Just the two of us #week21

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Zo jongens, wat is de afgelopen week voorbij gevlogen. Ik vertelde vorige week al dat ik het deze week super druk had, maar er kwam ook nog een flinke kink in de kabel bij, die ik er eigenlijk echt niet bij kon hebben. Lees snel verder over de belevenissen van Benthe en mij van afgelopen week!

Just the two of us

Just the two of us #week21

Op maandagavond zijn Benthe en ik altijd super moe, het is altijd weer even wennen na het weekend. Gelukkig kan Benthe dan lekker in haar mandje met slaapzak ploffen, en heerlijk slapen…

Just the two of us

Dinsdagochtend besloot ik mijn Urban Decay x Gwen Stefani palettes er weer eens bij te pakken, wat zijn het toch Beauties ♥

Just the two of us

Just the two of us

Post van Teitloos, deze twee super schattige mini schaaltjes. Wat kan een mens toch gelukkig worden van zoiets ‘simpels’ als servies, hihihi!

Just the two of us

Na maandenlang zoeken, heb ik van de week eindelijk een nieuw telefoonhoesje gekocht, het is deze leukerd van Fab geworden.

Just the two of us

Woensdagavond had ik een regelrechte *^%&* avond. Ik ging voor het eten nog even met Benthe wandelen, maar toen ik de voordeur op slot wilde draaien, blokkeerde het slot, en de sleutel wilde niet meer voor- of achteruit. Ook de buurman lukte het niet, dus heb ik een 24-uurs dienst van een slotenmaker gebeld. In plaats van de beloofde 30 à 45 minuten waren ze er na ruim anderhalf uur nog niet, en bleek dat hij bij de vorige opdracht nog lang niet klaar was. Omdat ik boos was dat ze steeds logen over hoe lang het nog duurde, heb ik de opdracht gecanceld en een ander gebeld. Maar ook dat duurde en duurde maar, en toen mijn ex-man tegen de telefoniste zijn ongenoegen daarover uitte, is de slotenmaker omgedraaid en kwam gewoon niet meer, zonder dat kenbaar te maken. Uiteindelijk heeft de buurman van twee huizen verder me gered en is via het slaapkamerraam naar binnen geklommen, en heeft de deur van binnenuit weer open gekregen. Ik heb van half zes tot kwart over negen buiten gestaan, ik voelde me zó ellendig. Hierdoor liep ook mijn planning, die al heel strak was in verband met veel afspraken, helemaal in de soep helaas.

Just the two of us

Gelukkig had ik donderdag een leuk uitje, waardoor het nare gevoel van woensdagavond in de loop van de dag weer verdween. Ik ging met Mieke en Ramona naar het persbureau van o.a. MAC en Moroccan Oil, waar alle merken hun nieuwe producten lieten zien. En dat is natuurlijk altijd smullen!

Just the two of us

We maakten ook kennis met Otentic Perfumes, hier ga ik komende zondag samen met Ramona nader kennis mee maken. Ik heb er nu al super veel zin in!

Just the two of us

Deze foto stuurde Mieke me door, ik maakte hier kennis met één van de nieuwe producten van Weleda ♥

Just the two of us

Om half zeven was ik thuis, en om half acht zat mijn huis alweer vol met een aantal dames, we kregen weer veel mooie producten van Mylène te zien. Hierover vertel ik je binnenkort in een apart artikel meer!

Just the two of us

Vrijdagochtend om tien over zeven wilde ik vertrekken, maar ik was Benthe kwijt. Ze bleek in de tuin een stuk gedroogd vlees van een paar dagen eerder ‘gevonden’ te hebben, dat was ze op haar gemak aan het oppeuzelen. Gekke hond! ♥

Just the two of us

’s Avonds haalde ik uit het werk Benthe op van de dagopvang, en reden we door naar Jori en Vincent, ons vriendinnetje Lola was jarig! Het was heerlijk weer, dus konden we lekker buiten frietjes eten.

Just the two of us

Na het eten gingen we een ronde wandelen, en Vincent pakte wat Frolicjes om mee te nemen. Dat vonden de spikkels natuurlijk réuze intereressant!

