Huidverzorging Mireille I Love 2022 Box

In het verleden heb ik hier op Beautyspots heel wat I Love Myself boxen van Huidverzorging Mireille geunboxed. Op een gegeven moment is Mireille gestopt met deze boxen, maar nu de salon gesloten is, kwam afgelopen week opeens de I Love 2022 Box online. Omdat ik altijd erg fan wax van de boxen van Mireille, heb ik er ook nu weer eentje besteld, en laat hem graag aan jullie zien! ♥

I Love 2022 Box

I Love 2022 Box

Het is alweer een paar jaar geleden dat Mireille de laatste I Love Myself box uitbracht. Dit waren boxen met mooie beautyproducten van merken die Mireille zelf verkoopt, soms ook andere merken. De box heeft altijd een hogere waarde dan het bedrag waarvoor je hem koopt, en mijn ervaring is dat er altijd mooie, bruikbare producten in de boxen zitten. Toen ik las dat ze vanwege de lockdown de I Love 2022 Box uitbracht, hoefde ik niet lang te twijfelen. De I Love 2022 Box is er in twee varianten: eentje van โ‚ฌ 29,95 en eentje van โ‚ฌ 47,95. Ik besloot dit keer voor de duurste te gaan, om mezelf te verwennen, en natuurlijk om Mireille te steunen in deze moeilijke tijd.

De producten zitten dit keer in een mooie, vrolijk gekleurde kartonnen kadodoos, die natuurlijk voor allerlei doeleinden te gebruiken is.

I Love 2022 Box

Dit is een overzicht van de producten die in mijn I Love 2022 Box zitten. Let op: van wat ik heb begrepen, is de inhoud van de box niet altijd hetzelfde. Zo zitten er bijvoorbeeld producten in van de Limited Edition Kerstcollectie van Alessandro, daarvoor geldt natuurlijk op=op. Als je een bepaald product echt niet wil ontvangen, kun je dat bij het bestellen van de box aangeven in het opmerkingenveld. Ik had niets aangegeven, omdat ik doorgaans van alle beautyproducten wel blij word. En Mireille weet inmiddels natuurlijk ook wel waar ik van houd ๐Ÿ™‚

De producten op een rijtje

Ik laat alle producten รฉรฉn voor รฉรฉn aan jullie zien. Mocht je de box al besteld hebben of nog willen bestellen en nog niets willen weten van wat er in mijn (en mogelijk dus ook in jouw) box zit, stop dan NU met lezen ๐Ÿ˜‰

I Love 2022 Box

Het eerste product uit de I Love 2022 Box is het Silky Gloves Protecting Hand Serum van Alessandro, uit de Arctic Kerstcollectie. Dit serum beschermt je handen alsof je handschoenen draagt, en beschermt je handen tegen huidveroudering. Dit is overigens een product uit de vaste collectie, maar dan in een limited edition uitgave. Een product wat bij mij ontzettend goed van pas komt, mijn handen kunnen altijd wel extra bescherming gebruiken, maar zeker in de winter!

Jippie, dit product ken ik al! Het Cenzaa RYJVK VitC Oil Elixer, hier kun je mijn review lezen. Mijn gezichtsserum was net op, dus deze komt precies op het juiste moment!

I Love 2022 Box

Rainpharma is een merk wat Mireille in 2021 heeft opgenomen in haar salon. Het is een prachtig merk met mooie natuurlijke ingrediรซnten, waar je in 2022 zeker meer over gaat lezen hier op Beautyspots. In mijn I Love 2022 Box zat een heerlijke Natural Skin Wash in de geur Clove, een warme zoet-kruidige geur. Heerlijk voor deze tijd van het jaar ♥

Nog een product uit de Cenzaa RYJVK lijn: een heerlijk Home Perfume. Deze geur is zo lekker! ♥

Ook aan de voeten is gedacht

Er zitten nog meer producten van Rainpharma in de box, zo ook deze Charcoal Detox Foot Scrub. Met alle kilometers die ik maak, kunnen mijn voeten natuurlijk wel wat TLC gebruiken. Over deze scrub volgt later nog een aparte review, ik ben er heel benieuwd naar!

Nรณg een product van Rainpharma: Stay Golden. Dit is een lotion die je gezichtshuid een stralende, frisse รฉn licht gebruinde kleur geeft. Ook deze ga ik testen en reviewen, ik houd jullie op de hoogte!

