Holiskin Face Oil dagelijks ritueel voor je huid

Wendy Berends, eigenaar van het holistische huid- en schoonheidsinstituut Holiskin in Groningen, ontwikkelde een gezichtsolie die haar persoonlijke visie als huidspecialist weergeeft. Holiskin Face Oil heeft een uiterst delicate, serum-achtige textuur die een fantastisch gevoel en een subtiele geur op de huid achterlaat. “Ik heb lang moeten zoeken om te ontdekken wat ik nu echt leuk vind en wil doen: mensen helpen om zich goed te voelen en blij te zijn met zichzelf en dat wat ze hebben….Een gezichtsbehandeling of massage kan daar onderdeel van zijn. Met Holiskin Face Oil wil ik je uitnodigen om dagelijks een moment voor jezelf te creëren, de heerlijke en ontspannen geuren in te ademen en je huid optimaal te verzorgen met een puur, eerlijk en natuurlijk product.”

Holiskin Face Oil

Holiskin Face Oil : puur, natuurlijk en eerlijk

Met de kennis en ervaring van haar jarenlange werk als huidspecialist is Wendy zich gaan verdiepen in natuurlijke ingrediënten en hun specifieke werking op de huid. Holiskin Face Oil, op basis van argan- en jojobaolie, maakt de huid glad, zacht en herstelt de natuurlijke balans in de huid. Ingrediënten als boragezaadolie en granaatappelzaadolie helpen de gevoelige, beschadigde en vroegtijdig verouderde huid te herstellen, terwijl antioxidant vitamine E huidveroudering vertraagt en ontstekingsremmend werkt.

Guasha – extra dimensie

Holiskin Face Oil gebruiken krijgt een extra dimensie wanneer je het inmasseert met een guasha steen. Wendy gebruikt hiervoor een guasha steen van rozenkwarts, die energetisch geladen is om liefdevol naar jezelf (en naar anderen) te kijken. Daarnaast helpt de Chinese guasha massage bij het afvoeren van afvalstoffen, het verbeteren van de doorbloeding en het verstevigen van de huid. Het gevoel van de guasha steen in combinatie met de olie op de huid is een bijzonder prettige en ontspannende ervaring.

Rijkdom uit de natuur

Holiskin Face Oil is een bewust uitgekiende mix van biologische plantaardige oliën gecombineerd met twee essentiële oliën, zuivere squalaan en vitamine E. De delicate textuur is te danken aan de jojobaolie die de Face Oil gemakkelijk over de huid laat verdelen.

De ingrediënten van Holiskin Face Oil op een rij:

  • Arganolie (biologisch) bevat een hoog aandeel onverzadigde vetzuren (80%), vitamine E en anti-oxidanten. Arganolie werkt onder andere huidverzorgend, huidvoedend, beschermend, kalmerend en hydraterend.
  • Jojoba-olie (biologisch) is een zeer bijzondere olie met geweldige eigenschappen. Zo bevat jojoba-olie de belangrijkste vitaminen en mineralen voor de huid (waaronder vitamine E) en een natuurlijke zonbeschermingsfactor 4. De olie verzorgt, voedt en maakt de huid zijdezacht.
  • Boragezaadolie (biologisch) bevat het hoogste gehalte aan gamma-linoleenzuur van alle plantaardige oliën. Gamma-linoleenzuur werkt ontstekingsremmend en regenererend.
  • Granaatappelzaadolie (biologisch)heeft een uitzonderlijk hoog percentage punicinezuur en bezit krachtigeantioxiderende eigenschappen die celregenererend en huidverstevigend werken.
  • Squalaan is een geïsoleerde werkstof uit olijfolie. Squalaan wordt in cosmetica gebruikt vanwege zijn glad- en zachtmakende eigenschappen.
  • Vitamine E: de huidvitamine bij uitstek! Werkt hydraterend, ontstekingsremmend, wondgenezend, verzachtend en antioxiderend.
  • Geranium – essentiële olie werkt adstringerend, zuiverend, talgregulerend en ontstekingsremmend. De fijne geur heeft een positief effect op je humeur.
  • Patchouli – essentiële olie bevordert de genezing van wonden. De olie werkt celvernieuwend, versterkt de aderwanden(tegen couperose!) en is ontstekingswerend. De diepe geur werkt kalmerend, versterkend enopwekkend.

Holiskin Face Oil is verkrijgbaar via de eigen webshop. Verkoopprijzen: Holiskin Face Oil € 39,90 (30ml) – Gusahasteen rozenkwarts € 29,90 – Samen verkrijgbaar voor € 59,00.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.