Hometour: een kijkje in ons nieuwe huis!

Jullie hebben er heel even op moeten wachten maar vandaag is het dan zover. In deze Hometour geef ik jullie een kijkje in ons nieuwe huis! We wonen er nu ruim een maand, en we zijn helemaal gesetteld. We kennen al heel wat leuke wandelrondjes, weten alles weer te vinden in het nieuwe huis en zijn ook weer een beetje uitgerust. Het is echt ons nieuwe thuis! ♥

HometourHometour in ons nieuwe huis!

Nu we hier ruim een maand wonen, is eigenlijk alles aan kant in ons nieuwe huis. Ik wilde nog even met deze Hometour wachten tot de gordijnen hingen, maar nu kan ik jullie dan eindelijk een kijkje geven. Hier en daar moet nog wel wat opgeruimd worden, en er moeten nog wat dingen aan de muur gehangen worden. Maar gek genoeg stoort me dat helemaal niet. Ik heb de afgelopen weken maar heel weinig gedaan, ik moest eerst een beetje bijkomen van de drukke maanden daarvoor.

Als je voor de voordeur staat, zie je direct al de opvallende bel naast de deur hangen. Deze komt uit de voorjaarscollectie van Rice van vorig jaar. Ik riep toen meteen al: zodra ik in mijn eigen huis woon, komt deze naast de voordeur te hangen! ♥

HometourNaast de voordeur zit een hoog smal raam, en kun je al een beetje naar binnen gluren ๐Ÿ˜‰

HometourDe woonkamer

Anders dan de meeste huizen, is mijn huis in de breedte gebouwd. Ik heb een vrij ruime woonkamer vind ik zelf, met een gedeeltelijk open keuken. De antracietkleurige tegelvloer was ik eerst niet zo enthousiast over, maar nu eenmaal alles staat vind ik het toch wel erg mooi. Het enige nadeel: de witte haartjes van Benthe zijn hier hรฉรฉl goed op te zien, hihihi!

HometourDe muur achter de bank heb ik goudkleurig geschilderd. Best een beetje gewaagd! En hoewel het resultaat verre van streeploos is (dat heb je nu eenmaal met metallic muurverf) vind ik het wel erg gaaf geworden! De plakletters van Rice maken het helemaal af ♥

HometourHoewel er aan de voorkant van het huis maar twee kleine ramen zitten, is het toch erg licht binnen. Dat komt door de grote ramen/deuren aan de achterkant. Ik heb 1 gewone deur met daarnaast ramen, en aan de keukenkant dubbele openslaande deuren. Heerlijk!

Op de uitkijk

Benthe d’r mandย stond eerst aan de andere kant van de kamer, maar sinds hij voor het raam staat, ligt ze er veel vaker in ๐Ÿ™‚

HometourOok mijn mooie groene stoeltje stond eerst op een andere plek, maar hier komt hij veel mooier uit. De geweldig leuke tafellamp kocht ik onlangs nog bij Teitloos, hij is van de nieuwe voorjaarscollectie. Het super leuke tafeltje vond ik bij Xenos, voor 17 euro ๐Ÿ™‚

HometourNaast de deur van de gang staat mijn grote kast, die ik anderhalf jaar geleden helemaal zelf gepimpt heb. Ik ben er nog steeds reuze trots op!

HometourLinks van de bank is een klein hoekje, een soort erkertje. Hier heb ik de tv gehangen en staat de (overvolle) speelgoedmand van Benthe, een beetje uit het zicht. Ik kijk nauwelijks nog tv, vandaar dat ik nog maar een klein exemplaar heb hangen. Als ik al iets kijk, dan is het bijna altijd op mijn iPad, lekker in bed ๐Ÿ™‚

HometourDe eethoek

Aan de andere kant van de kamer, dus aan de rechterkant van het huis, staat de eethoek, direct naast de keuken. Ik heb altijd al zo’n barretje in de keuken gewild, en op deze manier loopt het een mooi in het ander over ๐Ÿ™‚ Voor de muur achter de eethoek heb ik Barbieroze gekozen. De overbuurman dacht al dat Samantha tegenover hem was komen wonen, hahaha! Hier wil ik nog wat ophangen, maar ik weet nog niet zo goed wat.

