Just the two of us #week10: spring is in the air!

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Bij het schrijven van deze Just the two of us bedacht ik me dat er gewoon alweer een vijfde van het jaar op zit, bizar he? Afgelopen week hadden we lente-achtige temperaturen en af en toe een heerlijk zonnetje. Ik dronk zelfs voor het eerst een kopje thee in mijn tuin ♥ En Benthe stal de show op de Tante Betsy Facebook-groep met haar malle poses op de foto’s. Leuk dat je weer meekijkt in onze week!

Just the two of usJust the two of us #week10

Op maandag draag ik vaak een lekker knallende outfit, omdat ik die dag wel een beetje extra power kan gebruiken. Dress Lynn Circles van Tante Betsy is echt mijn favoriet momenteel ♥ Benthe heeft nog een beetje last van het maandagochtendgevoel 😉

Just the two of usHet gaat de laatste paar weken gelukkig veel beter met Benthe d’r onrust, maar maandagavond was ze weer heel ongedurig. Dus hebben we na het eten eerst een extra rondje gelopen, en toen heb ik een lekker cosy bedje op de bank voor haar gemaakt. Een soort van Prinses op de erwt 😉 Zoals je ziet, werkte dat goed.

Just the two of usDinsdagochtend ging Benthe weer achterstevoren voor de camera staan, dus besloot ik me maar aan haar aan te passen, hihihi!

Just the two of usWoensdag kreeg ik ontzettend lieve post van één van mijn jurkenzusjes. Ik had een tijdje geleden verteld wat mijn roze kerstboom voor mij betekent in de donkere wintermaanden. Ik kreeg van haar een mini roze kerstboom van vilt ♥

Just the two of usOmdat ik model Lynn zo ontzettend gaaf vind, besloot ik haar ook in het effen navy te bestellen. Die is al even mooi als haar zusjes met Circles ♥

Just the two of usVrijdag had ik deze heerlijke reep Tony’s meegenomen naar het werk. Maar ik was sterk, ik heb hem de hele dag dicht gelaten. Dus hebben mijn collega’s en ik vandaag wat lekkers 🙂

Just the two of usZaterdag toverde ik deze leuke combi uit mijn kast. Ik vind het heerlijk om zo af en toe eens verrassend te mixen en matchen. Ik geloof dat Benthe het er ook mee eens is.

Just the two of us Just the two of usNa wat poetswerk gingen we naar het bos, lekker het hoofd leegmaken. Het was heerlijk qua temperatuur, en hier in Tilburg was het rond die tijd al droog.

Just the two of us Ik vind het heerlijk om samen door het bos te struinen. We lopen niet meer zo ver als een paar jaar geleden, maar genieten er niet minder om.

Hahaha, Benthe had echt het voorjaar in haar bol! ♥

Terwijl we aan het wandelen waren, kwam de zon zelfs voorzichtig tevoorschijn, en werd het gewoon warm. En dan te bedenken dat er een week geleden nog een pak sneeuw lag!

Kijk dat tuigje vies zijn, hahaha!

De stoere krokusjes hebben de kou van twee weken geleden gewoon overleefd, ze staan overal te stralen en vrolijk te zijn.

Kijk die temperatuur dan!

‘s Middags gingen we naar mijn zus, ik ging een workshop handlettering doen met mijn moeder, twee zussen en nichtje.

We hadden de workshop bij Appels & Peren in Etten-Leur. Mijn moeder, zussen en nichtje hebben het handletteren al aardig onder de knie, maar mijn creativiteit zit vooral in het schrijven van blogs 😉

Er stond van alles klaar voor ons, zowel om mee te werken als lekkers voor tussendoor 😉 Koffie en thee erbij, en we konden aan de slag!

Handlettering bleek gewoon echt mijn ding niet, maar ik heb wel het stempelen ontdekt. Lekker makkelijk, en het hoeft allemaal niet zo strak en netjes. Kijk, daar houd ik van! Hier zie je een paar kaarten die ik gemaakt heb 🙂

Het was sowieso erg leuk om met zijn allen creatief bezig te zijn, en we gingen allemaal met een setje zelfgemaakte kaarten weer naar huis.

‘s Avonds at ik frietjes bij mijn ouders, Benthe probeerde er ook een paar mee te pikken 🙂

Hahaha Benthe, je kunt ook overdrijven he?

Just the two of usRond tien uur waren we weer in het bos, het was gisterochtend nat en miezerig hier in Tilburg. Maar tijdens de wandeling werd het gelukkig langzaamaan droog. En het voordeel van slecht weer is natuurlijk het feit dat het dan lekker rustig is in het bos 😉

Just the two of us Just the two of us Just the two of us‘s Middags gingen we een rondje lopen met Jori, Vincent en Lola, net buiten Tilburg. Heerlijk hoor, dat we nu zo makkelijk kunnen afspreken met elkaar ♥ Vincent moest Benthe nog ‘redden’ toen ze wilde gaan drinken bij een watertje met een te steile kant. Hij hield haar voor de zekerheid maar even aan de riem.

