Just the two of us #week14

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week hadden we een heerlijke korte werkweek, en kwam eindelijk, eindelijk, eindelijk het mooie weer! Hebben jullie er ook zo van genoten dit weekend? Ik had een enorm productief weekend, kijk je mee naar alle foto’s?

Just the two of usJust the two of us #week14

De Spikkelprinses in comatueuze toestand na een druk weekend. Gelukkig was er Tweede Paasdag, en konden we nog een dagje vastplakken aan het weekend.

Just the two of usMaandag hadden we een rustig dagje op de planning staan: lekker veel wandelen dus!

Just the two of us Just the two of usWat kan ze toch genieten, struinend in het bos… ♥

Just the two of usNa de boswandeling ging ik aan de slag in de keuken. Ik moest voor mijn werk worstenbroodjes bakken, dat was de deal voor mijn nieuwe kledingkast 🙂  45 stuks, en ik had het nog nooit eerder gedaan. Maar je kent de uitspraak van Pippi Langkous wel he: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!

Just the two of usWauw, ze waren super goed gelukt al zeg ik het zelf! Ik moest er natuurlijk eentje zelf proeven, om te kijken of ze gaar waren enzo. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Just the two of usRond half zes stuurde Jori een berichtje, of we mee gingen wandelen. Het was inmiddels best lekker geworden buiten, dus liepen Benthe en ik nog een extra ronde mee. In een voor ons nieuw gebied. Het was er prachtig!

Just the two of us Just the two of usHet was inmiddels best warm geworden, en dus waren de hondjes blij dat we dit watertje tegenkwamen.

Just the two of usBenthe viel ‘s avonds heel moe, maar heel voldaan in slaap ♥

Just the two of usAaaah, die oogjes van Benthe… ♥ Deze week had ik zin in lekker knallende outfits, woensdag ging ik voor oranje en groen 🙂

Just the two of usOmdat Benthe bijna niets meer hoort en ik niet hard kan fluiten (fluiten hoort ze namelijk nog wel) heb ik een hondenfluitje besteld, die hangt nu aan mijn sleutelbos. Hopelijk hoort ze dit goed en kan ze gewoon lekker los blijven lopen.

Just the two of usWhoop whoop, let’s mix and match!

Just the two of usIk zag deze sneakers laatst bij Esprit, ze passen perfect bij mijn groene Tante Betsy jurkjes! En ze zaten meteen lekker, wat een geluk is dat toch!

Just the two of usVrijdag mocht mijn witte panty nog een keer uit de kast, het blijft wel even wennen hoor, hihihi!

Just the two of usIk vierde het weekend met pannenkoeken, lekker buiten op het terras ♥

Just the two of usOp dit moment zijn dit nog de enige struiken/planten in mijn tuin, maar er begint wel groen in te komen. Stukje bij beetje wil ik de tuin de komende weken naar mijn zin gaan maken, ik heb er zin in!

Just the two of usZaterdagochtend was het al vroeg prachtig weer, en dat leverde dit mooie, vrolijke plaatje van een huppelende Benthe op ♥

Just the two of usik had voor de zekerheid mijn winterjas nog aangetrokken, maar die was echt niet nodig!

Just the two of usBenthe was dit weekend bij haar baasje, toen ze opgehaald was heb ik eerst de badkamer gesopt.

Just the two of usDaarna had ik met Jori afgesproken, we gingen naar de Action. Voor het eerst sinds mijn verhuizing, dus ik nam meteen maar een winkelwagentje in plaats van een mandje 😉

Just the two of usDaarna deden we nog een paar boodschappen, en lunchte ik bij Jori. Lekker buiten in het zonnetje!

Just the two of usLola haar vaste plekje, zodra de zon schijnt.

Just the two of us‘s Middags had ik een afspraak bij de kapper, ik ging er lekker te voet naartoe. Onderweg kwam ik deze vrolijke bloemetjes tegen, en kon het niet laten om mijn paarse MAG’s even op de foto te zetten.

Just the two of us Just the two of usHalloooooo krullen!

Just the two of us‘s Middags heb ik het huishouden gedaan, en tussendoor van het zonnetje genoten. ‘s Avonds lag ik lekker vroeg op bed. Benthe sliep afgelopen week vrij onrustig, dus was ik wel toen aan een nachtje doorslapen. Het voelt altijd heel dubbel de weekenden zonder haar. Aan de ene kant mis ik haar enorm, zeker met het mooie weer nu. Maar aan de andere kant is het ook fijn om even van alles te kunnen doen, en een nacht goed te slapen. Nu ze ouder wordt, vraagt ze nu eenmaal meer zorg en aandacht.

Just the two of usGisteren heb ik uitgeslapen tot acht uur, en daarna op mijn gemakje gedoucht. Na het ontbijt heb ik mijn haar geföhnt, en daarna heb ik maar liefst twee video’s opgenomen, dat was lang geleden!

