Hieperdepiep Hoera! Beautyspots 4 jaar online!

Jeetje jongens, waar ga ik beginnen? Beautyspots is vandaag jarig, precies 4 jaar geleden ‘ging ik online’. Vier jaar waarin ontzettend veel gebeurd is. Natuurlijk privé, maar ook hier, op mijn eigen plekje in de Beautybloggerswereld. Vooral het afgelopen jaar heb ik een enorme groei doorgemaakt, en heb ik qua bezoekersaantallen bereikt wat al die jaren mijn ‘doel’ was op dat gebied. Maar er is natuurlijk meer, veel meer…

Beautyspots

Beautyspots is jarig!

Toen ik vier jaar geleden begon met Beautyspots, had ik eigenlijk maar één doel. En dat was om het eerst maar eens een jaar vol zien te houden. Ik wist dat de concurrentie zwaar, en vooral heel veel was. Het aantal Beautyblogs is de afgelopen jaren enorm gegroeid in Nederland, en het is gewoon hard werken om daartussen overeind te blijven.

Toen het eerste jaar eenmaal voorbij was, en de groei er lekker in zat, stelde ik mijn doelen ook steeds bij. Logisch, dat hoort er nu eenmaal bij. Inmiddels kan ik wel stellen dat ik mijn plekje in de bloggerswereld aardig veroverd heb, steeds vaker komt het voor dat ik ergens herkend wordt. En ja, dat blijft vreemd, hihihi! Maar wel ontzettend leuk, ik ben dan natuurlijk hartstikke trots, zeker als ik hoor dat iemand me al jaren volgt. Want naast de nieuwe volgers die er iedere week bijkomen, is er een klein groepje trouwe volgers die me al zo goed als van het begin af aan volgt. En dat is natuurlijk ontzettend leuk om te horen, blijkbaar doe ik dan toch iets goed, als mensen me zo trouw blijven volgen 😉

Nog steeds moet ik me af en toe in de arm knijpen, als ik weer uitgenodigd ben voor een geweldig leuk persevent (wat waren er dat het afgelopen jaar veel!), of als ik een prachtig perspakket opgestuurd krijg. Ik ben enorm trots dat niet alleen mijn bezoekers, maar ook bedrijven mijn kwaliteiten als blogger blijkbaar dermate waarderen, dat ik dit soort dingen mag doen en delen met jullie.

Beautyspots

Terugblik op het afgelopen jaar

Het afgelopen jaar kwamen er ook weer veel ontzettend leuke samenwerkingen bij. Sommige samenwerkingen zijn eenmalig, en met sommige bedrijven bouw ik een langdurige samenwerking op. Ze zijn me allemaal even dierbaar, want iedere samenwerking die ik aanga, is er eentje die bij mij, en bij Beautyspots past. En ik ben er trots op dat ik dat na vier jaar nog steeds met de hand op mijn hart kan zeggen. Zoals ik laatst in een artikel al aangaf, valt het soms niet mee om niet toch te zwichten voor een mooi aanbod, maar achteraf ben ik altijd blij als ik een samenwerking heb afgeslagen omdat die niet bij mij en Beautyspots past. Beautyspots is nog steeds echt mijn eigen plekje, waar heel mijn hart en veel liefde ingestoken worden, iedere dag weer.

En nee, het valt niet altijd mee om na een lange, drukke werkdag nog achter mijn laptop te kruipen, het begin van een artikel moet soms echt vanuit mijn tenen komen. Maar als ik dan eenmaal toch bezig ben, dan voelt het ook weer goed op het moment dat er een mooi artikel voor de volgende dag klaarstaat.

Zelfs na vier jaar heb ik nog volop inspiratie. Zo zullen er voortaan regelmatig outfit-artikelen online komen (weer een kleine overwinning voor mij), en afgelopen week startte de nieuwe rubriek ‘Happy Shopping-spots’. Nee, ik ben nog lang niet klaar met Beautyspots, ik vind het nog steeds véél te leuk!

