Just the two of us #week20

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Zo daar zijn we dan, een dagje later dan gebruikelijk! Afgelopen week had ik het zowel op het werk als privé erg druk, het was nogal een enerverende week. Maar gelukkig wachtte er aan het eind een lang weekend 🙂 Een extra lang weekend voor Benthe en mij, want vandaag ben ik ook nog vrij. Ze komen namelijk het gazon leggen, heerlijk! Kijk je mee naar wat afgelopen week ons allemaal bracht?

Just the two of usJust the two of us #week20

Deze foto is van afgelopen woensdag, de foto’s van daarvoor kan ik niet meer vinden. Ik had een nieuwe iPhone besteld, en die kwam dinsdag binnen. Ik heb het nieuwe toestel dinsdagavond helemaal zelf geïnstalleerd (jeeeej!), maar kan de foto’s van het oude toestel niet meer vinden. Gelukkig waren er dat niet veel, omdat ik iedere week de map met foto’s leegmaak. Ik heb uiteindelijk gewoon weer voor een iPhone 6 gekozen, maar dat was vooral vanwege het financiële aspect. De tuin kost meer dan ik van tevoren had gepland, en dat vind ik nu even belangrijker dan een kekke telefoon 😉

Just the two of usLekker snuffelen aan de waterkant…

Just the two of usWoensdagavond kwamen mijn twee zwagers en Vincent helpen om de bestrating eruit te halen. Het ging ‘maar’ om een stuk van zo’n 25 m2, maar wat een werk zeg! Nu ben ik natuurlijk ook helemaal niets gewend, en dat was de dagen erna duidelijk te merken aan mijn spieren, hihihi!

Just the two of us Just the two of usMaar rond negen uur was alles eruit, de hovenier kan vandaag aan de slag!

Just the two of usDonderdag moest ik een groot deel van de dag notuleren op het werk, dus trok ik een bijpassend jurkje aan 😉

Just the two of usNa een hele drukke week had ik vrijdag zin in iets ‘gewoon comfortabels’. Omdat het die dag ook wat frisser was, koos ik Dress Lynn Navy

Just the two of usVrijdagavond werden mijn boodschappen bezorgd. Ik ben over het algemeen heel tevreden over de bezorgservice van Albert Heijn, maar ik snap werkelijk niet waarom dat ene pak koeken niet gewoon in dat andere tasje erbij kan. Die zat tenslotte ook nog maar voor de helft vol. En dit gebeurt best vaak eigenlijk…

Just the two of usZaterdag trok ik dit leuke Daisy rokje van Tante Betsy aan, met bloempotjes print. En ik besloot om haar eens niet met roze en groen te combineren, maar met roze en blauw. Kan ook prima toch?

Just the two of usNa mijn ontbijt ging ik eerst naar Groenrijk, om de tuin een beetje op te fleuren. Het zal vast al veel opknappen als het gras erin ligt, maar wat vrolijke planten doen het natuurlijk helemaal goed.

Just the two of usI looooooove Pink! ♥

Just the two of usDie Picanto van mij zit natuurlijk al snel bomvol, hihihi!

Just the two of us Just the two of usZo, dat ziet er al wat gezelliger uit! Er komen ook nog twee potten met olijfboompjes bij.

Zaterdag ben ik de hele dag druk geweest. Met het huishouden, de kapper, onkruid weghalen aan de voorkant van het huis en ik heb mijn auto van binnen schoon gemaakt. En ‘s avonds ben ik druk geweest met de AVG die overmorgen van kracht wordt. Wat een ellende is dat…

Just the two of usZondagochtend heb ik een beetje uitgeslapen, maar eigenlijk kon ik niet echt meer lekker liggen door de rugpijn. Het straatwerk van eerder die week en het onkruid wieden van zaterdag was een beetje te veel van het goede geweest. Gelukkig had ik zondag een relaxed dagje op de planning staan. ‘s Ochtends ging ik met Jori (en Vincent) naar het park om twee outfits op de foto te zetten.

Just the two of usEind van de middag ging ik onverwachts nog even naar mijn ouders op de camping, vandaar dat dit artikel een dagje later online kwam 😉

Just the two of usProost!

