Hurray for Casual Friday! #OOTD

Hoera, het is vrijdag! Ik heb op donderdag altijd mijn vrije dag, en vrijdag valt voor mij daardoor iets minder ‘zwaar’ dan mijn andere werkdagen. Op donderdag heb ik meestal alle huishoudelijke klusjes al gedaan, en dat voelt toch wel heerlijk relaxed. Meestal draag ik op Casual Friday wat meer casual kleren dan de rest van de week, hoewel er op mijn werk niet echt kledingvoorschriften zijn. Vandaag laat ik je een outift zien die ik zowel voor mijn werk, als voor vrije tijd graag draag!

Casual Friday

Casual Friday

Zoals ik hierboven al vertelde, hebben wij op het werk niet echt kledingvoorschriften. Natuurlijk zorg ik ervoor dat ik er altijd netjes bijloop, maar ‘netjes’ kan in dit geval net zo goed gewoon casual zijn. Natuurlijk houd ik wel rekening met bepaalde dagen: als ik bijvoorbeeld moet notuleren bij een grote vergadering, trek ik een leuk jurkje of rokje aan, of een nette (spijker)broek met een jasje erop. Op vrijdag is bijna iedereen bij ons op kantoor ‘Casual Friday’ gekleed, en zie je bijvoorbeeld beduidend meer sneakers dan op andere dagen πŸ™‚

Casual Friday

Details en verkrijgbaarheid

Dit is de volledige outfit. Hieronder laat ik nog wat detailfoto’s zien, maar ik vertel je alvast de merken en prijzen: De trui is van Zizzi en kost € 34,95. De whkmp’s GREAT LOOKS skinny jeans kostte oorspronkelijk € 69,95 maar ik kocht hem in de sale voor € 39,95. De sneakers zijn van Esprit en kosten nu in de sale € 54,99 (oorspronkelijk € 79,99) en de tas is van Aunts & Uncles, hier vertel ik binnenkort in een apart artikel meer over πŸ™‚

Casual Friday

De donkerblauwe trui van Zizzi kocht ik afgelopen augustus al bij FFLO. Het is een dunne trui, waardoor hij in augustus/september al prima te dragen was (ok, op de snikhete dagen in september niet, hihihi!). En in de winter draag ik er een shirt of blouse met lange mouwen onder, voor wat extra warmte.

De ster-applicatie op de ellebogen was de reden dat ik als een blok voor deze trui viel. Het model is netjes, maar de applicaties maken het net even wat speelser en stoerder.

Casual Friday

Aan de achterkant valt de trui wat langer dan aan de voorkant, waardoor hij tot over mijn billen valt. Maar het dunne, soepele materiaal zorgt ervoor dat hij niet als een zakt valt.

Casual Friday

De skinny jeans van Wehkamp sluit mooi aan, en zit erg comfortabel. Vooral dat laatste vind ik bij een jeans Γ©rg belangrijk. De jeans heeft hier en daar wat ‘versleten’ details.

Casual Friday

De pijpen hebben onderaan een ‘verwassen’ look, en vallen tot op mijn enkel. Ik kan ze eventueel ook een paar keer omslaan, maar daar vind ik het inmiddels een beetje te koud voor geworden πŸ˜‰

De sneakers van Esprit heb ik inmiddels helaas niet meer. En dat vind ik erg jammer, want ze zaten zΓ³ ontzettend lekker… Maar na ongeveer een maand liet het stiksel van één schoen al los, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Esprit heeft het keurig opgelost, ik heb het volledige bedrag terug gekregen. Maar helaas waren ze er op dat moment niet meer in mijn maat. Gelukkig hebben we de foto’s nog πŸ˜‰

Casual Friday

Casual Friday

After work…

Het heerlijke van zo’n Casual Friday outfit vind ik het feit, dat hij netjes genoeg is om naar mijn werk te dragen, maar dat ik ’s avonds na het werk ook gewoon kan stoeien en knuffelen met Benthe, zonder bang te zijn voor vlekken of haren. Of tenminste: die haren komen er natuurlijk wel op, maar zijn van zo’n outfit ook makkelijk weer te verwijderen πŸ™‚

Casual Friday

En nu het inmiddels wat kouder is, combineer ik mijn outfit met deze heerlijke zachte, warme sjaal van Modemusthaves die ik van Jori kreeg β™₯

Doen jij en je collega’s ook aan Casual Friday, of moet jij iedere dag keurig netjes gekleed naar je werk?

30 Comments on Hurray for Casual Friday! #OOTD

 1. Bianca
  21 oktober 2016 at 20:13 (6 jaren ago)

  Ahh ben verliefd op je trui, wel balen van je sneakers hopelijk is je maat snel weer leverbaar xxx

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 oktober 2016 at 20:30 (6 jaren ago)

   Nee, helaas zijn ze uitverkocht πŸ™ Maar ik heb inmiddels wel mooie vervangers gevonden πŸ™‚

   Beantwoorden
 2. Manon
  21 oktober 2016 at 19:55 (6 jaren ago)

  Wat zie je er toch leuk uit

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 oktober 2016 at 20:29 (6 jaren ago)

   Aaaah wat lief van je! πŸ™‚

   Beantwoorden
 3. Donna
  21 oktober 2016 at 19:48 (6 jaren ago)

  Stoere jeans. Zonde van de sneakers. Ik vind de kleur zo mooi maar gelukkig is je geld terug. Hi hi die gestrekte achter poten van Benthe. Ben benieuwd naar de tas want die ziet er tof uit.
  Ik heb de box van Mireille ontvangen en ben met ieder product even blij alles past goed bij mij (dat rijmt) πŸ˜‰

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 oktober 2016 at 20:31 (6 jaren ago)

   Super leuk om te horen, dankjewel!