Beautyspots

Wie jarig is trakteert natuurlijk!

Het liefst zou ik jullie allemaal een kadootje geven, omdat ik zo enorm blij ben met jullie trouwe bezoekjes en reacties. Zonder jullie zou Beautyspots niet zijn wat het is geworden. En zonder jullie zou ik niet zo vol inspiratie en enthousiasme blijven, al vier jaar lang. Daar wil ik jullie uit het diepst van mijn hart voor bedanken *dikke smakkerd*.

Omdat ik natuurlijk toch graag iets wil doen, geef ik maar liefst drie (!) I Love Myself Boxen van Huidverzorging Mireille van € 29,95 weg, bij jullie natuurlijk allemaal bekend en zeer geliefd. Om hier kans op te maken, laat je hieronder een reactie achter waarin je aangeeft mee te doen aan de winactie. Daarnaast vind ik het leuk (en verdubbelt je winkans) als je Beautyspots volgt op Facebook, en dit bericht even deelt met je vrienden. De winactie loopt tot en met 8 oktober, op 9 oktober ontvangen de winnaars een mailtje van mij. Succes! En nu op naar het vijfjarig jubileum!

120 Comments on Hieperdepiep Hoera! Beautyspots 4 jaar online!

 1. Jolanda
  14 oktober 2016 at 08:35 (6 jaren ago)

  Oh ik zie dat ik te laat ben haha!!

  Beantwoorden
 2. Jolanda
  14 oktober 2016 at 08:34 (6 jaren ago)

  Een beetje laat, maar alsnog van harte gefeliciteerd!!! Wat een mijlpaal! Natuurlijk doe ik alsnog graag mee met je leuke winactie. Like je al op FB en heb je bericht gedeeld ☺️

  Beantwoorden
 3. Carla Reinacher
  8 oktober 2016 at 21:58 (6 jaren ago)

  Allereerst nog proficiat en natuurlijk doe ik mee

  Beantwoorden
 4. All About Bertina
  8 oktober 2016 at 21:47 (6 jaren ago)

  Wat een leuke winactie.
  Ik doe graag mee. Twee likes van mij op je FB pagina.

  Beantwoorden
 5. Nienke
  7 oktober 2016 at 00:02 (6 jaren ago)

  Hoi, Ik ben zo’n nieuwerd. Als jarenlang vaste klant van de altijd gezellige Mireille ben ik bij je terechtgekomen! Bewonderenswaardig hoe je elke keer weer een treffend verhaal.kunt maken! Gefeliciteerd met je jubileum en op naar de 10 jaar! Groet, Nienke

  Beantwoorden
 6. Marinke
  6 oktober 2016 at 23:30 (6 jaren ago)

  Alweer 4 jaar, jeetje dat gaat snel! Ik lees graag met je blogs mee al is dat niet altijd goed voor mijn portomonnee… 😉 Bedankt voor al je moeite en ik zou zeggen, op naar de volgende 4 jaar!

  Beantwoorden
 7. Marjolijn
  6 oktober 2016 at 22:28 (6 jaren ago)

  Jeetje alweer vier jaar! De tijd gaat enorm snel zeg!
  Gefeliciteerd en petje af! En natuurlijk loot ik graag mee voor zo”n spannend pakketje!

  Beantwoorden
 8. Marie-Jose
  6 oktober 2016 at 21:55 (6 jaren ago)

  Wauw, gefeliciteerd Natascha! Super knap hoe je het allemaal doet en leuk om elkaar zo steeds te volgen! (ook jij bent mij van Haarlem naar Amsterdam gevolgd )
  Ik hoop dat je nog heel veel jaren met veel plezier doorgaat! Succes! En leuk om mee te doen met je weggeefaktie natuurlijk!!

  Beantwoorden
 9. Marije
  6 oktober 2016 at 19:44 (6 jaren ago)

  Vier jaar alweer! Echt respect dat je dit met een bijna fulltime baan voor elkaar weer te boksen! Gefeliciteerd! Ik doe uiteraard graag mee met je winactie 🙂

  Beantwoorden
 10. Mariska
  6 oktober 2016 at 19:25 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd en hopelijk mogen er nog vele jare bijkomen! Ik maak graag kans op een I live myself box en ik ben erg benieuwd hierna!

