I Heart Chocolate Pink Fizz oogschaduwpalette

Het kleine zusje van Makeup Revolution, I Heart Makeup, heeft sinds kort weer twee nieuwe oogschaduwpalettes: I Heart Chocolate Pink Fizz en I Heart Chocolate Salted Caramel. Beiden staan inmiddels op mijn make-up tafel te pronken, vandaag laat ik je als eerste Pink Fizz zien!

I Heart Chocolate Pink Fizz

I Heart Makeup – I Heart Chocolate Pink Fizz

Het I Heart Chocolate Pink Fizz palette is het vierde palette in de I Heart Chocolate serie, ik liet jullie al eerder het Naked Chocolate palette zien, waarover ik enorm te spreken was (ben) en wat ik regelmatig gebruik voor mijn dagelijkse looks. Toen ik Pink Fizz op Instagram zag, was ik direct verliefd op de zoete roze kleur en bestelde het meteen.

I Heart Chocolate Pink Fizz

Op de zijkant van het kartonnen doosje staan de ingrediënten vermeld. Ik zie er niets bijzonders of spannends tussen staan wat niet op de meeste andere oogschaduwpalettes staat.

I Heart Chocolate Pink Fizz

Het I Heart Chocolate Pink Fizz palette zit in het bekende kunststof doosje, wat een smeltend stuk chocolade moet voorstellen (in dit geval roze chocolade). Het kunststof voelt stevig aan, maar de verpakking ziet er wel goedkoop uit vind ik. Maar goed, het palette ís ook goedkoop 😉

I Heart Chocolate Pink Fizz

I Heart Chocolate Pink Fizz bevat 16 kleuren met een flinke portie shimmer, en 2 matte kleuren. De kleuren zijn allemaal vrij braaf, alleen Party, Pop en France springen er een beetje uit qua gewaagdheid. Ik denk dat het ook weer een prima palette is voor dagelijkse make-up looks. De kleuren hebben allemaal namen, zoals altijd bij dit leuke budgetmerk.

I Heart Chocolate Pink Fizz

Het palette bestaat vooral uit nude en rosé tinten, met hier en daar een beetje kleur. Het kleurenpalette sprak mij direct aan, maar ik kan me voorstellen dat het voor sommigen van jullie iets te flets is. Houd dan Beautyspots goed in de gaten, want Salted Caramel bevat kleuren die wat donkerder en intenser zijn, die laat ik binnenkort aan je zien.

I Heart Chocolate Pink Fizz

I Heart Chocolate Pink Fizz

Van dichtbij kun je de shimmers in de kleuren van I Heart Chocolate Pink Fizz nog beter zien. Mijn ervaring met de oogschaduws van Makeup Revolution is prima, ik ging er dus van uit dat dat ook hier het geval weer zou zijn. Ik laat de kleuren hieronder geswatcht aan je zien, ik heb hiervoor het palette even in drieën ‘gedeeld’:

I Heart Chocolate Pink Fizz

I Heart Chocolate Pink Fizz

In het linkse gedeelte zitten vooral koele kleuren, met wit en roze. De matte highlighter valt qua kleur een beetje weg tegen mijn huid, maar is op zich wel goed gepigmenteerd. De enige kleur die weinig pigment, maar vooral glitter bevat, is Rosy. De andere kleuren hebben een prima pigmentatie, waarbij ik vooral Girl en Rock erg mooi vind!

I Heart Chocolate Pink Fizz

I Heart Chocolate Pink Fizz

Het middelste gedeelte bevat voornamelijk warme tinten, dit zijn mijn favoriete kleuren. Drink, de matte oudroze kleur valt compleet weg tegen mijn huid, maar de andere kleuren hebben een prachtige pigmentatie, wauw! Deze kleuren vind ik echt allemaal even mooi.

I Heart Chocolate Pink Fizz

I Heart Chocolate Pink Fizz

Rechts vind je weer vooral koele, bijna ijzige kleuren, die ook allemaal een uitstekende pigmentatie hebben. Ik vind vooral de middelste kleur (Celebrate) en de kleur rechts daarvan (Truffle) prachtig!

Alle kleuren hebben een zachte textuur, de oogschaduws laten zich goed blenden en ook de houdbaarheid is prima: dit is weer een plaatje van een budget oogschaduwpalette!

I Heart Chocolate Pink Fizz

Op dit moment is het I Heart Chocolate Pink Fizz oogschaduwpalette nog niet verkrijgbaar in Nederland, ik kocht het via de eigen webshop van Makeup Revolution in Engeland voor 8 pond. Doorgaans verschijnen de nieuwe palettes van Makeup Revolution na een paar weken bij Nederlandse webshops als Makeup Musthaves en Beauty88, dus als je even geduld hebt, kun je het binnenkort gewoon in Nederland bestellen!

11 Comments on I Heart Chocolate Pink Fizz oogschaduwpalette

 1. Deb
  24 november 2015 at 20:27 (7 jaren ago)

  Wat een prachtig vormgegeven palette en wat een super pigmentatie!

  Beantwoorden
 2. manon
  19 november 2015 at 20:12 (7 jaren ago)

  Wat een pigment, ben met de andere paletten van deze ook blij!

  Beantwoorden
 3. Krista
  19 november 2015 at 19:42 (7 jaren ago)

  Ziet er weer mooi uit, al hadden we wel wat meer matte kleuren in gemogen van mij. Hoop dat de mijne ook snel komt 😉

  Beantwoorden
 4. Sax and the Pretty
  19 november 2015 at 17:35 (7 jaren ago)

  Mooi palette, maar jammer van de koele kleuren, die kan ik totaal niet hebben! Staan jou vast mooi! x

  Beantwoorden
 5. Wojis
  19 november 2015 at 12:23 (7 jaren ago)

  Ondanks het “cheap” uiterlijk lijkt het mij wel een heel handig palette. Je kunt er een knap kwastje in doen als je ergens heen gaat. En je hebt een mega spiegel, dat is ook altijd wel fijn. Vind de rechter kant heel erg mooi, prachtige combinatie van kleuren, daar kan ik wel mee uit de voeten. En “Gril” ziet er erg mooi uit, unieke kleur.

  Beantwoorden
 6. Marthe
  19 november 2015 at 08:55 (7 jaren ago)

  Heb je het nieuwe roze Chocolate Bon Bons palette van Too Faced al gezien? Ziet er ook super cute uit, net als deze! X

  Beantwoorden
 7. mariëlle
  19 november 2015 at 07:59 (7 jaren ago)

  Ze blijven met leuke palettes komen hihi! Die donkerblauwe kleur is gaaf zeg!

  Beantwoorden
 8. Bianca
  19 november 2015 at 07:22 (7 jaren ago)

  Alleen al vanwege de roze verpakking wil ik deze hebben 🙂

  Beantwoorden
 9. Cindy
  19 november 2015 at 06:33 (7 jaren ago)

  Mooi palette weer, vind dit een erg fijn merk, en de e/s zijn altijd erg goed.

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  19 november 2015 at 06:20 (7 jaren ago)

  Prachtige aankoop!
  Ik wacht even tot het hier te koop is 😉

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.