HometourDe keuken

Ook de keuken is wat donkerder dan ik misschien zelf zou kiezen, maar ook hiervoor geldt dat nu het eenmaal ingericht is, ik het wel erg mooi vind. Samen met de vloer geeft het ook een bepaalde rust tegenover de kleurenexplosie die ik er zelf in gebracht heb, vind ik.

HometourIn mijn vorige huis was ‘maar’ plaats voor 1 Rice bekerrekje, maar ik ben blij dat ik er toen wel meteen twee heb gekocht. Hier passen ze precies naast elkaar ♥

HometourAan de andere kant staat mijn koffiemachine, en de nodige vrolijke voorraadbussen en mandjes. Ik houd van kleurrijke en geordende chaos ๐Ÿ™‚

Hometour HometourAan de voorkant van de keuken kijk ik door het kleine raampje uit op straat, en aan de achterkant op de tuin, door de dubbele tuindeuren. Ik kan niet wachten tot het voorjaar wordt, en ik de deuren lekker de hele dag kan open zetten ♥

HometourLinks van de dubbele tuindeuren is de trap naar boven, hiernaast heb ik een trolley van IKEA staan met wat kleine ‘rommeltjes’ erin. Ik wilde de trolley eigenlijk in mintgroen, maar die kleur is blijkbaar uit collectie en nergens meer verkrijgbaar.

HometourNaast de keuken heb ik een bijkeuken, of nou ja: een bijkeukenkast. Deze staat bomvol en is verre van geordend, maar ik heb hier plaats voor de wasmachine, droger รฉn de vriezer. Ideaal dus!

HometourDe slaapkamers

Boven heb ik drie kamers. Op de grootste, aan de linkerkant van het huis, slaap ik. Samen met Benthe ๐Ÿ™‚ Wel leuk trouwens, met het schilderen van mijn slaapkamermeubels begon bijna twee jaar geleden mijn kleurrijke leven ♥

HometourMijn keigave commode, ook hier ben ik zo trots op! De kleur heb ik destijds via internet gekozen, maar wat was het een goede keuze!

Hometour HometourEindelijk heb ik een grote van-top-tot-teen spiegel! Over de hele breedte van de slaapkamer is een vaste kastenwand, waar ik enorm veel spullen achter heb opgeslagen. Dat moet ook wel, want het huis heeft maar twee verdiepingen en dus geen zolder. Maar voor mij en Benthe is het helemaal prima!

HometourEindelijk: een echte kleedkamer!

De middelste slaapkamer heb ik omgedoopt tot kleedkamer. Aan de linkerkant staat mijn kledingkast, die ik dit voorjaar wil gaan pimpen. Ik had dit eigenlijk in mijn zomervakantie al willen doen, maar toen had ik er geen puf voor. En nu kwam het goed uit, want ik kan hem beter pimpen nu hij verhuisd is en voorlopig op zijn plek blijft staan.

HometourAan de rechterkant heb ik een kledingrek staan, wat met de verhuizing tevoorschijn kwam (stond altijd op zolder). Deze gebruik ik om jurkjes op te drogen die uit de was komen, of om bijvoorbeeld vestjes uit te hangen die ik gedragen heb, maar nog niet in de was hoeven.

HometourDit wanddoek kreeg ik van mijn collega’s voor het nieuwe huis ♥ Ik vond het perfect voor op deze kamer, en het komt zo mooi uit tegen de roze muur!

HometourAchter de deur staat mijn schoenenkast, alles netjes opgeborgen zo!

HometourDe derde slaapkamer is nog een beetje een rommeltje. Hier staan nog een paar dozen met kerstspullen en dingen die opgehangen moeten worden. En het bureau moet nog in elkaar gezet worden, maar daar ben ik nog een onderdeel van kwijt, hahaha! En hier staat ook het droogrek. Maar ach, hier hoef ik niet dagelijks tegenaan te kijken, dus die dozen staan me prima af.