  Beantwoorden
 11. Marian Zw.
  4 oktober 2016 at 20:19 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd! Dat er nog maar veel nlogjes mogen volgen…. ik loot,ook graag mee voor deze mooie prijs! Fb volg ik al een poosje

  Beantwoorden
 12. Lisette
  4 oktober 2016 at 19:53 (6 jaren ago)

  Ik doe ook graag mee met de winactie Natasja en gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Zal je berich ook delen op FB

  Beantwoorden
 13. Gonny
  3 oktober 2016 at 10:05 (6 jaren ago)

  Heej Natasja…
  Wat lees ik nu?
  Van harte gefeliciteerd met je 4-jarig bestaan.

  Op naar de 5!
  Ook ik feest graag mee… en volg je op FB en IG.

  Groetjes
  Gonny

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 oktober 2016 at 19:49 (6 jaren ago)

   Dankjewel Gonny!

   Beantwoorden
 14. Tamara TS
  2 oktober 2016 at 23:51 (6 jaren ago)

  Van harte gefeliciteerd met je 4e blogjaardag en nog vele jaren!

  Ik doe heel graag mee aan de winactie, want ik ben ontzettend benieuwd naar de beautyboxen van Mireille. Natuurlijk heb ik geliked en gedeeld. (FB Tamara Mara Großmaul)

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 oktober 2016 at 19:50 (6 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 15. Lyona
  2 oktober 2016 at 10:34 (6 jaren ago)

  Beste Natasja,

  Van harte gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan van je blog!
  Ik lees niet alles maar wat ik lees is inderdaad eerlijk en prettig geschreven.
  Ook leuk om je dagelijkse beslommeringen te lezen in Just the two of us.
  Blijf je doelen nastreven maar vooral blijf trouw aan jezelf!

  Go girl

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 oktober 2016 at 19:51 (6 jaren ago)

   Dankjewel Lyona!

   Beantwoorden
 16. krista Katerbarg
  1 oktober 2016 at 22:15 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd met al weer 4 jaar Beautyspots Natasja! Ik vind je blog geweldig, geen 13-ineendozijn en altijd eerlijk. Ik heb bewondering voor hoe je het allemaal doet, zeker met wat je allemaal meegemaakt hebt het afgelopen jaar, en ik hoop dat je nog lang doorgaat! Uiteraard doe ik graag nog mee met deze prachtige give-away, ook via facebook 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 oktober 2016 at 19:53 (6 jaren ago)

   Dankjewel! 🙂

   Beantwoorden
 17. Angelique
  1 oktober 2016 at 20:38 (6 jaren ago)

  Van harte gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan van beautyspots Natasja!! Ik reageer niet altijd maar ik lees graag je stukjes. Je hebt roerige jaren achter de rug en dan toch dit tot zo’n succes brengen, petje af!

  Beantwoorden
  • Natasja
   3 oktober 2016 at 19:53 (6 jaren ago)

   Dankjewel, lief van je

   Beantwoorden
 18. Bianca
  1 oktober 2016 at 20:17 (6 jaren ago)

  Wauw 4 jaar al. En dat in de tijd waarin er meerdere bloggers juist stoppen. Ik vind jeblog leuk en ook uniek. Je revieuwt andere producten dan de meesten bloggers. En dat werkt voor mij goed.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 20:37 (6 jaren ago)

   Super leuk om te horen Bianca, dankjewel!

   Beantwoorden
 19. Natasja
  1 oktober 2016 at 19:54 (6 jaren ago)

  Aaah lief van je, dankjewel!