Just the two of us Just the two of usGelukkig kwamen we vlak daarna bij een vijver waar Lola en Benthe even konden afkoelen. Lola ging zelfs zwemmen, maar dat vond Benthe toch iets te ver gaan, hihihi!

Just the two of usDaarna hebben we voor het eerst thee gedronken in onze tuin ♥

Just the two of usDe rest van de middag heb ik nog wat wasjes gedraaid en op mijn gemakje wat geblogd. Al met al was het best een relaxed weekend, waarin ik alles heb kunnen doen wat ik ‘moest’ doen, maar ook veel leuke dingen heb gedaan. Weer op naar een nieuwe week, met zaterdag alweer een creatief uitstapje. Wat zijn jouw plannen voor komende week? Hoe dan ook, een heel fijne week gewenst! ♥

14 Comments on Just the two of us #week10: spring is in the air!

 1. Aimee Moolenaar-Dols
  16 maart 2018 at 17:04 (2 maanden ago)

  Spring is in the air… Alleen dit weekend ff niet 🙁
  Heerlijk die malle Benthe rollend in het bos hihi.
  Handlettering heb ik nog nooit gedaan. Een van mijn beste vriendinnen is er een pro in.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  14 maart 2018 at 10:58 (2 maanden ago)

  Heerlijk dat de lente eraan komt. Kijk ik ook naar uit evenals de meeting in Utrecht!

  Beantwoorden
 3. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  14 maart 2018 at 08:54 (2 maanden ago)

  Oh zo’n handlettering workshop zou ik ook nog eens willen doen met dochterlief. Maar ik heb ook zo’n idee dat het niets voor mij is, maar stempelen kan ik ook en ik heb zelfs stempels die ik zelf gemaakt heb. Ook zo leuk om te doen, binnenkort weer eens oppakken.
  Ik heb genoten van al je mooie outfit foto’s en de Benthe foto’s. Te leuk! Heb een fijne week! Hopelijk vandaag een betere dag als gisteren ;). Knuff!

  Beantwoorden
 4. moi
  13 maart 2018 at 15:05 (2 maanden ago)

  Wat staan jullie weer leuk samen op de foto!!

  Waar heb je die lekkere zachte deken wasr Benthe in gewikkeld ligt vandaan? Mijn stippelmeis lijkt dat ook wel wat 🙂

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  12 maart 2018 at 20:43 (3 maanden ago)

  Ik heb ook ECHT de lente in mijn bol! En wat leuk dat handletteren, dat wil ik ook vaker doen 🙂

  Beantwoorden
 6. Annette
  12 maart 2018 at 19:09 (3 maanden ago)

  Leuk die workshop, fijne week gewenst.

  Beantwoorden
 7. Cindy
  12 maart 2018 at 13:46 (3 maanden ago)

  Wat een fijne temperatuur was dat zeg! Niet mee mogen maken haha. Maar daarentegen had ik gisteren 27 graden en zon 😉
  Ik ga komende week lekker genieten van het mooie weer en de zon in Florida. Goede weersvooruitzichten, alleen vandaag wat minder. Lekker shoppen zo in de Florida Mall. Fijne week!

  Beantwoorden
 8. Miranda
  12 maart 2018 at 13:08 (3 maanden ago)

  Het was een gezellige workshop met z’n allen 🙂
  Fijne week voor jou en Benthe ♡

  Beantwoorden
 9. Mireille
  12 maart 2018 at 12:31 (3 maanden ago)

  Ja hë, de lente zit in de lucht zoooo fijn,
  Wat is Benthe toch ook een ding met haar poses een echte spikkelprinses op de erwt.
  Fijne week xox

  Beantwoorden
 10. Babs
  12 maart 2018 at 12:06 (3 maanden ago)

  Leuk overzicht! Ik denk dat ik ook niet handig ben in het handletteren, maar stempelen zal ik als de beste kunnen. Ziet er super leuk uit!

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  12 maart 2018 at 09:18 (3 maanden ago)

  Fijn dat jullie zo genoten hadden van het prachtige voorjaarsweer
  Mooie foto’s.

  Xoxo

  Beantwoorden
 12. Yolanda
  12 maart 2018 at 08:46 (3 maanden ago)

  Heerlijk om te lezen dat het jullie goed gaat

  Beantwoorden
 13. Marije
  12 maart 2018 at 06:20 (3 maanden ago)

  Lekker weekje. Fijn dat jullie zo genoten hebben van het lente weer.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *