In the picture: Tante Betsy Summer Cross Top

Regelmatig zie je hier op Beautyspots outfitartikelen voorbij komen met de nieuwste Tante Betsy jurkjes. Ik vind het ontzettend leuk om samen met Jori, of één van mijn zussen Astrid of Miranda, deze outfit-foto’s te maken. En de foto’s met Benthe erbij zijn bovendien dierbare herinneringen op beeld ♥ Zo af en toe wil ik ook eens een bepaald item in video-vorm in the picture zetten. En er al kletsend het een en ander over vertellen. Vandaag is dat de Tante Betsy Summer Cross Top. Een onmisbaar item in je zomergarderobe als je het mij vraagt!

Tante Betsy Summer Cross TopTante Betsy Summer Cross Top

De Tante Betsy Summer Cross Top is onderdeel van de derde lichting van deze zomer, de High Summer collectie. Ze is verkrijgbaar in de kleuren Navy, Pink, Red, Blue, Black en Green en de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos! Niet alleen op rokjes van Tante Betsy, maar ook op een short, rokje of jeans staat deze leuke top geweldig. Ik ontving de Blue en Green top, en laat je in onderstaande video zien hoe ik deze zoal combineer. En natuurlijk laat ik je ook het verrassende, leuke detail zien wat deze top heeft ♥

De Tante Betsy Summer Cross Top kost € 39,95 en is in de maten XS tot en met 3XL verkrijgbaar in de webshop van Tante, of bij één van de verkooppunten. Ik heb de items in dit artikel ontvangen voor mijn blog.

6 Comments on In the picture: Tante Betsy Summer Cross Top

 1. Neeltje
  15 mei 2018 at 20:49 (11 maanden ago)

  Hele fijne top. Ik heb de rode. Twijfel welke andere kleur ik zou kopen.
  Neeltje

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  15 mei 2018 at 19:41 (11 maanden ago)

  Het is echt een hele mooie top, hij kleurt jou ook mooi en fijn te combineren. Leuk, deze video! 😎

  Beantwoorden
 3. Yolanda
  15 mei 2018 at 11:02 (11 maanden ago)

  Ziet er mooi uit, en leuke combinaties☀️

  Beantwoorden
 4. Corine Boon
  15 mei 2018 at 10:28 (11 maanden ago)

  Super filmpje weer!! Staat je goed, leuk gedaan!

  Beantwoorden
 5. bychristiana
  15 mei 2018 at 09:08 (11 maanden ago)

  Leuk zo met die overslag aan de bovenkant. Ik denk dat ik de groene kleur het mooist vindt, alhoewel ik ook wel benieuwd ben naar de navy variant.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  15 mei 2018 at 09:07 (11 maanden ago)

  Prachtig en je kan het goed combineren…..

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.