Just the two of us #week1

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

De allereerste Just the two of us van 2019! Een jaar wat nu nog zo lekker lang lijkt, maar echt: voor je het weet zitten we weer halverwege, hihihi! Afgelopen week brachten Benthe en ik Oud en Nieuw lekker rustig door, en ging op 2 januari het leven weer gewoon verder. Heerlijk dat alles weer lekker normaal is! Kijk je mee naar deze (beetje saaie 😉 ) week?

Just the two of usJust the two of us #week1

Maandag, op Oudjaarsdag, moest ik gewoon werken, Benthe mocht mee naar kantoor. Dat betekende dat we na een paar vrije dagen weer vroeg op moesten, en daar was Benthe het duidelijk niet mee eens 😉

Just the two of usIk wilde mijn nieuwe velours vestje aan wat ik nog in de sale kocht, en combineerde haar met het effen blauwe rokje en het Strawberry shirt. Lekker sportief en comfy!

Just the two of usIk had oliebollen meegenomen voor mijn collega en mij, dus dat was smullen bij de koffie!

Just the two of usNa het werk gingen we oliebollen eten bij mijn ouders. Mijn zus en mijn moeder bakken ieder jaar oliebollen, en mijn zwager zorgt voor de appelbeignets. En wij eten ze met zijn allen op 🙂 #goedetaakverdeling

Just the two of usBenthe was moe van het dagje werken, dus die viel nadat ze haar eten op had, vrijwel direct in slaap op de bank. Nadat ze eerst mijn rokje voorzien had van wat haren. Maar gelukkig kan de kleding van Tante Betsy daar prima tegen: even afkloppen en je ziet er niks meer van!

Just the two of usHet was weer smullen!

Just the two of usRond half acht reed ik weg bij mijn ouders, onderweg naar huis heb ik Benthe nog even uitgelaten op het industrieterrein waar ik werk. Daar heeft ze maar amper last van het vuurwerk, dus kon ze nog even op haar gemak plassen. Rond half negen waren we thuis, en zijn we lekker meteen naar boven gegaan. Ik heb nog een film gekeken (voor de helft) en Benthe viel meteen in slaap. Ze heeft gewoon door het vuurwerk heen geslapen, binnen heeft ze er gelukkig geen last van.

Just the two of usOp Nieuwjaarsdag stond ik op tijd op, ik besloot deze frisse wit-groene combinatie aan te trekken. Het witte vestje zat al even in mijn hoofd, en onlangs besloot ik haar toch te kopen. En ik ben er super blij mee, want ze match echt zo leuk met veel jurkjes! ♥

Just the two of usNa het ontbijt gingen we lekker naar het bos. Wat kan ik toch genieten van de stilte na de vuurwerkherrie van de nacht daarvoor!

Just the two of usNa een half uurtje samen struinen door het bos gingen we weer naar huis, op naar de koffie!

Just the two of usMet twee oliebollen erbij, heerlijk!

Just the two of usBegin van de middag liepen we een ronde in de polder, daarna hadden we de Nieuwjaarsborrel met de familie van mijn vaders kant. Benthe mocht ook mee, ze heeft het hartstikke goed volgehouden. En toen zaten de feestdagen er weer op, en begon het normale leven weer. Heerlijk!

Just the two of usWoensdag trok ik een lekker vrolijke outfit aan, de eerste werkdag in het nieuwe jaar! Benthe ging voor het eerst in bijna twee weken weer naar de dagopvang, maar die had er nog niet zoveel zin in. Op de parkeerplaats bleef ze bij mijn auto staan, en keek naar mij alsof ze wilde zeggen: ik ga écht weer gewoon met jou mee hoor!

Just the two of usDonderdag moest Benthe ook nog een dagje naar de opvang, vrijdag mocht ze nog een dagje met mij mee naar het werk. Ik droeg donderdag Dress Selma, zo’n leuk model!

Just the two of usHeel confronterend dit… Als Benthe moe is en ze staat te lang, kunnen haar achterpootjes het niet meer dragen. En dus staat ze regelmatig zo tijdens het eten 🙁 Lopen gaat overigens nog best goed, al merk ik ook daar natuurlijk wel dat het allemaal echt minder wordt nu.

Just the two of usVrijdag wilde ik mijn nieuwe vestje weer aan, het thema op één van de facebook-groepen was ‘streepjes en stipjes’. Dus mocht dit leuke gestreepte jurkje van vorige winter uit de kast, want ontzettend leuk staat bij het vestje. En Benthe zorgde voor de stipjes in onze outfit 😉

Just the two of usJoehoe vrouwtje!