Just the two of us

Just the two of us

Stoere Lola ♥

Just the two of us

Na de wandeling was het tijd voor taart. En taart. En taart 🙂

Just the two of us

Wat een heerlijk pakket stond er bij thuiskomst op me te wachten, hier word je toch vanzelf vrolijk van?

Just the two of us

Zaterdag heb ik het hele huis gesopt, een make-up look gemaakt, mijn kwasten schoon gemaakt, foto’s gemaakt en een paar artikelen geschreven. Pfieuw!

Just the two of us

Nog meer vrolijke kleurtjes in huis, ik laat de nieuwe lakjes van Alessandro deze week aan je zien!

Just the two of us

Ow, wat matcht deze kleur mooi met mijn Rice beker. Maar volgens mij kan ik bij iedere kleur uit deze collectie wel een bijpassende Rice beker vinden, hihihi!

Just the two of us

Gistermiddag was de Beautymiddag voor Care for Life hier bij mij thuis. En oh, wat was het gezellig! Ik vond het natuurlijk best een beetje spannend, maar ik geloof dat iedereen het erg naar haar zin had. Ook hier komt komende week een apart artikel over online.

Je ziet, het was een overvolle, maar (over het algemeen, hihihi) wel een erg leuke week. In verband met de drukte zijn de extra artikelen van afgelopen zaterdagmiddag en vanmiddag komen te vervallen, dat kreeg ik gewoon echt niet voor elkaar. En ik vrees dat hetzelfde voor komende week geldt, maar ik doe mijn uiterste best om ze toch gewoon te plaatsen. Als er toch eens gewoon twee uur extra in een dag zaten he? Heb jij nog leuke plannen voor komende week?

8 Comments on Just the two of us #week21

 1. Annette
  30 mei 2016 at 20:02 (6 jaren ago)

  Die foto van de beker met je lakje. Perfecto! 🙂

  Beantwoorden
 2. Cindy
  30 mei 2016 at 18:29 (6 jaren ago)

  Stom zeg van die slotenmaker, sta je daar… Verder lekker weekje gelukkig.

  Beantwoorden
 3. Manon
  30 mei 2016 at 17:56 (6 jaren ago)

  Wat balen idd van die slotenmaker , jeetje!

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  30 mei 2016 at 15:09 (6 jaren ago)

  Wat balen van het slot en een super slechte service/communicatie bij de slotenmaker.
  Je hebt gelukkig wel heel veel andere leuke dingen gedaan afgelopen week en zondagmiddag was echt super!

  Beantwoorden
 5. Bianca
  30 mei 2016 at 13:59 (6 jaren ago)

  Ik had het al mee gekregen via Twitter maar wat balen he van die slotenmaker, vind gewoon asociaal! Je kan toch niet iemand buiten laten staan? Dat Rice kommetje met de kiss print heb ik gisteren ook besteld, vind dat de leuke print 😀 De lakjes van Alessandro zien er ook weer mooi eruit, helaas heb ik van die kleine nagels…totaal niet swatch waardig 🙂 x

  Beantwoorden
 6. Mariëlle
  30 mei 2016 at 08:42 (6 jaren ago)

  Ooooh die lakjes zijn gaaf <3 En dat servies is echt iets om vrolijk van te worden. En netjes je kwasten gewassen hihi! Ik baal dat ik niet kon langskomen bij je voor de laatste foto, super dat je dat deed!

  Beantwoorden
 7. Mireille Mommers
  30 mei 2016 at 07:25 (6 jaren ago)

  Hier een normaal weekje als het goed is. Die twee uur extra kan ik ook wel eens gebruiken.

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  30 mei 2016 at 07:23 (6 jaren ago)

  Alsnog gefeliciteerd met Lola.
  Wat verschrikkelijk dat jij zolang buiten had gestaan waardoor je niet het huis in kon.
  Fijn dat je erna iets leuks op de agenda had.
  Prachtige kleuren nagellakjes.
  Ben inderdaad ontzettend benieuwd hoe het gisteren was geweest.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.