Just the two of us #week18

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

In een week tijd van winter met hagel en sneeuw naar zomerse temperaturen, daarvoor moet je echt in Nederland zijn hoor! Wat een omslag he, bizar gewoon! Het is net of je de afgelopen dagen iedereen een zucht van verlichting hoorde slaken met het mooie weer waar we nu in zitten. Alhoewel het van mij qua temperatuur best ietsje minder mag, geniet ik er wel van hoor. Alles beter dan dat nare donkere weer van vorige week! Benthe en ik hebben veel van het zonnetje genoten afgelopen week, kijk je mee naar onze foto’s?

Just the two of us

Just the two of us #week18

Begin van de week moest ik natuurlijk gewoon werken, maar ’s avonds na het eten konden we nog net even van het zonnetje genieten. Mijn kleine Kruimel en ik…

Just the two of us

Wat kan ik toch genieten van mijn mooie make-up spulletjes ♥ Ik kan me niet voorstellen dat dit me ooit gaat vervelen.

Just the two of us

Ook de natuur is in jubelstemming: de vogels fluiten dat het een lieve lust is, en de bomen lijken iedere dag nóg groener te worden.

Just the two of us

Of het nu een werkdag of een vrije dag is: mijn eerste kop koffie van de dag is het áller lekkerst!

Just the two of us

Just the two of us

♥♥

Bizar trouwens hoe snel de natuur kan uitdrogen he? Vorige week was het nog kletsnat in het bos, en deze week waren er op diverse plekken natuurbranden, door de droogte ontstaan. Zo snel gaat dat…

Just the two of us

Toen we weer thuis waren van het bos, ging ik aan de slag met het bed, dat is het laatste onderdeel van de slaapkamer wat geschilderd moet worden. Benthe hield toezicht. Of zoiets 😉

Just the two of us

*Kus op je bolletje*

Just the two of us

Vrijdag tussen de middag had ik zin in wentelteefjes, ik had me er tijdens de wandeling enorm op verheugd. Maar ja, zonder eieren begin je niet zoveel, sjips… Dus toen werden het tosti’s, ook lekker!

Just the two of us

En dóór met schilderen…

Just the two of us

De nieuwe make-up collectie van Pupa is weer prachtig, ik laat hem morgen aan je zien!

Just the two of us

Gisterochtend besloot ik lekker buiten te ontbijten, het was ´s ochtends al heerlijk buiten! Ik moet altijd even wennen aan de warmte, maar de afgelopen twee dagen heb ik ondanks de voor mij iets te hoge temperaturen toch ervan genoten hoor! ♥ Benthe snuffelt ondertussen een rondje door de tuin, die was nog erg moe en deed het rustig aan.

Just the two of us

Onze lange ochtendronde na het ontbijt duurde maar tien minuten, Benthe had er even geen zin in. En dus ging ik na de koffie weer aan de slag met schilderen, de laatste laag ging er op. Gelukkig maar, want ik ben er eigenlijk best even klaar mee, hihihi! Benthe houdt uiteraard weer toezicht #meandmyshadow

Just the two of us

Eind van de ochtend hebben we op ons gemakje een ronde langs het water gelopen. Niet dat Benthe zwemt, maar zo kan ze toch af en toe met haar pootjes in het water en wat drinken. Na de lunch heb ik mijn nagels gelakt, alle 20 🙂

Just the two of us

Dit is Bronze Copper, uit de Pupa Bronze Fever collectie ♥ #sneakpeek

Just the two of us

En op mijn teennagels ging de kleur Golden Rose, uit dezelfde collectie. Later deze week ga ik ze swatchen voor de foto’s hier op Beautyspots, als het wat minder warm is.

Zo, dat was het lange weekend alweer! Komende week moet ik gewoon vier dagen werken, dat is weer even een aantal weken geleden door alle vrije dagen en mijn vakantie. Gelukkig hebben we dan volgende week wel weer een lang weekend, maar het weer schijnt een flinke stap terug te gaan doen. Nou ja, eerst maar eens zien… Bedankt voor het lezen weer, en een fijne week gewenst! Ga jij nog iets leuks of spannends doen deze week?

5 Comments on Just the two of us #week18

 1. Talitha
  11 mei 2016 at 11:52 (6 jaren ago)

  Wat heb je al een lekker kleurtje zeg! De nagellak vind ik ook erg mooi.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  9 mei 2016 at 21:01 (6 jaren ago)

  Temperatuur mag iets minder??? Nee haha. Maar vrees de komende week… Heb er van genoten, heerlijk, had echt een vakantiegevoel. Deze week helaas ook weer 4 dagen werken. Maar die vliegen voorbij, veel doktersbezoeken deze week (controles van het een en ander) dus vaak iets eerder weg, of iets later op werk. Dan gaat het hard.
  Komend weekend vrij t/m woensdag, zou de extra dinsdag weer inleveren ivm weersverwachting maar hou hem lekker. Ga wel lekker toeren met de auto ofzo ipv fietsen naar het strand 😉

  Beantwoorden
 3. manon
  9 mei 2016 at 19:05 (6 jaren ago)

  Oh het bos, erg mooi. Wil er ook graag naartoe maar ik kam nu met erge hooikoorts

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  9 mei 2016 at 08:50 (6 jaren ago)

  Prachtige make-up!
  Het bed is een mooie kleur!

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Mireille Mommers
  9 mei 2016 at 08:38 (6 jaren ago)

  Oh wat zijn ze mooi de nieuwe kleuren nagellak van Pupa. Ik heb ze nog niet geprobeerd paar daagjes vrij geweest. Vandaag weer druk aan de slag met salon, webshop en verpleegster voor Boris spelen.
  Hopelijk nog even mooi weer.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.