Just the two of us #week11 – Wat doet die sneeuw hier?

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Vertelde ik vorige week nog dat de lente nu toch echt in de lucht hing, afgelopen week kwam de winter gewoon in alle hevigheid terug. Compleet met sneeuw en ijzige kou, brrr! En hoewel ik echt wel van koud winterweer houd, ben ik er nu, medio maart, wel helemaal klaar mee. Ik wil naar buiten, ik wil de zon! Bovendien kwamen afgelopen week nieuwe Tante Betsy zomerjurkjes binnen, waarin ik wil flaneren in het lentezonnetje. Kijk je mee naar onze week?

Just the two of usJust the two of us #week11

Benthe zit weer wat beter in haar vel, hoewel ze me nog wel vaak achterna loopt in huis. Ze vergezelt me weer regelmatig op mijn ootd-foto’s, en steelt dan vaak de show ♥

Just the two of usMaandag was de hond van mijn collega jarig, ze had zondag met haar dochtertjes hondenkoekjes gebakken. Zo lief, Benthe kreeg er ook een paar. En die gingen met smaak op!

Just the two of usDinsdag trok ik dit leuke appeltjesjurkje van de afgelopen wintercollectie weer eens aan, nu met een oranje vestje. Benthe doet ondertussen yoga-oefeningen op het tapijt, hihihi!

Just the two of usDinsdagochtend begon zo, en dat zegt eigenlijk meteen alles over de rest van de dag. Het was echt een piep!-dag, alles ging gewoon niet zoals ik wilde. Mijn naaste collega’s hadden er ook last van, we hebben met zijn allen wat afgemopperd die dag, hahaha!

Just the two of usDe nieuwe Pupa Material Luxury kwam binnen, wat een beauty van een lijn! Kijk deze mooie blush dan, echt een plaatje voor het voorjaar!

Just the two of usWoensdag had ik gelukkig een betere dag, wat al begon met deze prachtige zonsopgang ♥

Just the two of usIk had dinsdagavond keigave laarzen besteld, maar ze bleken veel te smal voor mij. Jammer hoor, ik zag mezelf hier al helemaal op rond paraderen!

Just the two of usBenthe was vrijdagochtend in de ‘kan het weekend niet gewoon NU al beginnen?’ modus 😉

Just the two of usJa hoor, zoals voorspeld werden we zaterdag wakker in een alweer witte wereld. Nou ja, er lag niet een heel dik pak, maar genoeg voor het witte effect zeg maar. Benthe had het weer reuze naar haar zin, die liep al vroeg door het park te springen, hihihi!

Just the two of usKijk, met Kerst zou ik hier dolgelukkig mee zijn, maar medio maart? Nee hoor, gekkigheid is dit!

Just the two of us Just the two of usHet levert wel altijd schattige foto’s op, Benthe in de sneeuw ♥

Just the two of usToen we terugkwamen van het bos, bleek de Packs bezorger aan de deur te zijn geweest, met mijn Tante Betsy pakket. Hij had het bij de buren afgeleverd, die wel thuis waren (dat hoorde ik) maar de deurbel blijkbaar niet hoorden. En dan zit je daar, met je nieuwe jurkjes zó dichtbij maar je kunt er niet bij. Aaaaaaargh!

Just the two of usNa een half uur zag ik de buurman voorbij lopen, en ben snel naar buiten gerend om mijn pakket op te halen. Wat duurde dat half uur lang zeg!

Just the two of usIk ben echt deeply, deepy in love met deze prachtige kleuren ♥

Just the two of usNa wat huishoudelijke klusjes en een paar wandelingen in de kou, konden we lekker relaxen op de bank ♥

Just the two of usSalted Caramel vlaai van Multivlaai ♥

Just the two of usZaterdagavond half acht: Benthe vindt het tijd om naar bed te gaan, hihihi!

Just the two of usWelterusten lieve Prinses! ♥

Just the two of usToen ik zondagochtend onder de douche vandaan kwam, lag Benthe er zo bij. Helemaal laveloos, hahaha!

Just the two of usMaar eenmaal weer wakker was ze wel in voor een potje ochtendgymnastiek, ondanks de ijskoude grond, brrrr!

Just the two of usNa de wandeling en mijn ontbijt heb ik een make-up look op de foto gezet, met de nieuwe Pupa producten.

Just the two of us Just the two of usBenthe hield me gezelschap, en keek of ik het allemaal wel netjes deed 😉

Just the two of usAls je een ootd-foto wilt maken en je hond staat al eerder klaar dan jij, hahaha!

Just the two of usIk droeg gisteren Dress Tori van Tante Betsy, van afgelopen wintercollectie. Over mijn panty droeg ik beenwarmers, om te voorkomen dat mijn benen eraf vroren tijdens het wandelen.

Toen alles op de foto stond, gingen we weer naar het bos. Het was net als zaterdag koud, maar nu gelukkig wel droog.

Just the two of usLekker snuffelen en rondstruinen…

Just the two of usNa zo’n koude wandeling is de koffie nóg lekkerder en de bank nóg zachter en warmer ♥

Just the two of usTussendoor deed ik nog een en ander in huis, ‘s middags gingen we een grote ronde lopen in de polder net buiten Tilburg. Benthe vroeg zich af of haar vriendinnetje Lola ook nog kwam…

Just the two of usIk dacht in eerste instantie dat het wel meeviel met de kou, maar ik had mijn muts gerust op kunnen zetten, brrrr! Gelukkig wordt het vanaf vandaag weer iets warmer.

