Ik ga op reis en ik neem mee… (mijn make-up bag)

Terwijl jullie dit artikel lezen, zit ik (voor de tweede keer in mijn leven) in het vliegtuig, of misschien ben ik al in Birmingham. Ik ga met twee vriendinnen naar de Crufts, de grootste hondententoonstelling ter wereld. Niet om mijn eigen honden te showen, want hoe knap ze ook zijn, ze zijn geen “show-material”, en daarnaast loop ik liever met ze in het bos dan op een show. Nee, we gaan, behalve heel veel honden bekijken, lekker shoppen in de vele standjes die er staan. Twee dagen lang! Voor die paar dagen heb ik niet veel bagage bij me, maar mijn dagelijkse make-up gaat uiteraard mee. Hieronder laat ik je zien wat er aan make-up meegaat in mijn koffer.

Ik ga op reis en ik neem mee...

Onlangs kocht ik bij The Make Up Spot dit make-up tasje, en hij is echt nog handiger dan ik dacht. Dicht neemt hij namelijk nauwelijks ruimte in beslag, en is dus ideaal om mee op reis te nemen…

Ik ga op reis en ik neem mee...

… en open kan hij echt hรฉlemaal open, zodat je niet continu hoeft te graaien naar dat ene potlood wat altijd onderin ligt, maar je kunt gewoon alles een beetje naast elkaar uitstallen tijdens het opmaken.

Ik ga op reis en ik neem mee...

Voor deze dagen kies ik voor een vrij neutrale look. Als basis gebruik ik momenteel de Catrice BB allround foundation over mijn Mylรจne pre-makeup, met daar weer overheen de Prime and Fine translucent loose powder, ook van Catrice. Onder mijn ogen gebruik ik een beetje Feeling Younger skin tint van Lush. Mijn favoriete blush van dit moment is Pearlscent Pink van Wet ’n Wild.

Ik ga op reis en ik neem mee...

Over mijn Urban Decay eyeshadow primer potion draag ik het oogschaduwtrio Sweet As Candy van Wet ’n Wild, ik vind het een mooie kleurencombinatie voor casual gelegenheden. De eyeliner die ik meeneem, is die van Zoeva, en onder mijn ogen gebruik ik de kohl kajal Ultra Black uit de Neo Geisha collectie van Catrice. De Intense Black mascara 3 in 1 van Barry M, die ik momenteel gebruik, maakt mijn ooglook af. Uiteraard breng ik alle make-up aan met de fijne kwasten van Zoeva, die ik in januari kocht. Voor mijn lippen neem ik beide kleuren Apocalips van Rimmel mee, Phenomenon en Celestial. Dan kan ik ter plekke beslissen of ik voor een nude of wat gekleurdere look ga. Op dit moment ben ik de lipbutter van Nivea aan het testen, die gaat uiteraard ook mee.

Met deze producten kan ik een mooie, redelijk neutrale look maken die uitermate geschikt is voor dit tripje, en hoef ik niet mijn hele make-up lade mee te sjouwen.

Wat voor kleuren gebruik jij voor een casual look?

1 Comment on Ik ga op reis en ik neem mee… (mijn make-up bag)

  1. Vera
    7 maart 2013 at 22:27 (9 jaren ago)

    Zag je foto op Instagram, hoop dat je een fijne trip hebt! Voor een casual look gebruik ik รฒf geen oogschaduw, maar alleen foundation/BB cream en mascara en een bronzer met lipstick รฒf aardetinten, altijd goed.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.