Just the two of us #week2

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Zo zitten we nog middenin de feestdagen, en zo is het opeens al half januari. Een hele donkere maand januari, wat was het afgelopen week donker en somber weer! Maar toch merk je al dat de dagen langer worden he, hebben jullie het ook gemerkt? Deze week had ik onverwachts een korte werkweek, vrijdag was ik een dagje vrij. Kijk je mee naar onze belevenissen?

Just the two of usJust the two of us #week2

We begonnen maandagochtend met de nieuwjaarsborrel op het werk. En dus zaten we om tien uur ‘s ochtends al aan de Prosecco. Hik!

Just the two of usEen jarige collega had voor gebak gezorgd, mmmmm!

Just the two of usIk koos (uiteraard) voor het roze taartje 🙂

Just the two of usDinsdag trok ik mijn nieuwe sale-jurkje aan, wat een voltreffer is dit toch! Ik heb zo lang getwijfeld of deze kleur me wel zou staan, maar ik vind haar echt geweldig! Lekker met veel kleurtjes gecombineerd ♥

Just the two of usWoensdag trok ik dezelfde Sporty Jacket weer aan, nu met een wat ouder jurkje van Tante Betsy en mijn stoere Sendra laarzen ♥

Just the two of usDonderdagochtend zes uur: Benthe is nog heel ver in dromenland…

Just the two of usNog een aankoop uit de sale waar ik zo blij mee ben: het witte vestje. Ze is ook met zoveel jurkjes en andere items te combineren!

Just the two of usDonderdag hadden mijn collega’s en ik lunch laten bezorgen: flaguettes met een verse hamburger. Omdat het leven een feestje is, maar je wel zelf de slingers moet ophangen!

Just the two of usIk kreeg donderdag post, die helemaal in stijl ingepakt was ♥

Just the two of usDit jurkje van Tante Betsy stond al zoooooo lang op mijn verlanglijstje, maar was steeds nergens te vinden. En nu werd ik door een jurkenzusje geattendeerd op dit jurkje in één van de Facebook-groepen, en jeeeej: ik was de eerste die reageerde!

Just the two of usVrijdag waren we onverwachts een dagje vrij, heerlijk! Ik trok de heerlijke Sporty Dress van vorig voorjaar aan. Met een shirtje met lange mouwen eronder kan dat prima, en ik vind het nog keileuk staan ook!

Just the two of usNadat ik ontbeten had en mijn haren geföhnd, gingen we lekker naar het bos.

Just the two of us Just the two of usMijn Zoo Adventure laarzen zijn echt de beste wandellaarzen die ik ooit gehad heb! Ik heb er al heel wat kilometers op gelopen, ze zitten zo heerlijk!

Just the two of usDit is denk ik mijn favoriete plekje in het bos, ik vind het hier zo mooi!

Just the two of usNa het bos was het tijd voor koffie, mmm….

Just the two of us Just the two of usIk werkte wat op mijn laptop, terwijl Benthe genoot van haar vrije dag en een lekker dutje deed.

Just the two of usHet was vrijdag precies drie weken geleden dat ik flauwviel op de badkamer en daarbij een flinke hoofdwond opliep. De wond is al heel mooi genezen vind ik, mede dankzij de Weleda Skin Food crème die afgelopen maand in mijn Weleda pakket zat. Kwam die even mooi op tijd!

Just the two of usOm 1 uur werd Benthe opgehaald door mijn ex, ik heb ‘s middags het hele huis gesopt. Lekker, want zo hoefde ik de rest van het weekend bijna niets meer te doen. Aan het eind van de middag ging ik nog een rondje wandelen.

Just the two of us‘s Avonds at ik lekker makkelijk: brood met een beker chocolademelk erbij.

Just the two of us‘s Avonds nam ik een lekker masker voor mijn huid: het Cenzaa Spicey Skin Shock masker waarvan ik net voor Kerst een sample meekreeg van Mireille. Het is een behoorlijk pittig masker, wat de doorbloeding van de huid een boost geeft. Het heeft maar een inwerktijd van een paar minuten.

Just the two of usWauw, kijk dan wat een effect! Dat rode trekt overigens vrij snel weer weg hoor, en hoort bij de werking van het masker. Maar wat een geweldige werking, ik denk dat ik dit masker zeker ga aanschaffen, mijn huid voelde de volgende ochtend zo glad en zacht!

Just the two of usZaterdag ging ik naar de kapper, dat was een behoorlijke tijd geleden. Hoewel er iets meer van de lengte af ging dan ik eigenlijk wilde, zit er weer wel lekker volume, en dus ook krul in nu. En ach, die lengte groeit er vanzelf weer in!

Just the two of usIk had zaterdag een rood-met-roze dag, om het grijze weer een beetje op te fleuren.

Just the two of usWhen you go to Action, you take Milka Melocakes with you ♥

Just the two of us‘s Middags bakte ik een plukbrood, wat in mijn Kerstpakket zat. Ik at het ‘s avonds met wat tapenade, en een gehakbal die ik laatst zelf gemaakt heb.

Just the two of usDiscoooooooo!

Just the two of usMmm, dat ziet er prima uit, en zo smaakte het ook!

Just the two of usGisterochtend heb ik een beetje uitgeslapen, en besloot na het douchen en aankleden om mijn ochtendrondje richting de bakker te lopen. Zo had ik meteen 3500 stappen in de pocket (de rest van de dag kwam er niet zoveel meer van door het slechte weer) en had ik lekkers in huis voor de rest van de dag.

Just the two of usDat was lang geleden: een croissantje voor het ontbijt (twee zelfs!).

