Just the two of us #week19

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week hadden we een heerlijk lang weekend, waarin ik het tuinhuisje heb geschilderd, maar natuurlijk ook leuke dingen heb gedaan. En het was heerlijk weer, aan het eind van de week zelfs nog beter voor Benthe en mij dan in het begin van de week. Kijk je mee naar een zonnige editie van Just the two of us?

Just the two of usJust the two of us #week19

Begin van de week hadden we zomers weer. Voor mij en Benthe iets té warm, maar ja daar kunnen we nu eenmaal niets aan veranderen. Dat betekende wel dat de zomerse outfits weer de kast uit mochten ♥

Just the two of usIk ben begonnen met de grote kleine-tuin-metamorfose, zoals jullie vorige week al konden zien. Bij Lidl zag ik deze té leuke vogelhuisjes, deze hang ik straks aan mijn tuinhuisje 🙂

Just the two of usDinsdagavond had Benthe het in haar bol. We liepen een heel lang laatste rondje, helemaal door het park!

Just the two of usToch wel een beetje warm he Bentie Krentie?

Just the two of usDe Cross Dresses van Tante Betsy dragen zó ontzettend fijn met warm weer, het zijn echte zomerjurkjes ♥ En ze zijn natuurlijk ook gewoon super leuk!

Just the two of usWoensdag tussen de middag ging ik even om verf voor het tuinhuisje. Ik wilde het in ‘Tante Betsy-blauw’ schilderen, dus ik nam een labeltje mee. Ik vond de perfecte kleur, zoals je ziet!

Just the two of usDonderdagochtend liepen we weer lekker op tijd ons rondje door het park. Het was bewolkt en fris, maar gelukkig wel droog hier in Tilburg.

Just the two of usIk was heel stoer begonnen met blote benen en blote armen, maar toen ik weer terug kwam van ons ochtendrondje heb ik er maar een legging en een vestje bij aangetrokken 😉

Just the two of usIn Pippi-stijl wandelen door het bos, ik houd er van! ♥

Just the two of usBenthe vond het helemaal niet erg dat het koeler was (en ik ook niet). Veel beter om lekker door het bos te lopen zo!

Just the two of usLekker meisje van me ♥

Just the two of usIk vind schilderen best leuk, maar dat schuren daar heb ik zo’n enorme hekel aan! Maar volgens mij is er niemand die dat leuk vindt, of wel?

Just the two of usNa het schuren en schoonmaken at ik eerst nog een broodje en liep een ronde met Benthe. Zo kon ik met het schilderen straks in één keer door. Het was inmiddels best lekker weer geworden, met een voorzichtig zonnetje. Prima schilderweer!

Just the two of usReady to start!

Just the two of usIk vond het na twee banen al leuk, hihihi!

Just the two of usBenthe hield me gezelschap tijdens het schilderen. Ze liep af en toe wat door de tuin te struinen, of deed een klein dutje op haar kleedje 🙂

Just the two of usTadaaaa! is het niet leuk geworden? Er moest nog wel een tweede laag op hoor, maar dat zie je op de foto niet 😉

Just the two of usDe rest van de dag hebben we niet zoveel gedaan, Benthe was heel erg moe van het harde werken 😉

Just the two of usVrijdag was ik ook lekker vrij, en was het nog steeds mooi schilderweer. Klusdag twee!

Just the two of usMaar eerst was Benthe weer aan de beurt, wat was het heerlijk in het bos!

Just the two of usHallo mooie blauwe lucht!

Just the two of us Just the two of usNa de boswandeling was ik echt klaar voor de tweede ronde. Benthe niet, die was nog moe van de eerste ronde 😉

Just the two of usIt Is A Wrap! #trotsemodus Ik had er donderdagochtend zó ontzettend geen zin in om te beginnen, en heb serieus zelfs overwogen om het maar uit te stellen. Maar ja: als ik het niet doe, doet niemand het. Achteraf ben ik heel erg blij dat ik mezelf een schop onder mijn kont gegeven heb en gewoon begonnen ben. Ik vind het zó leuk geworden!

Just the two of usDoordat ik vrijdag op tijd begonnen was met schilderen, was ik ook op tijd weer klaar. ‘s Middags gingen we naar mijn ouders op de camping, dat is nu maar een half uurtje bij mij vandaan. En hoe dement, doof en bijna blind Benthe ook is, toen we de camping opreden begon ze hard te piepen achterin, ze wist meteen waar we waren!

Just the two of usUiteraard bleven we ‘s avonds lekker frietjes eten 🙂

Just the two of usBenthe was inmiddels wel een beetje moe geworden. Het valt niet mee hoor, zo’n heel veld in de gaten houden 😉

Just the two of usDat bedoel ik 🙂

Just the two of usAfwassen is op de camping toch echt véél leuker dan thuis!

Just the two of usNa een goede nachtrust was Benthe zaterdag weer uitgerust. ‘s Ochtends was het nog bewolkt hier in Brabant, en daardoor heerlijk qua temperatuur. Tijd om weer een kris-kras-rondje door het bos te doen!