  Beantwoorden
 20. Yolanda
  1 oktober 2016 at 19:41 (6 jaren ago)

  Ik heb pas sinds een jaar of zo de beautyblogs ontdekt, soms tot groot verdriet van mijn portemonnee 🙂 Via google op jouw blog beland en sindsdien ben jij één van de paar bloggers die ik iedere dag volg. Zowel hier als op twitter, FB en instagram. Ik ben iets ouder dan de doelgroep (50) maar heb daar totaal geen erg in.

  Jouw blog leest heerlijk weg, ben een groot voorstander van geschreven reviews. Zo af en toe een filmpje prima maar het neemt zoveel tijd in beslag. Weet zeker dat er hierin een grote doelgroep blijft.
  Ook alles over je privéleven lees ik graag, ook gescheiden al een tijdje terug dus weet hoe moeilijk het soms kan zijn

  Gefeliciteerd!!! Nog vele jaren blogplezier gewenst en voor ons leesplezier

  Haha eerste reactie ooit op een blog.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 20:09 (6 jaren ago)

   Ik voel me vereerd Yolanda, dankjewel voor je allereerste reactie!

   Beantwoorden
 21. Annette
  1 oktober 2016 at 18:50 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd Natas, Ik schreef het al op twitter op naar de volgende 4 jaar. Ik lees je blog altijd met veel plezier. Ik loot graag mee voor de box. Superleuk!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 20:08 (6 jaren ago)

   Dankjewel Annette!

   Beantwoorden
 22. Sylvia
  1 oktober 2016 at 18:36 (6 jaren ago)

  Van harte gefeliciteerd met je prachtige blog!
  Ik denk dat ik je al 4 jaar volg 🙂

  Ga zo door!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 20:08 (6 jaren ago)

   Wat ontzettend leuk om te horen Sylvia!

   Beantwoorden
 23. hilde
  1 oktober 2016 at 17:19 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd meid! Super goed en je verdient het. Ook zo gaaf dat je outfit foto’s blijft plaatsen, want dat vond ik echt leuk om te zien. Heel veel succes met de komende blog-jaren, ik blijf je volgen! En ik waag ook een gokje uiteraard. 😉

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 20:07 (6 jaren ago)

   Dankjewel Hilde!

   Beantwoorden
 24. Karin
  1 oktober 2016 at 16:48 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd Natasja!
  Ik ben niet zo’n ‘poster’ maar ik lees je blog al 4 jaar met heel veel plezier. Goed dat je altijd bij je zelf blijft want dat lees je echt in je blogs. Liefs, Karin
  Oooo ja, en aan de winactie zou ik graag mee willen doen 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 20:07 (6 jaren ago)

   Aah, wat leuk dat je nu dan toch een reactie achter laat, super leuk om te horen dat je me ook al zo lang volgt!

   Beantwoorden
 25. Astrid
  1 oktober 2016 at 16:35 (6 jaren ago)

  Hey Natasja,

  Wat super gaaf dat je blog alweer 4 jaar bestaat. Gefeliciteerd 🙂 ! Ik doe zelf niet mee met de winactie, maar ik wil iedereen veel succes wensen! 😀

  Liefs!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 20:06 (6 jaren ago)

   Dankjewel Astrid!

   Beantwoorden
 26. Renée
  1 oktober 2016 at 16:33 (6 jaren ago)

  Ik ben zo’n trouwe volger van je blog. Al meer dan 2 jaar lees ik graag je reviews en neem ik een kijkje in je privé leven. Juist dat maakt je uniek naar mijn mening. Het gevoel dat ik je een beetje ken, waarbij jou ontmoeten op die leuke besutymiddag een hoogtepunt voor me was. Ik heb vele producten en merken en webshops leren kennen en de laatste waarvoor ik gezwicht ben is Rice. Ook ik drink nu mijn koffie uit zo’n kleurrijke beker.
  Ik ben blij dat je blog een deel van mijn leven is en ik hoop dat je nog vele jaren doorgaat. Ik wens je daarbij veel succes en ook in je privé leven. Je verdient het! Gefeliciteerd!
  Wie wil er nu niet een I love myself box winnen, ik doe natuurlijk mee aan die mooie winactie.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 20:06 (6 jaren ago)