Just the two of usNa het ontbijt heb ik een make-up tutorial opgenomen met nieuwe make-up van L.O.V. cosmetics. De look was erg goed gelukt, al zeg ik het zelf!

Just the two of usDeze roze koeken van de bakker zijn zo lekker! En pasten mooi bij mijn outfit en het vloerkleed, hahaha!

De rest van de dag heb ik vooral voor Beautyspots gewerkt, en een paar kleine klusjes in huis gedaan. Het was eigenlijk ook nergens anders weer voor, bah! Hopelijk wordt het snel wat beter weer, van mij mag het nog wel een paar weken droog en zonnig winterweer worden. Komende week heb ik niet zoveel bijzonders op de planning staan. Vandaag en morgen mag Benthe mee naar het werk, morgen gaan we bij mijn ouders eten en verder zien we wel wat de week ons brengt. Maak er een mooie week van allemaal! ♥

16 Comments on Just the two of us #week2

 1. bychristiana
  16 januari 2019 at 07:46 (1 jaar ago)

  Ik vind dat witte vestje echt ZO leuk! Die jurk waarmee je hem op deze foto gecombineerd hebt trouwens ook;-)

  Beantwoorden
 2. Mireille
  14 januari 2019 at 20:49 (1 jaar ago)

  Hihi lekker rood koppie hè van het Spicey Schock Mask.
  Ik ben er ook helemaal weg van je huid krijgt zo’n boost van dit masker…..ik ga gauw mijn potje weer vullen vanuit de salon….kan wel een boost gebruiken na die druildag van gisteren.
  Wat heb jij veel gesmuld zeg de afgelopen week….dat gebak van je collega zag er wel heel verleidelijk uit,

  Fijne week xox

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  14 januari 2019 at 20:00 (1 jaar ago)

  Fijn verslag wat jij de afgelopen week zoal gedaan had
  Prachtige items had jij gescoord.
  Het staat jou heel mooi.
  De wond geneest gelukkig heel goed en mooi.
  Yummie heerlijk al die lekkernijen.
  Jij had zoveel stappen gezet door te wandelen
  Leuke foto’s.

  Een fijne avond

  Beantwoorden
 4. Jose
  14 januari 2019 at 15:27 (1 jaar ago)

  Just the two of us is meestal het eerste wat ik lees op maandagochtend, gezellig bij het ontbijt. (alleen vandaag ietsje later)
  En ik vind het ook heerlijk dat weer lichter wordt, ik kan me nu al verheugen op het voorjaar.

  Beantwoorden
 5. Annette
  14 januari 2019 at 12:47 (1 jaar ago)

  Wat heb je een hoop mooie foto’s zeg, en ik zag lekker veel roze. Het was een echte smikkelweek zo te zien :0) Wat mask je toch veel werk van al je posts. Ik geniet er altijd van!

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  14 januari 2019 at 11:53 (1 jaar ago)

  Dat jurkje met die hertjes is echt zo lief ♡
  En die gebakjes en roze koek, wat een lekkers en lekker kleurig 😉
  Fijne week voor jou en Benthe!

  Beantwoorden
 7. Ellen Jacobs
  14 januari 2019 at 11:52 (1 jaar ago)

  Wat een super leuke outfits weer deze week, dat kortere haar staat juist top bij jouw gezicht. Mocht er nog ergens een aardbeitjes jurk zijn voor mij komt ie er zeker.
  Liefs Ellen

  Beantwoorden
 8. Evelien
  14 januari 2019 at 11:50 (1 jaar ago)

  Wat een prachtige plek in het bos.. lijkt me heerlijk om daar te wandelen met de hond! Pfff, al dat lekkere eten, ik voel de kilo’s al aankomen vliegen 😉

  Beantwoorden
 9. Petra van Schijndel
  14 januari 2019 at 11:16 (1 jaar ago)

  Leuk al je outfit foto’s! En wat een heerlijke taartjes op je werk..ik zou ook de roze gekozen hebben. Fijne week!

  Beantwoorden
 10. yolanda
  14 januari 2019 at 09:45 (1 jaar ago)

  Wat is het toch een genot jouw blog te lezen zo veel leuke momenten en mijn complimenten je lijkt wel een jong meisje met je masker op hihi
  Fijne week weer 😉

  Beantwoorden
 11. Forever38.com (Vera)
  14 januari 2019 at 09:28 (1 jaar ago)

  Wat een heerlijk (lang) weekend heb je gehad. Fijn zeg, dat je onverwacht een dagje vrij had. En inderdaad, ik heb ook het gevoel dat het alweer iets langer licht is ‘s avonds

  Beantwoorden
 12. Chantal
  14 januari 2019 at 08:40 (1 jaar ago)

  Leuke week weer! Met leuke outfits. En ja, met dat donkere weer ben ik ook klaar mee.
  Hahaha, de melocakes bij de Action….zo herkenbaar. Die zitten bij mij ook zo vaak onverwacht in het mandje.

  Beantwoorden
 13. Astrid
  14 januari 2019 at 07:53 (1 jaar ago)

  Lekker je onverwachte vrije vrijdag.
  In de avond merk je wel goed dat het langer licht is, nu de ochtend nog…
  Succes weer van de week!

  Beantwoorden
 14. Caro
  14 januari 2019 at 07:07 (1 jaar ago)

  Heerlijk hè, die onverwachte vrije dagen! Zonder hond zijn je dagen echt anders… Fijn dat ze er zo weer is. Werk ze en geniet ze, deze komende week

  Beantwoorden
 15. Marije
  14 januari 2019 at 06:50 (1 jaar ago)

  Ik vind vooral dat het in de ochtend zo lang donker blijft en dat vind ik inmiddels echt irritant

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.