Just the two of us #week17

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Zo, mijn eerste werkweek na de vakantie zit er weer op, gelukkig was het een korte! Wat was het een naar weer afgelopen week, mijn energiepeil kelderde meteen weer flink. Gelukkig knapte het in het weekend weer op en lijkt het voorlopig mooi te blijven. Kijk je mee naar de week van Benthe en mij?

Just the two of us

Just the two of us #week17

Benthe had er maandagochtend ook moeite mee, ze slaapt het liefst uit tot een uur of 9. Jammer Prinses, de plicht roept…

Just the two of us

Omdat ze in de vakantie jarig was geweest, had ik voor alle hondjes in de dagopvang wat lekkers gekocht. Voor het personeel had ik lekkere brownies gebakken 🙂

Just the two of us

Woensdag was het Koningsdag, en het leek er op dat we onze grote ochtendronde droog konden lopen. Helaas, uit deze donkere lucht kwam een fikse hagelbui, en dat was niet de laatste van die dag. Wat een pestweer was het afgelopen week zeg, bah!

Just the two of us

Benthe haar energiepeil leek ook te dalen door het slechte weer, ze heeft woensdag zo’n beetje de hele dag geslapen tussen de wandelingen door.

Just the two of us

’s Middags gingen we even naar mijn ouders op de koffie, met natuurlijk een Oranje tompouce erbij!

Just the two of us

Eind van de middag begon ik aan mijn volgende pimp-project: de nachtkastjes. Inmiddels zijn ze klaar, komend (lang) weekend volgt het bed en dan ben ik op de slaapkamer klaar.

Just the two of us

Donderdag was het weer gelukkig een stuk beter, het is hier de hele dag zo goed als droog geweest. Het was wel zeiknat in het bos, maar dat is niet zo gek gezien de hoeveelheid regen van de dagen daarvoor.

Just the two of us

Benthe eet graag modder in het bos, er schijnen worteltjes in te zitten die heel voedzaam zijn. Smakelijk hoor!

Just the two of us

De eerste van de drie lagen ‘in-één-laag-dekkende-verf’ ging er donderdag op.

Just the two of us

Vrijdag had ik een etentje van het werk, onze directeur nam afscheid omdat hij met pensioen gaat. Het stroopwafel-ijs was een succes!

Just the two of us

Zaterdag heb ik weer een lading nieuwe producten op de foto gezet, waaronder dit veelbelovende merk uit Japan.

just the two of us

Gisteren was het hier van ’s ochtends vroeg al prachtig weer, het was heerlijk in het bos. En alles is zo mooi frisgroen, ik vind dit echt de mooiste tijd van het jaar denk ik. De hele zomer nog voor ons, en de winter is ver weg (hoewel, afgelopen week…). Van mij mag het vier maanden lang zo blijven!

Just the two of us

Het was heerlijk weer om het beddengoed buiten te drogen #littlehappymoments

Just the two of us

Zo, het kastje is klaar! Het eindresultaat laat ik jullie natuurlijk nog zien, als het bed ook af is.

Just the two of us

Benthe in opperste zen-modus 🙂

Komende week hebben we weer een korte werkweek, als het goed is ben ik vrijdag (na Hemelvaartsdag) vrij. Het weer schijnt erg goed te worden, heb jij nog leuke plannen?

9 Comments on Just the two of us #week17

 1. manon
  2 mei 2016 at 22:23 (6 jaren ago)

  Mijn energie pijl is eindelijk weer omhoog, jeetje wat heb ik in een dip gezeten

  Beantwoorden
 2. Cindy
  2 mei 2016 at 20:36 (6 jaren ago)

  Jaaaaaa zo mee eens, nu is het zo fijn, alles frisgroen en het idee dat de zomer nog voor ons ligt. Top! En dan ook nog goed weer komende week. Werd er vorige week depri van… Bij ons was het overigens precies omgekeerd. Koningsdag zo goed als droog, en donderdag de hele dag door regen/hagel/natte sneeuw/onweer. Dieptepunt van de week qua weer.
  Ik hoef alleen morgen nog te werken, dan ga ik beginnen aan mijn lange weekend. Wil vaak gaan fietsen, naar het strand, langs de bollenvelden, maar ook lekker lezen op mijn terrasje.

  Beantwoorden
 3. Marije
  2 mei 2016 at 12:31 (6 jaren ago)

  Mooi hoor, dat kastje! Haat aan verf die zogenaamd in 1 keer dekt en dat je dan vervolgens 3 of 4 lagen moet aanbrengen, haha. Veel plezier deze week! Dat je energieniveau maar weer lekker mag stijgen!

  Beantwoorden
 4. Natascha
  2 mei 2016 at 12:20 (6 jaren ago)

  Ik vind het zo tof dat jij zelf je meubeltjes op knapt! Elke keer als ik een foto van je zie bedenk ik me dat ik dat ook wil doen haha. En toch op de één of andere manier komt het er nooit van, ik heb altijd het idee dat ik dat helemaal niet kan!

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 mei 2016 at 18:39 (6 jaren ago)

   Hihihi, geloof me: als ik het kan, kun jij het ook, ik ben zo ontzettend níet handig… 😉

   Beantwoorden
 5. Mireille Mommers
  2 mei 2016 at 11:02 (6 jaren ago)

  Hier energiepeil 0 ben nog steeds ziek. Helaas roept de plicht ik moet pakjes maken en een heleboel
  Gelukkig is het weer wel beter ziet er meteen een stuk vrolijker uit.

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  2 mei 2016 at 10:15 (6 jaren ago)

  Je nachtkastjes zijn super geworden, dat slaapt vast een stuk fijner 🙂
  Heerlijk die zon, we hebben er lang op moeten wachten 😎

  Beantwoorden
 7. Mariëlle
  2 mei 2016 at 09:47 (6 jaren ago)

  Hihi mijn energiepijl is ook super laag, op het moment ben ik wéér verkouden… En hoooo de kleur van je nachtkastjes, dat is gaaf!

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  2 mei 2016 at 07:33 (6 jaren ago)

  Dat kastje is zo een mooie kleur!
  Het ijs ziet er heerlijk uit.
  Fijn dat Benthe zo kan genieten van de momenten dat ze buiten speelde.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.