I Love Makeup I am in Love Palette

Ik liet jullie al eerder een product van Makeup Revolution zien, sinds mijn eerste aankoop ben ik groot fan. Onlangs bestelde ik weer een paar mooie producten van dit populaire merk. Omdat deze producten op dat moment nog niet in Nederland verkrijgbaar waren, bestelde ik dit keer via de website van Make Up Revolution zelf. Ik bestelde onder andere het I Love Makeup I am in Love Palette, een palette wat zowel oogschaduws als een lipstick bevat. In dit artikel laat ik dit mooie palette aan je zien, aan het eind van het artikel heb ik nog een leuk nieuwtje voor je!

I Love Makeup I am in Love Palette

I Love Makeup I am in Love Palette

Het I Love Makeup I am in Love Palette is één van de vier verschillende I am… make-up palettes. Ze bevatten allemaal zes kleuren oogschaduw met verschillende finishes, en een bijpassende kleur lipstick. Lekker compleet dus, en ideaal om mee te nemen als je op vakantie of een paar dagen weg gaat!

I Love Makeup I am in Love Palette

Op de achterkant van de verpakking staan de kleuren oogschaduw aangegeven, tevens vind je hier de ingrediënten van de producten. Het palette bevat 6,5 gram oogschaduw en 3,5 gram lipstick. De verpakking is van doorzichtig plastic met op een kartonnetje de informatie over het product. Niet echt bewaar-waardig, maar voor zo’n prijs verwacht ik ook geen superdeluxe mooie verpakking.

I Love Makeup I am in Love Palette

En zo ziet het doosje er aan de buitenkant uit: glanzend zwart met opvallende roze letters. De lipstick ligt echt in het palette (het deksel heeft een speciale uitsparing aan de rechterkant) en heeft dezelfde knalroze letters. Ik vind het er leuk uit zien. Het palette voelt voor een budget product aardig zwaar, dat komt mede door de spiegel die in het deksel zit aan de binnenkant (pluspuntje!).

I Love Makeup I am in Love Palette

Aan de achterkant van het doosje zelf vind je slechts beperkte informatie, de kleuren van de oogschaduws vind je hier niet meer terug. Enne… budget of niet: zo’n sticker hoort natuurlijk gewoon recht geplakt te worden!

I Love Makeup I am in Love Palette

En zo ziet het I Love Makeup I am in Love Palette er aan de binnenkant uit. De kleuren hebben wat weg van de kleuren uit het Urban Decay Naked 3 palette, het zijn nude/roze tinten. Niet voor niets dat ik voor dit exemplaar heb gekozen, ik vind dit soort kleuren prachtig!

I Love Makeup I am in Love Palette

Je vindt in het palette twee matte kleuren, waarvan 1 highlighter, en vier shimmery/glanzende kleuren. Een prima verhouding, al had ik het persoonlijk logischer gevonden als de lichtste kleur een shimmertje had gehad.

I Love Makeup I am in Love Palette

In het deksel vind je een spiegeltje, wat groot genoeg is om jezelf er (onderweg) in te kunnen opmaken. De dubbelzijdige sponsapplicator die in het palette zit, heb ik eerlijk gezegd niet eens geprobeerd, ik gebruik veel liever mijn eigen, mooie oogschaduwkwasten.

I Love Makeup I am in Love Palette

I Love Makeup I am in Love Palette

De pigmentatie van alle kleuren, zowel mat als glanzend, licht of donker, is prima! De oogschaduws hebben een lekker zachte textuur en brengen daardoor prettig aan. De kleuren laten zich ook heel mooi met elkaar blenden, ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit. Net als het Redemption Palette Romantic Smoke, is ook de houdbaarheid van het I Love Makeup I am in Love Palette uitstekend, en doet niet onder voor (veel) duurdere merken. Goed, tot zover de oogschaduws (maar eigenlijk kan het palette al niet meer stuk voor mij).

I Love Makeup I am in Love Palette

De lipstick heeft een mooie, nude roze kleur die op het eerste gezicht prima matcht met de oogschaduws. In tegenstelling tot het palette zelf voelt de lipstick heel licht, en daardoor goedkoop aan.

I Love Makeup I am in Love Palette

De pigmentatie van de lipstick uit het I Love Makeup I am in Love Palette is ook prima. De textuur is wat droog, ik ben benieuwd hoe dat uitpakt op mijn lippen…

I Love Makeup I am in Love Palette

Ieuw, zo dus… Op mijn lippen verandert de kleur van de lipstick op wonderbaarlijke wijze naar een heel lichtroze, bijna witte kleur die mij echt totáál niet staat. De droge textuur zorgt ervoor dat velletjes geaccentueerd worden. Nee, dit is echt een miskleun wat mij betreft!