Hometour HometourDe badkamer

Net als de keuken, is de badkamer nog vrij nieuw en ziet er prima uit. Lekker neutraal met grijze tegels op de vloer en witte tegels tegen de muur. De kleur heb ik er zelf aan toegevoegd, onder andere met de prachtige handdoeken van Rice ♥

HometourIk heb geen bad meer, maar wel een zalige regendouche ♥

HometourDe hal

De hal is vrij saai, maar wel lekker ruim en door mijn knalgele kapstok is het toch een vrolijke binnenkomst. Het stoffen beschermengeltje kreeg ik van een lieve vriendin ♥

HometourOver het toilet valt niet zoveel spannends te zeggen, deze zou wel een opknapbeurtje kunnen gebruiken maar dat is van later zorg. Ik heb de boel een beetje opgefleurd op mijn eigen manier ๐Ÿ™‚

HometourDe tuin

De tuin is best groot, maar nu nog een grote bestrate kale vlakte. Ik wil in het voorjaar een stukje bestrating vervangen door gras, en wat bomen en struiken toevoegen.

HometourWat wel heel gaaf is, is de grote houten (kunststof) vlonder, waar ik de tuinset op gezet heb. Dit breekt de boel toch een beetje, en sowieso ziet het er straks in het voorjaar al heel anders uit.

HometourHet bankje staat al klaar, wachtend op het eerste lentezonnetje ♥

Toen ik de foto’s voor deze Hometour aan het maken was, besefte ik hoe zeer ik me al thuis voel in ons nieuwe huis. Het was in het begin even wennen omdat alles natuurlijk een andere plek heeft gekregen, en sommige dingen nog even zoek zijn. Ik kijk enorm uit naar het voorjaar, om aan de slag te gaan in de tuin en straks lekker te genieten samen met mijn lieve spikkelmeisje. Ik laat jullie straks zeker zien hoe het geworden is!

39 Comments on Hometour: een kijkje in ons nieuwe huis!

 1. Natascha - Beautyopinie
  15 januari 2018 at 19:21 (2 jaar ago)

  Wat een heerlijk huis heb je Natasja, helemaal jij! Zo gezellig en warm en wat fijn dat je je er al helemaal thuis voelt.

  Beantwoorden
 2. jacquelien
  15 januari 2018 at 09:06 (2 jaar ago)

  heel leuk geworden leuke kleuren ook.

  Beantwoorden
 3. Edith
  15 januari 2018 at 07:18 (2 jaar ago)

  Mooi en gezellig! En vooral fijn dat je je helemaal in je element voelt.

  Beantwoorden
 4. Miranda
  14 januari 2018 at 22:11 (2 jaar ago)

  Wat een gezellige hometour door je nieuwe huis!
  De kleuren in je huis maken het tot een vrolijk thuis โ™ก colour your life in a happy new home!

  Beantwoorden
 5. Neeltje
  14 januari 2018 at 20:28 (2 jaar ago)

  Mooi huis en een heerlijke plek voor een nieuw hoofdstuk!

  Geniet er lekker van.

  Beantwoorden
 6. Deb
  14 januari 2018 at 20:26 (2 jaar ago)

  Super leuk dat we even bij jullie nieuwe huisje binnen mogen kijken! Het ziet er heel gezellig uit. Kan me voorstellen dat je je hier helemaal thuis voelt. Te gek ook die kleedkamer, lโ™ฅve it! Dat is ook een droom van mij. Ook de combinatie van rust en levendigheid in de vorm van de vele kleurrijke items in je huis vind ik heel mooi, helemaal in balans zo. Heel veel geluk in jullie nieuwe huis!

  Beantwoorden
 7. Babs
  14 januari 2018 at 18:54 (2 jaar ago)

  Wat een gezellige en kleurrijke inrichting! Ik denk dat je daar heel gelukkig van wordt, en jaloers op je prachtige kleedkamer!

  Beantwoorden
 8. Manon
  14 januari 2018 at 17:23 (2 jaar ago)

  Wat heb je een fijn en mooi kleurrijke huis!

  Beantwoorden
 9. Jacobine
  14 januari 2018 at 16:51 (2 jaar ago)

  Je hebt t heel gezellig ingericht Natasja!

  Beantwoorden
 10. Yolanda
  14 januari 2018 at 14:35 (2 jaar ago)

  Pracht huisje gezellig home voor jullie

  Beantwoorden
 11. Phylia
  14 januari 2018 at 14:31 (2 jaar ago)

  Ohhh natasja wat een heerlijk huis, geweldig ingericht zou er zo in kunnen wonen!