Just the two of us‘s Middags kwam één van mijn collega’s langs met zelfgemaakte advocaat. Of nou ja, zijn moeder had hem gemaakt. Hij was best pittig qua alcohol, maar gelukkig zat er genoeg slagroom bij 😉

Just the two of usZaterdag hadden we een rustig dagje gepland. Of eigenlijk het hele weekend 😉 Ik ben momenteel best een beetje moe, vanwege de zorgen om Benthe, en het feit dat ik in zes weken tijd maar 1 weekend voor mezelf had. Dat klinkt dramatisch, maar ze vraagt gewoon best veel aandacht naarmate ze ouder wordt, en dan is het best zwaar om al die aandacht en zorg in je eentje te moeten doen. De weekenden dat ze bij mijn ex is, kan ik zelf opladen zodat ik er weer tegen kan. Ik besloot om zaterdag alleen het hoognodige in huis te doen, en het mezelf lekker makkelijk te maken. De rest van het huishouden komt komend weekend wel weer.

Just the two of usKiekeboe!

Just the two of us‘s Ochtends liepen we eerst onze ronde door het bos. Het was de hele dag maar een sombere, druilerige bedoening buiten, niets aan hoor…

Just the two of usMaar druilerig of niet, het is altijd snuffelweer!

Just the two of usNa het bos dronk ik eerst koffie, en daarna heb ik wat dingetjes in huis gedaan. Even overal gestofzuigd, de toiletten gesopt, een paar wasjes gedraaid: je kent het wel. ‘s Middags liepen we een grote ronde in de polder, zo hadden we toch onze meters weer gemaakt!

Just the two of usDaarna zijn we lekker samen op de bank gekropen. Benthe heeft veel geslapen, en ik heb artikelen geschreven voor Beautyspots. Het was er ook echt weer voor.

Just the two of usHahaha, ik was een artikel aan het schrijven en had dit boekje naast me liggen om informatie op te zoeken. Pakt Benthe het boekje met haar tanden, legt het bij haar hoofd en gaat er vervolgens op liggen slapen. Blijkbaar spreekt aromatherapie haar ook aan!

Just the two of usGisteren hadden we een lui dagje. Ik trok de lekker comfy Zippie aan van vorige winter, een prima jurkje voor een luie zondag. Nou ja, echt lui niet natuurlijk, want we gingen wel gewoon wandelen!

Just the two of us Just the two of us‘s Ochtends hadden we nog steeds somber, druilerig weer…

Just the two of us… dus besloot ik om de dag zelf maar een beetje op te vrolijken 😉

‘s Middags toen we onze ronde in de polder liepen, was het zowaar droog en een beetje lichter buiten. En dus liepen we een heerlijke grote ronde, we hebben weer wat kilometers gemaakt afgelopen weekend. De rest van de middag hebben we samen op de bank doorgebracht. Benthe heeft lekker veel geslapen, en ik heb tot en met begin februari mijn artikelen vooruit geschreven. Dat geeft lekker wat lucht voor doordeweeks!

Komende week heb ik ook nog niet zoveel op de planning. Volgend weekend is Benthe bij mijn ex, en ga ik eerst het huis maar eens flink onderhanden nemen. Verder naar de kapper, en ik wil even naar Action. Dus misschien komt er wel een shoplog online binnenkort 🙂 Ik wens jullie allemaal een fijne week, succes als je vandaag weer voor het eerst moet starten na de Kerstvakantie!

15 Comments on Just the two of us #week1

 1. Annette
  8 januari 2019 at 11:22 (2 jaar ago)

  Je zag er deze week weer prachtig uit, en de oliebollen waren flink aanwezig! Toch raakt ook de ondertoon me erg.. je zorgen om Benthe, dat je alleen voor haar zorgt, alleen bent met de jaarwisseling! Ik vind je een topmens, topvrouw, tophondenmama voor Benthe…. en ik gun je een fijne week! Lekker dat alle feestelijkheden voorbij zijn. Hopelijk kom je ook even aan je zelf toe. Even helemaal niks is ook belangrijk….

  Beantwoorden
 2. Saskia
  7 januari 2019 at 18:28 (2 jaar ago)

  Wat heeft ze toch mooie ogen die Benthe.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  7 januari 2019 at 16:35 (2 jaar ago)

  Het is met oude hondjes net als met oude mensen: het gaat elke dag wat minder soepel en soms is het verdrietig om geconfronteerd te worden met de ‘gebreken’ die bij de leeftijd horen.
  Zorgen voor je oude hond is inspannend, en dubbel intensief als je dat alleen doet.
  Sta jezelf toe om even te genieten van de rust als ze er een paar daagjes niet is, dan kun je er ook weer beter voor haar zijn op de dagen dat ze bij je is.
  Fijne week voor jou en Benthe ♡

