Jurkjes-tip: Snag Tights panties!

Een week of drie geleden kwam er op Facebook een gesponsord bericht voorbij, wat direct mijn aandacht trok. Ik zag namelijk heel vrolijk gekleurde benen, het ging om het panty-merk Snag Tights. ‘s Avonds heb ik een kijkje op de website genomen, en het zag er zo goed uit, dat ik een bestelling geplaatst heb. Vandaag vertel ik jullie er graag meer over, want ik vind het echt een aanrader!

Snag TightsSnag Tights: Tights that fit

Iedereen zal het denk ik wel herkennen: hoe blij je kunt zijn als je een panty-merk vindt wat echt fijn draagt. Want een slecht zittende panty, dat is een grote bron van ergernis. Door mijn lengte is bij mij het probleem vaak het feit dat een panty niet hoog genoeg in de taille valt, of een kruis wat halverwege de dag tussen mijn knieën hangt. Bij Snag Tights hebben ze daar de oplossing voor gevonden:

For too long, women have had to put up with tights that just don’t fit. And we’re not just talking about plus size – this is a problem for big women, small women, short women, tall women. Finding tights that actually fit – the struggle is real.

There’s a very simple reason for this, but hardly anyone knows it. Its this – all tights are the same width. The only difference between different sizes of tights is the length of the legs. Until now.

Snag TightsEen maatvoering die klopt!

Snag Tights kijkt bij de maatvoering niet alleen naar de lengte van de panty, maar ook naar de breedte. Via een heel handige maattabel, kijk je aan de hand van je kledingmaat (ook Europese maten staan vermeld), je lengte én je lichaamsbouw welke maat je moet hebben. Ik kwam daarbij uit op maat F: maat 44/46, lang en een curvy lichaamsbouw. En die maat is voor mij prima! Ik heb zelfs zowel in de lengte als de breedte, nog wel wat rek over.

Snag TightsHet broekje van de panty is écht hoog. Wij zeggen als jurkenzusjes onder elkaar weleens voor de grap dat we onze panty het liefst tot aan onze BH ophijsen. En dat kan met de Snag Tights makkelijk, kijk maar:

Snag TightsHet kruis van de panty is verstevigd en gevoerd, daarmee wordt de kans op gaten geminimaliseerd.

Snag TightsFilosofie

Snag Tights heeft een ontzettend mooie filosofie achter haar merk:

We do not create ‘plus size tights’. For a start, in a world where 60% of women are size 16 or above ‘plus size’ is no longer plus, its the new normal. But also making only ‘plus size’ tights would be just another way of excluding some people, and we passionately believe NOBODY should be excluded. We try to be a fully size inclusive brand, and to make our products accessible and available to everyone.

We are also passionate about making everything we do as sustainable and environmentally responsible as possible. We don’t use any plastic in our packaging and we are working hard with our suppliers to make our tights as eco-friendly as they can be.

Het feit dat ze geen plastic verpakkingen gebruiken, is overigens wel iets om op te letten als je je pakketje open knipt. Ik had namelijk meteen al bijna een stuk uit een panty geknipt. De panties worden in vloeipapier verpakt en zo in je pakketje gestopt. Maar natuurlijk wel super dat Snag Tights op deze manier meewerkt aan minder plastic in de wereld!

Snag TightsColour your world

De panties die ik besteld heb, zijn allemaal 80 denier. Nog net iets dikker dan mijn Apollo panties, en Snag Tights heeft een aantal kleuren in het assortiment die Apollo niet heeft. Een hele fijne aanvulling in mijn panty voorraad dus! Van boven naar onder zie je de kleuren Suffragette Purple, Pumpkin Spice, Beach Bum en Raspberry Pie. Ik heb ze even bij een aantal Tante Betsy jurkjes uit de wintercollectie gelegd. Als ik jurkjes van de nieuwe collectie laat zien, zal ik daar ook leuke combinaties bij laten zien. Er zijn namelijk as we speak nog een aantal panties onderweg naar mij 😉

Hierboven zie je de Pixel print, daar kunnen natuurlijk gewoon alle kleuren bij ♥

Snag TightsBij de retro print staan natuurlijk Suffragette Purple en Raspberry Pie mooi, maar ik vind Beach Bum hier ook heel gaaf bij!

