Just the two of us #week13

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week had ik een vrij rustige week, maar kwam de opgebouwde vermoeidheid van de weken daarvoor er in één keer uit. Ik had duidelijk te veel hooi op mijn vork genomen, en werd door mijn lichaam terug gefloten. Toch weer erin getrapt, domme ik…

Just the two of usJust the two of us #week13

Mijn energielevel zat de afgelopen week ongeveer op hetzelfde niveau als begin vorig jaar, toen ik een serieuze waarschuwing kreeg dat ik hard op weg was naar een burnout. En ik weet inmiddels wel een beetje hoe het komt. De afgelopen weken waren mijn weekenden behoorlijk vol. Allemaal leuke dingen, maar daardoor kwam ik niet echt aan mijn broodnodige rust toe. En doordat ik de laatste tijd zo enthousiast aan het schrijven was, zat ik stiekem weer op 5, 6 en soms zelfs 7 artikelen per week. Naast mijn fulltime baan en de zorg voor Benthe. Ai ai ai, wat was ik er weer ingetrapt…

Tot afgelopen week ging het eigenlijk prima, maar het drukke weekend van vorige week in combinatie met de ingang van de zomertijd, hakte er behoorlijk in. Ik had nergens zin of energie voor, en heb zelfs mijn verjaardagsfeestje van afgelopen weekend afgezegd. Ik zag er gewoon als een berg tegenop. Inmiddels heb ik met mezelf weer de afspraak gemaakt dat ik me aan het maximum van vier artikelen per week moet houden. Dat is gewoon het maximaal haalbare voor mij naast mijn fulltime baan, zo blijft het voor mij goed te doen.

Just the two of usDinsdag haalde ik deze combinatie uit de kast, ik vind hem zelf helemaal geweldig! Het is het Joyce Du Deer jurkje (inmiddels staat de nieuwe collectie ook online bij Tante Betsy zelf), met daaroverheen een vestje met korte mouwen wat ik dicht geknoopt heb. En daaroverheen een vestje met lange mouwen, wat ik gewoon open liet hangen. Zo kon ik dit zomerjurkje afgelopen week toch al dragen!

Just the two of usOok Benthe zat niet zo lekker in haar vel, die kreeg een dubbele oorontsteking. De zalf van de dierenarts hielp gelukkig heel snel en goed, inmiddels heeft ze er nog nauwelijks last van.

Just the two of usDonderdag kregen we allemaal een chocolade paashaas van het Management team, een leuke verrassing!

Just the two of usDonderdagavond was het nog best lekker buiten, ik besloot om (met een dik vest aan) buiten te eten. Benthe sleepte meteen haar halve speelgoedmand naar buiten, die is ook zo graag buiten ♥ De tuin moet nog wel lenteproof gemaakt worden, daar ga ik over drie weken mee beginnen, als ik een weekje vrij ben.

Just the two of usSamen genieten ♥

Just the two of usVrijdag was het nog lekkerder weer, en liep ik het pauzerondje in een heerlijk zonnetje ♥ Dat begint er eindelijk op te lijken!

Just the two of usEn ook vrijdag aten we lekker buiten, ik had de mand van Benthe buiten gelegd.

Just the two of usZaterdagochtend was het weer prachtig weer, na een regenachtige nacht. We liepen weer ons gebruikelijke weekendrondje door het park, met een voorzichtig zonnetje op ons hoofd. Jori stuurde me ondertussen een berichtje, dat het zulk mooi weer was om een outfit op de foto te zetten. Dat werden er uiteindelijk drie, we hadden hard gewerkt!

Just the two of usToen alle foto’s klaar waren, hebben we lekker buiten in het zonnetje koffie gedronken. Met heerlijk bananenbrood erbij ♥

Just the two of usLola houdt ook van de zon: zodra het maar even kan, ligt ze op haar favoriete plekje te zonnebaden ♥

Just the two of usKijk die blauwe lucht!