I Love Makeup I am in Love Palette

Gelukkig ben ik voor deze look niet afhankelijk van deze lipstick, ik besluit om het eens met mijn MAC Mineralize Rich Lipstick Good Taste te proberen. Pfieuw, much better!

I Love Makeup I am in Love Palette

Close-upje van de oogschaduw, uiteindelijk was dat waar ik het palette om had uitgezocht. En ondanks de lipstick, die bij mij niet mooi kleurt, maar bij een ander misschien wel hartstikke mooi staat, vind ik het nog steeds een prachtig palette, de oogschaduws maken het gewoon meer dan goed.

Ik kocht het I Love Makeup I am in Love Palette via de website van Makeup Revolution. Normaal kost het GBP 5,99, op dit moment kosten alle I am… Palettes slechts GBP 4,99 (omgerekend ongeveer 6,70 euro). Verzending naar Nederland kost GBP 4,95, voor GBP 8,85 wordt je pakje via Tracked Airmail verzonden, en kun je het onderweg dus volgen. Een klein nadeel van bestellen bij Makeup Revolution zelf vond ik het feit dat ik a) best lang moest wachten voor mijn pakje verzonden werd en het b) toen nog ruim een week duurde voor het bij mij werd bezorgd. Maar goed, uiteindelijk is alles in prima staat bij mij aangekomen, en dat is uiteindelijk het belangrijkste.

Ik heb goed nieuws voor één van jullie: omdat ik het zo’n leuk palette vond, heb ik niet één, maar twee exemplaren van het I Love Makeup I am in Love Palette gekocht, waarvan ik er eentje ga verloten onder jullie!

Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel, laat hieronder een reactie achter waarin je vermeldt dat je meedoet, en vertel wat jouw favoriete oogschaduwkleuren zijn. Verder hoef je niets te doen, maar het bericht delen via Social Media mag natuurlijk altijd! Meedoen kan tot en met zaterdag 14 februari, op zondag 15 februari zal ik at random de winnaar kiezen en bekend maken.

23 Comments on I Love Makeup I am in Love Palette

 1. Sanne
  15 februari 2015 at 10:05 (7 jaren ago)

  hoop dat ik nog mee kan doen met deze leuke actie. Mijn favo kleur oogschaduw zijn nude tinten gecombineerd met donkere.

  Beantwoorden
 2. Marianne Jansen
  14 februari 2015 at 20:47 (7 jaren ago)

  Ik doe graag mee . Mijn favoriete oogschaduw kleuren zijn bruin groen en paars

  Beantwoorden
 3. Ingrid
  14 februari 2015 at 17:56 (7 jaren ago)

  oh leuk nog snel even mee doen. M’n favo kleuren zijn die van de naked palets! Deze past dus echt in m’n straatje. Gr Ingrid

  Beantwoorden
 4. Jolanda van Delft-Besems
  11 februari 2015 at 14:19 (7 jaren ago)

  erg mooi,ik doe graag mee.
  Ik vind de oogschaduwkleuren blauw,groen en aardekleuren erg mooi

  Beantwoorden
 5. Wojis
  8 februari 2015 at 20:56 (7 jaren ago)

  yes, ik doe mee! Ik vind alle kleuren oogschaduw mooi, maar ik draag heel graag bruin, roze en grijs. Ook lila en paars vind ik prachtig. Soms draag ik heel beel taupe kleuren.

  Beantwoorden
 6. Jori
  8 februari 2015 at 20:47 (7 jaren ago)

  Ik hou van lichte teinten oogschaduw… probeer eerlijk gezegd ook te weinig met donkere kleuren.

  Beantwoorden
 7. Anita H.
  3 februari 2015 at 00:55 (7 jaren ago)

  Mooie actie. Ik vind het lastig om echt een favoriet te benoemen wat oogschaduw betreft. Die pas ik graag aan aan mijn kleding. En dan heb ik ook nog een bril om rekening mee te houden. Meestal komt dat neer op de combi ivoor – bruin of grijs – wit.

  Beantwoorden
 8. Wilke
  1 februari 2015 at 12:06 (7 jaren ago)

  Ik ben van de nude kleuren..en af en toe een donkere smokey..een prachtig palet, behalve de lipstick ..
  Doe graag mee..

  Beantwoorden
 9. Danielle de Groot
  1 februari 2015 at 06:28 (7 jaren ago)

  Mijn favoriete kleur oogschaduw is taupe met een lichte wit/zilver/ glitter of lila met glitter!

