I ♥ Makeup I Heart Chocolate Vice Palette

Onlangs heeft I Heart Makeup een nieuw familielid in de I Heart Chocolate familie op de wereld gezet, het I Heart Chocolate Vice Palette. Dit palette bevat 16 mooie warme kleuren, die variëren van beige en goud-tinten tot mooie peach kleuren en donker grijs. Ik dacht dat dit palette geïnspireerd was op het Sweet Peach palette van Too Faced, maar als ik ze naast elkaar leg, blijkt dat toch niet het geval te zijn. Ik laat het palette graag aan je zien!

I Heart Chocolate Vice Palette

I Heart Chocolate Vice Palette

Ik heb het al eerder gezegd: de I Heart Chocolate Palettes moeten het niet van hun looks aan de buitenkant hebben. Het idee van een smeltend stuk chocolade is leuk, maar het plastic maakt het toch een beetje lelijk en goedkoop, vind ik. Maar goed, ik weet dat de kwaliteit van de oogschaduws altijd top is, dus ik neem de lelijke buitenkant voor lief. Leg ik het gewoon netjes in mijn make-up lade, in plaats van bovenop mijn kastje 😉

I Heart Chocolate Vice Palette

Op de achterkant van het doosje staan alle 16 de kleuren vermeld.

I Heart Chocolate Vice Palette

In totaal bevat het I Heart Chocolate Vice Palette 22 gram oogschaduw.

I Heart Chocolate Vice Palette

Net als bij de andere I Heart Chocolate palettes, hebben alle kleuren hun eigen naam gekregen, die op een transparant inlegvelletje staan wat bovenop de oogschaduws ligt. Ik vind namen voor make-up producten leuk én het maakt het leven van een beautyblogger een tikje eenvoudiger 🙂

I Heart Chocolate Vice Palette

Mijn eerste indruk van het I Heart Chocolate Vice Palette is erg goed, ik vind de kleuren er zo op het eerste gezicht erg mooi uitzien. Logisch, anders had ik het palette natuurlijk niet besteld, hihihi!

I Heart Chocolate Vice Palette

Het palette heeft een afwisseling in matte, glanzende en shimmer kleuren, zoals we van dit merk gewend zijn. Alle kleuren hebben een fijne, zachte textuur, de oogschaduws brengen ontzettend fijn aan. Zoals in ieder I Heart Chocolate palette zit er een matte én een glanzende highlighter in, deze pans zijn twee keer zo groot als de overige kleuren.

I Heart Chocolate Vice Palette

I Heart Chocolate Vice Palette

Links in het palette vind je kleuren voor een heel draagbare look voor overdag, rechts vind je kleuren met wat meer pit, voor de momenten dat het gerust iets minder braaf mag. Of gewoon, als je van ooglooks met wat meer pit houdt.

Hieronder laat ik de oogschaduws geswatcht aan je zien. Omdat de I Heart Chocolate Palettes een onhandige indeling hebben (ik wil kleuren altijd max. per vijf swatchen voor het mooiste resultaat) zal ik de namen van de oogschaduws onder de foto’s plaatsen.

I Heart Chocolate Vice Palette

Van links naar rechts: Vice – Treat – Habit – Reason – Must

Stuk voor stuk prachtige kleuren met een uitstekende pigmentatie. Mooie kleuren voor een lekker zomerse look!

I Heart Chocolate Vice Palette

Van links naar rechts: Sway – Persuade – Maleficence

Ook hier niets dan lof over de pigmentatie. En wat zijn Persuade en Maleficence mooi! ♥

I Heart Chocolate Vice Palette

Van links naar rechts: Satisfy – Need – Fancy

Satisfy is een wat koelere highlighter waar ik persoonlijk niet zo van houd, maar ik vind het wel mooi dat er verschillende highlighters in het palette zitten, zodat er voor ieder wat te kiezen valt.

I Heart Chocolate Vice Palette

Van links naar rechts: Require – Convert – Crave – Lust – Appeal.

In één woord: wauw! Het valt me op dat ook de matte kleuren in dit palette een uitstekende pigmentatie hebben, dat is met veel palettes nog wel eens anders.

