Inkx Every Day Suncare SPF50: suncare voor je tatoeage

Die tatoeage op je lichaam, daar ben je trots op. En dit levenslange kunstwerk op jouw huid wil je graag zo mooi mogelijk houden. Maak kennis met het Nederlandse merk Inkx, een verzorgingslijn met producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de getatoeëerde huid. Van de eerste weken na het zetten van je tatoeage tot aan veilig zonnen met Inkx Every Day Suncare, Inkx zorgt voor jouw tattoo.

Inkx Every Day Suncare SPF50

Inkx Every Day Suncare SPF50

Het is lente en het zonnetje begint steeds meer te schijnen. Ondanks dat de UV-stralen in het zonlicht zorgen voor de aanmaak van vitamine Den we er een mooi gebruinde huid van krijgen, brengen de zonnestralen voor de tattoo lover een probleem met zich mee. De zon kan tot gevolg hebben dat de kleuren van je tattoo vervagen. En die prachtig gezette tattoo moet natuurlijk ook mooi blijven. Om te voorkomen dat de kleuren van je tattoo vervagen, maar zeker ook om je huid te beschermen tegen de effecten van de zon, heeft Inkx Every Day Suncare SPF50 ontwikkeld.

Deze vegan crème bevat hoogwaardige UVA-en UVB-filters die je huid en je tattoo beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Bovendien bevat het een antioxidant die vervaging voorkomt en zorgt voor een langdurig behoud van de tatoeage. Inkx Every Day Suncare beschermt tegen huidveroudering, laat de huid zijdezacht aanvoelen en trekt snel in waardoor je mooie tattoo niet verdwijnt achter een dikke witte laag crème. En laat het op 27 mei ook nog eens de Dag van de Zonnebrand zijn. Dus lekker smeren en kom maar door met die zonnestralen!

Speciaal voor de getatoeëerde huid

De verzorgingslijn van Inkx bestaat uit vier verschillende producten voor de huid met tatoeages. Speciaal om de getatoeëerde huid te reinigen, verzorgen en de kleur van de tattoo te behouden. De producten bevatten geen parfum, parabenen of andere ingrediënten die de huid kunnen irriteren. Daarnaast is Inkx niet alleen lief voor jouw tatoeage, maar ook voor het milieu. De verpakkingen zijn namelijk volledig recyclebaar.

Inkx Every Day Suncare SPF50 – verkrijgbaar bij Etos en Etos Online, €14,95

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.