I Love Myself Beautyspots Box – achter de schermen

Afgelopen woensdag was het zover: ik ging samen met Mireille de I Love Myself Beautyspots Box inpakken! Het leek me weleens leuk om dit keer niet alleen een unboxing, maar ook een kijkje achter de schermen te laten zien bij het inpakken van deze mooie boxen. Ik weet inmiddels: er komt een hoop werk bij kijken!

I Love Myself Beautyspots Box

I Love Myself Beautyspots Box: een kijkje achter de schermen

Tegen 12 uur was ik bij Mireille, en daar stond al een en ander klaar. Vorige week werd de de LE I Love Myself Beautyspots Box uitgebracht, ter ere van het 3-jarig bestaan van Beautyspots. Binnen een dag waren alle boxen uitverkocht, en zoals beloofd ging ik ze zelf, samen met Mireille inpakken en verzendklaar maken.

I Love Myself Beautyspots Box

Maar eerst maakte ik kennis met Totti, de nieuwe pup van Mireille en haar gezin. Wat een schatje is het, maar ook een boefje, hihihi!

I Love Myself Beautyspots Box

Als Totti slaapt, kunnen we aan het werk!

I Love Myself Beautyspots Box

Deze Body Lotions van Bomb Cosmetics blijken niet in de doos te passen die Mireille voor de I Love Myself Beautyspots Box heeft uitgezocht, dus die pakken we eerst apart in.

I Love Myself Beautyspots Box

Done!

I Love Myself Beautyspots Box

Ondertussen heeft Mireille de producten van Laidbare, samen met de sample en de kortingsbon die Bo van Heavenly Pure erbij heeft gedaan, in een mooi organza zakje gedaan. Dit zijn al kadootjes op zich!

I Love Myself Beautyspots Box

Dit tasje vol kortingsbonnen was eerder deze week al afgegeven bij Mireille door Yvonne van Femme Energique.

I Love Myself Beautyspots Box

I Love Myself Beautyspots Box

Deze potjes van Cocoa Pink komen helemaal uit Amerika, ze hebben al een hele reis achter de rug. Ik vind het zo leuk dat ik jullie nu ook kennis kan laten maken met dit heerlijke merk! Ook deze potjes gaan samen in een mooi organza zakje.

I Love Myself Beautyspots Box

Mijn favoriete mascara ever, ik heb nog steeds geen betere gevonden: Oriflame The ONE Eyes Wide Open!

I Love Myself Beautyspots Box

Het is even passen en meten hoe alles het mooiste in de box past, maar gelukkig heeft Mireille daar volop ervaring mee. Het was trouwens ook heel leuk, om tijdens het inpakken, alle verhalen van Mireille te horen over de twee jaar dat de I Love Myself Box nu bestaat, hihihi!

I Love Myself Beautyspots Box

I Love Myself Beautyspots Box

Mireille is echt de Koningin op inpak-gebied: ze maakt van elke box een waar kunstwerkje…

I Love Myself Beautyspots Box

Tijdens het inpakken krijgen we hulp uit onverwachte hoek: dit is Pelle, die zich ontpopt tot Manager Lege Dozen.

I Love Myself Beautyspots Box

En Totti, die weer wakker is na zijn middagdutje, sleept het afval alvast voor ons naar buiten. Reuze handig, zulke hulpjes!

I Love Myself Beautyspots Box

En dit is dan hoe de I Love Myself Beautyspots Box (dit is de duurste versie) er uiteindelijk uitziet. Is het geen plaatje?

I Love Myself Beautyspots Box

Dit alles gaat in een al even mooi kadotasje, en dan in een pakketje (richting jou?).

I Love Myself Beautyspots Box

Het lukt ons om precies voor half 6 (dan sluit het postkantoor) de helft van de boxen verzendklaar te maken. De rest heeft Mireille gisteren met haar stagiaire ingepakt en verstuurd, dus alle boxen zijn inmiddels onderweg!

Ik was helemaal gesloopt, je kunt merken dat ik niet gewend ben om een hele dag op mijn benen te staan, hihihi! Maar wat was het ontzettend leuk om zo’n box helemaal van begin tot eind mee samen te stellen en in te pakken! Natuurlijk heb ik zelf ook een I Love Myself Beautyspots Box, ik laat hieronder de inhoud aan je zien!

I Love Myself Beautyspots Box

Ook al had ik hem zelf ingepakt, het was nog steeds leuk en spannend om hem te unboxen!