De kwaliteit van het I Heart Chocolate Vice Palette is zoals ik verwacht had, en gewend ben, van de palettes van I Heart Makeup. Een uitstekende pigmentatie, een heerlijke zachte textuur en een prima houdbaarheid. Alles wat ik zoek in een oogschaduwpalette! Het is fijn om te weten dat je voor een kwalitatief oogschaduwpalette niet persé 40 of 50 euro hoeft neer te tellen, voor 10 euro heb je in dit geval ook een product van uitstekende kwaliteit.

I Heart Chocolate Vice Palette

Uiteraard maakte ik ook een look met het I Heart Chocolate Vice Palette, een look die al een beetje op de zomer geïnspireerd is, daar leent dit palette zich uitstekend voor. En tenslotte zitten we qua weer opeens ook midden in de zomer ♥

I Heart Chocolate Vice Palette

In de binnenste ooghoeken en op het wenkbrauwbot gebruikte ik de kleur Vice. Vervolgens bracht ik naast Vice, dus net naast de binnenste ooghoek, de kleur Satisfy aan, en de kleur Persuade over de rest van het bewegend ooglid en in de crease. In de buitenste ooghoeken bracht ik de kleur Crave aan, en werkte deze verder uit naar binnen toe in de crease. Na het blenden van al deze kleuren bracht ik met mijn vinger de kleur Fancy aan in het midden van het bewegend ooglid, voor een extra warm effect. Ik vind het erg geslaagd, al zeg ik het zelf 🙂

I Heart Chocolate Vice Palette

Het I Heart Chocolate Vice Palette is verkrijgbaar bij verschillende Nederlandse webshops, ik bestelde het bij Boozyshop. Het kost € 9,95, en als je voor 20.00 uur bestelt, heb je je bestelling de volgende werkdag al in huis. Top-service!

11 Comments on I ♥ Makeup I Heart Chocolate Vice Palette

 1. Astrid
  7 mei 2016 at 10:03 (6 jaren ago)

  Ik ben ook heel enthousiast over de chocolade paletten. Deze is ook weer prachtig. De look die je hebt gemaakt vind ik ook mooi. Ik vind de buitenkant wel leuk eigenlijk. Je hebt gelijk, plastic/goedkoop, maar toch vind ik het wel wat hebben 🙂

  Beantwoorden
 2. Annette
  6 mei 2016 at 18:27 (6 jaren ago)

  Heel mooi, ik denk dat ik deze het mooist vind van alle chocolade palettes

  Beantwoorden
 3. manon
  6 mei 2016 at 17:13 (6 jaren ago)

  Deze heb ik nog niet, maar ik vind de kleuren echt heel erg mooi

  Beantwoorden
 4. Yvonne
  6 mei 2016 at 10:34 (6 jaren ago)

  De kleuren zien er erg goed uit, ik heb ook goede ervaringen met deze oogschaduws maar toch die peach pallette van Too Faced…. 🙂

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  6 mei 2016 at 09:08 (6 jaren ago)

  Potverdorie, ik houd het niet meer bij!! Ik wil ze allemaal nog hebben haha…

  Beantwoorden
 6. jeapiebel
  6 mei 2016 at 08:53 (6 jaren ago)

  Wauw wat een prachtige pigmentatie en kleuren. Ik ben me er niet eens van bewust waar dit merk wordt gemaakt.Hmmmm

  Beantwoorden
 7. Cindy
  6 mei 2016 at 08:38 (6 jaren ago)

  Prachtig palette weer, wat is dit toch een fijn merk. Net wat je zegt, een mooi palette hoeft geen 50 euro ofzo te kosten.

  Beantwoorden
 8. Daisy
  6 mei 2016 at 07:31 (6 jaren ago)

  Hmmmm….ben nog steeds erg voorzichtig om makeup dat in China wordt gemaakt op mijn gezicht te smeren, trouwens, uberhaubt op mijn lichaam….ik vertrouw het niet. En bovendien heb ik gezien hoe wreed ze met proef testen op dieren nog uithalen in China voor cosmetica. Helaas, ik kan hier niet achterstaan als dierenvriend. Sorry, Natasja, maar bij de Boozyshop blijf ik ver vandaan 🙁

  Beantwoorden
  • Daisy
   6 mei 2016 at 07:34 (6 jaren ago)

   Oh! Zag ook al dat Makeup Revolution ook al in China wordt gemaakt, dus trek mij terug uit de loting….jammer, vind het palette super mooi, maar vind dieren nog veel en veel mooier.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.