Ik wens je…

Bijna, bijna is het zover: 2015 staat voor de deur. Op de grens van deze jaarwisseling wil ik jullie allemaal bedanken voor een geweldig Beautyspots jaar. Een jaar waarin steeds meer bezoekers Beautyspots weten te vinden, jullie veel reacties achterlieten en enthousiast alle nieuwe artikelen lazen. Ook een jaar waarin ik veel mooie samenwerkingen had, sommigen met leuke contacten daaruit voortvloeiend. Ik ben voor dit alles enorm dankbaar. En hoewel het me soms allemaal boven mijn hoofd lijkt te groeien, zeker in combinatie met mijn bijna-fulltime baan, krijg ik enorm veel energie en voldoening uit dit alles. En dat is de reden dat we in 2015 uiteraard gewoon doorgaan met al dit moois!

Nieuwjaar

Ik wens jullie allemaal voor het nieuwe jaar veel Geluk, Gezondheid en Genieten. Dat dromen mogen uitkomen, wensen mogen blijven bestaan en iedere dag weer het begin mag zijn van mooie dingen.

Liefs, Natasja

6 Comments on Ik wens je…

 1. RenΓ©e
  3 januari 2015 at 12:23 (7 jaren ago)

  Gelukkig nieuwjaar!! En ga zo door met je blogspots. Ze inspireren mij met al die mooie produkten. Alleen mijn beurs vindt dat wat minder

  Beantwoorden
 2. Deb
  1 januari 2015 at 20:28 (7 jaren ago)

  Hi Natasja, ik wens jou en jouw dierbaren ook een heel mooi, gezond en heel gelukkig 2015 toe!

  Beantwoorden
 3. Krista
  1 januari 2015 at 11:49 (7 jaren ago)

  Fijn 2015 Natasja, maak er iets moois van!!

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  31 december 2014 at 21:39 (7 jaren ago)

  Een heel gelukkig nieuwjaar en dat al je dromen uit mogen komen en we genieten kunnen van het lezen van je nieuwe posts over beauty etc…… Pluim voor jou Xx

  Beantwoorden
 5. Cindy
  31 december 2014 at 19:46 (7 jaren ago)

  Jij/jullie ook Natasja. En bedankt voor alle leuke blogposts, ga zo door πŸ™‚

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.