H&M Carribean Crush Eau de Toilette

Ik ben dol op lekkere Eau de Toilettes en Parfums. Meestal vind ik die bij de parfumerie, of bij merken als Oriflame. Maar soms doe je een ontdekking op plekken waar je het niet verwacht. Zoals H&M Carribean Crush Eau de Toilette, die ik onlangs van mijn vriendin kreeg โ™ฅ Een echte blijmaker!

H&M Carribean Crush Eau de Toilette

H&M Carribean Crush Eau de Toilette

Sinds de Beauty afdeling van H&M helemaal vernieuwd is, is de kwaliteit van de producten sterk verbeterd. Ook de looks zien er stukken beter uit dan ‘vroeger’, de producten hebben nu echt hun eigen stijl. Naast make-up vind je er lichaams- en gezichtsverzorgingsproducten, en Eau de Toilettes en parfums. Het leuke is, dat er diverse complete lijnen verkrijgbaar zijn, zoals Carribean Crush. Naast H&M Carribean Crush Eau de Toilette vind je hierin o.a. een scrub, een body wash en een body lotion. Die nu uiteraard ook op mijn verlanglijstje staan ๐Ÿ˜‰

H&M Carribean Crush Eau de Toilette

Een weelderige geur geรฏnspireerd op de rijke geuren van het tropisch regenwoud op Saint Lucia. Rijpe mango wordt gecombineerd met exotische bloemen, terwijl zachte musk en crรจmige kokosnoot de geur warmte en diepte geven.

Vlak na het aanbrengen ruik ik vooral de mango, een echte fruitige geur. Maar al snel wordt de geur wat zachter en warmer, en verandert in een heel vrolijke, maar vooral ook draagbare geur. De geur blijft zeker geen hele dag aanwezig, maar als ik halverwege de dag een keer bij spray, redt hij het met gemak tot ’s avonds. En van een geur van deze prijsklasse had ik eigenlijk ook niet anders verwacht.

H&M Carribean Crush Eau de Toilette

De flacon van H&M Carribean Crush Eau de Toilette is eenvoudig: rond en bol, met een goudkleurige rechte dop. De vrolijke koraal-oranje letters versterken het zomerse gevoel wat de Eau de Toilette mij geeft.

H&M Carribean Crush Eau de Toilette kost โ‚ฌ 7,99 voor 55 ml, en dat is natuurlijk echt een koopje. Via deze link vind je alle producten die in deze heerlijke geur verkrijgbaar zijn: klik. Een aantal van de producten zijn nu nog voordeliger met de actie 3 halen, 2 betalen (ik weet niet precies hoe lang die actie nog loopt, wacht dus niet te lang als je er gebruik van wilt maken).

7 Comments on H&M Carribean Crush Eau de Toilette

 1. Hilde
  31 augustus 2016 at 19:11 (6 jaren ago)

  Ik hou van budget geuren die mensen positief verrast!

  Beantwoorden
 2. Astrid
  31 augustus 2016 at 17:21 (6 jaren ago)

  Lekker zo’n fruitig luchtje. Ik ga binnenkort even snuffel bij de H&M ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  31 augustus 2016 at 10:03 (6 jaren ago)

  Lekker om in de vakantie stemming te komen ๐Ÿ˜Ž

  Beantwoorden
 4. Deb
  31 augustus 2016 at 09:10 (6 jaren ago)

  Dit klinkt goed en perfect om het vakantie gevoel er nog een beetje in te houden ๐Ÿ˜‰ Ik ga er zeker voor kijken, bedankt voor de tip!

  Beantwoorden
 5. Mariรซlle M
  31 augustus 2016 at 08:35 (6 jaren ago)

  Aaaah ik wil snel de geuren van H&M proberen, ik ben heel benieuwd. Maar ik heb op dit moment wel even genoeg parfum!

  Beantwoorden
 6. marije
  31 augustus 2016 at 06:56 (6 jaren ago)

  Oooh dat klinkt echt als een lekkere zomerse geur. Wie weet volgende zomer als ze hem dan nog in de collectie hebben.

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  31 augustus 2016 at 06:24 (6 jaren ago)

  Dat klinkt alsof men op holiday is.
  Om het vakantiegevoel nog vast te kunnen houden.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.