Just the two of us #week21 – Feest voor Benthe!

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was het zover: het gazon werd gelegd! En werkelijk, ik heb nog nooit een hond zo gelukkig uit zijn of haar oogjes zien kijken als Benthe dinsdagmiddag! Eigenlijk mag ze de eerste twee weken niet op het gazon, maar dat krijg ik werkelijk niet voor elkaar. Dus zie ik oogluikend toe dat ze ‘s avonds lekker een half uurtje op het gras rolt. Kijk je mee naar deze ware feestweek voor Benthe?

Just the two of usJust the two of us #week21

Deze editie van Just the two of us begint op dinsdag, onze vierde vrije dag op rij! We moesten al wel vroeg op, omdat de hovenier rond half acht voor de deur zou staan. Maar dat vonden we in dit geval helemaal niet erg! Sowieso ben ik geen uitslaper, en Benthe ook niet 😉

Just the two of usJaaaa, daar zijn ze! Vier man sterk, met een graafmachientje (wat maar echt net door de poort paste), kruiwagens en een hele grote berg zand. En de graszoden natuurlijk! Eerst moest er een laag geel zand verwijderd worden, maar dat verliep lekker vlot. Benthe besloot spontaan om als opzichter toe te zien dat alles goed verliep 🙂

Just the two of usMet zo’n graafmachientje was de berg zand echt binnen no time de tuin uit. De vrachtwagen met zwart zand én de container die het gele zand zou afvoeren, was helaas een uurtje te laat, dus liep het werk wat vertraging op. Maar nog steeds hadden ze het in een paar uur gepiept.

Just the two of usBenthe en ik gingen tussendoor even naar het bos, we moesten natuurlijk wel optimaal profiteren van onze extra vrije dag!

Just the two of usHaaaaai!

Just the two of usToen we terug kwamen, rende Benthe meteen naar buiten om te kijken hoe ver ze waren. Het gele zand was al bijna helemaal weg!

Just the two of usVier man aan het werk in mijn tuintje!

Just the two of usAl snel werd begonnen met de aanvoer van het zwarte zand, en kon ik het bijna niet meer bijhouden met fotograferen. Wat ging dat als een speer!

Just the two of us Just the two of usDaar komen de matten al!

Just the two of us Just the two of usToen de mannen eenmaal de eerste mat hadden gelegd, was het echt een kwestie van nog geen half uur voor het helemaal klaar was. De stoep werd netjes geveegd, ze lieten alles keurig achter. Het was een behoorlijke uitgave voor me, maar ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb!

Just the two of us Just the two of usHappy dog, happy me!

Just the two of usNou, zullen we dan maar een potje voetballen vrouwtje? Hahaha, die Benthe! Eigenlijk mocht ze er de eerste twee weken zo min mogelijk op, maar dat heb ik maar een dag volgehouden. Ze keek me zo ontzettend zielig aan als ik haar van het gras haalde, dat kon ik niet over mijn hart verkrijgen. En het enige wat ze doet, is erop rollen, dus ik denk niet dat het zoveel kwaad kan.

Just the two of usMet het warme weer moesten we natuurlijk sproeien, heel veel sproeien!

Just the two of usBegin van de middag gingen we met Jori en Lola een rondje lopen in een ander bos in de buurt. Het was inmiddels behoorlijk warm geworden!

Just the two of usDus het water wat we tegen het eind tegenkwamen, was erg welkom bij de gespikkelde dames!

Just the two of us Just the two of us Just the two of usEn toen, en toen, en toen… Wilde Benthe verderop nog wat drinken, en zakte ze tot haar buik in de modder… Ze kon er gelukkig wel uit komen, maar wat zag de Prinses eruit!

Just the two of usHoe vies? Nou zo vies! We hebben haar nog maar even laten zwemmen, zodat ze weer een beetje toonbaar mee naar huis kon 😉

Just the two of usHallo dames! Hallo dames! 🙂

Just the two of usIn die grote rode container zit al het gele zand wat uit mijn tuintje kwam.

Just the two of usDe rest van de dinsdag hebben we lekker ons gemak gehouden, ik had tussen het koffie zetten en glazen water naar de hoveniers brengen al best veel in het huishouden gedaan. Lekker, want nu hoefde ik in het (snikhete) weekend dus niet veel meer te doen!

Just the two of usWoensdag moesten we dan toch écht weer aan het werk/naar de dagopvang. En dat viel niet mee, na zo’n super lang weekend!