Just the two of us Just the two of us‘s Ochtends heb ik een en ander in het huishouden gedaan, dat moest ook nog gebeuren. Begin van de middag hebben we een rondje in het buitengebied gelopen. Precies op dat moment kwam de zon door en werd het opeens best warm. Maar gelukkig zijn daar genoeg plekken waar Benthe kan drinken.

Just the two of usZe had het enorm naar haar zijn, kijk haar door de bocht vliegen!

Just the two of us Just the two of usDe rest van de middag hebben we lekker binnen gezeten, op de bank. Benthe was best moe van twee vermoeiende dagen, en ik ook 😉 Ik had redelijk wat spierpijn van het schilderen, ik ben echt niets gewend wat dat betreft, hahaha! Ik heb lekker op mijn gemakje wat geblogd, en ondertussen nog wat wasjes gedraaid.

Just the two of usEind van de middag kwam er een pakketje van Mireille: items van de nieuwe Pupa Summer in LA Limited Collection! ♥ Ik besloot om ze na het eten meteen op de foto te zetten, buiten in het zonnetje 🙂 Wat zijn ze mooi! Ik laat ze komende week aan jullie zien!

Just the two of usGisteren was het wat frisser, en dus prima weer om mijn Dress Sporty weer eens uit de kast te halen. Op zomerse dagen is deze echt te warm, maar voor gisteren was hij heerlijk! En ik kocht er vorige week perfect matchende kniekousen bij! ♥

‘s Ochtends maakte ik een make-up look, nam ik een video op en begon alvast aan het artikel over de nieuwe Pupa lijn. En we gingen natuurlijk wandelen!

Just the two of usBenthe had een luie dag, dat heeft ze altijd als het wat minder weer is na een paar warme dagen. De warmte kost haar best veel energie, en dan is zo’n dagje met regenachtig weer prima om even bij te tanken.

Halverwege de middag gingen we naar mijn ouders op de camping, voor Moederdag. Maar omdat ik al wist dat we pas ‘s avonds weer thuis zouden zijn, stopt deze editie van Just the two of us hier. Tot volgende week weer!

13 Comments on Just the two of us #week19

 1. bychristiana
  17 mei 2018 at 12:43 (11 maanden ago)

  wat een ontzettend sprankelende en mooie kleur blauw heb je gekozen voor je tuinhuis. Ik was al benieuwd toen ik het staaltje zag, dus ik ging gauw verder scrollen of je ook daadwerkelijk al geschilderd had. Wat schuren betreft? Ik kan me niet voorstellen dat IEMAND dat leuk vind om te doen. Of misschien als je schilder bent?

  Beantwoorden
 2. Petra
  16 mei 2018 at 19:41 (11 maanden ago)

  Wat een heerlijke kleur dat ‘Tante Betsy-blauw’ . Echt leuk geworden! Nog een paar leuke potten in roze of rood erbij met bloemetjes en je kan heerlijk genieten in je tuin.

  Beantwoorden
 3. Mariëlle
  14 mei 2018 at 20:55 (11 maanden ago)

  Ik ken niemand die van schuren houdt inderdaad haha. Maar kijk wat je ervoor terug hebt gekregen, WAUW <3 Geweldige kleur!! En dat doe jij gewoon even zelf, complimenten 🙂

  Beantwoorden
 4. Yolanda
  14 mei 2018 at 17:43 (11 maanden ago)

  Leuk geworden je huisje, weer genoten van je foto’s en blog. Kijk weer uit naar je volgende

  Beantwoorden
 5. Joyce Siemons
  14 mei 2018 at 17:27 (11 maanden ago)

  Écht zo tof die kleur van je tuinhuisje!

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  14 mei 2018 at 15:55 (11 maanden ago)

  Mooie kleur van het tuinhuis, hij matcht goed met je jurkjes, ik ben benieuwd naar de rest van je tuinplannen 😎

  Beantwoorden
 7. Ellen
  14 mei 2018 at 10:22 (11 maanden ago)

  Wat een heerlijk weekje, En dat tuinhuisje is top geworden.! Jullie nieuwe wandelgebied is ook mooi

  Beantwoorden
 8. Mireille
  14 mei 2018 at 10:06 (11 maanden ago)

  Super gaaf dat tuinhuisje. Ben jaloers die van ons oogt nou wel heel saai bruin.

  Beantwoorden
 9. marije
  14 mei 2018 at 09:13 (11 maanden ago)

  Wat is je tuinhuisje leuk geworden!

  Beantwoorden
 10. Cindy
  14 mei 2018 at 07:26 (11 maanden ago)

  Wat een vrolijk tuinhuisje zo! 😀

  En je kniekousen, I love them! <3 Waar heb je die gekocht? Ik vind altijd alleen maar saaie kniekousen (zwart, grijs) en de leuke kniekousen die ik vind zijn in maat 35-38… (ik heb maat 40).

  Beantwoorden
 11. chucky1012
  14 mei 2018 at 06:21 (11 maanden ago)

  Prachtige kleur is het windhuisje
  Leuke en fijne week!

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.