  Beantwoorden
 10. Berdien
  30 januari 2015 at 23:33 (7 jaren ago)

  Mijn favoriete kleuren zijn bruintinten. Maar dit is periodiek;-)
  Leuke actie, ik doe mee!

  Beantwoorden
 11. Marlou
  30 januari 2015 at 22:52 (7 jaren ago)

  Dit zijn mijn favoriete kleuren: Zalm Lila Brons Goud en Mauve. Je oogschaduw vind ik inderdaad schitterend, maar ik vind je de lipstick ook leuk staan!

  Beantwoorden
 12. Lies
  30 januari 2015 at 21:00 (7 jaren ago)

  De oogschaduw kleuren zijn erg mooi! Jammer van de lipstick zeg, zonde. Ik vind groen (mosgroen) en ook roze staat volgens mij heel leuk 🙂

  Beantwoorden
 13. Annette - Ann Ages Gracefully
  30 januari 2015 at 18:11 (7 jaren ago)

  Leuk palette zeg op de lipstick na dan 😉 Ik doe graag mee. Paarstinten zijn mijn favoriet maar meestal houd ik het redelijk neutraal met ook veel bruin/nude tinten.

  Beantwoorden
 14. Renée
  30 januari 2015 at 12:08 (7 jaren ago)

  Ik doe graag mee. Het is een palette wat ik zelf uitgekozen kon hebben. Mijn favoriete oogschaduwkleuren zijn roze-,bruin-,,aubergine- en oranje achtige tinten.
  Je hebt er een mooie look mee gemaakt en wat een verschil met de tinten lipsticks.

  Beantwoorden
  • Renée
   30 januari 2015 at 17:17 (7 jaren ago)

   O, en zeker erg lief van je om er 2 van te kopen zodat één van ons ermee kan kennismaken en meegenieten.

   Beantwoorden
 15. Agneta
  30 januari 2015 at 09:20 (7 jaren ago)

  Oeh die lipstick idd!! De kleuren van het palette vind ik overigens erg mooi. Ik zou zelf kiezen voor bruintinten, want heb gemerkt dat mijn blauwe ogen dan veel meer naar voren komen 🙂 Dus het palette zou wel mooi aansluiten bij mijn wensen qua kleur. Doe dan ook graag mee 🙂

  Liefs Agneta

  Beantwoorden
 16. Nicole
  30 januari 2015 at 08:39 (7 jaren ago)

  Jammer van de lipstick.Op het eerste gezicht leek het me een prachtige kleur.
  De oogschaduws daarentegen vind ik prachtig en zijn ook echt de kleuren waar ik voor zou kiezen.(rosé,,bruin,nude)

  Beantwoorden
 17. chucky1012
  30 januari 2015 at 08:31 (7 jaren ago)

  Wat een mooie palette met zeer glanzende kleuren!
  Graag doe ik mee.
  Mijn favoriete kleuren oogschaduw zijn roze en blauwe oogschaduw gecombineerd met wit.
  Jammer dat de lipstick tegenvalt.

  Xoxo

  Beantwoorden
 18. mariëlle
  30 januari 2015 at 08:04 (7 jaren ago)

  Dit palette kende ik nog niet! De oogschaduws zien er goed uit, maar oef de bijbehorende lipstick haha… Die van MAC staat je wel heel goed!

  Beantwoorden
 19. Bianca
  30 januari 2015 at 07:53 (7 jaren ago)

  De lipstick vind ik qua kleur nog wel mooi maar het resultaat plus dat die wat droger is vind ik zelf wat minder. De oogschaduws daar in tegen vind ik erg mooi eruit zien dus daarom zou ik een kansje willen maken met deze win actie 🙂 Mijn favoriete kleuren qua oogschaduw zijn: roze/coper/brons en cranberry.

  x

  Beantwoorden
 20. Angela
  30 januari 2015 at 07:51 (7 jaren ago)

  Mooie kleuren! mooi om blauwe ogen nog beter te laten uikomen.
  Inderdaad weg jammer van de lipstick. De kleur die je als alternatief hebt gekozen staat je prachtig.

  Beantwoorden
 21. Sonja
  30 januari 2015 at 07:48 (7 jaren ago)

  Oeh idd die lipstick is bummer.
  Maar wat heb je je mooi opgemaakt met de oogschaduw,
  Mijn favoriete kleuren zijn warm: koper, brons en toch ook zwart.
  Vind de palette heel mooi, lipstick als topper gebruiken over een ander.

  Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 22. Mireille
  30 januari 2015 at 07:40 (7 jaren ago)

  Hihi, ik zag de scheve sticker ook meteen. Jammer van de lipstick. Gelukkig heb je genoeg andere Lipsticks.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.