Just the two of us #week22

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week hadden Benthe en ik erg veel last van de warmte, en waren we beiden blij toen het vrijdag wat afkoelde. In het weekend was het gelukkig iets minder warm, en dus konden we er lekker op uit! Veel lees- en kijkplezier met onze week 22!

Just the two of usJust the two of us #week22

Deze te schattige foto maakte ik vorige week zondagavond ♥ Kijk nou toch hoe zoet…

Just the two of usMaandag droeg ik de heerlijk luchtige én te leuke Skirt Paris van Tante Betsy. Met ‘s ochtends nog een vestje over mijn mouwloze top, maar die kon al snel uit. De airco op mijn kantoor is nog steeds stuk, dus de temperatuur liep aardig op afgelopen week 🙁

Just the two of usMijn collega is nu met zwangerschapsverlof, dinsdag trakteerde ze op deze heerlijke en leuke lekkernijen ♥

Just the two of usDinsdagmiddag bereikte de temperatuur op kantoor zijn hoogtepunt, bijna 28 graden. Gelukkig was het de dagen daarna iets minder warm, want dit was echt geen pretje.

Just the two of usBenthe wil in de tuin altijd achter de hortensia. Ze wil daar graven, maar dat mag ze niet van mij. Zoals je ziet, is ze het niet eens met me, hihihi!

Just the two of usZo, dát vinden wij van de warmte, bleeeeegh!

Just the two of us Just the two of usDeze foto’s kreeg ik nog van Vincent doorgestuurd, van vorige week zondag. Jammer dat er op de tweede foto precies een graspluim voor Benthe d’r oog zit, want verder is hij natuurlijk prachtig!

Just the two of us Just the two of usMaandag en dinsdag was het te warm voor een pauzerondje, maar woensdag hebben we weer gewoon gewandeld. En ontdekten we de nieuwe tijdelijke bewoners op het industrieterrein 🙂

Just the two of usUpdate van het gras: het groeit hard!

Just the two of usBinnenkort ga ik de laatste hand leggen aan mijn tuin, maar het is al aardig opgefleurd!

Just the two of usArme Benthe, ze had het zo zwaar met de warmte! Ik was deze week wel dubbel zo blij met het gras, want hier kon ze nog een beetje verkoeling vinden.

Just the two of usHallootjes!

Just the two of usEn met de mouwloze jurkjes en tops van Tante Betsy was ik afgelopen week ook héél blij! De stofjes zijn allemaal zo heerlijk soepel en dun, perfect voor deze warme dagen.

Just the two of usVrijdag was het gelukkig iets koeler, en mocht er weer eens een jurkje met mouwtjes uit de kast 🙂

Just the two of usBenthe mocht een dagje mee naar kantoor, en dat vond ze heerlijk! Kon ze lekker een dagje bijkomen van de warmte, ze heeft best veel geslapen.

Just the two of usZaterdag was het nog een wat koelere dag, en omdat ik best veel op de planning had staan, stond ik al lekker vroeg op.

Just the two of usOOTD-foto, take 1… 😉

Just the two of usIk droeg zaterdag een jurkje van twee zomers geleden, in het prachtige model Lola ♥

Just the two of usIn het bos was het ook lekker afgekoeld, Benthe genoot!

Just the two of usDe sloten staan wel heel laag, sommigen stonden zelfs al helemaal droog. Er is de afgelopen week natuurlijk best veel regen gevallen her en der, maar hier in Tilburg viel het reuze mee.

Just the two of usProject van de zaterdagmiddag: het tuinhuisje ordenen. Ik had de grasmaaier nodig, en die stond helemaal achterin. Ik heb ook de nodige spullen naar mijn tweede schuurtje gebracht (wat een luxe he?), spullen die of weg mogen of die ik niet vaak nodig heb.

Just the two of usWat een bende kwam er uit dat kleine schuurtje, hahaha!

Just the two of usToen alles opgeruimd was, heb ik het gras voor het eerst gemaaid. Het lag dan nog wel geen twee weken, maar het was al heel lang en er groeiden al heel veel paddenstoelen tussen.

Just the two of usZo dat is beter!

Just the two of usVrouwtje, zullen we voetballen?

Just the two of usGisteren maakte ik mijn outfitfoto in het bos 🙂

Just the two of us Just the two of usKijk, deze sloot staat normaal ook vol met water!

Just the two of usAls je nieuwe buitenkleed en je tuintafel werkelijk 200% matchen met je outfit van die dag ♥

Just the two of usDe rest van de zondag hebben we een beetje in huis gerommeld, gewandeld en ‘s middags heb ik nog wat productfoto’s gemaakt. Met hulp van Benthe uiteraard 🙂

Just the two of us‘s Avonds heb ik mijn Pasta Pollo lekker buiten gegeten, en toen zat het weekend er alweer op.

Komende week wordt het alweer warm, jakkie bah! Ik hoop niet dat dit een voorbode is van de hele zomer, want dan gaat mijn airco overuren draaien, hahaha! Een hele fijne week gewenst voor jullie allemaal!

8 Comments on Just the two of us #week22

 1. Ria
  4 juni 2018 at 19:24 (8 maanden ago)

  Leuk overzicht, mooie foto’s ook weer (vooral die met Benthe vind ik altijd zo leuk maar ja, ik ben dan ook een hondenliefhebber Hoop dat het komende week niet zo plakkerig meer wordt, James ziet dan ook af…

  Beantwoorden
 2. Jori
  4 juni 2018 at 12:26 (8 maanden ago)

  Wat is dat gras toch prachtig in je tuin….alsof je helemaal een andere tuin instapt.En heerlijk dat de prinses er zo van geniet. Na het weekend lekker regendansjes….

  Beantwoorden
 3. Joyce Siemons
  4 juni 2018 at 12:00 (8 maanden ago)

  Mooie foto’s weer!Succes weer voor als het weer wat warmer wordt!

  Beantwoorden
 4. Edith
  4 juni 2018 at 09:24 (8 maanden ago)

  Tip bij heel warm weer: de schutting nat spuiten. En sterkte gewenst, het blijft nog even flink zomer.

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 juni 2018 at 14:10 (8 maanden ago)

   Hahaha dat is een hele goede tip. Ware het niet dat ik vorige week na twee dagen (noodzakelijk, want net gelegd gazon moet nat blijven) sproeien al een boze buurvrouw op de stoep had staan. De zandbak van de kinderen werd nat…

   Beantwoorden
 5. Corine
  4 juni 2018 at 09:16 (8 maanden ago)

  Prachtige foto’s weer, leuke tuin ook!

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  4 juni 2018 at 07:25 (8 maanden ago)

  Leuke dresses had je aan de afgelopen week!
  Het gras was snel gegroeid.
  Je tuin ziet er fleurig en zo gezellig uit.

  Xoxo

  Beantwoorden
 7. Marije
  4 juni 2018 at 06:11 (8 maanden ago)

  Oh wordt het weer warm? Dat hoeft voor mij dus echt niet . Vond het echt top much

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.