Uit de Alessandro Arctic Limited Edition kerstcollectie zat ook nog een heerlijke handzeep in mijn box. Alsof Mireille wist dat ik gek ben op zeep! ♥ En ik weet al dat deze lijn een heerlijke geur heeft, dus ik was mijn handjes de komende tijd in liefde!

I Love 2022 Box

Leuk, leuk, leuk: waxmelts van het merk Bomb Cosmetics. Ik vind ze eigenlijk gewoon te mooi om te smelten ♥

I Love 2022 Box

Verwennerij

Nog een heerlijk verwenkuurtje voor mijn handen: een ampullen-trio van Alessandro. Hier ga ik mijn handen en nagels binnenkort eens lekker mee verwennen ♥

Leuk: eens een keer geen gezichtsmasker, maar een Sheet Mask van Beauty Face voor het dรฉcolletรฉ. Ik kan binnenkort gewoon een heel kuurdagje gaan houden hier thuis! ♥

Het laatste product in mijn I Love 2022 Box is weer een product van Bomb Cosmetics. Dit merk verkoopt Mireille inmiddels niet meer, maar ik vind het nog steeds een heel leuk merk.

I Love 2022 Box

Het bleek een niet alleen heerlijke, maar ook prachtige geurkaars te zijn. Met de geur van clementines, kruidnagel, nootmuskaat en kaneel: een heel bijzondere, warm-winterse geur. Ook deze steek ik nog even niet aan hoor, ik vind dat toefje bovenop veel te leuk!

Jeetje Mireille, wat heb je er weer een prachtige box van gemaakt, wat zitten er veel mooie producten in! Ik heb de waarde van de box niet uitgerekend (ik schreef dit artikel op Oudjaarsavond, om tien uur was het klaar) maar ook zonder te rekenen zie ik dat de box een veel hogere waarde heeft dan โ‚ฌ 47,95. Wat een kadootjes, wat een verwennerij! Van mij mag je, ook als de salon hopelijk snel weer open is, weer vaker I Love Myself boxen gaan uitbrengen hoor! ♥

Wil je de box nog bestellen? Wacht dan niet te lang, want op is in dit geval echt op. Klik hier om direct naar de bestelpagina van de box te gaan.

8 Comments on Huidverzorging Mireille I Love 2022 Box

 1. Miranda Aerts
  3 januari 2022 at 07:31 (7 maanden ago)

  Dat is een hele mooie verrassingsbox!

  Beantwoorden
 2. Mireille
  2 januari 2022 at 08:58 (7 maanden ago)

  Natasja bedankt voor deze geweldige review en dat je deze zo snel geschreven hebt. Veel plezier van de heerlijke producten en bedankt dat je deze in deze moeilijke tijd bij mij besteld hebt.

  Beantwoorden
  • Jane
   8 januari 2022 at 16:54 (7 maanden ago)

   zo jammer dat hij er niet meer is ik had hem graag ontvangen

   Beantwoorden
   • Natasja
    9 januari 2022 at 08:40 (7 maanden ago)

    Ah, wat jammer dat je te laat was!

    Beantwoorden
 3. Cindy
  2 januari 2022 at 08:45 (7 maanden ago)

  Oeh, wat een mooie box. Kon hem niet weerstaan hoewel ik echt niets nodig heb… Maar een ondernemer steunen in deze moeilijke tijden is altijd fijn.
  Had hem al in de nieuwsbrief voorbij zien komen maar de inhoud zien is toch even wat anders. Hopelijk lijkt de mijne beetje hierop.

  Beantwoorden
  • Mireille
   2 januari 2022 at 08:59 (7 maanden ago)

   Dank je wel Cindy.
   Ik ga er een mooie box van maken. Ik

   Beantwoorden
  • Natasja
   2 januari 2022 at 09:31 (7 maanden ago)

   Leuk Cindy! Ik had ook niets echt nodig hoor, hahaha! Maar het zijn allemaal hele mooie, en prima bruikbare producten, dus uiteindelijk toch heel blij dat ik hem besteld heb ๐Ÿ™‚

   Beantwoorden
   • Cindy
    2 januari 2022 at 09:46 (7 maanden ago)

    Ja daarom, komt wel op. Ben ook nog steeds geabonneerd op de Lookfantastic Beautybox en bestel regelmatig Skins boxen, dus je wil mijn voorraad niet zien. Kan zelf wel een blog beginnen ๐Ÿ˜‰

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.