I Love Myself Beautyspots Box

De prachtige, feestelijke box die Mireille had uitgezocht. Met wel een glitter-alert erbij: Mireille en ik zaten aan het eind van de dag letterlijk van top tot teen onder de glitters, hihihi!

I Love Myself Beautyspots Box

Dit was wel het gekste moment: de brief die ik zelf had opgesteld, terug te vinden bij het openen van de box.

I Love Myself Beautyspots Box

I Love Myself Beautyspots Box

En dan het moment waarop ik zag: het plaatje klopt helemaal! Natuurlijk wist ik al wat er in de box zou komen, en had ik met Mireille veel overleg gehad erover. Maar als ik dan dit plaatje zie, dan weet ik: ja, dit is wat ik in gedachten had… <3

Hieronder laat ik de producten één voor één aan je zien (dit is dus de ‘grote’ box, de producten in de ‘kleine’ box zijn uiteraard (gedeeltelijk) anders. Over een aantal producten schreef ik al eerder een review, die herken je aan het linkje in de tekst.

I Love Myself Beautyspots Box

De nieuwste geur van Greenleaf heet Cashmere Kiss, ik schreef er twee weken geleden een artikel over (klik). Van deze heerlijke geur vind je in deze box een prachtige Candle Tin en een Scented Envelope Sachet.

I Love Myself Beautyspots Box

Deze Sensational Handwash van Cenzaa ruikt werkelijk sensationeel, hij bevat Mango extract, Wilde indigo extract, Vijg extract en Limoen extract <3

I Love Myself Beautyspots Box

Twee van mijn favoriete Cocoa Pink geuren: Marshmallow Cotton Candy Canes (Soft Bubbles Sugar Scrub) en Cozy Blanket (Coco Mango Body Butter). Ik vind het zo leuk dat ik jullie nu ook met dit heerlijke merk kennis kan laten maken! – Two of my favourite Cocoa Pink Scents: Marshmallow Cotton Candy Canes (Soft Bubbles Sugar Scrub) en Cozy Blanket (Coco Mango Body Butter). I’m so glad that I can introduce these wonderful products to you!

I Love Myself Beautyspots Box

Eén van de beste oogcrèmes ooit, en ook nog eens helemaal natuurlijk! Het merk Laidbare is één van mijn mooiste ontdekkingen van dit jaar op skincare-gebied, hier vind je mijn review over Pack Your Bags. In de box vind je tevens een kortingsbon van Heavenly Pure, zodat je ook met de andere mooie producten van dit (of een ander) merk kennis kunt maken!

I Love Myself Beautyspots Box

De nieuwste bodylotion van Bomb Cosmetics, In The Pink!, past helemaal bij de I Love Myself Beautyspots Box: A delicately fragranced body lotion with pure grapefruit & rosemary essential oils to leave you feeling pretty in pink! 

I Love Myself Beautyspots Box

Twee van mijn favoriete basismake-up producten: de Oriflame The ONE Eyes Wide Open mascara (zoals ik hierboven al vertelde: een nog steeds niet te evenaren mascara) en het Pupa Multiplay Eye Pencil. We hebben bewust voor neutraal zwart gekozen voor beide producten, zodat ze eigenlijk voor iedereen geschikt zijn.

I Love Myself Beautyspots Box

En tot slot vind je in de I Love Myself Beautyspots Box een kortingsbon van maar liefst 25% van Femme Energique. Zoals ik laatst al vertelde, heb ik een aantal weken geleden een kleurenanalyse van Yvonne gehad, die ik je van harte kan aanbevelen. Ik hoop dat deze kortingsbon net dat ene zetje is wat je nodig hebt om dit jezelf kado te geven 🙂

Hiermee sluit ik het project ‘I Love Myself Beautyspots Box’ met een ontzettend trots en dankbaar gevoel af. Ik hoop dat jullie net zo blij worden van de inhoud van de box als ik zelf, en wens jullie heel veel plezier met het uitpakken en het gebruiken van de producten.

Hierbij wil ik ook alle bedrijven bedanken die hebben meegewerkt aan deze mooie box. In het bijzonder natuurlijk Mireille, die direct en enthousiast ‘JA!’ zei toen ik haar vroeg of ze mijn ideetje zag zitten. Maar ook alle bedrijven die ervoor hebben gezorgd dat we deze box op deze manier konden samenstellen: heel erg bedankt, zonder jullie was de I Love Myself Beautyspots Box niet zo ontzettend mooi en perfect geworden! – A very special ‘Thank You’ to all the companies who joined us in this I Love Myself Beautyspots Box, you made it possible to create this beautiful box for my lovely followers.