   Dankjewel voor deze lieve, lieve woorden Renée. Ik vond het een enorme eer dat je destijds zo’n lange reis ervoor over had om bij de beautymiddag te zijn. En sorry voor alle leuke producten waarvoor je door mij gezwicht bent 😉

   Beantwoorden
 27. Erna
  1 oktober 2016 at 16:32 (6 jaren ago)

  Ik heb je nog maar pas ontdekt, maar kom nu toch zeker een paar keer per week even kijken. Natuurlijk doe ik graag mee met de winactie

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 20:04 (6 jaren ago)

   Dankjewel Erna, leuk om te horen!

   Beantwoorden
 28. Miranda Aerts
  1 oktober 2016 at 16:29 (6 jaren ago)

  Van h♡rte gefeliciteerd met het 4-jarig jubileum van Beautyspots!
  Alweer een jaar verder met jouw mooie blog, ik hoop dat er nog heel veel zullen .
  Veel liefs xxx

  Beantwoorden
  • Miranda Aerts
   1 oktober 2016 at 16:29 (6 jaren ago)

   ..volgen 🙂

   Beantwoorden
   • Natasja
    1 oktober 2016 at 20:04 (6 jaren ago)

    Dankjewel! xxx

    Beantwoorden
 29. Donna
  1 oktober 2016 at 15:17 (6 jaren ago)

  Van harte gefeliciteerd ! Je mag trots op jezelf en op je blog zijn. Ik lees het iedere dag graag. Succes vandaag !! Ik doe graag mee met de win actie.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 20:03 (6 jaren ago)

   Dankjewel Donna!

   Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 20:03 (6 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 30. julia van empel-stamate
  1 oktober 2016 at 14:51 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd met 4jaar bestaan! Ik doe heel graag mee met deze winactie.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 20:02 (6 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 31. Marja Veld
  1 oktober 2016 at 14:12 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee aan de woonactie (ben helemaal fan van de box!)

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 20:02 (6 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 32. Roos
  1 oktober 2016 at 13:46 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd lieve Natasja, ik hoop dat we nog heeeeeel lang van je geweldige blog mogen genieten. Je maakt me altijd vrolijk met jouw fijne reviews en artikelen en de wekelijkse persoonlijke blogs over jou en Benthe :-).

  De win actie vind ik hartstikke leuk, zou heel graag een i love myself box van Mireille willen proberen omdat je er altijd laaiend enthousiast over bent. Ik twijfel eraan of het geschikt zal zijn voor mijn gevoelige huidje. Als het geschikt zou zijn dan waag ik graag een kansje. Nogmaals gefeliciteerd, superleuk!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 20:01 (6 jaren ago)

   Dankjewel voor je lieve woorden lieve Roos!

   Beantwoorden
 33. Marion
  1 oktober 2016 at 12:47 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd, meid! Wat mag he trots zijn op jouw mooie plekje op het internet. Je hebt er keihard voor gewerkt en je hebt het echt jouw unieke plek gemaakt. Ik volg maar heel erg weinig beautybloggers, maar samen met Naoki ben jij mijn favoriet. Juist omdat je het net even anders doet dan de rest. Ik ben blij dat ik je blog destijds gevonden heb en ik hoop ok dat je nog heel erg lang door blijft bloggen.

  Liefs!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 20:01 (6 jaren ago)

   Dankjewel lieve Marion, wat een enorm compliment! Ik ben ook heel blij dat we elkaars blog destijds hebben gevonden xxx

   Beantwoorden
 34. Edwards
  1 oktober 2016 at 11:37 (6 jaren ago)

  Hieperdepiep hoera,gefeliciteerd met vierjarig bestaan!!van je blog. Ik doe heel graag mee met deze winactie.op FB allang geliked.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 20:00 (6 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 35. Marijke
  1 oktober 2016 at 11:22 (6 jaren ago)

  van harte gefeliciteerd! Wat een super prestatie heb je geleverd (en nog natuurlijk).
  Ik doe graag mee met de actie, lijkt me super.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:59 (6 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 36. Jessica
  1 oktober 2016 at 11:16 (6 jaren ago)

  Van harte gefeliciteerd met 4 jaar beatyspots.
  Ik doe graag mee met deze leuke winactie.Je facebook pagina volg ik al een lange tijd.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:59 (6 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 37. Danielle
  1 oktober 2016 at 10:50 (6 jaren ago)

  gefeliciteerd op naar t eerste lustrum!
  Al veel handige producten leren kennen en
  websites en nu dus ook kledingwinkels..
  1000x dank..

