Inspiratie: de nieuwe IKEA catalogus

Vorige week was het dan eindelijk zo ver: de nieuwe IKEA catalogus viel op de deurmat. Ik moest er tot woensdag op wachten, maar toen kon ik dan eindelijk ook bekijken wat IKEA komend seizoen voor leuke en mooie nieuwe artikelen voor ons heeft. Vandaag laat ik je mijn favorieten uit de nieuwe catalogus zien!

IKEA catalogus

IKEA catalogus 2015

Keek jij ook zo uit naar de nieuwe IKEA catalogus? Of behoor jij tot de groep die er nog met geen 10 paarden naar binnen te krijgen is? Volgens mij is er bij IKEA geen middenweg: either you love it, or you hate it. Ik behoor tot de eerste groep πŸ™‚ Er staan dan inmiddels ook weer veel nieuwe artikelen op mijn wishlist.

IKEA catalogus

Deze bamboe tablet-standaard vind ik echt geweldig mooi. Niet alleen voor in de keuken (ik bak graag, daarbij gebruik ik mijn I-pad nog weleens om recepten op te kunnen lezen), maar ook op mijn werkplek vind ik hem niet misstaan.

IKEA catalogus

IKEA is echt een expert in slimme opbergsystemen, dit smalle kastje is daar een goed voorbeeld van. Ik vind dat grijs ook een mooie kleur, past overal bij!

IKEA catalogus

Klein uitstapje naar het restaurant: vanaf half september is er Frozen Yoghurt verkrijgbaar! Yummie!

IKEA catalogus

Nog zo’n handige opberger: de Risatorp roltafel. Ook deze lijkt me handig voor bij mijn werkplek.

IKEA catalogus

Er is ook een bijpassend draadmandje verkrijgbaar. Volgens mijn berekening passen hier 8 flesjes Lush Shower Gel (van 250 gram) in πŸ™‚

IKEA catalogus

IKEA catalogus

Omdat ik straks waarschijnlijk in een appartement (of anders een huisje wat flink kleiner zal zijn dan waar we nu wonen) terecht zal komen, zal ik een flinke stap terug doen qua ruimte. Er zijn twee dingen waar ik geen ruimte op wil besparen en dat zijn een lekkere bank en mijn werkplek. Dat betekent dat er voor een eettafel niet zoveel ruimte meer over zal blijven, deze klaptafels lijken me dan wel erg handig.

IKEA catalogus

Deze snijplanken van geolied massief acacia vind ik echt prachtig, daar wil ik beide formaten van!

IKEA catalogus

NΓ³g een musthave voor mij, deze geweldig leuke voetenbankjes/bijzettafeltjes van bananenvezels vind ik super gaaf! Het dienblad wat er op staat, is trouwens ook erg leuk!

IKEA catalogus

Handige ideeΓ«n voor een kleine slaapkamer. Dat schoenenrek aan de muur vind ik een briljante oplossing.

IKEA catalogus

Deze opbergmand zagen jullie al in mijn interieur-inspiratie artikel, hij is leuk he?

IKEA catalogus

Dit vind ik een super gave lamp voor op de badkamer, of voor bij mijn make-up spiegel. De roze tegeltjes zijn trouwens ook very nice, hihihi!

IKEA catalogus

Dit vind ik een mooi dekbedovertrek, ik houd van witte en grijze tinten voor bedtextiel.

IKEA catalogus

Daar is dat leuke roltafeltje nog een keer!

IKEA catalogus

Check this: een roze TV-meubel! Echt iets voor Benthe en mij, vind je niet? πŸ™‚

IKEA catalogus

Een mooie, strakke make-up tafel die niet te veel ruimte in beslag neemt. En op dat linker gedeelte kan mooi mijn make-up organizer staan!

Je vindt alle nieuwe artikelen overzichtelijk bij elkaar via deze link.

Heb jij nog leuke dingen in de IKEA catalogus ontdekt? Vertel: op welke pagina moet ik zijn?

7 Comments on Inspiratie: de nieuwe IKEA catalogus

 1. chucky1012
  21 augustus 2015 at 19:54 (7 jaren ago)

  Leuke inspiratie!
  Ben zo benieuwd wat je gaat kopen.
  Love dit woonwarenhuis.

  Beantwoorden
 2. Annette - Ann Ages Gracefully
  21 augustus 2015 at 14:54 (7 jaren ago)

  Ik heb mijn oog ook op die roltafel laten vallen hahaha viel mij direct op. Vindt hem wel best prijzig maar ik ga hem zeker even in het echt bekijken. Die draadmandjes toren voor de badkamer vind ik ook te gek. Ik heb jaren een klaptafel gehad van de Ikea superding echt handig als je eters krijgt, huppatee zijkanten omhoog en lekker zitten.

  Beantwoorden
 3. Babs
  21 augustus 2015 at 11:57 (7 jaren ago)

  De Frozen Yoghurt viel mij ook direct op, lekker! Wat een mooie verlichting voor je badkamer, ik ga zo weer even bladeren!

  Beantwoorden
 4. astrid van dis
  21 augustus 2015 at 11:08 (7 jaren ago)

  Leuke dingen heb je uitgezocht, Natas!

  Beantwoorden
 5. jori
  21 augustus 2015 at 09:44 (7 jaren ago)

  Bij ons staat de gele fauteuil nog op de planning.Ik heb die roze tv kast over het hoofd gezien in de catalogus,heel leuk.

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  21 augustus 2015 at 09:15 (7 jaren ago)

  Ik ben er afgelopen week geweest, altijd feest!

  Beantwoorden
 7. Cindy
  21 augustus 2015 at 08:27 (7 jaren ago)

  Ik hou van Ikea, ik kom er bijna nooit, maar wil er binnenkort weer naar toe. Voor mijn verhuizing ruim 2 jaar geleden best veel gekocht. Heb ook al veel mooie dingen gespot, zoals die opbergmand!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.