Just the two of us #week12

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week is werkelijk voorbij gevlogen! Ik had zoveel leuke dingen in mijn agenda staan, ik ben er gewoon nog duizelig van, hihihi! Kijk je mee naar deze vrolijke week?

Just the two of usJust the two of us #week12

Afgelopen week stond op jurkjesgebied vooral in het teken van heel veel mixen en matchen. Nu de tweede levering van de zomercollectie er is, zijn er weer ontzettend veel nieuwe combinaties te maken. Eind van de week komt de tweede lichting overigens online bij Tante Betsy in de webshop.

Just the two of usMijn collega kwam deze chocolade van Hands Off My Chocolate tegen bij AH, en kon ze écht niet laten liggen 😉

Just the two of usDinsdag trok ik deze lekker vrolijke outfit aan, ik ging namelijk weer eens een dagje op stap voor Beautyspots. Of nou ja, een half dagje 🙂

Just the two of usIk ging naar een event van Kruidvat in Amsterdam, samen met collega-blogster Ramona. Uiteraard maakten we een pitstop bij Starbucks 🙂

Just the two of usIk heb gewoon nog geen tijd gehad om het verslag over het te leuke event te maken, dat komt later deze week online.

Just the two of usWoehoe, woensdag kwamen mijn nieuwe MAG schoenen binnen! ♥

Just the two of usDonderdag was ik jarig, ik werd 44. En dit was mijn verjaardags-outfit 🙂

Just the two of usIk vierde het niet echt donderdag, ik kreeg ‘s avonds een beetje visite en trakteerde op het werk op taart. Waaronder deze Marshmallowtaart ♥

Just the two of usVrijdag had ik zin om deze leuke Songbird-set van de Tante Betsy collectie van vorig jaar aan te trekken. En ook hier matchten mijn nieuwe schoenen goed bij.

Just the two of usOmdat het vrijdag heel rustig was op kantoor, mocht Benthe een dagje mee. Zoals altijd vond ze het reuze gezellig, en mijn collega’s ook. Althans, de meeste dan 😉

Just the two of usZaterdagochtend liepen we al om half acht buiten voor onze ochtendronde. Heerlijk om het weekend zo te beginnen, en het weer werkte ook eens een keer mee voor de verandering.

Just the two of usRond tien uur stonden mijn tassen gepakt klaar, ik ging een weekendje naar Utrecht met mijn jurkenzusjes. Gisteren organiseerde Binnie van SoMuch in Heerenveen weer de SoMuch Dress Lovers Meeting, en wij besloten er een heel weekend van te maken.

Just the two of us

Om twaalf uur verzamelden we bij restaurant Claar in het centrum, waar we eerst uitgebreid geluncht hebben. Daarna gingen we de stad in, wat is Utrecht toch leuk!

Just the two of us Just the two of us

Na een paar uur shoppen gingen we alvast een kijkje nemen bij de Winkel van Sinkel, waar het event gisteren weer was. En toen we daar toch waren, hebben we daar meteen maar wat gedronken, aangezien alle terrassen buiten overvol waren. Logisch, want het was heerlijk weer!

Just the two of us

We overnachtten in een hotel vlakbij het centrum, ‘s avonds hebben we gegeten bij Van Der Valk. Echt ontzettend lekker was het, ik had een Quinoa burger.

Just the two of us

En Crème Brulée toe, jammie!

Just the two of us

Mijn kamergenote en ik waren gisteren alweer vroeg wakker, ondanks de zomertijd. We besloten voor het ontbijt een rondje te wandelen, lekker even een frisse neus halen!

Just the two of us Just the two of us

Om half negen zaten we aan het ontbijt, wat is het toch heerlijk om zo op je gemakje te ontbijten. Ik kan daar echt van genieten.

Just the two of us

Langzaamaan schoven alle andere dames ook aan voor het ontbijt, we trokken veel bekijks in onze vrolijke jurkjes. We kregen in het weekend regelmatig vragen over onze outfits, en het gebeurde nogal eens dat we van top tot teen bekeken werden, hihihi!

Just the two of us

Maar de echte verbaasde blikken kwamen natuurlijk pas om elf uur, toen we met zijn allen voor de deur stonden te wachten bij de Winkel van Sinkel. En wat hadden we weer een geluk met het weer, zelfs het zonnetje deed mee!

