Hiep hiep hoera, mijn favoriete Fluffy Body Butter is terug!

Onlangs vertelde ik jullie dat één van mijn favoriete Nederlandse webshops, Wat Maakt Je Mooi, ging stoppen. Naast het feit dat ik het voor Jeannette natuurlijk heel verdrietig vond, was ik zelf ook een beetje sip. Ik kocht daar namelijk altijd de Fluffy Body Butter, en inmiddels kon ik eigenlijk niet meer zonder. Mijn blijdschap was dan ook eeeeeenorm toen ik vorige week een berichtje op Facebook zag. De Fluffy Body Butter was terug, in haar eigenste eigen webshop! Het bericht kwam voor mij echt letterlijk precies op tijd, mijn laatste pot was bijna op. Ik heb natuurlijk metéén een bestelling gedaan en laat deze aan jullie zien!

Fluffy Body Butter

Fluffy Body Butter

Het klinkt misschien een beetje overdreven, maar ik begon me langzamerhand een beetje zorgen te maken. Waar moest ik me mee gaan insmeren, als mijn laatste voorraad Fluffy Body Butter écht op was? Ik gebruik deze echt letterlijk al jaren, zomer en winter. Heel af en toe gebruik ik natuurlijk wel iets anders tussendoor. Vooral om te testen voor Beautyspots. Maar er is voor mij geen enkel product wat kan tippen aan de hemelse Fluffy Body Butter. Ik deed dus echt een vreugdedansje toen ik het bericht van Jeannette op Facebook zag ♥

Twee dagen nadat ik mijn bestelling deed, werd deze al bezorgd. In een prachtig lichtroze verzenddoosje, helemaal passend bij het nieuwe logo ♥ En het rook heerlijk toen ik het openmaakte, dankzij het lieve roze zeepje wat er als kadootje bij zat.

Fluffy Body Butter

Naast het schattige zeepje zat er ook nog een sample Fluffy Body Butter in het pakketje. Heerlijk, lief én lekker makkelijk om mee te nemen als je een weekendje weg gaat!

Fluffy Body Butter

Mijn bestelling

Ik had drie potten Fluffy Body Butter besteld ♥ De potten zijn iets groter geworden, en ook iets duurder. Maar dat laatste geldt natuurlijk voor letterlijk alles, dus het kwam voor mij niet als een verrassing. Een pot van 250 ml kost € 14,95, en een kleiner potje van 75 ml kost € 7,95. Mijn tip: kies meteen voor de grote pot 😉

Zoals ik al zei: Fluffy Body Butter heeft nu haar eigen logo gekregen, en ik vind het super leuk! ♥

Fluffy Body Butter

Oh echt jongens (meisjes), dit is heaven in your hands! ♥ Ik heb nog steeds, iedere keer, een gelukzalig momentje als ik een verse pot Fluffy Body Butter open maak hoor. En nu de potten nóg mooier geworden zijn, is het nóg specialer!

Ingrediënten ♥

De samenstelling is uiteraard onveranderd gebleven. Sheabutter, Kokosolie, Sojaolie en Amandelolie verzorgen, voeden en verzachten je huid intens. Echt, ik ken geen enkel product wat mijn huid zó goed verzorgt als dit. Niet voor niets staan er op Beautyspots meerdere artikelen over de Fluffy Body Butter ♥ De Body Butter bevat geen siliconen, parabenen en conserveringsmiddelen.

Sweet Swirl is een échte swirl, deze Body Butter bestaat uit twee kleuren. Roze en wit uiteraard 😉 De geur is zoet en romig: aardbeien met room en basterdsuiker. Nee, die suikerskip geldt niet voor mijn huidverzorging hoor, hahaha!

Fluffy Body Butter

De textuur van de Fluffy Body Butter is luchtig, als opgeklopte room. Zodra je deze aanbrengt op je huid, smelt de textuur en verandert in een rijke olieachtige textuur. Welke zich goed en makkelijk laat verdelen, en redelijk snel intrekt in de huid. Het laagje wat achterblijft, voelt verzorgend en comfortabel, maar niet te vol. Zelfs op warme zomerdagen gebruik ik de Body Butter, ook dan voelt ze geenszins te vol of te vet.

Cuddly Cashmere is al langer één van mijn favoriete geuren. Een warme, zoete mix van bosbes, witte fresia, granaatappel, lelie, magnolia, groene wijnstokken, kasjmier en violet. Ik vind de geur tegelijkertijd comfy en luxe. Vooral in de wintermaanden is dit één van mijn favorieten ♥

Fluffy Body Butter

Zou ik van zoet houden? Ook Little Fairy is een echte zoete, snoeperige geur. Echt een beetje magisch: roze suikerspin, verse kauwgom, warme vanille, levendige kers en sappige peer. Als je van Snow Fairy van Lush houdt, dan is dit voor jou ook een voltreffer!

Fluffy Body Butter

Mix & Match

Vind je het lastig om te kiezen uit al die lekkere geuren? Dan is de Mix & Match set een uitkomst. Deze bevat drie potjes van 75 ml, welke je zelf selecteert. Voordeliger dan drie losse potjes van dit formaat, én super leuk om kado te geven (aan een ander of jezelf natuurlijk). Ik ontving van Jeannette een set bij mijn bestelling, zo kon ik maar liefst zeven geuren tegelijk uitproberen. Of nou ja, niet letterlijk tegelijk natuurlijk 😉

Je vindt alle Fluffy Body Butters via deze link. Je kunt bij iedere variant vervolgens selecteren welke verpakking je wilt (75 ml of 250 ml). Jeannette heeft ook een serie ‘Just Butter’ producten in het assortiment opgenomen, dit zijn pure natuurlijke boters. Deze ga ik een volgende keer zeker meebestellen, ik ben er erg nieuwsgierig naar. Voor nu ga ik weer even heerlijk genieten van mijn verse voorraad FBB ♥

1 Comment on Hiep hiep hoera, mijn favoriete Fluffy Body Butter is terug!

  1. Liesbeth Letink
    4 mei 2022 at 18:19 (2 weken ago)

    Hoera! Ik was ook best verdrietig. Heb een droge huid en deze helpt zo goed! Dank voor het delen. Ik ga gelijk bestellen!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.