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:58 (6 jaren ago)

   Dankjewel Danielle! x

   Beantwoorden
 38. GWeetje
  1 oktober 2016 at 10:43 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd! Wat een prachtig mijlpaal: “4 jaar bloggen”. En dat naast je andere werkzaamheden en verplichtingen. Het is altijd fijn om jouw blogs te lezen. Vele tips van jou zijn inmiddels toegepast 😀 Op naar de volgende jaren.
  En ja, ook ik ding graag mee naar jouw win-actie 😀 De producten van Mireille zijn “o zo fijn” 😀

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:58 (6 jaren ago)

   Dankjewel, dat vind ik super leuk om te horen!

   Beantwoorden
 39. marike
  1 oktober 2016 at 10:21 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd natas, je schrijft je blogs altijd erg pakkend. Je oordeel is eerlijk. Ook vind ik het mooi om te lezen hoe het met jou en benthe gaat! Enne wie wil nou geen pakket winnen! Ga zo door Natas!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:58 (6 jaren ago)

   Dankjewel voor je lieve woorden x

   Beantwoorden
 40. Judith
  1 oktober 2016 at 10:11 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd, wat gaat de tijd toch snel. Ik lees je blog meestal in de trein onderweg naar mijn werk en vind het ontspannend om te lezen en leer zo ook weer nieuwe merken kennen en webshops.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:57 (6 jaren ago)

   Wat leuk om te horen Judith, dankjewel!

   Beantwoorden
 41. Titia
  1 oktober 2016 at 10:09 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd Natasja!

  Ik heb veel respect voor je dat je, ondanks een giga tegenslag in je privéleven, toch elke keer weer een mooi en nuttig artikel kunt schrijven.
  Ik hoop dat je er nog lang mee doorgaat zodat ik je met plezier kan blijven volgen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:57 (6 jaren ago)

   Dankjewel Titia, lief!

   Beantwoorden
 42. Sanne Franssen
  1 oktober 2016 at 10:04 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan
  En ik doe ook graag mee aan deze geweldige winactie.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:56 (6 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 43. Ellen
  1 oktober 2016 at 09:43 (6 jaren ago)

  Wauw 4 jaar al! Gefeliciteerd en op naar vele jaren meer!! Ik doe uiteraard graag mee met de winactie 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:55 (6 jaren ago)

   Dankjewel Ellen!

   Beantwoorden
 44. Sabine Bennink
  1 oktober 2016 at 09:36 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  En ook ik doe graag mee met deze winactie.

  Grtjs, Sabine

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:55 (6 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 45. Henderica
  1 oktober 2016 at 09:34 (6 jaren ago)

  Super..van harte gefeliciteerd met je 4e blogverjaardag! Dat er nog veel jaren bij mogen komen 🙂 Ik doe uiteraard ook graag mee met de winactie 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:54 (6 jaren ago)

   Dankjewel Henderica!

   Beantwoorden
 46. Jeanelle
  1 oktober 2016 at 09:31 (6 jaren ago)

  Hoera! Gefeliciteerd met je 4-jarig jubileum! Ga zo door, altijd leuk om je blogspot etc te lezen.
  En uiteraard ga ik ook voor de winactie.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:54 (6 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 47. Celine
  1 oktober 2016 at 09:28 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd en nog vele jaren.
  Natuurlijk doe ik mee op deze leuke blog aan de super leuke winactie
  Kusjes celine

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:53 (6 jaren ago)

   Dankjewel Celine!