Just the two of usDe eerste, de Action shoplog, komt morgen al online 🙂

Just the two of usDaarna heb ik een heleboel nieuwe producten op de foto gezet, waaronder de nieuwe Rice High Summer collectie ♥

Just the two of usNa het fotograferen heb ik een broodje gegeten, en moed verzameld om het terras te gaan schoonmaken. Vooruit dan maar!

Just the two of usNa anderhalf uur was het terras grotendeels schoon, maar ik verre van, hahaha!

Just the two of us Just the two of usMaar het resultaat mag er zijn, ik ben best trots op mezelf. Volgende week moet ik nog even de restanten schoonspuiten, er stond op een gegeven moment te veel water waardoor het niet meer wegzakte. Deel één van de tuin metamorfose zit erop!

Just the two of usDaarna heb ik gedoucht en ben ik lekker buiten in het zonnetje gaan zitten. Ik heb meteen de twee video’s bewerkt, het kan maar klaar zijn.

Just the two of us Just the two of us‘s Avonds heb ik nog lekker buiten gegeten, lekker makkelijk dit keer. Ik was zaterdag bij de bakker geweest, en kan enorm genieten van vers brood ♥

Komende week hebben we ook weer een redelijk rustige week, ik geloof dat ik voor het weekend nog niets gepland heb. Sowieso hoef ik nog maar twee weken te werken, en dan ben ik lekker een weekje vrij. Ik heb er zin in, hopelijk houdt het mooie weer aan! Ik wens jullie allemaal een fijne week, geniet van de zon!

13 Comments on Just the two of us #week14

 1. Susan van 365daysofhappytantebetsydresses
  12 april 2018 at 08:59 (2 jaar ago)

  Oh ik was al weer veel te lang niet op bezoek. Vanochtend eens tijd maken om wat blogs te bezoeken. Wat een prachtige nieuwe coupe heb je en wat een heerlijke knaloutfits had je aan deze week. Was is het toch een gave collectie weer en altijd leuk om te combineren met jurkjes en items van oudere collecties. Ik ben benieuwd naar je video’s. Heb een fijne week en geniet van het prachtige weer wat er weer aan komt! Knuff!

  Beantwoorden
 2. Miranda
  10 april 2018 at 07:12 (2 jaar ago)

  Je hebt hard gewerkt! De tuin metamorfose is van start 😎
  Fijne week voor jou en Benthe X

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  9 april 2018 at 22:51 (2 jaar ago)

  Oh, ziet eruit als een heerlijke week.

  Beantwoorden
 4. Mariëlle
  9 april 2018 at 19:37 (2 jaar ago)

  Wat fijn zo’n vakantie in het vooruitzicht! En wat een mooie foto van Lola. En leuke aankoopjes van de Action! 😀

  Beantwoorden
 5. Cindy
  9 april 2018 at 17:39 (2 jaar ago)

  Leuke week, met gelukkig weer wat mooi weer dagen. Wat zijn we daar aan toe. En wat fijn dat je zo’n hogedrukspuit hebt.
  En brood van de bakker, lekker. Heb nooit supermarktbrood. Altijd Waldkorn en dat vries ik dan in.

  Beantwoorden
 6. Mireille
  9 april 2018 at 15:22 (2 jaar ago)

  Goed om te horen dat je worstenbroodjes gelukt zijn. Heerlijk om weer meer buiten te kunnen zijn hè.

  Beantwoorden
 7. Joyce Siemons
  9 april 2018 at 15:13 (2 jaar ago)

  Wat een lekker weekje. Wat werkt dat ding goed zeg om te tegels schoon te maken, zouden we hier ook eens moeten doen goeie week

  Beantwoorden
 8. Tamara
  9 april 2018 at 10:09 (2 jaar ago)

  Wat een heerlijke week en inderdaad héél productief! Fijn als je tuin weer zó schoon gespoten is toch, moet ik hier ook nog doen.
  Wat een leuke en kleurrijke outfits weer, live it!

  ❤️

  Beantwoorden
 9. Marguerita
  9 april 2018 at 08:27 (2 jaar ago)

  Oeh leuk een nieuwe rice collectie, ik kijk ernaar uit en zie ik nu dat action brush prns heeft? Gaaf

  Beantwoorden
 10. Yolanda
  9 april 2018 at 08:08 (2 jaar ago)

  Heb weer genoten van je blog.
  Fijne week

  Beantwoorden
 11. Aimee Moolenaar-Dols
  9 april 2018 at 07:58 (2 jaar ago)

  Dat moesten wij ook nog doen… Hoge druk in de tuin… En flink schoffelen etc.
  Volgend weekend dan maar 😉
  Fijne week met je spikkelmeisje.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  9 april 2018 at 06:46 (2 jaar ago)

  Wat had jij hard gewerkt in de tuin!
  Prachtige outfit en het staat je heel mooi
  Ben heel benieuwd naar je shoplog.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.