Just the two of us

Er stond een lange rij om binnen te komen, maar toen kon het feest dan eindelijk beginnen. Jurkjes passen tot je er bij neervalt, kletsen, samen koffie en thee drinken: het was echt een heerlijke dag! Ik heb er verder maar weinig foto’s van gemaakt, omdat ik het te druk had met kletsen met iedereen.

Just the two of us

En dit zijn mijn aanwinsten: het jurkje won ik met de loterij (lucky me) en het vestje stond nog op mijn verlanglijstje, deze had ik nog niet in het rood. En ik heb bij Binnie nog een Vera Jacket en een jurkje in bestelling, deze komen hopelijk snel.

Just the two of us Just the two of usRond half vijf was ik thuis, en heb ik snel nog wat in huis gedaan want daar was ik nog niet aan toegekomen. En ik besloot om maar lekker makkelijk te eten, vanaf vandaag weer gezond!

Komende week heb ik het iets rustiger dan vorige week. Gelukkig maar, want hoe leuk het ook was allemaal, ik merk wel dat dit soort weken best veel energie vragen. Komend weekend hebben we een heerlijk lang weekend, daar kijk ik nu al naar uit! Een hele fijne week allemaal! ♥

11 Comments on Just the two of us #week12

 1. Mireille
  27 maart 2018 at 08:38 (4 maanden ago)

  Klinkt als een super leuk en gezellig weekje.
  En wat een vrolijke boel daar bij de Winkel van Sinkel.

  Beantwoorden
 2. Jori
  26 maart 2018 at 23:20 (4 maanden ago)

  Leuke week heb je gehad….En een super gezellig zusjesweekend.

  Beantwoorden
 3. Miranda
  26 maart 2018 at 21:40 (4 maanden ago)

  Het ziet er gezellig uit, zoveel vrolijke jurkjes bij elkaar 🙂
  Jullie hadden prachtig weer voor een weekendje weg 😎
  Fijne week voor jou en Benthe!

  Beantwoorden
 4. Ria
  26 maart 2018 at 21:26 (4 maanden ago)

  Leuk overzicht, bedankt voor de gezelligheid

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  26 maart 2018 at 20:14 (4 maanden ago)

  Nog gefeliciteerd! En Utrecht is inderdaad zo’n leuke stad <3

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  26 maart 2018 at 17:12 (4 maanden ago)

  Ik ervaar het preciés zo de laatste tijd; de tijd vliegt echt voorbij;-) Ik vind dat zo leuk om te zien steeds; die foto’s van de dress-meetings;-) Het is inderdaad een heel vrolijk geheel, zo al die jurkjes bij elkaar. Wat zag je er ook feestelijk uit op je verjaardag .Alsnog gefeliciteerd natuurlijk!

  Beantwoorden
 7. Joyce Siemons
  26 maart 2018 at 14:59 (4 maanden ago)

  Wat een top week! Met te gekke afsluiter! Jammer dat ik je niet écht gesproken heb, maar we hebben elkaar nu wél écht gezien

  Beantwoorden
 8. chantal
  26 maart 2018 at 09:34 (4 maanden ago)

  Nog gefeliciteerd!
  De schoenen zijn echt super leuk!

  Beantwoorden
 9. Jacqueline
  26 maart 2018 at 09:20 (4 maanden ago)

  Oooh, die taart is lekker hè. Heb hem gisteren ook op. Ik woon vlakbij de multivlaai maar kwam er eigenlijk nooit. Dat gaat veranderen, wat een heerlijkheid. Wat een leuk jurkje heb je gewonnen. Dat is boffen. En ook naar Lush geweest zie ik. Ik heb op mijn wishlist zo’n lang vest staan van Tante Betsy, die vind ik toch leuk.

  Beantwoorden
 10. Marije
  26 maart 2018 at 06:50 (4 maanden ago)

  Wat een leuke week heb je gehad!

  Verliefd op je Mag schoenen ❤

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  26 maart 2018 at 06:08 (4 maanden ago)

  Mooie taart
  Zo een leuke en fijne week had je
  Heerlijk dat de zon weer regelmatig scheen.
  Wat gezellig was het dit weekend met de jurkenzusjes.
  Prachtige items had je geshopt.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.