   Beantwoorden
 48. Nicole
  1 oktober 2016 at 09:26 (6 jaren ago)

  Hieperdepiep….hoera!
  Gefeliciteerd met je vierjarig bestaan van Beautyspots.

  Je artikelen sluiten goed aan bij wat ik zoek en waar ik interesse in heb.

  Ik wens je nog alle goeds en groei toe en op naar je eerste lustrum!

  Uiteraard doe ik graag mee met je win actie.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:52 (6 jaren ago)

   Dankjewel, leuk om te horen!

   Beantwoorden
 49. Maartje Hendrikx
  1 oktober 2016 at 09:25 (6 jaren ago)

  Wauw… 4 jaar al daar mag je super trots op zijn.
  Gefeliciteerd en op naar de 5 jaar.
  Ik like je pagina sindskort en ben in ieder geval zeer enthousiast.
  Ik blijf je volgen
  Graag doe ik mee met de winactie, ben dol op cadeautjes.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:52 (6 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 50. Talitha
  1 oktober 2016 at 09:17 (6 jaren ago)

  Gefeliciteerd met de 4e verjaardag van beautyspots, ga zo door met dicht bij jezelf blijven dan ben ik er zeker van dat we nog lang van jou en benthe kunnen genieten hier op beautyspots. natuurlijk doe ook ik graag mee met de winactie en volg ik jouw fb pagina allang. ☺

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:51 (6 jaren ago)

   Dankjewel Talitha, lief van je!

   Beantwoorden
 51. Bianca
  1 oktober 2016 at 09:16 (6 jaren ago)

  Gefeliciteeeeerd!!! Dat er nog maar meer mooie blogjaren erbij mogen komen <3<3

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:51 (6 jaren ago)

   Dankjewel! xxx

   Beantwoorden
 52. Moniek
  1 oktober 2016 at 09:13 (6 jaren ago)

  Lieve Natasja hieperdepiep voor jou. Zo leuk dat ik je “online” heb leren kennen. Volgens mij gaat het er ergens begin volgend jaar wel van komen dat we dat ook live gaan doen als het aan mij ligt. X

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:50 (6 jaren ago)

   Jaaa, dat gaan we zeker doen lieve Moniek! Dankjewel!

   Beantwoorden
 53. Judith
  1 oktober 2016 at 09:09 (6 jaren ago)

  Proficiat! Mooi he dat je weer verder kunt komen dan dat je had durven denken! Ondanks tegenslagen dan toch doorgaan en er weer sterk uitkomen!!chappeau!
  Als schoonheidsspecialiste en natuurlijk prive volg ik je graag!
  Natuurlijk doe ik graag mee met de winActie. Zeker als die gemaakt is door mijn collega Mireille!

  Ga zo door hè? Grtz Judith

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:50 (6 jaren ago)

   Dankjewel voor je lieve woorden!

   Beantwoorden
 54. Natascha
  1 oktober 2016 at 09:04 (6 jaren ago)

  Van harte gefeliciteerd Natasja! Wat verwoord je het ook mooi allemaal, je merkt echt de passie in je verhaal. Tof ook dat je meer outfits gaat plaatsen ook, zeker doen! Ik blijf je natuurlijk volgen en doe graag mee aan je winactie.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:49 (6 jaren ago)

   Dankjewel lieve collega!

   Beantwoorden
 55. Astrid
  1 oktober 2016 at 08:56 (6 jaren ago)

  Wauw! Vier jaar alweer! Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Echt super. Ik volg je al meer dan een half jaar en ben ook nog niet uitgekeken op jou en Benthe 🙂 Doe graag mee aan je winactie!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:49 (6 jaren ago)

   Dankjewel Astrid!