De rest van de middag heb ik nog wat wasjes gedraaid en aan mijn blog gewerkt. Weer een week voorbij! Komende week heb ik veel leuks op de planning staan. Dinsdag ga ik naar een event van Kruidvat, donderdag ben ik jarig en in het weekend ga ik op stap met mijn jurkenzusjes. Hopelijk is het dan een beetje lekker lenteweer, zodat we kunnen flaneren in onze mooie jurkjes in Utrecht 🙂 ik wens jullie allemaal een fijne week!

13 Comments on Just the two of us #week11 – Wat doet die sneeuw hier?

 1. Miranda
  20 maart 2018 at 06:49 (4 maanden ago)

  Ik haat de kou van de afgelopen dagen, ik kijk zo uit naar de lente maar wie niet?
  Wat een leuke foto’s weer van jouw afgelopen week en fijne week voor jou en Benthe X

  Beantwoorden
 2. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  20 maart 2018 at 05:31 (4 maanden ago)

  Wat heb je weer een leuke week voor de boeg! Gaat vast een feestweek worden!
  Ja het hing die dag echt in de lucht hè, hier was die dag ook al een pet dag…ik ging languit in de tuin. Gelukkig ging mijn Tante Betsy jurkje en vestje niet stuk en kwam alles weer mooi uit de was. Behalve een schaafwond aan mijn elleboog ;).
  Oh ik zat ook ongeduldig te wachten zaterdag en ging niet mee met manlief om de pakketdienst niet te missen van Packs. Wat fijn voor je dat je niet lang hoefde te wachten. Ik zag op Facebook al allerlei leuks langskomen wat je kreeg. Ik werd ook enorm verwend en deed de live passessie op Facebook (je was ook gezellig op bezoek ;)) en gisteren even alles nog eens doorgepast. Vandaag krijg ik wat andere maatjes van sommige items en hoop dat ik of de buren dan thuis zijn, ik heb drie afspraken vandaag. Heb een fijne dag vandaag op het event en donderdag een leuke verjaardag en van het weekend gaan we ons allemaal weer zien. Yihaaa! Knuff!

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  19 maart 2018 at 22:40 (4 maanden ago)

  Ja, leuke week voor de boeg. Tot zondag!

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  19 maart 2018 at 18:19 (4 maanden ago)

  Hooo wanneer wordt het nu lente… De producten van Pupa zien er wel mooi uit zeg. Ik wens je een fijne week 🙂

  Beantwoorden
 5. Cindy
  19 maart 2018 at 15:39 (4 maanden ago)

  Brrr die sneeuw, de horror, maakt niet uit welke periode van het jaar het is, vreselijk haha. Vlieg vandaag naar huis, land morgenochtend weer in NL, hopelijk is de ergste kou dan weg.
  Fijne week!

  Beantwoorden
 6. Mireille
  19 maart 2018 at 12:25 (4 maanden ago)

  Ik ben benieuwd naar de look van Pupa.
  Wat jammer dat de laarzen te smal waren, ik kan me voorstellen dat ik je jezelf daar al op rond zag lopen.
  En ik wil ook LENTE……..

  Beantwoorden
 7. Marguerita
  19 maart 2018 at 09:28 (4 maanden ago)

  Oooooh die roze laarsjes zijn gaaf! Wat onwijs balen dat ze niet lekker zaten

  Beantwoorden
 8. Debby
  19 maart 2018 at 09:26 (4 maanden ago)

  Oooh jouw jurkjes, wat zijn ze mooi, zo kleurrijk!! Wat zal je die graag gaan dragen.

  Beantwoorden
 9. Corine
  19 maart 2018 at 09:18 (4 maanden ago)

  Echt balen die kou, wil ook gewoon mijn nieuwe Tante Betsy jurkjes aan. Ook prachtige make-up van pupa!

  Beantwoorden
 10. Ellen
  19 maart 2018 at 09:15 (4 maanden ago)

  Wat een mooie foto’s weer. En Benthe is zo lekker fotogeniek. Ieks en die kou… Stond net buiten om de vogels te voeren maar zonder jas is niet handig
  Fijne week weer groetjes Ellen

  Beantwoorden
 11. bychristiana
  19 maart 2018 at 07:32 (4 maanden ago)

  Oh bah bah; ik baal(de) ook echt enorm van die kou, ik kan daar gewoon helemaal niet tegen. Laat die lente nu maar komen hoor. Herkenbaar haha; dat je pakketje ZO dicht in de buurt is, maar dat je er ‘niet bij kunt’;-) Gelukkig hoefde je ‘maar’ een half uur te wachten. Wat een prachtige blusher trouwens van Pupa!

  Beantwoorden
 12. marije
  19 maart 2018 at 06:21 (4 maanden ago)

  Benieuwd naar al je nieuwe jurkjes!

  Wij hebben gelukkig geen sneeuw gehad maar het was zaterdag wel echt belachelijk koud.

  Beantwoorden
 13. chucky1012
  19 maart 2018 at 06:14 (4 maanden ago)

  Je had een fijne week gehad.
  Mooie inhoud van het pakket.

  Fijne week Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.