Just the two of usOp het werk stond deze mega grote doos op mij te wachten. Mijn nieuwe tuinbankje was er! Zo leuk dat de nieuwe tuin langzaam helemaal af begint te raken.

Just the two of usHet was de hele week behoorlijk warm, de mouwloze jurkjes van Tante Betsy kwamen dus goed van pas!

Just the two of usJeeej, donderdag was er taart op het werk, drie collega’s waren jarig!

Just the two of usZodra we thuis kwamen, rende Benthe iedere avond naar buiten om het gras hartstochtelijk te begroeten. Wat een blije hond! ♥

Just the two of usHet mocht dan wel warm weer zijn, deze rode kool van Albert Heijn smaakt altijd prima!

Just the two of usDonderdag had ik mijn nieuwe tuinmeubeltjes (de stoeltjes waren donderdag bezorgd) mee naar huis genomen, en 1 stoeltje alvast in elkaar gezet. Ik vind ze zo leuk!

Just the two of usEn toen was het na twee werkdagen alweer vrijdag, en dus bijna weekend! Benthe vond het geloof ik ook wel lekker, zo’n korte week 🙂

Just the two of usZaterdag beloofde het flink warm te worden, dus was ik extra vroeg opgestaan zodat we onze ochtendrondes op tijd konden lopen. En dat was maar goed ook, want het werd behoorlijk snel heet!

Just the two of usVolgens mij had iedereen besloten om vroeg te gaan wandelen, het was in het bos heel druk met hondenvriendjes!

Just the two of us Just the two of usHet wordt alleen wel tijd dat er wat regen van betekenis gaat vallen, want de sloten komen steeds lager te staan.

Just the two of usMooi meisje in het zonlicht ♥

Just the two of usNa de boswandeling heb ik de andere tuinstoel en het bankje in elkaar gezet. En kijk nou: de nieuwe meubelen matchen perfect met mijn sneakers 😉

Just the two of usOp de terugweg waren we even langs de dierenwinkel geweest, Benthe kreeg een lekkere kauwsnack.

Just the two of usDe rest van de dag hebben we binnen gezeten, op een paar kleine rondjes na. Ik heb de beveiliging van mijn website geregeld, ik geloof dat Beautyspots nu helemaal AVG-proof is.

Just the two of us#teambinnen

Just the two of usZaterdagavond lagen we lekker vroeg op bed, en dankzij de ventilator hebben we prima geslapen. Zondag waren we wederom lekker vroeg op. Het voelde direct al niet zo warm als zaterdag, er stond gelukkig wat meer wind.

Just the two of usik droeg dit leuke Tante Betsy jurkje van een paar jaar geleden ♥ En Benthe vraagt zich af of we nu éindelijk gaan wandelen? 😉

Just the two of us Just the two of usWe gingen naar het natuurgebied net buiten Tilburg Reeshof, waar we hadden afgesproken met Jori, Vincent en Lola. Lola was jarig, ze werd 6 jaar. En Benthe mocht op haar zwemfeestje komen 🙂

Just the two of usThe leader of the pack 😉

Just the two of usLiefde voor deze leuke bloemetjes! ♥

Just the two of us#teamkoe

Just the two of usDaarna gingen we nog verder feesten, uiteraard met taart!

Just the two of us Just the two of usEn na de taart bleven we ook nog lunchen, met een heerlijke verse smoothie erbij. We waren precies op tijd klaar, voor de eerste regendruppels vielen.

Just the two of usOp de terugweg naar huis moest ik nog even tanken, en omdat dat vlakbij het bos is, besloot ik dat we daar dan net zo goed nog even een rondje konden lopen. Hadden we het grootste deel van onze beweging toch weer gehad voor die dag!

Just the two of usJori en Vincent waren zaterdag even bij Halsoverkop in Uden geweest, waar deze nieuwe printjes van Rice al waren. Zijn ze niet super schattig?

De rest van de middag hebben we weer op de bank doorgebracht. Benthe slapend, en ik achter mijn laptop. Prima taakverdeling!

Komende week hebben we weer een lekker rustig weekje op de planning staan. Of nou ja, natuurlijk moet ik wel gewoon weer vijf dagen werken. Maar verder hebben we geloof ik nog geen plannen. In het weekend wil ik verder met de tuin, nog wat kleine puntjes op de i zetten. Binnenkort komt het grote tuinmake-over artikel online hoor! Ik wens jullie allemaal een fijne week, wat zijn jullie plannen?

