First Impression: pakketje Big Green Smile

Afgelopen vrijdag ontving ik een pakketje van Big Green Smile met daarin een paar hele mooie, veelbelovende producten. Vandaag laat ik jullie alvast een eerste indruk van deze producten zien, en aan het eind van het artikel heb ik nog een leuke verrassing voor jullie!

Big Green Smile

Big Green Smile

Over Big Green Smile

Big Green Smile is een online winkel voor al je natuurlijke producten. Bijzonder is, dat je er niet alleen natuurlijke verzorgingsproducten en babyproducten kunt kopen, maar je vindt er ook verschillende merken natuurlijke schoonmaakmiddelen. Pure, natuurlijke schoonheid voor jezelf, je kinderen en je huis: alle onder één virtueel dak.

Big Green Smile

Ik mocht zelf een aantal merken/producten uitkiezen die ik ga reviewen, ik koos voor een nagellakje, gezichtsverzorging en lichaamsverzorging. Ik heb nog even getwijfeld over schoonmaakproducten, maar die heb ik even aan me voorbij laten gaan, hihihi!

Big Green Smile

Big Green Smile: Boho nagellak Beach Party

Het merk Boho kende ik al, maar de nagellakjes (€ 5,95) zijn nieuw voor mij. Deze nagellakjes bevatten geen  tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene en kamfer, en geen ingrediënten van dierlijke afkomst. De dop (die ik echt prachtig vind!) is gemaakt van PEFC gecertificeerd hout, en staat garant voor duurzaam bosbeheer. Over de kwaliteit van de nagellak vertel ik je binnenkort meer.

Big Green Smile

Big Green Smile

Big Green Smile: Mademoiselle Gabrielle Sublime Oil

Het merk Mademoiselle Gabrielle is pas sinds kort verkrijgbaar bij Big Green Smile, hier ben ik heel benieuwd naar. De verpakkingen zien er prachtig uit, en met de samenstelling zit het ook wel goed: 100% natuurlijke ingrediënten, en maar liefst 95% hiervan is afkomstig van biologische landbouw.

De Sublime Oil (€ 27,95) bevat biologische avocado- en rozenolie, en is diep hydraterend en voedend. De niet-vette olie kalmeert de huid en herstelt diens elasticiteit. Ik zou er nog veel meer over kunnen vertellen, maar dat doe ik als ik deze veelbelovende olie uitgebreid heb getest, ben jij net zo nieuwsgierig als ik?

Big Green Smile

Big Green Smile

Big Green Smile: Earth-Line Vit ACE Q10 dag- en nachtcrème anti-aging

Big Green Smile verkoopt de uitgebreide gezichtsverzorgingslijn van Earth-Line, een redelijk betaalbaar merk wat voor iedere huid en iedere leeftijd geschikte producten heeft. Ik koos voor de Vit ACE Q10 dag- en nachtcrème anti-aging (€ 17,95), die extra voedende bestanddelen, anitoxidanten en fruitzuren bevat. De crème belooft de eerste tekenen van huidveroudering te bestrijden en de algehele conditie van de huid te verbeteren. Mijn eerste indruk is erg goed: de crème heeft een heel fijne textuur die heel makkelijk insmeert, voelt prettig aan op mijn huid en heeft een aangename, subtiele geur. Een spateltje is bijgesloten, fijn detail!

Big Green Smile

Big Green Smile

Big Green Smile: Weleda Granaatappel Regenererende Bodylotion

Ik ken al verschillende producten van Weleda, maar de Granaatappel-lijn is helemaal nieuw voor mij. Deze regenererende bodylotion (€ 17,99) bevat verschillende rijke ingrediënten als biologische granaatappelpitolie, abrikozenpitolie en sheaboter. Deze stimuleren de celvernieuwing en beschermen de huid tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. Granaatappelpitolie heeft een bijzonder hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren, flavonoïden en vitamines. Dit klinkt mijn huid als muziek in de oren!

Jullie begrijpen dat ik sta te popelen om met deze mooie producten aan de slag te gaan. Ondertussen mag ik jullie alvast laten meegenieten van al het moois wat Big Green Smile te bieden heeft. Met de kortingscode 10BEAUTYSPOTS krijg je tot 1 oktober a.s. 10% korting op alle producten (uitgezonderd hiervan zijn de producten waarbij al een actie loopt). Alle speciale aanbiedingen van dit moment vind je hier: klik. Binnenkort kom ik bij jullie terug met reviews over deze producten!

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

6 Comments on First Impression: pakketje Big Green Smile

 1. Jori
  1 september 2014 at 09:34 (8 jaren ago)

  Wat een fijne producten heb je uitgekozen,ben benieuwd naar de revieuws.

  Beantwoorden
 2. Bianca
  1 september 2014 at 06:54 (8 jaren ago)

  Wat een mooie inhoud ben echt benieuwd naar je mening over deze producten x

  Beantwoorden
 3. Hilde VE
  31 augustus 2014 at 19:59 (8 jaren ago)

  Nu weet ik wat erin zit ! 🙂

  Beantwoorden
 4. Annette
  31 augustus 2014 at 18:09 (8 jaren ago)

  Leuke dingen heb je gekozen. Heel verstandig om de schoonmaakproducten te laten waar ze zijn 😉 Ik ben wel benieuwd naar de Earth Line en naar de Weleda bodylotion.

  Beantwoorden
 5. Marion
  31 augustus 2014 at 12:01 (8 jaren ago)

  Ja, ik ben heel erg benieuwd hoe deze producten gaan bevallen. Ze klinken super en de verpakkingen zien er heel mooi uit. Ben vooral benieuwd naar de Sublime Oil.

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  31 augustus 2014 at 09:43 (8 jaren ago)

  Een mooi pakket van natuurlijke producten!
  Ik ben heel benieuwd naar de nagellak.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.