I Love Myself Vacation Bag (Unboxing)

Precies op het moment dat hier in het zuiden de schoolvakanties begonnen, kwam gisteren mijn I Love Myself Vacation Bag binnen. Ik had hem eigenlijk woensdag al verwacht, maar door de stakende pakketbezorgers had hij een dagje vertraging opgelopen. Eigenlijk was dat maar goed ook, want woensdagavond was het hier nog grijs en nat: geen decor om zo’n zonnige Bag te unboxen. Ik laat jullie natuurlijk zien wat er allemaal voor moois uit de tas tevoorschijn kwam, unbox je mee?

I Love Myself Vacation Bag

Unboxing I Love Myself Vacation Bag

Geen box dit keer, maar zoals de naam I Love Myself Vacation Bag al aangeeft, zitten de producten dit keer in een tas. Ik vind het echt zo’n ontzettend leuke, geweldige tas: al zou er verder alleen maar rommel in zitten, zou ik hier al helemaal blij mee zijn. De tas is heel stevig, is gevoerd, sluit met een drukker én is voorzien van een binnenvakje met rits. Ik vind het een ideale tas om mee naar het strand te nemen, maar op de camping is hij bijvoorbeeld erg geschikt als ‘douche-tas’. Ik ga hem de komende weken gewoon lekker als handtas gebruiken, om toch een beetje ‘vakantie-gevoel’ te krijgen.

I Love Myself Vacation Bag

Benthe wil ook zo’n mooie tas 🙂

I Love Myself Vacation Bag

Zoals altijd zit er een gezellig briefje van Mireille (the one and only) bij. Omdat er in iedere I Love Myself Vacation Bag dezelfde producten zitten, staat er op de brief dit keer niet vermeld wat er allemaal in zit. Mocht je vragen hebben over één van de producten, kun je deze natuurlijk altijd stellen aan Mireille.

I Love Myself Vacation Bag

Ik had het hierboven over “al zat er alleen maar rommel in de tas…”, maar natuurlijk zit er geen rommel in, ik ken Mireille en haar I Love Myself Boxen daarvoor inmiddels te goed. Dit keer zitten er in de Vacation Bag een paar merken die je nog niet eerder in de boxen zag. Ik laat alle producten hieronder aan je zien:

I Love Myself Vacation Bag

I Love Myself Vacation Bag

Als eerste een heerlijke geurkaars van Bomb Cosmetics, Sunshine Honey – Sweet Heavens (ongeveer € 11,00). Dit is een zogenaamde “Paint Tin Candle” van Bomb Cosmetics, in de vorm van een klein verfblik. Ik had deze nog niet eerder gezien, ik vind hem ontzettend leuk, en de geur is helemaal mijn ding: zacht en zoet.

I Love Myself Vacation Bag

I Love Myself Vacation Bag

Het volgende wat ik in de tas vind, zijn twee producten van Wat Maakt Je Mooi: een Shower Jelly in de heerijk frisse, fruitige geur Juicy Watermelon (€ 2,95) en twee Crazy Orange Mani Bombs (€ 1,50). Wil je meer over de Mani Bombs weten, check dan even het artikel wat ik eerder deze week schreef: klik.

I Love Myself Vacation Bag

De volgende twee producten zijn van merken die ik nog niet eerder in een I Love Myself Box zag: een ‘Sun Lipstick’ van het bekende zonbeschermingsmerk Piz Buin, met Aloë Vera en een SPF 30 (ongeveer € 5,00). Daarnaast een Velvet Body Lotion van het prachtige merk AHAVA, uit de Mineral Botanic lijn. Het is een travel-verpakking van 85 ml, een fullsize fles van 400 ml kost € 25,95. De geur Lotus & Chestnut is heel zacht en bloemig, en past helemaal bij de zomer.

I Love Myself Vacation Bag

Bij de zomervakantie mag een lekker fel kleurtje op je nagels natuurlijk niet ontbreken (€ 4,95). Alessandro heeft ontzettend mooie nagellakjes in het assortiment, de kleur die ik heb, is fel rood met een oranje ondertoon. Aangezien ik dit weekend toch mijn teennagels weer opnieuw moet lakken, kan ik deze mooi meteen in gebruik nemen!

I Love Myself Vacation Bag

Tot slot zit er een doorzichtig toilettasje in de I Love Myself Vacation Bag met daarin luxe samples van het huidverzorgingsmerk Dermalogica. En dat vind ik erg leuk, want ik heb tot dusver nog geen producten van dit merk geprobeerd. In deze handige reisverpakking vind je Daily Microfoliant (13 gram, fullsize € 66,90/75 gram), MultiVitamin Power Recovery Masque (15 ml, fullsize € 61,90/75 ml), Intensive Eye Repair (3 ml, fullsize € 59,90/15 ml) en Skin Hydrating Booster (sample, fullsize € 74,90/30 ml). De totale waarde van dit tasje is maar liefst € 35,95 (de Skin Hydrating Booster niet meegerekend).

De I Love Myself Vacation Bag bevat allemaal producten die je ook daadwerkelijk mee kunt nemen op vakantie, de travel size verpakkingen zijn daar natuurlijk uitermate geschikt voor. De totale waarde van de Bag (de tas zelf niet meegeteld) is ruim 65 euro, en is dus het aankoopbedrag van € 27,95 dubbel en dwars waard. Ik vind het erg leuk dat er een aantal voor mij nieuwe merken in zitten, vooral de producten van Dermalogica ben ik erg benieuwd naar.

I Love Myself Vacation Bag

Wil jij ook nog een I Love Myself Vacation Bag kopen voor je op vakantie gaat? Wees dan snel, want ze zijn bíjna op. Je vindt deze geweldig leuke tas vol moois natuurlijk in de webshop van Huidverzorging Mireille.

6 Comments on I Love Myself Vacation Bag (Unboxing)

 1. Mariëlle
  17 juli 2015 at 19:38 (7 jaren ago)

  Ik vind de inhoud echt super leuk!! En vooral inderdaad dermalogica, die exfoliator is ZO goed! Ik baal dat ie uitverkocht is hihi!

  Beantwoorden
 2. Manon
  17 juli 2015 at 15:09 (7 jaren ago)

  Wat een mooie producten zitten erin!

  Beantwoorden
 3. Marieke
  17 juli 2015 at 12:43 (7 jaren ago)

  Dat ziet er heeeel goed uit! De kaars vind ik echt geweldig!

  Beantwoorden
 4. Cindy
  17 juli 2015 at 08:18 (7 jaren ago)

  Die tas is leuk! De inhoud ook 🙂

  Beantwoorden
 5. Marion
  17 juli 2015 at 07:33 (7 jaren ago)

  Oh wat leuk die kaars!!! Geweldig! En die tas… superleuk. Geniet er maar lekker van, meid. X

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  17 juli 2015 at 06:28 (7 jaren ago)

  Wat leuk en mooie producten!
  Dat voor een fijne prijs!

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.