Jurkjes-wastip: Marcel’s Green Soap Wasmiddel

Mijn trouwe bezoekers weten inmiddels wel wat mijn mooie jurkjes voor mij betekenen. De jurkjes van vooral Tante Betsy hebben voor een omslag in mijn leven gezorgd, op een moment dat ik wel wat vrolijkheid en zelfvertrouwen kon gebruiken. Het spreekt voor zich dat ik erg zuinig ben op mijn jurkjes en ze met veel liefde behandel. En daar hoort dus ook een wasmiddel bij wat ze schoon en fris houdt, maar wel met zorg voor de stof en kleur. Wat was ik blij toen ruim een half jaar geleden Marcel’s Green Soap Wasmiddel uitkwam. Ik schreef al eerder over dit geweldige merk, wat behalve wasmiddel ook onder andere afwasmiddel en allesreiniger in het assortiment heeft. Inmiddels staat zo’n beetje het hele assortiment hier in huis, ik ben echt gek op dit merk! Ik vertel je vandaag wat meer over het Ecologische Wasmiddel.

Marcel's Green Soap WasmiddelMarcel’s Green Soap Wasmiddel

Marcel’s Green Soap is een prachtig voorbeeld van hoe je met bevlogenheid en passie voor een doel, ontzettend veel kunt bereiken. Het merk is ontstaan vanuit Marcel’s eigen keukenkastje, hij vond dat wat daar aan schoonmaakmiddelen stond, veel beter kon. Onder druk van zijn drie dochters, die hem steeds hielpen en helpen bij het testen en ontwikkelen van de producten, heeft hij een eigen merk ecologische schoonmaakmiddelen op de markt gebracht. En oh, wat is het een goed en fijn merk! Sinds ik de producten van Marcel’s Green Soap gebruik, zijn de dagelijkse en wekelijkse schoonmaakklusjes veel leuker geworden. Niet alleen werken de producten erg goed, ze hebben heerlijke geuren die voor mij gewoon een beetje therapeutisch werken, hihihi!

Marcel's Green Soap Wasmiddel Marcel's Green Soap Wasmiddel Marcel’s Green Soap Wasmiddel is verkrijgbaar in twee geurvarianten: Vanilla & Cotton en Patchouli & Cranberry. Vanilla & Cotton is een heel zachte, rustgevende geur, die je doet denken aan wasgoed wat in de zomerse zon hangt te drogen, maar dan met het warm-zoete van vanille erbij. Patchouli & Cranberry is iets sterker van geur, en combineert het zoet-kruidge van Patchouli met het friszure van Cranberry. Hoewel ik een lichte voorkeur heb voor Vanilla & Cotton, zorg ik dat ik altijd beide geuren in huis heb. Zo kan ik lekker een beetje afwisselen šŸ™‚ Beide varianten zijn geschikt voor zowel de witte als de gekleurde was.

Marcel's Green Soap WasmiddelDe drie beloftes van Marcel

Marcel doet met al zijn producten drie beloftes. Ten eerste ruiken ze geweldig. En dat kan ik alleen maar heel hard beamen. De geuren zijn totaal niet te vergelijken met de gangbare merken schoonmaakproducten, je ruikt in de producten van Marcel’s Green Soap echt de pure, natuurlijk geuren.

Daarnaast beloven ze fantastisch te werken, en ook daar kan ik me in vinden. Ik heb inmiddels alle producten van Marcel’s Green Soap gebruikt (en de meesten nog steeds in gebruik), en ben over alle producten meer dan tevreden qua werking.

Bovendien zitten de producten vol met goede ingrediĆ«nten uit de natuur. Alle actieve ingrediĆ«nten zijn natuurlijk. En inmiddels zijn alle verpakkingen van Marcel’s Green Soap gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Marcel's Green Soap WasmiddelMarcel’s Green Soap Wasmiddel is (net als alle andere producten uit het assortiment) vrij van kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. Het bevat wĆ©l natuurlijke ingrediĆ«nten en is 99% biologisch afbreekbaar.

Marcel's Green Soap WasmiddelInmiddels staat Marcel’s Green Soap Wasmiddel bij mij standaard in de bijkeuken, ik gebruik het wekelijks. Het maakt mijn kleding uitstekend schoon (op 30 graden), en verwijdert bovendien nare geurtjes zoals bijvoorbeeld zweetlucht prima. Na het wassen heeft mijn kleding een heerlijke geur, die heel natuurlijk en vooral ook heel subtiel is. Mijn enige wens is nu nog wasverzachter in dezelfde hemelse geuren šŸ™‚

Marcel’s Green Soap Wasmiddel kost ā‚¬ 6,99 voor 1000 ml en is onder andere verkrijgbaar via de eigen webshop van Marcel. Je betaalt geen verzendkosten bij bestellingen vanaf 25 euro, ik bestel altijd meerdere producten tegelijk. Inmiddels zijn er ook heel veel winkels waar de producten verkocht worden, deze vind je via deze link.

8 Comments on Jurkjes-wastip: Marcel’s Green Soap Wasmiddel

 1. Nathalie
  28 februari 2018 at 11:58 (5 maanden ago)

  Een tijd geleden had ik een pakket gewonnen. Ik ben helemaal verliefd op de wasmiddellen van MGS. Heb onlangs weer besteld. Voor mij momenteel alleen deze omdat ik de kleding, dekens en mutsjes voor mijn fotografie heetlijk zacht en geurend wil hebben.

  Beantwoorden
 2. Miranda
  15 februari 2018 at 08:51 (5 maanden ago)

  Een mooie toevoeging aan de Green Soap collectie! Ik las dat Marcel eind vorig jaar Driehoek zeep heeft overgenomen.
  De productie vind o.a. plaats in Etten-Leur, misschien toch eens een mooi interview met Marcel vastleggen? šŸ˜‰

  Beantwoorden
 3. Edith
  14 februari 2018 at 18:28 (5 maanden ago)

  Klinkt helemaal top als wasmiddel. Had er al wel iets anders van in huis.

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  14 februari 2018 at 09:53 (5 maanden ago)

  Ik gebruik ook Neutral en mis een fijne frisse geur.
  De artikelen die je noemt worden ook in een huishoudelijke winkel verkocht.

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Mariƫlle
  14 februari 2018 at 08:53 (5 maanden ago)

  Ik gebruik op dit moment het eigen merk wasmiddel van AH, omdat deze vegan is. Maar als die op zijn, wil ik zeker voor Marcel’s Green Soap gaan šŸ™‚

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  14 februari 2018 at 07:47 (5 maanden ago)

  Ik vind dit toch wel heel interessant. Wij gebruikten altijd Robijn, vooral vanwege de lekkere geuren, maar op een bepaald moment kregen we daar allebei jeuk van, heel vervelend. Nu was ik met Neutral, maar dat ruikt dus echt letterlijk nergens naar, zeker met handdoeken en beddengoed mis ik zo’n lekkere geur. Ik ga hier eens naar kijken.

  Beantwoorden
 7. Jessica J.
  14 februari 2018 at 07:29 (5 maanden ago)

  Jaaaaaa, geweldig merk! Wij hebben deze ook.

  Beantwoorden
 8. Marije
  14 februari 2018 at 06:31 (5 maanden ago)

  Door jou ben ik echt benieuwd geworden naar dit merk. Toch eens gaan proberen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.