Human+Kind all-in-one Hand Elbow Foot Cream

Ken jij het merk Human+Kind al? Ik tot voor kort niet, tot ik de Human+Kind all-in-one Hand Elbow Foot Cream ontdekte. Ik kan je alvast verklappen: dat smaakt naar meer! Lees snel verder voor meer ins en outs over dit mooie merk!

Human+Kind all-in-one Hand Elbow Foot Cream

Human+Kind all-in-one Hand Elbow Foot Cream

Human+Kind is een Iers merk met Nederlandse roots. Omdat veel vrouwen er genoeg van blijken te hebben om onnodig veel tijd en geld te besteden aan onnodige producten, ontwikkelden de twee oprichters een natuurlijke, eenvoudige verzorgingslijn die niet alleen lief is voor je huid, maar ook voor onze spaarzame tijd en onze portemonnee. Het credo van Human+Kind is “Being kind to others starts with being kind to yourself”.

Bij Human+Kind vind je geen scala aan verschillende producten voor allerlei verschillende huidtypes en huidzones, maar kwalitatief hoogwaardige producten die echte multitaskers zijn en geschikt zijn voor alle huidtypen en alle leeftijden. De Human+Kind all-in-one Hand Elbow Foot Cream is daar een mooi voorbeeld van.

Human+Kind all-in-one Hand Elbow Foot Cream

Human+Kind all-in-one Hand Elbow Foot Cream: ingrediënten

De no-nonsense instelling van Human+Kind zie je terug bij de vermelding van de ingrediënten. Er wordt vermeld wat de 8 werkzame, natuurlijke ingrediënten in dit product zijn (Avocado olie, Cacaoboter, Shea boter, Centella (extract), Rozenbottelolie, Calendula, vitamine E en Aloe Vera. Daaronder staan alle “Ingredients for Latin Lovers” vermeld (ze hebben ook nog humor daar bij Human+Kind).

Human+Kind all-in-one Hand Elbow Foot Cream

De producten van Human+Kind bevatten geen chemische toevoegingen, geen kleurstoffen, geen parabenen, geen parfum, geen kunstmatige toevoegingen, worden niet op dieren getest, zijn hypo allergeen en geschikt voor de gevoelige huid. Én ze hebben geweldig mooie, vrolijke verpakkingen!

Human+Kind all-in-one Hand Elbow Foot Cream

Human+Kind all-in-one Hand Elbow Foot Cream: textuur en werking

Human+Kind all-in-one Hand Elbow Foot Cream heeft een dunne textuur, waardoor de crème heel lekker uitsmeert en snel in de huid trekt. Toch voelt hij intensief verzorgend en voedend aan, hij legt echt een beschermend (niet vervelend aanvoelend) laagje op mijn huid. Zeker nu het sinds deze week wat kouder begint te worden, heb ik echt een goede handcrème nodig als ik met Benthe naar buiten ga, want droge handen en kloven liggen bij mij al snel op de loer. Deze crème van Human+Kind beschermt mijn handen hier erg goed tegen.

Human+Kind all-in-one Hand Elbow Foot Cream

Ik verdeel handcrèmes altijd in twee groepen: crèmes voor op mijn nachtkastje, die gerust wat dikker en voedender mogen zijn en wat langer de tijd mogen nemen om in te trekken, en crèmes voor in mijn handtas, die hun werk goed moeten doen, maar wel in korte tijd. Human+Kind all-in-one Hand Elbow Foot Cream valt absoluut in de laatste categorie, hij doet zijn werk snel, maar heel doeltreffend. De fris-kruidige geur maakt voor mij het plaatje van “bijzonder geschikt” compleet!

Human+Kind all-in-one Hand Elbow Foot Cream (€ 8,00/50 ml) is onder andere verkrijgbaar bij Cosmania en ICI Paris XL.

Kende jij dit mooie, bijzondere merk al?

2 Comments on Human+Kind all-in-one Hand Elbow Foot Cream

 1. Claudia
  10 november 2014 at 14:11 (8 jaren ago)

  Leuk, heb veel goede verhalen gelezen over dit merk. Lijkt me een heel fijn product 🙂

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  9 november 2014 at 07:33 (8 jaren ago)

  Het klinkt heel goed tegen de droge plekken aan de handen en ellebogen.
  Ik zag dat dit verkocht wordt bij een parfumeriewinkel.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.