Joseph Joseph C-pump: handige zeepdispenser

Als wij bij de Bijenkorf zijn, dan hangen we altijd het langst op de afdeling “huishoudelijk” rond. Mooie serviezen, keukenapparaten om bij weg te kwijlen, en: handige keukenhulpjes. Echt, wij kunnen daar uren besteden. Toen we eind juni bij Bijenkorf in Utrecht waren, liepen we tegen de Joseph Joseph C-pump aan: een zeepdispenser die je met één hand kunt bedienen. Vanwege de prijs lieten we hem zaterdags staan, maar toen we op zondag besloten om nog een dagje in de stad te blijven en we er wéér tegenaan liepen (stomtoevallig 😉 ) , besloten we hem toch te kopen. En we hebben er nog geen seconde spijt van gehad.

Joseph Joseph C-pump

De Joseph Joseph C-pump is een mooie strakke zeepdispenser, leverbaar in antraciet met grijs en wit met appeltjesgroen. Hij is (na)vulbaar met je favoriete vloeibare handzeep, handlotion en/of hygiënische handenreiniger, er kan 300 ml in.

Joseph Joseph C-pump

Joseph Joseph C-pump: bedienbaar met één hand

Het grote voordeel van de Joseph Joseph C-pump ten opzichte van andere zeepdispensers is dat je hem met één hand kunt bedienen, ideaal als je erg vieze handen hebt. Je drukt met je hand op het onderste gedeelte van de “C”, waardoor er van boven zeep op je hand drupt. Easy as that!

Joseph Joseph C-pump

Nog een groot voordeel van de zeepdispenser van Joseph Joseph is, dat hij niet lekt of na-drupt. De dispenser is heel eenvoudig open te draaien en daardoor ook makkelijk schoon te maken, als je van zeep of lotion wisselt.

Joseph Joseph C-pump

Joseph Joseph C-pump

Aan de achterkant van de Joseph Joseph C-pump kun je zien hoeveel zeep of lotion er nog in de dispenser zit.

Joseph Joseph C-pump: in de praktijk

Wij hebben de Joseph Joseph C-pump nu ruim anderhalve maand in gebruik en hij is net zo handig als we verwacht/gehoopt hadden. Sterker nog: eind september staat er weer een dagje Utrecht op de planning, en het zou zo maar kunnen dat ik nog een exemplaar ga halen om handlotion in te doen.

De Joseph Joseph C-pump is te koop bij de Bijenkorf en kost € 19,95.

4 Comments on Joseph Joseph C-pump: handige zeepdispenser

 1. Anet
  13 februari 2022 at 16:36 (5 maanden ago)

  Goedemiddag, waar kan ik dit pompje bestellen, kom alleen maar tegen:niet leverbaar.

  Vriendelijke groet,
  Anet Dingemans

  Beantwoorden
  • Natasja
   13 februari 2022 at 17:13 (5 maanden ago)

   Hoi Anet, dan is hij waarschijnlijk niet meer leverbaar. Dit artikel stamt al uit 2013, dus het zou zomaar kunnen dat het inmiddels uit collectie is.

   Beantwoorden
 2. Marinke
  8 augustus 2013 at 23:36 (9 jaren ago)

  Mijn halve keuken staat vol met Joseph Joseph spullen, ik vind ze er heel leuk uit zien en tot nu toe bevallen alle spullen ook erg goed. Deze kende ik nog niet, leuk!

  Beantwoorden
 3. Tessabd
  7 augustus 2013 at 11:29 (9 jaren ago)

  wel een duur pompje ja maar het lijkt me ook wel handig

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.