Snag TightsBij de groene kabouterprint staan zowel Suffragette Purple als Beach Bum heel mooi.

Snag TightsEn bij de paarse Happy Camper Dress kunnen ook gewoon weer alle kleuren! Ik vind het alle vier zulke gave kleuren, en ik weet nu al dat ook bij de nieuwe collectie van Tante Betsy deze kleuren enorm goed gaan matchen.

Tried and tested

Hieronder laat ik nog een aantal combinaties zien die ik afgelopen week heb gedragen, tijdens het testen van de Snag Tights panties.

Snag TightsDress Happy Camper Lemonade met de Suffragette Purple panty ♥

Snag TightsDe Sporty Dress van vorig voorjaar: eindelijk heb ik de perfecte kleur panty gevonden, Beach Bum!

Nog een jurkje waar ik nooit een goede panty bij kon vinden: de Pieper Dress van vorige winter. Ook hier blijkt Beach Bum perfect bij te passen!

Snag TightsDe Roze Dress Holiday Gnome Love met de kleur Raspberry Pie.

Snag TightsEn een ouder jurkje van Tante, met de kleur Pumpkin Spice eronder, samen met een groen vestje en mijn zwarte MAG sandalen.

Ja, ik ben enorm tevreden over de Snag Tights. Het draagcomfort is geweldig, dankzij het hoge broekje en de perfecte passende maten. De panty zakt gedurende de dag niet af, ook niet als ik een rondje wandel. Het broekje zit aansluitend, maar niet te strak, waardoor de panty nergens knelt. De kwaliteit is heel mooi en houdt zich vooralsnog heel goed. In de felle kleuren in 80 denier heb je de keuze uit 7 kleuren, daarnaast zijn er nog 4 basiskleuren verkrijgbaar en twee zwarte panties met een printje. Er zijn ook panties in 50 denier of 25 denier verkrijgbaar, en nog enkele andere producten. De gekleurde 80 denier panties kosten 6,99 GBP per stuk en zijn verkrijgbaar in de maten A tot en met G.

Mijn tips

Tot slot nog een paar tips bij de aankoop en/of onderhoud van je Snag Tights:

 • De Snag Tights kosten 6,99 GBP per stuk, dit komt neer op ongeveer € 6,15. De verzendkosten naar Nederland en België bedragen 6,75 GBP. Als je echter meer panties bestelt, krijg je korting: 10% vanaf 3 stuks, 15% vanaf 5 stuks en 25% vanaf 10 stuks. De verzendkosten worden in dat geval iets hoger (8,50 GBP), maar dat weegt niet op tegen de hoge korting. Het loont dus om samen te bestellen!
 • Ik heb mijn Snag Tights de eerste paar keer apart, met de hand gewassen. Omdat het vrij felle kleuren zijn, geven ze bij de eerste paar keer wassen wat kleur af. En het is zonde als de rest van je was ook paars of roze kleurt!
 • Let goed op als je je pakketje ontvangt en je het open gaat knippen, dat je dat voorzichtig doet. Zodat je niet meteen een panty kapot knipt 😉

Bij mij duurde het ongeveer een week voor ik mijn bestelling binnen had. Meer informatie over de Snag Tights vind je natuurlijk op de Engelse website. Mocht je nog vragen hebben, stel ze hieronder gerust!

Edit: voor wie niet in het buitenland kan of wil bestellen: SoMuch heeft de Snag Tights ook in het assortiment opgenomen, je vindt ze zowel online als in de winkel in Heerenveen.

