lieve mooie gespikkelde prinses Benthe. Gelukkig is ze weer helemaal opgeknapt. Ik hoop op nog vele jaren mooie blogs van jou en wens jou heel veel blogplezier!
  Liefs Ellen.

  Beantwoorden
 42. Ria (gilles)
  1 oktober 2017 at 13:53 (3 jaar ago)

  HOI Natasja, ook over de landsgrenzen word je blog gelezen! Proficiat met je 5jarig jubileum! Doe er gerust nog 5 jaar bij, samen met je spikkelprinses want als hondenbaasje is dat extra leuk om zien hoe Benthe in de watten wordt gelegd. Als Betsylover loot ik uiteraard graag mee voor een bon van onze favoriete tante…

  Beantwoorden
 43. Sylvia Walison
  1 oktober 2017 at 13:35 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd met jou mooie lustrum, 5 jaar wat een werk om dit te doen… super! Fijn dat ik nu ook je link heb om je te kunnen volgen via Facebook 😉 hoop dat ik ‘m sneller kan vinden. Heel veel succes met alle blogs die gaan volgen & fijne dag x

  Beantwoorden
 44. Cindy
  1 oktober 2017 at 13:34 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je vijfde blog-verjaardag! Ik lees vaak, soms 2 of 3 keer per week, soms ben ik druk en haal ik het van 2 weken in 😉
  Ik wens je nog heel veel mooie blog-jaren toe, met leuke samenwerkingen en (daaruit voortkomend) geweldige artikelen.

  Ik zou heel graag een kansje wagen voor de I Love Myself-box. Heb er al vaak naar gekeken, maar nog nooit besteld, dus het is hartstikke nieuw voor mij. Maar met een van de andere prijzen zou ik óók superblij zijn 🙂

  Beantwoorden
 45. Sylvia
  1 oktober 2017 at 13:27 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd Natasja met de 5 jaar van je blog.
  Ik doe graag mee met een lootje voor de kado-bon van Tante Betsy.
  Groetjes, Sylvia Lange 😉

  Beantwoorden
 46. margriet kuper
  1 oktober 2017 at 12:46 (3 jaar ago)

  gefeliciteerd!!

  Beantwoorden
 47. Ayesha
  1 oktober 2017 at 12:44 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je allereerste lustrum!
  Wat een leuk blog heb je.

  (Ik gooi graag een lootje in de hoge hoed voor de Tante Betsy cadeaubon.)

  Beantwoorden
 48. Judith
  1 oktober 2017 at 12:35 (3 jaar ago)

  Allereerst gefeliciteerd met dit jubileum. Wow wat is de tijd snel gegaan, heb nkg steeds het idee dat je net begonnen bent. Volg je blog trouw en lees de posts altijd als ik in de trein onderweg naar werk zit. Leuke manier om de dag mee te beginnen.

  Ik zou willen meeloten voor de bon van teitloos

  Beantwoorden
 49. Sigrid
  1 oktober 2017 at 12:00 (3 jaar ago)

  Wat fijn en spannend Natasja!
  Ik waag ook graag m’n kans.
  Als ik wat zou winnen, ben ik al erg blij dus welke prijs maakt niet uit!
  Veel succes verder

  Beantwoorden
 50. Edith
  1 oktober 2017 at 11:43 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je jubileum! Ik lees je blog af en toe, knap zoals je dit doet.
  Een Tante Betsy cadeaubon is altijd welkom, maar misschien zijn er wel vrouwen die ‘m harder nodig hebben. Ik heb, net als jij, al zo’n mooie verzameling.
  Knuffel voor jou en je leuke hond!

  Beantwoorden
 51. Anke
  1 oktober 2017 at 11:32 (3 jaar ago)

  Gefelicitaart Natasja en gefeliciflapstaart Benthe, met jullie jubileum! Cadeautjes….. ik doe mee voor de Teitloos prijs! Op naar de volgende 5 jaar…..x

  Beantwoorden
 52. Femke van Oudheusden
  1 oktober 2017 at 11:14 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd Natasja (en spikkel vriend Benthe)met dit mooi behaalde resultaat. Ga zo door!! Ik maak graag kans op de TB bon.

