I Love Myself Jubileum Box – unboxing

Het is alweer een jaar geleden dat in de webshop van Huidverzorging Mireille de I Love Myself Box verscheen, een Beautybox die anders is dan de andere Beautyboxen. Bij de I Love Myself Box zit je namelijk niet vast aan een abonnement, je bestelt er eentje voor jezelf (of een ander, ik heb het afgelopen jaar al een paar keer een ILM Box kado gedaan aan iemand) op het moment dat je er zin in hebt, of als je vindt dat je een extraatje verdiend hebt. De ILM Box wordt bovendien helemaal op jou en je voorkeuren afgestemd, een echte gepersonaliseerde Beautybox. Mireille vertelde me onlangs dat ik vorig jaar de allereerste I Love Myself Box bestelde, ik vind het dan ook een grote eer dat ik vandaag de I Love Myself Jubileum Box aan jullie mag laten zien…

I Love Myself Jubileum Box

I Love Myself Jubileum Box

I Love Myself Jubileum Box: let’s celebrate!

Zoals altijd, maar nu nog feestelijker, is de I Love Myself Jubileum Box een pláátje om te zien. Ik vond het eigenlijk zonde om hem uit te pakken, maar ja: jullie willen vast wel zien wat er in de box zit, of niet? (en ik was zelf natuurlijk ook hartstikke nieuwsgierig)

I Love Myself Jubileum Box

I Love Myself Jubileum Box: Special Edition

Als je een ‘gewone’ (voor zover een I Love Myself Box gewoon is) Box bestelt, krijg je van Mireille een vragenlijst per mail, aan de hand waarvan jouw box wordt samengesteld. Bij de I Love Myself Jubileum Box gaat het iets anders: je krijgt wel een mail, maar in die mail zit een lange (hele lange) lijst met producten, waaruit je per categorie een aantal producten mag kiezen (het aantal producten per categorie is afhankelijk van welke box je bestelt). Je mag je box dus eigenlijk gewoon helemaal zélf samenstellen!

I Love Myself Jubileum Box

I Love Myself Jubileum Box

Bij het openen van de box blijken er, naast de producten die ik zelf uitgekozen had, nog een paar extra producten in te zitten, een extra verrassing dus!

I Love Myself Jubileum Box

I Love Myself Jubileum Box

I Love Myself Jubileum Box: mijn editie

Mijn I Love Myself Jubileum Box was echt heel zwaar, en toen ik alle producten uitgepakt had, bleek waarom: hij zit echt bomvol prachtige producten! Ik laat ze hieronder allemaal één voor één aan je zien:

I Love Myself Jubileum Box

Eastern Promiss Glass Candle van Bomb Cosmetics. Warme oosterse geur met een Touch van Vanille. Een van mijn favoriete geurkaarsen van Bomb Cosmetics.

Mireille heeft niets teveel gezegd, wat een heerlijke geur… <3 Heel warm, met een snufje zoet: ik denk dat dit ook één van mijn favorieten wordt! Ik heb nog nooit geurkaarsen van Bomb Cosmetics gehad, dus ik ben heel benieuwd!

I Love Myself Jubileum Box

I Love Myself Jubileum Box

Moderne eau de toilette met een basis van zwarte bes en guave een hart van pioenroos en lelietjes van dalen en een topnoot van Musk, vanille en cashmere.

Ik kende deze geur nog niet, ik heb hem dus puur op de beschrijving gekozen. Het is een bijzondere geur die tegelijk fruitig, bloemig en warm is. Ik ben er blij mee!

I Love Myself Jubileum Box

I Love Myself Jubileum Box

Love United Tinted Candle van Bomb Cosmetics. Geurkaars in grappig blikje, goed voor ongeveer 40 branduren. Met de geur van knapperige appel en bloemige Magnolia, Freesia en Lelie en met een hart van Viooltjes en Sandelhout.

Nog een heerlijke geurkaars van Bomb Cosmetics, deze zit verpakt in een schattig blikje <3 Dit is een wat frissere geur, zo kan ik lekker afwisselen naar gelang mijn gemoedstoestand.

I Love Myself Jubileum Box

Elke ruimte ruikt heerlijk met de warme geur van deze roomspray Gathering van Greenleaf. Warme geur van Vanille, pittige kruidnagel en Cassia met een vleugje Gember en Kardamom.

Dit is echt een typische najaarsgeur, lekker kruidig! Ik vind de roomsprays van Greenleaf erg fijn en van een uitstekende kwaliteit, dus hier hoefde ik niet lang over na te denken. Echt een aanrader!

I Love Myself Jubileum Box

Baby you’re a Star. Veganistische handgemaakte zeep met de zachte geur van babypoeder. Zacht voor de huid.

Ik heb een aardig voorraadje stukken zeep liggen, maar deze heerlijke geur kon ik toch niet aan me voorbij laten gaan. Bomb Cosmetics maakt niet alleen lekkere, maar ook prachtige zepen, het zijn gewoon kleine kunstwerkjes!

I Love Myself Jubileum Box

Nagellak Crimson Red uit de Magic Stars Collectie van Alessandro. Warm rood met zijde finish.

