Iedereen kan combineren (Tante Betsy SS2018)

Vandaag heb ik eens een ander outfit-artikel voor jullie, namelijk in video-vorm. In dit filmpje laat ik je verschillende jurkjes uit de Tante Betsy SS2018 collectie zien, en combineer ze met verschillende vestjes. Op deze manier creëer je iedere keer weer een andere outfit, en lijkt het alsof je steeds weer wat nieuws aan hebt.

Tante Betsy SS2018Tante Betsy SS2018 – combineren to the max!

Ik heb het zelf ook best wel moeten leren, hoe ik de items van Tante Betsy steeds weer anders kon combineren. Maar eigenlijk is het helemaal niet moeilijk. Als je bijvoorbeeld naar de Tante Betsy SS2018 collectie kijkt, kun je zo’n 90% van de items met elkaar combineren. In dit filmpje geef ik je wat tips en inspiratie, en laat je zien hoe je met een ander vestje op een jurkje weer een geheel andere outfit creëert. Ik hoop dat je het leuk vindt om te zien, veel kijkplezier!

Wil je vaker van dit soort video’s zien? Laat het me dan zeker weten in de comments! Ik vond het erg leuk om dit filmpje te maken, dus ik doe het graag!

11 Comments on Iedereen kan combineren (Tante Betsy SS2018)

 1. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  19 april 2018 at 14:17 (3 maanden ago)

  Wat een leuke video en wat maakte je een leuke kleurige combinaties. Ja roze en groen zijn eigenlijk bijna met alle jurkjes/printjes van Tante Betsy te combineren.
  En een blauw vestje is ook onmisbaar in je collectie, die draag ik ook regelmatig. Sowieso kun je bijna alle harde kleuren goed met elkaar combineren.
  Heel professioneel ook je video, dat je het mooi in elkaar over laat vloeien.
  Ik doe dit soort passessies gewoon live al kweppend tegen de dames, maar daardoor is het soms wel een enorm lange zit…ik praat zo drie kwartier vol en de laatste keer zelfs een uur. Dus een hele mooie manier om dit zo te doen, past denk ik ook meer bij jou.
  Zeker vaker gaan doen en altijd leuk om je helemaal te zien, maar in feite ging het hier meer om de kleurcombinaties en dat was duidelijk te zien. You go girl! Knuff!

  Beantwoorden
 2. Miranda
  18 april 2018 at 16:33 (3 maanden ago)

  Inderdaad, je kunt eindeloos combineren met Tante Betsy 🙂
  Je hebt er een leuke video van gemaakt!

  Beantwoorden
 3. Tjaaktje
  17 april 2018 at 20:14 (3 maanden ago)

  Super! Ik vind het een hele leuke video. Ik heb weer heel veel inspiratie opgedaan over hoe de jurkjes leuk te combineren. Echt verrassend. Ik kijk uit naar je volgende video’s.

  Beantwoorden
 4. Ellen
  17 april 2018 at 19:36 (3 maanden ago)

  Super leuk, een volgende keer kijk ik zeker weer.
  Groetjes Ellen

  Beantwoorden
 5. Maria Louisa
  17 april 2018 at 18:58 (3 maanden ago)

  Leuk om te zien, soms voor mij net te heftig maar leuke ideeen voor combinaties

  Beantwoorden
 6. Cynthia
  17 april 2018 at 15:15 (3 maanden ago)

  Leuke combinaties heb je gekozen!!!

  Beantwoorden
 7. Janie
  17 april 2018 at 15:07 (3 maanden ago)

  erg leuk om te zien
  en mag zeker vaker

  Beantwoorden
 8. Judith Aldershof
  17 april 2018 at 14:05 (3 maanden ago)

  Superleuk om te zien! Zoveel combi’s, zoveel kleuren, mooi! Van mij mag je veel vaker filmpjes maken. Je bent goed verstaanbaar! Enige jammere vind ik dat je niet helemaal zichtbaar bent:(

  Beantwoorden
  • Natasja
   17 april 2018 at 14:11 (3 maanden ago)

   Dat laatste ga ik volgende keer op letten Judith, heel erg bedankt voor je reactie en feedback! 🙂

   Beantwoorden
 9. bychristiana
  17 april 2018 at 07:47 (3 maanden ago)

  Wat een leuke originele video Natasja. Op de een of andere manier vind ik het combineren van kledingstukken altijd heel moeilijk, ik draag dus meestal dezelfde setjes. Super boring natuurlijk. In interieur kan ik dan wel weer goed verschillende stijlen met elkaar combineren.

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  17 april 2018 at 06:30 (3 maanden ago)

  Leuke video!
  Fijn om te zien hoe je de meest mooiste items combineerd.
  Ik hoop dat jij nog meer vasn dit soor video’s zal gaan maken

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.