   Beantwoorden
 4. Cindy
  21 oktober 2016 at 18:26 (6 jaren ago)

  De trui is leuk zeg, staat je ook erg goed.
  Bij ons geen casual friday haha. Op kantoor lopen alleen de managers in pak. De rest altijd casual, loop lekker de hele week op sneakers. Gelukkig is ook mijn voorkeur voor wat fellere kleuren in make up en nagellak geen enkel probleem πŸ˜‰

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 oktober 2016 at 20:31 (6 jaren ago)

   Oh, heerlijk!

   Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  21 oktober 2016 at 15:25 (6 jaren ago)

  Leuke outfit! Ik draag graag sportieve, kleurige outfits, zowel op m’n werk als in m’n vrije tijd. Een gemakkelijk jasje in een zachte stof of een vest maken het wat gekleder maar wel vaak een jeans en altijd platte schoenen (sneakers, laarsjes).
  We hebben geen dresscode op ons werk dus alle collega’s hebben lekker hun eigen stijl πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 oktober 2016 at 20:32 (6 jaren ago)

   Dankjewel! πŸ™‚

   Beantwoorden
 6. Annette
  21 oktober 2016 at 12:41 (6 jaren ago)

  Wat een leuke trui! Heerlijke outfit in dit soort kleding kun je mij ook vaak vinden.

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 oktober 2016 at 20:32 (6 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 7. MariΓ«lle
  21 oktober 2016 at 10:19 (6 jaren ago)

  Wat een leuke foto’s! Heerlijk zo’n casual outfit, houd ik ook wel van πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 oktober 2016 at 20:33 (6 jaren ago)

   Ja he, heerlijk!

   Beantwoorden
 8. Jolanda
  21 oktober 2016 at 09:48 (6 jaren ago)

  Oh heerlijk! Superleuke outfit!! Vind eigenlijk alles wel heel tof

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 oktober 2016 at 20:33 (6 jaren ago)

   Leuk, dankjewel!

   Beantwoorden
 9. Jeanelle
  21 oktober 2016 at 09:25 (6 jaren ago)

  Wat een leuke outfit! Helaas is casual kleding dragen voor mij alleen mogelijk als ik vrij ben, wij dragen op werk allemaal een uniform.

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 oktober 2016 at 20:33 (6 jaren ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 10. Angela
  21 oktober 2016 at 09:05 (6 jaren ago)

  Leuke outfit! Snap helemaal dat je voor de sterren viel! Super leuk! En wat een mooie foto’s weer!
  Fijn dat Esprit het netjes heeft opgelost. Wel jammer dat je geen nieuwe hebt kunnen krijgen.
  Fijne laatste werkdag en alvast een heel fijn weekend!

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 oktober 2016 at 20:34 (6 jaren ago)

   Dankjewel, jij ook een fijn weekend!

   Beantwoorden
 11. Jori
  21 oktober 2016 at 07:49 (6 jaren ago)

  Wat is het een leuk en mooi artikel geworden

  ..more to come

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 oktober 2016 at 20:34 (6 jaren ago)

   Yes, soon more! πŸ™‚

   Beantwoorden
 12. Mireille
  21 oktober 2016 at 07:31 (6 jaren ago)

  Ik zal er eens over nadenken of ik vandaag een casual friday look doe. Vroeger hadden we echt bedrijfskleding maar ik vond het meerdere malen omkleden op een dag om bv. de hond uit te laten op een gegeven moment echt vervelend worden daarom kies ik nu elke dag een nette outfit om lekker in te kunnen werken en dat jan ook wel eens een spijkerbroek zijn maar ook een leuk jurkje of zo.

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 oktober 2016 at 20:35 (6 jaren ago)

   Ja, een spijkerbroek kan zeker ook hartstikke netjes zijn!

   Beantwoorden
 13. Natascha
  21 oktober 2016 at 07:04 (6 jaren ago)

  Wat heerlijk zeg dat je deze lekkere outfit naar je werk aan kan. Helaas heb ik op mijn werk wel kledingvoorschriften πŸ™ sneakers zijn bijvoorbeeld echt not done. Succes in elk geval nog even dit laatste dagje, je hebt bijna weekend πŸ˜‰

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 oktober 2016 at 20:36 (6 jaren ago)

   Dankjewel Natascha!

   Beantwoorden
 14. marije
  21 oktober 2016 at 06:59 (6 jaren ago)

  Wat een leuke outfit! Die trui is echt gewelsig. Wij hebben niet echt een casual friday maar zien er gewoon altijd casual netjes uit.

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 oktober 2016 at 20:36 (6 jaren ago)

   Dankjewel! Ik houd van casual netjes πŸ™‚

   Beantwoorden
 15. chucky1012
  21 oktober 2016 at 06:30 (6 jaren ago)

  Prachtige outfit!
  Leuke foto’s.Dit soort foto’s moet je vaker maken en posten.
  Zonde dat de shoes kapot waren.
  Maar ze hebben dat probleem zeer goed opgelosd.

  Xoxo

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 oktober 2016 at 20:37 (6 jaren ago)

   Dankjewel! πŸ™‚

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.