In the mix: Natuurlijk lekkers en moois!

Ik heb regelmatig producten te reviewen, waar ik eigenlijk geen heel uitgebreid artikel aan kan of wil wijden. Niet omdat ze niet goed zijn, maar soms valt er gewoon niet zo heel veel over een product te vertellen. En soms is een product wel van een uitstekende kwaliteit, maar voor mij of mijn huid niet zo geschikt. Vanaf nu ga ik dit soort producten bundelen in een “In the mix”-artikel, waarin ik dan een paar producten ’tegelijk’ review, zoveel mogelijk in eenzelfde categorie. Vandaag trap ik af met drie mooie natuurlijke cosmeticaproducten!

Savon de Marseille

Savon de Marseille Fruits rouges

Ik gebruik graag zeep onder de douche, het geeft mij een heerlijk luxe gevoel. Helaas hebben veel zepen wel de neiging om mijn huid licht uit te drogen, ik ben daarom altijd op zoek naar nóg betere, meer verzorgende zeep. Die heb ik gevonden in de vorm van Savon de Marseille Fruits rouge. En het mooie is: waar veel verzorgende zepen inleveren op de lekkere geur, ruikt deze zeep ook nog eens heerlijk zoet en fruitig!

Savon de Marseille

Savon de Marseille bevat veel verzorgende ingrediënten zoals rozemarijn-extract, glycerine, zonnebloemolie en zoete amandelolie. De geur wordt gevormd door etherische oliën uit de bekende parfumstreek in Frankrijk, Grasse. De zepen zijn vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen en bevatten geen conserveermiddelen.

De zeep voelt heerlijk zacht en verzorgend op mijn huid tijdens het gebruik, en ook na het afspoelen blijkt de verzorgende werking: mijn huid voelt niet trekkerig zoals bij sommige andere zepen. De fruitige geur is tijdens het gebruik goed aanwezig, maar na het afspoelen is deze (helaas) grotendeels verdwenen. Savon de Marseille (€ 3,75/100 gram) is een aanrader als je op zoek bent naar een lekkere zeep met een verzorgende werking.

Creme Couture

The Ohm Collection Creme Couture Revitalising night cream

The Ohm Collection, bekend vanwege de poederdeodorant in de ontzettend leuke blikjes, heeft onlangs haar assortiment uitgebreid met een paar producten op het gebied van gezichtsverzorging: Creme Couture dag- en nachtcrème. Ik heb de Revitalising night cream getest, alleen om te zien is het al een prachtig product!

The Ohm Collection Creme Couture

Ook de ingrediënten zien er prachtig uit! Een groot gedeelte hiervan is afkomstig van gecertificeerde biologische landbouw, een paar ingrediënten licht ik er even uit voor je:

Het meest opvallende ingrediënt is Zeoliet: dit is een natuurlijk mineraal wat gevormd wordt door vulkanische lava en in alkalisch water stroomt. Zeoliet staat bekend om haar actieve werkzame stoffen die het vermogen hebben toxines te neutraliseren en zo de huid beschermen tegen alle weersomstandigheden en uv-straling. Verder bevat Creme Couture ontzettend veel verzorgende oliën en plantenextracten, dit kan niet anders dan zacht en verzorgend zijn voor je huid!

Creme Couture

Creme Couture heeft een ontzettend volle, romige textuur. Van mij mag een nachtcrème best rijk en vol zijn, alleen is deze iets te veel van het goede voor mijn huid: na een week of twee voel ik dat mijn huid geen raad meer weet met de verzorgende stoffen. Niet eens zozeer dat ik er puistjes van krijg, maar mijn huid voelt een soort van overvoed aan. Sindsdien gebruik ik The Ohm Collection Creme Couture nog maar 1 tot 2 keer per week, of als mijn huid wat droger is, iets vaker. Daar doet mijn huid het uitstekend op. Ik denk dat vooral droge huidjes erg blij worden van deze mooie, luxe creme! Creme Couture kost € 40,00 voor 50 ml, er is ook een bijpassende dagcrème verkrijgbaar.

BoHo Bronzing powder

BoHo Cosmetics Bronzing Powder Terre de Toscane

BoHo Cosmetics zagen jullie al vaker voorbij komen hier op Beautyspots, ik vind het één van de mooiste natuurlijke make-up merken. Onlangs mocht ik weer een nieuw product testen: de Bronzing Powder Terre de Toscane.

BoHo Bronzing powder

De BoHo Bronzing Powders bevatten o.a. abrikozenpitolie en olijfolie, waardoor ze zijdezacht aanvoelen op de huid. Ze zijn 100% natuurlijk.

Ik vind de grijze, kartonnen verpakkingen van BoHo Cosmetics er ontzettend stoer uitzien. Je moet wel opletten dat ze niet te veel met vocht in aanraking komen (sowieso is het beter je make-up producten niet op de badkamer te bewaren in verband met het vocht), anders wordt de verpakking natuurlijk snel lelijk.

BoHo Bronzing powder

De Bronzing Powder heeft een gebakken structuur, en is heel fijn in gebruik: mijn poederkwast neemt het poeder heel makkelijk op, en is niet korrelig bij het aanbrengen. De poeder heeft een matte finish, en is daardoor perfect geschikt om mee te shapen.

BoHo Bronzing powder

Ik gebruik BoHo Terre de Toscane voornamelijk om mee te shapen, ik vind de kleur daar, doordat hij vrij subtiel is op mijn huid, perfect voor. In de zomermaanden gebruik ik een bronzer daarnaast ook om een mooie ‘sunkissed look’ te creëren.

BoHo Bronzing Powder (€ 12,95) is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren, er is dus altijd een kleur die bij jouw huidsteint past!

Al dit natuurlijk moois is verkrijgbaar bij SoloBioMooi. Wist je al dat SoloBioMooi regelmatig leuke kortingsacties en aanbiedingen heeft? Als je hun Facebook-pagina volgt, ben je altijd op de hoogte!

Gebruik jij vaak natuurlijke cosmetica?

Dit artikel bevat product(en) die door een merk of bedrijf beschikbaar zijn gesteld voor een review.

6 Comments on In the mix: Natuurlijk lekkers en moois!

 1. Miranda Aerts
  25 januari 2016 at 21:53 (7 jaren ago)

  Leuk zo’n artikel met een paar reviews in één

  Beantwoorden
 2. Wojis
  25 januari 2016 at 21:35 (7 jaren ago)

  Leuk, des te meer er aan bod komt des te beter zeg ik! De bronzing powder ziet er heel goed uit, misschien te poederig voor in de winter, heb als het heel koud is rond de snoet hele droge plekken. Ik kan de zeep al ruiken, ben dol op zeepjes.

  Beantwoorden
 3. Cindy
  25 januari 2016 at 21:17 (7 jaren ago)

  Leuke rubriek en leuk om te lezen. De bronzing powder ziet er goed uit.

  Beantwoorden
 4. Chucky
  25 januari 2016 at 20:02 (7 jaren ago)

  Fijne mix en match van producten!

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  25 januari 2016 at 15:29 (7 jaren ago)

  Zoals je weet houd ik me er ook graag mee bezig, leuke combi review!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.