25 Comments on Jurkjes-tip: Snag Tights panties!

 1. Laura
  7 september 2020 at 22:37 (1 jaar ago)

  Ik zit toch over de maat te twijfelen. Ik kom met de tabel uit op maat F. Maar als ik dan op die website de modellen zie met die maat dan denk ik: nee, die zijn toch echt nog wat steviger. Als ik jou zie denk ik, dat lijkt er toch meer op. Lastig hoor,

  Beantwoorden
 2. A-L Simoens
  19 november 2019 at 09:39 (2 jaar ago)

  Hey Natasja, ik heb net je blog ontdekt, en denk dat ik er nog wel es vaker in kom snuffelen – heerlijke teksten! Ik zocht op het internet naar meer info over Snag Tights (zo kwam ik hier dus terecht) – en ik moet zeggen: ik ben sinds deze zomer fan van deze tights. Ze werden me aangeraden door m’n schoonzus die Engelse is, ze koopt die ook altijd. Ik ben er echt gek van! Goeie tip van je! En ik vind je kleedjes gecombineerd met die tights ook super – ik ga het internet alweer op om te zoeken waar ik die kan vinden!

  Beantwoorden
 3. Annelies van der Valk
  11 april 2019 at 08:13 (2 jaar ago)

  Ik heb ze besteld. Na een zeer slechte ervaring met een Pamela Mann panty (die ladderde volledig in het kruis na 1 keer dragen). Bij deze is het kruis denk ik stevig genoeg. Ik wacht met spanning af.

  Beantwoorden
 4. Geertje
  14 maart 2019 at 14:18 (3 jaar ago)

  alleen met credit card te bestellen??? Die heb ik niet, iemand die samen met mij deze wil bestellen? delen we de kosten

  Beantwoorden
  • Natasja
   14 maart 2019 at 18:40 (3 jaar ago)

   Je kunt ook met Paypal betalen Geertje, zo heb ik het ook gedaan. En anders kun je misschien het beste even een oproepje in 1 van de facebook-groepen zetten, om samen te bestellen 🙂

   Beantwoorden
 5. Linda Grijn
  14 maart 2019 at 07:25 (3 jaar ago)

  Snagtights zijn echt superfijn, bedankt voor de tip. Ik heb een aantal kleuren besteld en ze zijn zonder uitzondering allemaal prachtig. Mooie kleuren en goede kwaliteit. Ze dragen echt heerlijk! Bij mij duurde het iets langer dan een week voor ik ze binnen had, dus prima.

  Beantwoorden
 6. Sandra
  4 maart 2019 at 16:26 (3 jaar ago)

  Superfijn, zo’n review , bedankt. Nu heb ik net Apollo panties gekocht. Maar eigenlijk vind ik de roze écht te neon . En dat is wel leuk af en toe, maar ik zoek echt nog wel een wat minder heftig roze kleurtje. Bedankt, dus

  Beantwoorden
 7. Sylvia W
  3 maart 2019 at 16:25 (3 jaar ago)

  Super! Fijn om jou blog te lezen over perfect passende panty’s want ook de basis moet fijn zijn onder de fijne outfits. Ook fijn dat je mooie suggesties erbij zet wat je waarbij zou kunnen dragen. Ook ik sla snel de link naar de pagina op voor nieuwe panty’s. Dank je wel x

  Beantwoorden
 8. Caro La
  3 maart 2019 at 15:56 (3 jaar ago)

  ik ga ze meteen bestellen!

  Beantwoorden
 9. bychristiana
  3 maart 2019 at 15:12 (3 jaar ago)

  Nou haha, als ik de kans krijg trek ik een panty ook liefst tot onder mijn BH op haha, dan is de boel ook weer een beetje geshaped;-)

  Beantwoorden
 10. Martine
  3 maart 2019 at 14:43 (3 jaar ago)

  Super thanks voor je review! Goed om te lezen dat ze je goed bevallen!

  Beantwoorden
 11. esther messing
  3 maart 2019 at 14:19 (3 jaar ago)

  Oeh, dat ziet er goed uit. Ik ga de website gelik opslaan en als ik dan een nieuwe voorraad nodig heb weet ik waar ik moet zoeken.Thanks voor je review.