17 Comments on Just the two of us #week21 – Feest voor Benthe!

 1. Jeanelle
  4 juni 2018 at 10:15 (1 jaar ago)

  Wat een mooie fleurige tuinstoeltjes! Waar komen die vandaan?

  Beantwoorden
 2. Neeltje
  29 mei 2018 at 21:41 (1 jaar ago)

  Wauw, wat een verandering je tuin. Super mooi. Hier gaat de tuin ook op de schop.

  Beantwoorden
 3. Aimee Moolenaar-Dols
  29 mei 2018 at 17:30 (1 jaar ago)

  Heerlijk te lezen. Geweldige blog en foto’s van Benthe.
  Tuin ziet er goed uit. Gezellig.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  29 mei 2018 at 15:30 (1 jaar ago)

  De tuin ziet er nu net zo vrolijk uit als je huis 🙂

  Beantwoorden
 5. Mariëlle
  28 mei 2018 at 20:05 (1 jaar ago)

  Wat ziet de tuin er super goed uit zeg, leuk! Geniet van je ‘rustige’ week 🙂

  Beantwoorden
 6. henk
  28 mei 2018 at 18:14 (1 jaar ago)

  Mooie reportage !
  Wel blijven sproeien, de eerste weken, hè !!

  Beantwoorden
  • Natasja
   28 mei 2018 at 18:58 (1 jaar ago)

   Ja hoor, iedere dag minstens twee uur! 🙂

   Beantwoorden
 7. esther messing
  28 mei 2018 at 11:56 (1 jaar ago)

  Wat een gezelligheid weer in je blog. En wat een mooie foto’s.
  Liefs Esther

  Beantwoorden
 8. Forever38.com (Vera)
  28 mei 2018 at 11:47 (1 jaar ago)

  Wat een leuke selfie van jou in het bos. Je ziet er goed uit ! En wat is je tuin opgeknapt met dat gras; wat een verschil ! Ik ben benieuwd naar je tuin make-over artikel

  Beantwoorden
 9. bychristiana
  28 mei 2018 at 11:05 (1 jaar ago)

  Wat is je tuin super gezellig geworden. Wat doet gras dan veel hè, voor de sfeer! Ik vind je nieuwe groene stoeltje ook heel erg mooi, zulke stoeltjes zitten ook altijd heel lekker, vind ik!

  Beantwoorden
 10. Joyce Siemons
  28 mei 2018 at 09:21 (1 jaar ago)

  Wat heerlijk zo’n stukkie gras, dat hebben wij vorig jaar ook gedaan.schijnt ook heel goed te zijn voor als het heel veel regent, dan kun je dat water mooi kwijt. En wat super gaaf die nieuwe collectie van rice fijne week!

  Beantwoorden
 11. Mireille
  28 mei 2018 at 09:14 (1 jaar ago)

  Heerlijk hè als je tuin naar je zin is. Geniet er maar lekker van.

  Beantwoorden
 12. Tamara
  28 mei 2018 at 08:45 (1 jaar ago)

  Zó, wat een heerlijke productieve week!
  Wat is je tuin mooi met dat stuk gras, maakt zoveel verschil!ziet er echt aangekleed uit nu, niet alleen maar wat stenen.

  De spikkelprinses is helemaal in haar nopjes ermee, geweldig

  Gezellig artikel van een leuke en drukke week ❤️

  Liefs Tamara

  Beantwoorden
 13. Babs
  28 mei 2018 at 08:17 (1 jaar ago)

  Wat heerlijk zo een grasveld!Zeker voor Benthe, lekker koel om op te liggen!
  En waterpret, super leuk om altijd dit soort foto’s te zien!

  Beantwoorden
 14. chucky1012
  28 mei 2018 at 08:13 (1 jaar ago)

  Zo een fijne week hadden julie…..
  Fijn dat gras.
  Vroeger deed men bamboestokken en een lint om het net gelegde gras.

  Xoxo

  Beantwoorden
 15. Jori
  28 mei 2018 at 06:49 (1 jaar ago)

  Heerlijke week heb je gehad.
  ..we komen snel naar je gras kijken.
  ..wat kijkt het zo al anders he….

  Beantwoorden
 16. Marije
  28 mei 2018 at 06:17 (1 jaar ago)

  Wat heerlijk dat je tuin helemaal klaar begint te zijn en dat Benthe er zo van geniet.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.