I love Myself box – november editie

Deze week werd ik verrast met een nieuwe I love Myself box van Huidverzorgingsinstituut Mireille. Ik kreeg hem woensdag, en aangezien het al donker was toen ik thuiskwam, kon ik geen goede foto maken van de ingepakte box. Daarom even een Instagram-foto, ik kon (uiteraard) niet wachten met uitpakken tot donderdag, hihihi!

Daar word je toch helemaal blij van, zo’n mooi kadootje? Weer met heel veel zorg en aandacht ingepakt, geweldig!

I love Myself box

De doos zelf is al net zo mooi, ik denk dat ik deze ga gebruiken om make-up of zeepjes in te bewaren <3

I love Myself Box

I love Myself box

I love Myself box: november-editie

En daar is hij dan: de bomvolle I love Myself box van november. Afgestemd op mijn persoonlijke voorkeuren, aan de hand van enkele vragen die Mireille mij via de mail gesteld had. Vergezeld van een brief, waarin de producten stuk voor stuk beschreven worden:

I love Myself box

“Het wordt weer tijd van koude handen en voeten. Daarom voor jou deze heerlijke Stiletto Foot Bath Pearls. Los op in warm water en geniet van de weldadige ontspanning. Heerlijk na een wandeling met Benthe.” – Oh my, deze Bath Pearl ruiken heeeeeerlijk! Ik ga ze dit weekend meteen uitproberen.

“Dan uit de collectie van het gerenommeerde Duitse haarverzorgingsmerk Marlies Möller, Daily Repair Shampoo. Een shampoo met voedende en reparerende werking. Marlies Möller staat bekend om haar top haarverzorging.” – Komt dat even goed uit, ik heb mijn huidige shampoo vanmorgen opgemaakt. Hier lees je binnenkort meer over op Beautyspots!

I love Myself Box

“Om na een vermoeiende dag te relaxen, mijn lievelings Bathblaster uit het assortiment van Bomb Cosmetics: Go to Bed Sleepy Head. Deze badbal ruikt heerlijk naar lavendel en tovert het water om tot een ontspannende blauwe zee.” – Heerlijk, ik houd van de badproducten van Bomb Cosmetics!

“Ook van Bomb, Crystal Water, biologische zeep. Geschikt voor vele doeleinden. Deze zeep ruikt zoals wij denken dat water moet ruiken.” – Wat een prachtige zeep, hij bevat essentiële oliën, dus dat klinkt veelbelovend!

“En om al een beetje in kerststemming te komen het bathcreamertje HoHo Holyblush van Bomb Cosmetics. Dit schattig uitziende badballetje zit boordevol Sheabutter en ruikt naar Christmas Pudding.” – Deze bathcreamer ruikt zó lekker, dat ik hem het liefst in mijn handtas zou willen doen, om er de hele dag aan te kunnen ruiken. Bijna zonde om hem te gebruiken…

I love Myself box

“Voor op de lippen een mooie zachte kleur van het niche merk T. LeClerc. De kleur Sensible is heel draagbaar en geeft comfort aan de lippen.” – Prachtig, precies waar ik van houd! Ook deze mooie lipstick ga ik uiteraard binnenkort reviewen.

I love Myself box

“In het kader van de komende feestmaand een feestelijke nagellak uit de Glitter Stars Collectie van Alessandro: Paris, Paris.” – Prach-tig! Volgende week laat ik je een NOTD zien, om alvast in feeststemming te komen.

Is het geen geweldige box? Echt, ik stond helemaal te stuiteren toen ik hem woensdagavond openmaakte. Ik kan niet wachten tot het december is… 😉

De I love Myself box is te koop via de webshop van huidverzorgingsinstituut Mireille, en is te koop in verschillende prijsklassen. Ter info: de box die je hierboven ziet, is een box van € 19,95. Meer info vind je via deze link.

En, wie ga jij binnenkort verrassen met een I love Myself Box? Jezelf of iemand anders?

6 Comments on I love Myself box – november editie

 1. Miranda Aerts
  15 november 2013 at 17:07 (9 jaren ago)

  Wat een super kado voor jezelf! Ik ga hem zeker ook eens bestellen…

  Beantwoorden
 2. Leneke
  15 november 2013 at 15:51 (9 jaren ago)

  Wat een verwennerij. Vooral de voetenparels en het kerstgebakje lijken me heerlijk.
  Ik las op twitter dat je hem gehad had en was net zo nieuwsgierig als jij wat er in zat 😉

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 november 2013 at 19:42 (9 jaren ago)

   Hihihi! 🙂

   Beantwoorden
 3. Mireille Mommers
  15 november 2013 at 15:48 (9 jaren ago)

  Dank je wel Natasja voor de review. Ik heb de box weer met veel plezier voor je samengesteld. Geniet van je weekend en van de producten.
  X Mireille

  Beantwoorden

2Pingbacks & Trackbacks on I love Myself box – november editie

 1. […] is er dan lekkerder dan ze, eenmaal thuis, te verwennen met een ontspannend voetenbadje? In mijn I love Myself box van november zat een product wat hier uitstekend geschikt voor is: Alessandro Stiletto Foot Bath. […]

 2. […] kwam mijn nieuwe I love Myself box binnen, wat een prachtig kadootje is het he? Bijna zonde om open te […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.