Dit vind ik een prachtig kleurtje voor de komende feestdagen <3

I Love Myself Jubileum Box

I Love Myself Jubileum Box

I Love Myself Jubileum Box

Juvena On-The-Move Cream with brush is de eerste innovatieve en anti-aging crème voor een directe zijdezachte, matte teint en een prachtige egale huid, op ieder gewenst moment te gebruiken. De On-The-Move-Cream geeft een directe energie boost voor een gestresste, bleke en vermoeide huid. Deze crème is uiteraard ook gebaseerd op de welbekende Skin Nova SC Technology.

Oh, wat een prachtig en luxe product! Hier ben ik enorm benieuwd naar, maar ik ga hem eerst uitgebreid op de foto zetten, want hier komt sowieso een review over op Beautyspots!

I Love Myself Jubileum Box

Eén van de extra producten is deze prachtige armband van het merk Exoal. De armband bestaat uit glaskralen in prachtige herfstkleuren (let op: de uitvoering van deze armband verschilt per box), met mooie details.

I Love Myself Jubileum Box

Van het prachtige huidverzorgingsmerk Cenzaa zitten er twee travelsize producten in de box, in mijn geval (ik weet niet of er in iedere box dezelfde producten zitten) zijn dat de Rebalancing Splash (een splinternieuw product van Cenzaa) en de Microdermabrasion Polish. In één van de eerdere boxen maakte ik op deze manier (ook een travelsize) kennis met het Illuminating Masq van Cenzaa, nu één van mijn favoriete gezichtsmaskers.

Ik vind het echt een geweldige box, en ondanks het feit dat ik het grootste gedeelte van de producten zelf had uitgekozen, was het uitpakken echt een feestje met de nodige oh’s en ah’s. Je kunt aan alles (zowel de inhoud, maar zeker ook de manier waarop de box is ingepakt en gepresenteerd wordt) merken dat er heel veel aandacht aan besteed is. Het resultaat is een box vol lekkers en moois, wat helemaal bij mij past. Als je bedenkt dat de Juvena On the Move Cream alleen al 70 euro kost, en de geurkaarsen van Bomb Cosmetics ongeveer 10 euro per stuk, dan is een rekensom niet nodig om te bedenken dat de waarde van de box veel hoger ligt dan de aanschafprijs, en zijn geld dus meer dan waard is.

De I Love Myself Jubileum Box was binnen 1,5 dag helemaal uitverkocht (en dat snap ik nu wel!). Maar, ik heb goed nieuws: Mireille heeft ervoor gezorgd dat er een aantal extra boxen gemaakt kunnen worden, maar ook deze gaan erg hard in de webshop. Wil je nog een I Love Myself Jubileum Box bemachtigen, dan moet je echt niet te lang wachten!

De I Love Myself Jubileum Box is verkrijgbaar in drie prijsklassen: € 23,95 – € 35,95 – € 49,50 (mijn box is er eentje uit de duurste prijsklasse), je kunt hem hier bestellen.

Lieve Mireille, van harte gefeliciteerd met de eerste verjaardag van ‘jouw kindje’. De I Love Myself Box heeft het afgelopen jaar al bewezen een ontzettend mooi en goed initiatief te zijn, ik hoop dat het succes het komende jaar alleen maar groter wordt (en jij eindelijk je PA kunt permitteren 😉 )!

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf ter beschikking zijn gesteld.

10 Comments on I Love Myself Jubileum Box – unboxing

 1. Miranda Aerts
  29 oktober 2014 at 06:56 (8 jaren ago)

  Wat een mooie producten in deze bijzondere box en de fitis zijn inderdaad prachtig

  Beantwoorden
  • Miranda Aerts
   29 oktober 2014 at 06:57 (8 jaren ago)

   Foto’s 🙂

   Beantwoorden
 2. Cindy
  28 oktober 2014 at 21:03 (8 jaren ago)

  Wat een prachtige box! Die geurkaarsen lijken me heerlijk, heb er zelf ook weleens 1 gehad van Bomb cosmetics. Erg lekker!

  Beantwoorden
 3. Annette
  28 oktober 2014 at 18:38 (8 jaren ago)

  Leuk concept en prachtige producten. Ik heb de website even onder mijn favorieten geplaatst. Wellicht ook voor de feestdagen een leuk idee

  Beantwoorden
 4. Marinke
  28 oktober 2014 at 09:13 (8 jaren ago)

  Wauw wat een heerlijke box… lekker van genieten!

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  28 oktober 2014 at 08:31 (8 jaren ago)

  Wauw, prachtige inhoud van deze box! Ik ga meteen daar op de website rondkijken 😉

  Beantwoorden
 6. Jori
  28 oktober 2014 at 07:58 (8 jaren ago)

  Wat een pretpakket 🙂

  Beantwoorden
 7. Mireille
  28 oktober 2014 at 07:45 (8 jaren ago)

  Wow Natasja wat een prachtig foto’s en een hele mooie verwoording van deze jubileum box, dank je wel daarvoor.

  Beantwoorden
 8. Sonja
  28 oktober 2014 at 07:34 (8 jaren ago)

  Wat gaaf,… Hier word je toch heel blij van!
  Even kijken of ik ook zoiets voor mijzelf wil.
  Of wellicht voor mijn moeder.

  Beantwoorden
 9. Bianca
  28 oktober 2014 at 07:33 (8 jaren ago)

  Wat een prachtige inhoud heeft deze box <3

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.