Just the two of us‘s Middags had ik een afspraak bij Mireille, mijn schoonheidsspecialiste. Lekker, even echte me-time! Benthe mocht mee en heeft enorm gespeeld met Totti 🙂

Just the two of usUltieme verwennerij tijdens het inwerken van mijn gezichtsmaskertje ♥

Just the two of usToen ik weer terug in Tilburg was en nog een rondje met Benthe aan het lopen was, kreeg ik een appje van Vincent: of ik zin had in shoarma, ze waren onderweg er naartoe. Heeeeerlijk, dat had ik zooooooooo lang niet op! Dus toen ik thuis was heb ik Benthe eten gegeven, en daarna zijn we weer in de auto gestapt naar Jori en Vincent. Wat een rijkdom dit ♥

Just the two of usBij Benthe was het kaarsje inmiddels helemaal uit, die was op de bank naast Lola gecrasht 😉

Just the two of usZo mooi als het zaterdag overdag was, zo slecht was het zaterdagavond en -nacht. Het kwam hier echt met bakken uit de hemel! Gisterochtend was het gelukkig wel droog, maar lekker was anders. Wat een water stond er overal, en het was grijs en fris.

Just the two of usMaar Benthe laat zich daardoor niet tegenhouden hoor, die wandelt altijd graag.

Just the two of usEind van de ochtend gingen we een rondje in het bos lopen, ook daar was het nat en drassig. En heel rustig, volgens mij sliep iedereen uit!

Just the two of us Just the two of usWe hebben een half uur gelopen, en toen reden we naar mijn ouders voor de Paasbrunch. Die zou eigenlijk bij mij zijn, maar vanwege mijn extreme vermoeidheid had ik het afgeblazen. We namen allemaal iets mee, zo hoefde niemand heel veel boodschappen te doen of dingen klaar te maken.

Just the two of us Just the two of usMijn moeder had haar beroemde ‘vogelnestjes’ gemaakt: een gehaktbal met een gekookt ei erin.

Just the two of usHeerlijke paashagelslag, volgens mij is hij van Lidl.

Just the two of usWe vierden een heel klein beetje toch mijn verjaardag, ik kreeg heel veel leuke spulletjes om mee te gaan stempelen. Ik laat jullie natuurlijk zo nu en dan wel een creatie zien die ik ga maken 🙂

Just the two of usDaarna gingen we eieren verstoppen en zoeken. Mijn neefjes en nichtje zijn inmiddels 15 en bijna 13, maar het eieren zoeken zijn ze nog niet beu 🙂

Just the two of usDe buit (er zaten ook koekjes voor Benthe bij, maar die had ze allemaal al opgepeuzeld).

Rond vier uur ben ik weer naar huis gegaan en heb nog een beetje in huis gerommeld. ‘s Avonds heb ik dit artikel geschreven, en ben weer op tijd naar bed gegaan. Heerlijk nog een dagje vrij vandaag! Ik wens jullie een fijne Tweede Paasdag en een mooie week. Het schijnt dat er mooi lenteweer op komst is! ♥

11 Comments on Just the two of us #week13

 1. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  2 april 2018 at 14:01 (4 maanden ago)

  Goed van je dat je het nu sneller herkend en och dan ben je een keer een tijd over je grenzen gegaan, het is gewoon al super dat je het herkend hebt en er wat mee doet.
  Ik realiseerde me ook dat het vandaag maandag is terwijl het als weekend voelt. Manlief en ik liggen nog steeds in bed en zijn ook allebei zo moe. Dus ik maak er straks maar een kwebbelblogpost van met outfit foto’s van zaterdag ;).
  Ik moet ook zelf goed blijven waken en op mijn tellen passen. Blij dat ik deze week een kennismakingsgesprek heb bij een psychotherapeut. Zodat ik ook op dat gebied aan de slag kan. Oh ik krijg al inspiratie voor een blogpost. Zoefff.
  Zorg goed voor jezelf! Knuff!

