Ik vraag aan Sinterklaas…

Heb jij je verlanglijstje voor 5 december al klaar? Ik wel hoor, ik heb hem de afgelopen weken regelmatig bijgesteld en aangepast, maar dit zijn de dingen die op dit moment in mijn top 10-wishlist op beauty-gebied staan (in willekeurige volgorde):

Lily Lolo  Lily Lolo
(bron: http://www.themakeupspot.nl)

Lily Lolo ‘Classic & Metallics’ Eye Shadow Quad – Smoky Rose en ‘Classic & Metallics’ Shimmer Stripes – Honey Glow

Deze prachtige producten van Lily Lolo zijn onlangs aan de collectie van The Make Up Spot toegevoegd, en ik vind ze mooi! Dit mooie merk uit Engeland maakt alleen maar minerale make-up producten. Alle producten bestaan uit compleet natuurlijke, niet op dieren geteste en niet-chemische ingrediënten. Het Eye Shado Quad is er in twee kleurcombinaties en kost € 25,50. Ook de Shimmer Stripes zijn er in twee kleurstellingen, deze kosten € 28,50.

Urban Decay  Urban Decay
(bron: http://www.beautybay.com)

Urban Decay Shattered Face Case

Dit prachtige limited edition palette van Urban Decay heeft alles in zich voor een complete facelook: vijf verschillende oogschaduwkleuren, twee blushes en een highlighter. Bovendien bevat het een travel size versie van het Perversion 24/7 Glide On Eye Pencil en een full sized Super Saturated High Gloss Lip Colour. De producten van Urban Decay zijn te koop bij Beautybay, dit bedrijf verzendt gratis naar Nederland. Het palette kost € 35,80.

Urban Decay
(bron: http://www.beautybay.com)

Urban Decay Super-Saturated High Gloss Lip Color

De Super-Saturated High Gloss Lip Color is misschien wel de fijnste lipstick die ik ken. De kleur Naked staat dan ook dit jaar op mijn verlanglijstje. De Lip Color werkt als een potlood, je slijpt hem ook gewoon, zodat je altijd nauwkeurig kunt werken. Ook deze is te koop bij Beautybay en kost € 16,70.

Philosophy  Philosophy
(bron: http://www.iciparisxl.nl)

Philosophy Home Sweet Holiday

Deze twee geweldig leuke gift sets maken deel uit van de Home Sweet Holiday van Philosophy. Niet alleen bevatten ze heerlijke limited edition verzorgingsproducten, de blikken zelf zijn natuurlijk ontzettend leuk om naderhand te bewaren en spulletjes in te doen. De Fruitcake Mix geschenkset kost € 28,37 en de The Cookie Exchange set kost € 26,53, beiden zijn te koop bij ICI Paris XL.

Deborah Lippmann
(bron: http://www.deborahlippmann.com)

Deborah Lippmann Space Oddity

Dit prachtige nagellak-trio van Deborah Lippmann zou oorspronkelijk ook naar The Make Up Spot komen, en stond bovenaan mijn verlanglijstje. Helaas hoorde ik gisteren dat hij niet meer verkrijgbaar is, en ik heb tot nu toe nog geen webshop kunnen vinden die het nog op voorraad heeft én naar Nederland verzendt 🙁

Lush Sikkim Girls
(bron: http://www.lush.nl)

Lush Sikkim Girls

Ik vind Lush Sikkim Girls Body Lotion misschien wel het lekkerste product van de limited edition Kerstcollectie van dit jaar. Het enige wat me tot nu toe heeft tegengehouden om hem te kopen, is de prijs: € 39,95 voor 100 gram is niet niks tenslotte. Vandaar dat ik hem op mijn verlanglijstje zet, wie weet is de Sint mij dit jaar goed gezind 🙂

Urban Decay  urban Decay
(bron: http://www.urbandecay.com)

Urban Decay Naked3 palette

“A woman can never have to much make-up”. Vandaar dat ik het spiksplinternieuwe Urban Decay Naked3 palette ook maar op mijn lijstje zet. Ik heb het Naked2 palette al, wat ontzettend fijn is en wat ik vaak gebruik. De kleuren van Naked3 zijn wat meer roze dan bruin, en daarom absoluut een toevoeging (vind ik). Helaas is het op dit moment alweer uitverkocht, maar ik wacht geduldig tot het verkrijgbaar is bij Beautybay. Het palette kost € 38,50.

Heb jij je verlanglijstje al klaar voor Sinterklaas? Wat staat er bij jou allemaal op?

5 Comments on Ik vraag aan Sinterklaas…

 1. Lisanne
  24 november 2013 at 23:38 (9 jaren ago)

  Wat een fijne wishlist! Dit jaar komt Sint helaas niet bij ons niet langs. Maar op mijn beautywishlist staat nog steeds het Urban decay Glinda palette! Maar de shattered face case is ook erg mooi zie ik 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   25 november 2013 at 08:31 (9 jaren ago)

   Ja, dat palette is inderdaad prachtig!

   Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  24 november 2013 at 13:20 (9 jaren ago)

  Bij mij staat meestal wel minstens 1 beautyproduct op m’n verlanglijstje, het past ook zo handig in je schoen 😉

  Beantwoorden
 3. Deb
  24 november 2013 at 09:01 (9 jaren ago)

  Wat een super mooie wishlist! Dat Urban Decay Shattered Face Case vind ik ook prachtig en Philosophy producten zijn heerlijk. Leuk je gisteren ontmoet te hebben!!

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 november 2013 at 09:03 (9 jaren ago)

   Dankje! 🙂 Ik vond het ook super gezellig gisteren, en erg leuk om weer wat nieuwe collega-bloggers (en blogs) te leren kennen!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.