   Beantwoorden
 56. Deb
  1 oktober 2016 at 08:46 (6 jaren ago)

  Van harte gefeliciteerd met je 4e blog birthday!! Ik volg je ook alweer een hele tijd en heb je ook al een aantal keren ontmoet. Ik bezoek je blog graag, je artikelen zijn recht uit het hart geschreven puur, betrouwbaar en heel informatief. Hier houd ik van. Meid, ga lekker zo door! Leuk ook dat je met outfits aan de slag gaat. Ik vond de post met jurkjes van tante Betsy die je laatst showde ook erg leuk.
  Enne.. natuurlijk doe ik ook mee aan je winactie 😉 !

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:48 (6 jaren ago)

   Dankjewel lieve Deb!

   Beantwoorden
 57. Mariëlle
  1 oktober 2016 at 08:43 (6 jaren ago)

  Van harte gefeliciteerd!! Hoe je het volhoudt vind ik enorm knap en je doet het hartstikke goed!! Ik doe ook graag mee met de winactie hihi 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:47 (6 jaren ago)

   Dankjewel, lief van je!

   Beantwoorden
 58. Babs
  1 oktober 2016 at 08:40 (6 jaren ago)

  Van Harte Gefeliciteerd! 4 jaar alweer! Bloggen is gewoon zo leuk, de tijd vliegt.
  En ja, ik doe graag mee voor zo een mooie box!
  Hieperdepiep hoera!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:47 (6 jaren ago)

   Dankjewel Babs!

   Beantwoorden
 59. Mireille
  1 oktober 2016 at 08:32 (6 jaren ago)

  Dikke knuffel, jij bent gewoon mijn favoriete blogger. Wat een mooie artikelen en foto’s weet je toch altijd te maken.
  Ik ga met heel veel liefde dec boxen voor de winnaressen maken.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:46 (6 jaren ago)

   Aaah, dankjewel lieve Mireille! Ik hoop dat we nog heel lang mogen samenwerken!

   Beantwoorden
 60. Cindy
  1 oktober 2016 at 08:27 (6 jaren ago)

  Van harte gefeliciteerd! Had zelf het idee dat je al langer blogde. Volg je denk ik ook al 4 jaar dan hihi.
  Jouw kracht is dat je echt passie voor je blog hebt en dat merk je aan de kwaliteit van de artikelen. Fijn dat je ook alleen samenwerkingen doet als het bij je blog past. Zie dat weleens anders. Ik zou zeggen: ga zo door!
  En uiteraard doe ik ook graag mee aan de winactie, leuk!

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:45 (6 jaren ago)

   Dankjewel voor je lieve complimenten!

   Beantwoorden
 61. Marieke
  1 oktober 2016 at 08:23 (6 jaren ago)

  Van harte gefeliciteerd Natasja! Dat we nog vele jaren van je blog mogen genieten 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:45 (6 jaren ago)

   Dankjewel Marieke x

   Beantwoorden
 62. marije
  1 oktober 2016 at 08:04 (6 jaren ago)

  Gefeliciteeeeerd! Wat een prestatie. Je mag ontzettend trots zijn op jezelf! Leuke win actie 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:44 (6 jaren ago)

   Dankjewel Marije! Ook voor je trouwe comments iedere dag xxx

   Beantwoorden
 63. Sue
  1 oktober 2016 at 07:38 (6 jaren ago)

  Ook van mij een welverdiende proficiat! En natuurlijk doe ik ook graag mee met deze win actie.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:43 (6 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 64. jeanne
  1 oktober 2016 at 06:58 (6 jaren ago)

  van harte gefeliciteerd,
  ik doe graag mee met deze mooie winaktie.
  fb like ik al.
  en ga vooral zo door vind het leuk om je artikelen te lezen.

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:43 (6 jaren ago)

   Dankjewel, dat vind ik leuk om te horen!

   Beantwoorden
 65. chucky1012
  1 oktober 2016 at 06:05 (6 jaren ago)

  Hoera van harte gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan van je blog!
  Ik doe graag mee met deze geweldige winactie.
  Je fb pagina like ik allang 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   1 oktober 2016 at 19:42 (6 jaren ago)

   Bijna iedere dag als eerste, en natuurlijk ook vandaag 😉 Dankjewel, en ook voor je trouwe comments iedere dag!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.