  Beantwoorden
 2. Ellen
  2 april 2018 at 13:17 (4 maanden ago)

  Nooit te oud om te leren lieverd, je herkent nu wanneer het tijd is om gas terug te nemen en dat is dus al winst. Nu nog leren dat te voorkomen, dat gaat vast ook lukken met goede voornemens! Fijn stukje om te lezen weer met mooie foto’s. Liefs van Ellen J

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  2 april 2018 at 12:32 (4 maanden ago)

  Goed naar je lijf luisteren is erg belangrijk. Je outfits zien er super uit. En nu genieten van een extra dagje vrij!

  Beantwoorden
 4. Neeltje
  2 april 2018 at 12:32 (4 maanden ago)

  Goed naar je lijf luisteren is erg belangrijk. Je outfits zien er super uit. En nu genieten van een extra dagje vrij!

  Beantwoorden
 5. Joyce Siemons
  2 april 2018 at 10:41 (4 maanden ago)

  Lieve Natasja, het is soms inderdaad niet anders. Luisteren naar je lichaam, je bent er op tijd bij! Dat bloggebeuren kost ook veel tijd (weet ik nu uit ervaring) belangrijkste is dat het leuk blijft en de ‘gewone’ dingen zoals werken dat hoort er ook gewoon bij. Vandaag nog ff lekker relaxen!

  Beantwoorden
 6. Nicolette
  2 april 2018 at 10:29 (4 maanden ago)

  Jouw blog begon niet zo vrolijk, maar gelukkig was de rest positief. Je hebt weer een paar heerlijke dagen gehad, waarin je lekker hebt kunnen onthaasten relaxen.
  Hopelijk lukt het om dit nu weer vast te houden. Denk goed aan jezelf!

  Beantwoorden
 7. Aimee Moolenaar-Dols
  2 april 2018 at 10:13 (4 maanden ago)

  Goed naar jezelf blijven luisteren. . Je lichaam is de beste wekker voor jezelf. Deze signaleert alles.
  Geniet van deze 2e Paasdag. En volgende weekend vh zonnetje.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 8. Cindy
  2 april 2018 at 09:03 (4 maanden ago)

  Ja, volgend weekend wellicht 20 graden, yay!
  En wat fijn dat je op tijd ingrijpt, en naar je lichaam luistert. Mij verbaast het eerlijk gezegd niet. Word al moe bij het idee dat ik alles moest doen wat jij doet met 4 dagen werken… Kun je nagaan!
  Had het afgelopen week ook even gehad, jetlag met zomertijd er overheen. En meteen even pas op de plaats. Niets plannen, zo min mogelijk tijd online doorbrengen, en goed voor mezelf zorgen (goed eten, en naar sportschool gaan, geeft me zoveel ontspanning)
  Fijne week, en geniet van je 2e paasdag! En blijf van je laptop af 😉

  Beantwoorden
 9. bychristiana
  2 april 2018 at 08:06 (4 maanden ago)

  Ja, van mij mag de lente ook wel beginnen. Het zag er van de week een dagje veelbelovend uit, maar helaas bleef het bij een dagje;-) Oh bah, dubbele oorontsteking, dat doet pijn! Gelukkig hielp het zalfje goed. Lekker nog een dagje bijkomen vandaag. Fijne tweede paasdag.

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  2 april 2018 at 06:55 (4 maanden ago)

  Jeetje wat vervelend….
  Hoop dat het snel beter met je gaat….

  Ik wens julle een fijne dag en heel veel beterschap Xoxo

  Beantwoorden
 11. Marije
  2 april 2018 at 06:42 (4 maanden ago)

  Heel herkenbaar hoe oude patronen er weer insluipen, ondanks waarschuwingen van je lichaam. Daar loop ik nu ook tegenaan.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.