  Beantwoorden
 12. Mieke Dona
  14 januari 2018 at 13:43 (2 jaar ago)

  Wat gezellig met al die kleurtjes en leuke spulletjes,, ook helemaal mijn smaak, heel mooi. Laat dat maar aan jou over. Ik wens je heel veel geluk in je nieuwe huis. Groetjes Mieke

  Beantwoorden
 13. Petra
  14 januari 2018 at 13:14 (2 jaar ago)

  Wat een ontzettend leuke binnenkijker! Ik ben vooral weg van je lampen boven de eettafel en de grote kussens naast het groene stoeltje. Maar de rest is ook super leuk! Veel woongeluk daar, samen met je hondenvriendinnetje.

  Beantwoorden
 14. Annette
  14 januari 2018 at 13:08 (2 jaar ago)

  Wat een heerlijke plek Natas, nogmaals veel geluk in je woning.

  Beantwoorden
 15. Carola
  14 januari 2018 at 13:07 (2 jaar ago)

  Super leuk. Die gouden wand was me niet eens opgevallen vrijdag. Dus past prima. Niet te gewaagd. Erg Mooi!

  Beantwoorden
 16. Hilde VE
  14 januari 2018 at 12:32 (2 jaar ago)

  Supergezellig en mooie kleuren! Heel goed gedaan.

  Beantwoorden
 17. Annette Elias
  14 januari 2018 at 12:07 (2 jaar ago)

  Ontzettend gaaf om even binnen te mogen kijken bij jou! Wat een leuk, knus, vrolijk huis! Kleurrijk maar ook niet TE, gewoon precies goed! Echt een heerlijke plek zo!

  Beantwoorden
 18. Sylvia
  14 januari 2018 at 11:55 (2 jaar ago)

  Super gaaf om ff binnen te kijken! En wat een gezelligheid <3 <3

  Beantwoorden
 19. Ria
  14 januari 2018 at 11:39 (2 jaar ago)

  Kleurrijk en gezellig, net als jij ! Veel plezier in jullie niewe thuis!

  Beantwoorden
  • Ria
   14 januari 2018 at 11:40 (2 jaar ago)

   De u is niet mee verhuisd…. nieuwe uiteraard

   Beantwoorden
 20. Marguerita
  14 januari 2018 at 11:21 (2 jaar ago)

  Heel erg mooi! Leuk al die vrolijke details en wat heerlijk om een eigen kledingkamer te hebben.

  Beantwoorden
 21. Ellen
  14 januari 2018 at 10:40 (2 jaar ago)

  Wat een leuk huis! Echt een vrolijk, gezellig en warm thuis voor jou en Benthe!! Heel veel woonplezier en woongeluk!
  Warme knuffel!

  Beantwoorden
 22. Corine
  14 januari 2018 at 10:38 (2 jaar ago)

  Hardstikke leuk gedaan, echt een fris, kleurrijk huis. Heel veel woonplezier!!ik vind het prachtig!!

  Beantwoorden
 23. Aimee Moolenaar-Dols
  14 januari 2018 at 10:32 (2 jaar ago)

  Wat is het allemaal fris en heerlijk geworden. Een echt meiden huis <3 heerlijk met kleurtjes.
  Ik hoop dat jullie er heel happy worden maar dat zal zeker.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 24. Gracia
  14 januari 2018 at 10:22 (2 jaar ago)

  Wat een geweldig mooi huis. Super ingericht. Ik snap dat jij je daar echt meteen thuis voelt. Volgens mij is dit ook precies zoals jij bent. Netjes geordend kleurig functioneel maar bovenal heel heel erg gezellig. Ik wens jou en benthe ontzettend veel woongenot in jullie nieuwe huis.

  Beantwoorden
 25. corry
  14 januari 2018 at 10:22 (2 jaar ago)

  Hoi Natasja
  Wat een leuk en gezellig huis heb je ervan gemaakt.
  Ik kan me goed voorstellen dat je je erin helemaal thuis voelt.
  Wat ik persoonlijk aanjouw inrichting zo leuk vind is dat het geheel je eigen style is en al kijkje maar naar plaatjes je voelt op afstand o hier woont iemand die het gezellig heeft
  Speciaal is het eigen plekje van Benthe zo hoort het ook als echte hondenfreak
  Veel plezier verder
  groetjes corry

  Beantwoorden
 26. Dagmar
  14 januari 2018 at 09:54 (2 jaar ago)

  Leuk om behuisd zo te zien! Knap gedaan in zo korte tijd!