  Beantwoorden
 53. Karin
  1 oktober 2017 at 11:13 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd Natasja respect voor je discipline om het al vijf jaar met plezier tedoen. Op naar de volgende vijf. En op een cadeaubon van tante Betsy waag ik graag een kansje. Liefs Karin

  Beantwoorden
 54. mireille
  1 oktober 2017 at 11:11 (3 jaar ago)

  Weet je dat ik precies vier jaar geleden op 1 oktober 2013 de eerste I❤️LOVE MYSELF BOX heb opgestuurd. Jij bestond toen een jaar en ik was net begonnen.
  Mede dankzij jouw is de I❤️LOVE MYSELF BOX een succes geworden en ontstond er een geweldige samenwerking die nog steeds voort duurt. En daar ben ik heel blij mee.
  Geniet van deze bijzondere dag XoX

  Beantwoorden
 55. Ann DB
  1 oktober 2017 at 11:07 (3 jaar ago)

  Proficiat meiske! Op naar de volgende 5j…
  Ik doe graag mee voor de bon van teitloos, ha je niet verwacht van me wss …
  Dit verdient een reep chocolade!

  Beantwoorden
 56. Petra van Gils
  1 oktober 2017 at 10:59 (3 jaar ago)

  Proficiat met je 5-jarig jubileum. Ik lees altijd met veel plezier je blogs en kijk ook graag naar je vlogs. Heb ook al een paar keer een artikel aangeschaft waarover je geschreven hebt! Mocht mijn naam uit je hoge hoed komen dan zou ik erg blij zijn met de kado bon van teit loos. Het is tijd voor wat kleur in mijn leven. En ik ben binnenkort jarig dus het zou ook een leuk kadootje voor mezelf zijn.
  Ik kijk al weer uit naar de volgende blogs.

  Succes en op naar de 10 zou ik zeggen.

  Beantwoorden
 57. Ansuya Lalay
  1 oktober 2017 at 10:59 (3 jaar ago)

  Poeh zo dat zijn veel reacties zeg
  Lol
  Van harte gefeliciteerd
  Ik geniet altijd van jouw artikelen omdat ze down to earth zijn
  Ik zou graag de beautybox of de bon van teitloos willen winnen
  Groetjes en heb n super dag

  Beantwoorden
 58. Gracia
  1 oktober 2017 at 10:59 (3 jaar ago)

  Hiep hiep hoeraaaa.
  Super zeg 5 jaar bloggen.
  Van harte gefeliciteerd.
  Ik zou graag mee willen doen
  voor de tante Betsy kadobon als het mag.

  Beantwoorden
 59. Wendy
  1 oktober 2017 at 10:46 (3 jaar ago)

  Wow, 5 jaar alweer. Gefeliciteerd! Moeilijk kiezen uit die prachtige cadeaus maar de bix van mireille is toch wel favoriet hier!

  Beantwoorden
 60. Loes
  1 oktober 2017 at 10:35 (3 jaar ago)

  Wauw, 5 jaar alweer! Gefeliciteerd! Ik laat de winactie langs me heen gaan dit keer.

  Beantwoorden
 61. Marjolein
  1 oktober 2017 at 10:28 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd!!
  Dat er nog maar veel mooie blogs mogen komen!

  De TB kadobon zou ik super vinden!

  Beantwoorden
 62. Hendrickje
  1 oktober 2017 at 10:28 (3 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met deze dag. Vijf jaar, wow zeg. Was goed. Ik hoop dat er nog vele blogs volgen. Ik ga voor de bon van Teitloos.

  Beantwoorden
 63. Petra van Vliet
  1 oktober 2017 at 10:25 (3 jaar ago)

  Hiep Hoera!
  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!
  Ik weet nog niet zo lang dat jij blogt,
  dus ik volg je ook nog niet zo lang.
  Maar wat supergaaf dat je dit
  al zo lang doet.
  Ik wens je nog heel veel jaren
  veel blogplezier!

  Ik loot graag mee voor
  een Tante Betsy bon.