Heb je mis gegrepen bij de I Love Myself Beautyspots Box? Mireille heeft nu een erg leuke aanbieding: bij aankoop van een reguliere I Love Myself Box vanaf € 24,95 krijg je tijdelijk (tot en met woensdag 14 oktober) een Pupa Diva Lashes Maxi Volume Mascara gratis!

15 Comments on I Love Myself Beautyspots Box – achter de schermen

 1. Babs
  15 oktober 2015 at 19:19 (7 jaren ago)

  Ik lees het nu pas… wat een leuk initiatief! En die hond en kat, wat een schatjes!

  Beantwoorden
 2. Femme Energique
  13 oktober 2015 at 10:10 (7 jaren ago)

  Jullie mogen de 25% kortingsbon van Femme Energique naast een kleurenanalyse natuurlijk ook gebruiken voor een garderobe check, workshop, Stijladvies, bruidsmake-up, make-upproducten, visagiebehandeling of een inspirerende coachwandeling. Voor elk budget iets leuks!

  Energieke groet,

  Yvonne
  http://www.femme-energique.nl

  Beantwoorden
 3. Dana
  9 oktober 2015 at 22:14 (7 jaren ago)

  Super leuk om te zien!

  Beantwoorden
 4. Mieke
  9 oktober 2015 at 20:24 (7 jaren ago)

  Echt zo gaaf dat je een eigen box samen mocht stellen! Good job Natasja! <3

  Beantwoorden
 5. Annette
  9 oktober 2015 at 19:27 (7 jaren ago)

  Echt een leuke box. Als ik niet al een abonnement had op een andere box had ik er zeker 1 besteld. Prachtige spulletjes zitten erin.

  Beantwoorden
 6. Hennie
  9 oktober 2015 at 17:44 (7 jaren ago)

  Wat een ontzettend gaaf en origineel project. Wat zul je trots zijn. En terecht!

  Beantwoorden
 7. manon
  9 oktober 2015 at 15:08 (7 jaren ago)

  Oh wat ziet de inhoudt er leuk uit zeg en totti kom ik ook even ontvoeren !

  Beantwoorden
 8. Renee
  9 oktober 2015 at 13:44 (7 jaren ago)

  Het is een echte Beautyspots box geworden, hij is prachtig. Ook leuk een kijkje achter de schermen.

  Beantwoorden
 9. mariëlle
  9 oktober 2015 at 12:58 (7 jaren ago)

  Erg leuk om te zien en een leuke box, kun je trots op zijn hihi!

  Beantwoorden
 10. Femme Energique
  9 oktober 2015 at 12:29 (7 jaren ago)

  Wat een gave beautybox is het geworden Natasja en Mireille, compliment voor jullie!

  Beantwoorden
 11. Wilke
  9 oktober 2015 at 09:46 (7 jaren ago)

  Leuk om te zien achter de schermen, jammer dat de grote box al was uit verkocht, maar de kleine zal minstens zo mooi zijn!

  Beantwoorden
 12. Cindy
  9 oktober 2015 at 09:26 (7 jaren ago)

  Wat een leuke foto’s zeg! En zucht, nu ik de inhoud zie heb ik spijt dat ik er niet 1 heb besteld… (wegens teveel spullen, maar toch)

  Beantwoorden
 13. Jori
  9 oktober 2015 at 08:23 (7 jaren ago)

  Lucky me ben er super blij mee.Leuk om zo nog eens te zien hoe alles in z’n werk gaat.

  Beantwoorden
 14. mireille
  9 oktober 2015 at 07:34 (7 jaren ago)

  Ik vond het ook super leuk dit samen met jou te mogen doen. En het is dankzij onze gezamelijke inzet een parel van een box geworden. De assistentie die we gehad hebben was ook niet van de poes ( uh hond )

  Beantwoorden
 15. chucky1012
  9 oktober 2015 at 06:58 (7 jaren ago)

  Geweldig en de producten zien er zo goed uit.
  Ik ken al die merken niet.
  Leuk dat jij zelf dingen had uitgezocht die jij fijn vindt.
  Prachtig ingepakt.
  Wat een leuke huisdieren.
  Fijn dat je vriendin had meegeholpen met voorbereiden en om alles in te pakken.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.