  Beantwoorden
 4. Ellen Jacobs
  7 januari 2019 at 11:48 (2 jaar ago)

  Ach, het wijffie wordt echt een oud dametje. Logisch al die zorgen om haar.
  Fijn weer een blog van jou. Goede week
  Liefs van de Veluwe
  Ellen

  Beantwoorden
 5. Evelien
  7 januari 2019 at 11:40 (2 jaar ago)

  Wat een leuke outfits toch steeds! Zo vrolijk. Lieve Benthe, hoe ze daar staat, breekt echt m’n hart. Ik vind het zo naar dat ze ook oud worden! Gelukkig heeft een heel goed vrouwtje ♥ Maar het blijft lastig, Bram is eergisteren 7 geworden en ik schrik gewoon hoe snel de tijd gaat..

  Beantwoorden
 6. Forever38.com (Vera)
  7 januari 2019 at 11:21 (2 jaar ago)

  Leuk vooruitzicht, naar de Action ! Ben benieuwd naar je shoplog 😉
  Sterkte met Benthe, inderdaad een hele zorg !

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  7 januari 2019 at 11:18 (2 jaar ago)

  Ik vind oudjaarsdag altijd zo’n rare dag om te werken, haha;-) Ik moest zelf ook werken maar er is nooit wat te doen. Oh wat lekker zeg die oliebollen. Wij bakken ze nooit maar halen ze altijd, ZO LEKKER (VET hahahaha;-)). Ik vind die outfit met dat witte vestje heel leuk, fris inderdaad.

  Beantwoorden
 8. Monique
  7 januari 2019 at 10:44 (2 jaar ago)

  Ik wens je een gelukkig en gezond 2019. Hopelijk mag Benthe nog lang genieten van jouw liefde en zorg. Veel groetjes, Monique.

  Beantwoorden
 9. Joyce Siemons
  7 januari 2019 at 10:37 (2 jaar ago)

  Och jee die foto van benthe… en best heftig dus zo… af en toe mag je best ff ‘klagen’ hoor want t valt soms ook niet mee…
  Ik ben ook helemaal los gegaan met de oliebollen, op oudjaarsdag is dat onze maaltijd zeg maar .
  Zet hem op weer de komende week! Liefs

  Beantwoorden
 10. Corine
  7 januari 2019 at 10:17 (2 jaar ago)

  Ach, arme Benthe, het is wat als ze ouder worden, ik heb twee katten van bijna 18 jaar, de één is echt een oud opaatje geworden. Trouwens wel lekker advocaat op werk!!

  Beantwoorden
 11. Mina
  7 januari 2019 at 08:43 (2 jaar ago)

  Ach die lieve Benthe ja snap dat je je zorgen maakt. En inderdaad heel confronterend om te zien die ene foto. Wat ik afvraag is het op de opvang niet te druk voor haar? Kan en is dat misschien mogelijk dat ze naar je ouders kan al is het maar 1 dag per week gewoon lekker daar op de bank met haar dekentje en knuffels? Of dat je iemand inhuurt voor uitlaten dat ze gewoon thuis kan blijven? Probeer een beetje met je te denken. Dan krijgt ze meer rust. In ieder geval fijn dat je volgend weekend even je handen vrij hebt en de zorg kan overdragen. Valt niet altijd mee daarom dikke knuf!

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 januari 2019 at 18:45 (2 jaar ago)

   Als je mij een klein beetje kent, dan weet je dat ik de meer dan best mogelijke optie kies voor Benthe, haar welzijn heb ik heel hoog op mijn prioriteitenlijst staan. Beide opties die je noemt, zijn geen optie. En op de opvang komt ze al 13 jaar, ze krijgt daar alle zorg en aandacht die ze nodig heeft, ook de rust bij die ze nu meer nodig heeft. Ik kan me geen beter opvangadres voor haar wensen, geloof me.

   Beantwoorden
 12. Mireille
  7 januari 2019 at 08:35 (2 jaar ago)

  Hier gaat vandaag het gewone leven weer beginnen.
  Zal inderdaad heel confronterend zijn om Benthe zo te zien staan. Maar wat heeft ze het goed bij jou.

  Beantwoorden
 13. Caro
  7 januari 2019 at 07:16 (2 jaar ago)

  Het is altijd zo knus en gezellig bij jou op het werk lijkt het. En wat tof dat Benthe af en toe mee mag!! Heerlijk dat de dagen weer normaal zijn hè?!

  Beantwoorden
 14. Marije
  7 januari 2019 at 06:48 (2 jaar ago)

  Kan mij voorstellen dat je je zorgen maakt nu ze ouder wordt. Des te ouder mijn hondjes werden, des te meer zorgen maakte ik mij. Probeer wel optimaal te genieten van elke minuut samen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.