  Beantwoorden
 64. Mariëlle
  1 oktober 2017 at 10:23 (3 jaar ago)

  Ik sla de acties over omdat ik voorlopig wel genoeg spullen heb, maar ik wil je toch graag even feliciteren!! Happy B-day voor Beautyspots 🙂

  Beantwoorden
 65. De Vlaminck Elke
  1 oktober 2017 at 10:23 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal: 5 jaar bloggen is niet niks!!! Vergeet ook jezelf niet in de watten te leggen, hoor! Ik doe graag mee met de winactie ! Het liefst voor een Tante Betsy kadobon!
  groeten van Elke

  Beantwoorden
 66. Nicole
  1 oktober 2017 at 10:22 (3 jaar ago)

  Ook hier van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!!!
  Je doet het echt fantastisch en ik denk (en hoop) ook dat je nog vele jaren doorgaat.

  Mocht ik kans maken op een prijs dan zou ik dolgraag een box van Mireille willen winnen.

  Beantwoorden
 67. Peet
  1 oktober 2017 at 10:18 (3 jaar ago)

  Van ❤te gefeliciteerd! Wat goed al 5 jaar … je schrijft ook zo leuk dat t ook altijd fijn is om te lezen. Ga zo door! Ik reageer niet vaak maar lees t wel.

  Beantwoorden
 68. Annemiek
  1 oktober 2017 at 10:16 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je 5 jarig bestaan ik ken je blog nog niet zolang dit is gekomen door de gezamelijke liefde voor Tante Betsy
  Ik zou daarom graag kans maken op de bon van Tante Betsy.
  Liefs Annemiek

  Beantwoorden
 69. Mirjam
  1 oktober 2017 at 10:09 (3 jaar ago)

  Fan herte lokwinske oftewel van harte gefeliciteerd! Ik ga voor de bon van Tante Betsy, heb er nog genoeg op mijn verlanglijstje staan.

  Beantwoorden
 70. Irma Verberne
  1 oktober 2017 at 10:09 (3 jaar ago)

  Van Harte Gefeliciteerd met het vijfjarige bestaan van Beautyspots.
  Op naar de volgende 5!
  Ik doe graag mee hoor met de winactie, ik ga dan graag voor de waardebon van Teitloos, die hebben geweldig leuke dingen. Op naar nog heel veel mooie blogs! En nog een fijne zondag Groetjes Irma

  Beantwoorden
 71. Ellen
  1 oktober 2017 at 10:07 (3 jaar ago)

  Hoi Natasja, van harte gefeliciteerd met je 5jarige jubileum! Ik lees graag je reviews maar houd ook van de persoonlijke berichten, ook al zijn ze niet altijd even positief geweest. Zo kom je tenminste wel oprecht & echt over. Hopelijk kunnen we nog lang genieten van je blogs 😉 Dikke kus van mij
  Ps: ik doe graag mee voor zo’n mooie box van Mireille

  Beantwoorden
 72. Aimee Moolenaar-Dols
  1 oktober 2017 at 10:03 (3 jaar ago)

  Van harte hiep hiep hoeraaaa met je 5 jarig jubileum. Ik vind het knap hoe je het doet om zulke fijne leesbare gezellige blogs te schrijven. Ook je vlogs zijn erg leuk. Ook hoe je een kijkje geeft in je leventje met je lieve spikkelmeisje. Ik loot graag mee voor een bon van Tante Betsy (als grote Betsy fan :-)) ik hoop op nog vele gezellige blogs van jou. Ook je rice collectie is gaaf om te zien. Fijne dag en geniet van alle hartverwarmende reacties van je trouwe volgsters.
  Groetjes en liefs Aimee

  Beantwoorden
 73. Marguerita
  1 oktober 2017 at 10:00 (3 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! 5 jaar al, wauw! Ik loot graag mee voor Tante Betsie en Teitloos.

  Beantwoorden
 74. Brechtje
  1 oktober 2017 at 09:55 (3 jaar ago)

  Lieve Natasja en natuurlijk Bente.
  Ik geniet van jullie foto’s en jou ochtend foto’s als we geluk hebben met Bente. Ook jou blog vind ik altijd leuk om te lezen. Ik volg je nog zeker geen 5 jaar maar waardeer je er zeker niet minder. Ik zou graag de bon van Tante winnen omdat de wishlist altijd langer is dan het salaris . Geniet van deze feestdag. Liefs Brechtje

  Beantwoorden
 75. Colinde
  1 oktober 2017 at 09:52 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd jwetje 5 jaar alweer. Wat mooi dat jouw blog zo goed en lang je steekt er ook zoveel tijd in. Als ik voor de win actie mee wil doen graag voor de box van mitella. Ik hoop dat je nog vele jaren het plezier mag behouden om te bloggen

  Beantwoorden
 76. Jeanelle
  1 oktober 2017 at 09:48 (3 jaar ago)

  Hoera! 5 jaar beautyblogger! Gefeliciteerd en ik hoop nog lang van je te mogen genieten.
  Ik ga voor de I love myself box!