Just the two of usMijn zus was er ook met haar gezin, vlak voor het eten hebben we nog een potje Jeu de Boule gedaan 🙂

Just the two of usNatuurlijk aten we weer frietjes. Ik heb de afgelopen twee weken vaker friet op dan ik normaal in een half jaar eet, hahaha!

Just the two of usEn er paste nog best een softijsje bij, als toetje 🙂

Just the two of usEr was de afgelopen twee weken een ware geboortegolf in de vijver vlak bij mijn huis.

Just the two of usBenthe begon Tweede Pinksterdag met een Yogasessie in het park. Je bent een hipster of je bent het niet, toch?

Just the two of usOutfit of the Monday: heel veel kleur ♥

Just the two of us‘s Ochtends liepen we een rondje door het bos, waar het al best warm was. Maar in de schaduw was het nog goed te doen hoor.

Just the two of usEn er was nog meer dan genoeg water om de ergste dorst te lessen.

Just the two of us‘With a salad on the side’ 😉

Just the two of usEind van de ochtend hebben we nog even buiten gezeten, maar ‘s middags zijn we lekker naar binnen verhuisd. Voor Benthe is dit weer net iets te warm, maar binnen was het lekker koel gelukkig. En ik ben weer verder gegaan met de AVG shizzle. Oh what a joy!

Just the two of usHappy dishwasher! 😉

Just the two of usIk had zaterdag bij Groenrijk twee bakjes aardbeien meegenomen, lekker smullen hoor! Genieten jullie daar nu ook zo van?

Komende week heb ik het gelukkig iets rustiger. Vandaag ben ik dus nog een dagje vrij, en wordt het gazon aangelegd. En de rest van de week heb ik geloof ik nog niets gepland staan, heerlijk! Wat zijn jouw plannen voor komende week?

9 Comments on Just the two of us #week20

 1. Miranda Aerts
  24 mei 2018 at 06:31 (8 maanden ago)

  Leuke foto’s van jou en Benthe!
  Vanaf nu kan ze de yoga ook in jullie eigen tuin doen 🙂

  Beantwoorden
 2. Ellen
  23 mei 2018 at 17:31 (8 maanden ago)

  Ben zo benieuwd hoe de tuin er nu al weer bij ligt. Heerlijke foto’s van deze week weer. Jullie waren weer een plaatje

  Beantwoorden
 3. Neeltje
  22 mei 2018 at 19:31 (8 maanden ago)

  Oh heerlijk als de tuin straks aangepakt is. Aardbeien zijn heerlijk en je outfits super leuk.

  Beantwoorden
 4. Mireille
  22 mei 2018 at 13:20 (8 maanden ago)

  Heerlijk als je tuin klaar is zo net voor de zomer. Kun je lekker gaan genieten.

  Beantwoorden
 5. Emmy
  22 mei 2018 at 09:10 (8 maanden ago)

  Wat een gezelligheid
  Mag ik je een tip geven? Ik weet niet hoe benthe is met “alles eten wat op de grond ligt”? Anders even de afgevallen bloemetjes van de fuchsia gelijk opruimen. Die zijn giftig voor honden. Ik hoorde dat van mijn dierenarts omdat ik wél een hond had die alles wat hij tegenkwam op vrat

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  22 mei 2018 at 08:54 (8 maanden ago)

  Mmmm aardbei, heerlijk! En wat lekker om even naar de camping te kunnen 🙂 Ben benieuwd hoe de tuin wordt!

  Beantwoorden
 7. bychristiana
  22 mei 2018 at 08:52 (8 maanden ago)

  Jah, in de tuin werken is noeste arbeid hoor. Wel lekker als hij straks helemaal naar je zin is. Wat een méga vrolijke inhoud zeg, van jouw vaatwasser. Wat kan een mens daar blij van worden hè?

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  22 mei 2018 at 06:35 (8 maanden ago)

  Inderdaad een tuin is zoveel belangrijker dan
  een dure telefoon
  Prachtige tuinplanten had je gekocht.
  De blauwe rok staat je zo mooi.
  Is die ook vanT.B.?

  Xoxo

  Beantwoorden
 9. Marije
  22 mei 2018 at 06:11 (8 maanden ago)

  Groot gelijk dat je je tuin voorrang geeft op een telefoon.

  Leuk weekje!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.