  Beantwoorden
 27. Caro Kuiper
  14 januari 2018 at 09:43 (2 jaar ago)

  Wat heb je jouw nieuwe huis snel en mooi eigen gemaakt!! Een echte Rice.de fan. Geweldig.

  Heel veel woongeluk gewenst.

  Beantwoorden
 28. Petra van Gils
  14 januari 2018 at 09:39 (2 jaar ago)

  Wat een prachtig warm huis heb je ervan gemaakt! Echt al een thuis zoals je zegt.

  Geniet er maar lekker van samen met Benthe.

  Beantwoorden
 29. Mariรซlle
  14 januari 2018 at 09:38 (2 jaar ago)

  Wat fijn dat je je al thuis voelt in je nieuwe huis ๐Ÿ™‚ Ik had dit ook meteen, dan weet je dat het goed zit. Hoewel ik zelf heel weinig kleur heb, vind ik de kleuren bij jou allemaal zo goed op elkaar afgesteld: heel mooi gedaan!! ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 30. Heidi
  14 januari 2018 at 09:37 (2 jaar ago)

  Wat ziet t er mooi uit. Echt helemaal thuis.

  Beantwoorden
 31. Mireille
  14 januari 2018 at 09:36 (2 jaar ago)

  Wat e e n gezelligheid allemaal,mik kan me voorstellen dat je je happy voelt hier. Perfect voor jou en de Spikkelprinses.
  Hmmmmm wat ik zo denk is dat het witte schuurtje in de tuin zo maar in een sprankelend kleurtje zou kunnen veranderen van de zomer, jou kennende.
  Geniet van je mooie stulpje.

  Beantwoorden
 32. Zoรฉ
  14 januari 2018 at 09:35 (2 jaar ago)

  Het ziet er super uit! Heel veel geluk in jullie eigen kleurrijke paleisje.
  Xxx

  Beantwoorden
 33. chucky1012
  14 januari 2018 at 09:25 (2 jaar ago)

  Zo een mooi ingericht huis!
  Fijn dat het voelt als jullie eigen plekje.
  Dat jullie er gelukkig worden….

  Xoxo

  Beantwoorden
 34. Hennie
  14 januari 2018 at 09:03 (2 jaar ago)

  Wat een ontzettend leuk huis heb je. En helemaal in jouw stijl. Ik vind de kleur van je keuken prachtig. Wow. Wil ik ook. Die vlonders buiten zijn ideaal. Wij hebben buiten ook een soort gelijk terras en het breekt de hoogte. Heel veel plezier en vooral heel veel geluk in je nieuwe huis. Het straalt echt 100% Natasja uit!

  Beantwoorden
 35. Cindy
  14 januari 2018 at 08:33 (2 jaar ago)

  Wat een heerlijk huis, en wat een ruimte! erg leuk ingericht allemaal. Toen ik in mijn ini mini huisje trok (huurhuisje van 44 m2 met maar 1 slaapkamer haha, dus ik zit kwijlend naar jouw 3 slaapkamers te kijken ;-)) was ik eerst ook niet zo happy met donkergrijze vloertegels in de douche, en donkergrijze keuken. Nu ben ik erg blij mee.
  Veel geluk daar samen met Benthe!

  Beantwoorden
 36. bychristiana
  14 januari 2018 at 08:00 (2 jaar ago)

  Ah super leuk om te zien, het is PRECIES zoals ik het me had voorgesteld van jouw huis; super kleurrijk en overal gezellige hoekjes en lieve spulletjes, ogen te kort! Ik vind de kleur van je keuken trouwens erg mooi.

  Beantwoorden
 37. Marije
  14 januari 2018 at 07:35 (2 jaar ago)

  Wat een heerlijk vrolijk huis! Kan mij voorstellen dat je hier heel blij van wordt!

  Beantwoorden
 38. Jori
  14 januari 2018 at 06:43 (2 jaar ago)

  Her was al een leuk speels huis op zich en nu met jouw mooie spulletjes en de kleuren die je gekozen hebt is het helemaal geweldig. Zoveel leuke details en hoekjes en ramen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.