  Beantwoorden
 77. Miranda
  1 oktober 2017 at 09:46 (3 jaar ago)

  Van h♡rte gefeliciteerd met het 5-jarig jubileum van Beautyspots!
  Een blog om supertrots op te zijn, ik wens je nog heel veel inspirerende jaren toe xxx

  Beantwoorden
 78. Heidi
  1 oktober 2017 at 09:45 (3 jaar ago)

  Wat leuk Natasja!!! Van harte gefeliciteerd.

  Beantwoorden
  • Heidi
   1 oktober 2017 at 14:01 (3 jaar ago)

   O, en ik wil natuurlijk heel graag een bon van tante Betsy winnen

   Beantwoorden
 79. Talitha
  1 oktober 2017 at 09:37 (3 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd, alweer 5 jaar beautyspots! Wauw. Hopelijk volgen er nog vele jaren meer, ik lees je graag ongeacht wat het onderwerp is. Ga zo door. ik doe graag mee aan de winactie en wel voor de tante betsy bon ☺

  Beantwoorden
 80. Heidi C
  1 oktober 2017 at 09:37 (3 jaar ago)

  Van harte !!
  Ik zou graag mee doen voor de bon van tante
  Nog veel jaren plezier gewenst met je mooie blog, heidi

  Beantwoorden
 81. Louisa
  1 oktober 2017 at 09:35 (3 jaar ago)

  Oh hemel al weer vijf jaar. Wat gaat de tijd toch snel! Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Natuurlijk doe ook ik graag mee met de winactie en dan het liefste ga ik voor de I Love Myself Box. Nogmaals, gefeliciteerd en hopelijk ga je nog een flinke tijd door 🙂

  Beantwoorden
 82. Bibi
  1 oktober 2017 at 09:35 (3 jaar ago)

  Gefeliciteeeerd ik vind je blogs heel leuk om te lezen, je legt alles heel duidelijk uit! Ik zou graag meedoen en de bon willen winnen van TB. Wil nog graag een jurk voor de winter, weet alleen nog niet welke. Hier in Ulft is een winkel die pas begonnen is met verkoop van TB en ik ondersteun het graag!!

  Beantwoorden
 83. Joyce Siemons
  1 oktober 2017 at 09:34 (3 jaar ago)

  Lieve Natasja, wauw alweer 5 jaar! Gefeliciteerd! Ik volg je pas sinds dit jaar en ik vind het echt heel leuk wat je allemaal schrijft en laat zien aan ons. Door jou heb ik de producten van rice leren kennen en was op slag verliefd ☺ nu ben ik het ook gaan sparen! Dus ik zou het natuurlijk super leuk vinden om een bon te winnen van teitloos en nog meer leuke kommetjes, bekers en bordjes van rice te kopen ❤
  Op naar de komende 5 jaar!
  joyce

  Beantwoorden
 84. Ingrid Hietkamp
  1 oktober 2017 at 09:15 (3 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met he blogverjaardag! Wat mooi dat je er zelf zoveel plezier aan beleefd. Ik lees je sinds een tijdje bijna iedere dag. Ik zou best graag voor de bon voor Rice mee willen doen. Nog heel veel mooie blogs, op naar je volgende jubileum!

