I’m Pupa Lipstick 305 Cherry

Al jaren ben ik groot fan van de I’m Pupa Lipstick. Waren voorheen de lipsticks van merken als MAC favoriet bij mij, tegenwoordig draag ik eigenlijk altijd I’m Pupa. Toen het beter weer werd, had ik behoefte aan een wat feller, frisser kleurtje. Na enig speurwerk besloot ik te kiezen voor de kleur I’m Pupa Lipstick 305 Cherry en ik laat hem graag aan jullie zien!

I'm Pupa Lipstick 305 CherryI’m Pupa Lipstick 305 Cherry

Iโ€™m Pupa Lipstick is de perfecte lippenstift voor een perfect resultaat. Wanneer de lippenstift de lippen raakt smelt deze en maakt de lippen zacht en helder. De lippenstift glijdt moeiteloos over de lippen en laat stralende en intense lippen achter. Door het hoge pigmentgehalte heeft de Iโ€™M PUPA lippenstift een langdurig resultaat.

Creรซer geweldige lippen met de I’M PUPA lippenstift met een langdurig resultaat!

De I’m Pupa Lipsticks hebben een hele fijne textuur, een uitstekende pigmentatie en een al even goede houdbaarheid. Eigenlijk hebben ze alles wat ik zoek in een lipstick!

I'm Pupa Lipstick 305 CherryOp de zo lekker herkenbare rode verpakking staat alle benodigde informatie, zoals het kleurnummer en de ingrediรซnten.

I'm Pupa lipstick 305 CherryLipstick met stijl en klasse

De huls van de I’m Pupa Lipstick 305 Cherry oogt en voelt luxe. De huls is helemaal in de Italiaans herkenbare stijl van Pupa: elegant en stijlvol. Hij voelt zwaar aan, maar dat zegt uiteraard niets over de kwaliteit van de lipstick. Toch laat ik me door zo’n zware huls altijd een beetje leiden, gek he?

I'm Pupa Lipstick 305 CherryIk vind de naam 305 Cherry een beetje misleidend, ik vind het namelijk helemaal geen kersenkleur. Het is juist een heldere, frisrode kleur: die waarnaar ik op zoek was. Het logo van Pupa staat in de lipstick gegraveerd: ook weer zo’n trucje van merken waardoor een lipstick luxe oogt. Maar wij vrouwen zijn daar nu eenmaal gevoelig voor, dus logisch dat merken daar op inspelen ๐Ÿ™‚

I'm Pupa lipstick 305 CherryDe kleur lijkt bij het swatchen iets minder gepigmenteerd dan ik van andere I’m Pupa lipsticks gewend ben. Maar eenmaal aangebracht op mijn lippen blijkt de pigmenatie gewoon uitstekend:

Het is echt een ‘Natasja-kleur’, lekker pittig waardoor mijn gezicht meer uitstraling krijgt. Ik draag haar momenteel vrijwel dagelijks.

De kleur houdt het sowieso tot na de lunch vol, meestal hoef ik de kleur niet bij te werken. Hij vervaagt wel iets, maar doet dat op een mooi gelijkmatige manier en niet storend. Als je bijvoorbeeld na een werkdag nog een afspraak hebt, is het wellicht wel mooier om hem even bij te werken. De romige en lichte textuur laat mijn lippen de hele dag aangenaam en verzorgd aanvoelen.

I'm Pupa lipstick 305 Cherry I’m Pupa lipstick 305 Cherry kost โ‚ฌ 18,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Huidverzorging Mireille en de eigen website van Pupa Nederland. Naast deze kleur zijn er nog zo’n 30 andere kleuren verkrijgbaar, genoeg keuze dus!

6 Comments on I’m Pupa Lipstick 305 Cherry

 1. bychristiana
  30 juli 2019 at 07:53 (1 jaar ago)

  Wat een geweldig mooie kleur, dit draag ik zelf ook graag!

  Beantwoorden
 2. Donna
  26 juli 2019 at 13:30 (1 jaar ago)

  Staat je echt waanzinnig mooi !!!

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  26 juli 2019 at 11:38 (1 jaar ago)

  Ik ben op zoek naar een nieuwe lipstick en wil graag een zalm roze kleur. Ik ga eens kijken naar de kleuren van pupa.

  Beantwoorden
 4. Caro
  26 juli 2019 at 10:21 (1 jaar ago)

  Mooi!!!! Ik heb sinds kort matte lipstick ontdekt. Vind ik verrassend fijn. Moet ook eens een Pupa proberen… deze kleur is wel echt gaaf hoor!

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  26 juli 2019 at 09:50 (1 jaar ago)

  Het is zeker echt een kleur voor jou, vrolijk en op een hele natuurlijke manier toch lekker opvallend ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 6. Ellen
  26 juli 2019 at 09:04 (1 jaar ago)

  Staat je super mooi! Zelf heb ik een matte rode lipstick van Pupa, ook via Mireille gekregen. Heel erg tevreden over!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.