  Beantwoorden
 12. Ellen Jacobs
  3 maart 2019 at 14:12 (3 jaar ago)

  Ik had ze ook langs zien komen maar durfde niet te bestellen, perfect dat jij t wel deed en een revieuw er van plaats. Nu durf ik ook wel
  Groetjes Ellen

  Beantwoorden
 13. Ilona
  3 maart 2019 at 13:34 (3 jaar ago)

  Misschien een tip: de panties van de Action. Helaas niet veel keuze in kleur: zwart, bruin en donkerblauw. Neem ze wel een maat groter dan je confectiemaat. Ze hebben ze geloof ik in 40, 60 en 80 denier. Blijven mooi en heel. Verder op de markt koop ik vaak Apollo panties die hebben ze in heeeeeeeeel veel kleuren en blijven ook mooi.

  Beantwoorden
 14. Petra van Vliet
  3 maart 2019 at 13:20 (3 jaar ago)

  Dat klinkt goed zeg! Dank voor deze review.
  Het lijkt me inderdaad fijn om samen
  met iemand te bestellen, zodat we de verzendkosten kunnen delen.
  Prachtige combi’s heb jij weer aan op de foto’s!
  xxPetra

  Beantwoorden
 15. Heidi
  3 maart 2019 at 13:19 (3 jaar ago)

  Geweldig Natasja. Zo benieuwd.
  Ze lijken me ideaal. Fijne revieuw.

  Beantwoorden
 16. Barbara
  3 maart 2019 at 12:59 (3 jaar ago)

  Fijn deze review! Hebben deze panty’s veel glans?
  Ik ga ze ook eens uitproberen

  Beantwoorden
 17. Cindy
  3 maart 2019 at 12:04 (3 jaar ago)

  Hee, die heb ik ook langs zien komen! Ben ook gelijk gaan kijken, maar durfde het niet aan.
  Hema-panty’s passen echt NOOIT, zelfs niet in de allergrootste maat (en ik heb toch écht geen 50…). Dan krijg je ‘m niet hoger opgehesen als tot nét boven je knieën. En als je pech hebt trek je ‘m gelijk stuk ook…
  Vorig jaar ofzo kocht ik als test bij Primark een panty, die zitten wél heel fijn, gewoon in mijn eigen maat L (soms hebben ze enkele maten, soms ook L/XL). En bij die kan er ook nog wat bij in de lengte en breedte (maar het is de bedoeling dat er bij mij juist wat áf gaat )
  Primark heeft echter weinig keus in kleur (zwart, bruin, donkerblauw). Ik heb dus wél meerdere zwarte in 60 en 80 denier.

  Mocht ik tóch wat kleur aandurven dan ga ik deze zeker in gedachten houden, leuk!

  Beantwoorden
 18. Charline
  3 maart 2019 at 10:28 (3 jaar ago)

  Goedemorgen, dat klinkt erg goed en ik ga eens kijken. En wat een mooie kleuren zie ik. Het is toch echt wel een dingetje…een goed passende panty.
  Bedankt weer en ik ga nu een kijkje nemen.

  Liefs Charline

  Beantwoorden
 19. José
  3 maart 2019 at 09:34 (3 jaar ago)

  Deze panty’s klinken goed! Ik spring op en in neer in een panty om ze omhoog te krijgen en een kruis op kniehoogte is me ook niet onbekend. Fijn dat jij ze geprobeerd hebt!

  Beantwoorden
 20. Joyce siemons
  3 maart 2019 at 09:31 (3 jaar ago)

  Ooh hier ben ik ontzettend blij mee dank je wel! Panty’s zijn vaak een frustratie punt of ik vind ze snel te koud. 80 den is ook weer wat warmer. Goede tips ook!

  Beantwoorden
 21. Petra van Schijndel
  3 maart 2019 at 09:14 (3 jaar ago)

  Prachtige panty’s Natasja. Ik ga het even onthouden.

  Beantwoorden
 22. Caro
  3 maart 2019 at 09:07 (3 jaar ago)

  Perfecte review!!! Daar wil ik ook wel wat van proberen!

  Beantwoorden
  • Wilma Rommelse
   3 maart 2019 at 09:27 (3 jaar ago)

   Mooie kleurtjes ook die panty’s. Dank je wel voor het delen.

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.