  Beantwoorden
 85. An
  1 oktober 2017 at 09:00 (3 jaar ago)

  Lieve Natasja super gefeliciteerd met het 5 jarig bestaan! Ben nog niet zo lang een trouwe lezer, maar lees altijd met plezier je leuke blog. If het nu gaat over 1 van je kleurrijke outfits of je make-up beschrijvingen het is een iedere keer weer een feestje. Wens je een heel fijne dag en op naar de volgende 5 jaar
  XXX

  Beantwoorden
 86. Tamara
  1 oktober 2017 at 08:57 (3 jaar ago)

  En ik zou natuurlijk ook graag meedoen met de winactie en de cadeau bon van Tante Betsy winnen

  Beantwoorden
 87. Tamara
  1 oktober 2017 at 08:56 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd met je vijfjarige bestaan
  van Beautyspots ❤
  Dat je nog maar vele jaren erbij mag bloggen.
  Ik zei het al eerder maar ik vind het onwijs
  knap dat je dat zó kan dat blijven schrijven!!

  Geniet van je jubileum ❤

  Beantwoorden
 88. Linda raaijmakers
  1 oktober 2017 at 08:54 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. Ik zou graag kans maken op de cadeaubon van Teitloos 😀

  Beantwoorden
 89. Jolanda
  1 oktober 2017 at 08:49 (3 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag!! Ik lees je posts altijd heel graag De winactie sla ik over, want heb al zoveel hihi.

  Beantwoorden
 90. bychristiana
  1 oktober 2017 at 08:35 (3 jaar ago)

  Hartelijk gefeliciteerd Natasja, een resultaat om trots op te zijn! Op naar de volgende vijf, tien, vijftien (?!) jaar! (De winactie laat ik aan me voorbij gaan trouwens;-))

  Beantwoorden
 91. Hennie
  1 oktober 2017 at 08:31 (3 jaar ago)

  Wat een enorme prestatie. Vijf jaar. Ik geef het je te doen. Gefeliciteerd! Hoewel ik graag meedoe met de winactie, want die box is zzzzzzalig, zou ik me als medeblogger toch een beetje bezwaard voelen. Dus ik sla over. Met bloedend hart 🙂

  Beantwoorden
 92. Zandr
  1 oktober 2017 at 08:24 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd lieve Natasja…ik doe graag mee voor de bon voor Rice producten… en laat ik nu 7 oktober jarig zijn?????….. Lekker doorgaan met je prachtige blogs…

  Beantwoorden
 93. Nienke
  1 oktober 2017 at 08:06 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! En heb je voor jezelf ook een kadootje?? Ik zou gaan voor de box van Mireiile. Dat is altijd een feestje!!

  Beantwoorden
 94. Cindy
  1 oktober 2017 at 08:00 (3 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met het 5 jarig jubileum van Beautyspots! “Vroeger” las ik veel blogs, tegenwoordig niet zoveel meer. Sommigen zijn me te commercieel of te groot geworden, sommigen niet leuk meer.
  Maar heb ook steeds minder tijd om achter de laptop te zitten maar jouw blog lees ik eigenlijk bijna altijd.
  Ga zo door!

  Beantwoorden
 95. Marije
  1 oktober 2017 at 07:57 (3 jaar ago)

  Gefeliciteerd lieve Natasja met deze mijlpaal. Mag je maar mooi trots op zijn.

  Beantwoorden
 96. chucky1012
  1 oktober 2017 at 07:49 (3 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd en ik hoop nog heel erg lang jouw mooie en fijne artikelen te kunnen lezen op jouw blog want ik lees ze altijd uitgebreid…
  Je schrijft hele goede reviews van beautyproducten, persoonlijke artikelen, OOTD, make-up look en plaatse er zeer prachtige foto’s bij met je hulp van de dame die hier nu als eerste jou had gefeliciteerd 😉
  Ik doe heel graag mee met de leuke winactie om kans te kunnen maken op de waarmee men gebruik kan maken om iets moois te kunnen shoppen in de webshop van TB 😉
  De dress ola apple big blue staat al sinds de eerste dag dat ik deze prachtige dress had gezien in de webshop van dit geweldige merk op mijn wishlist.
  Het zou dus fantastisch zijn om als ik de kadobon win een eerst item van dit merk te kunnen kopen…
  Nu maar hopen dat mijn droom uit zal komen….

  Ik wens je een hele fijne dag en lieve groeten….

  Xoxo

  Beantwoorden
 97. Jori
  1 oktober 2017 at 06:33 (3 jaar ago)

  Lieve Natas gefeliciteerd met de verjaardag van Beautyspots xxx

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.