Just the two of us #week23

In de rubriek Just the two of us geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week bleef de zomer gewoon nog even voortduren, maar gelukkig voor Benthe en mij is de verkoeling in aantocht. En als je weet dat Benthe bij warm weer altijd erg last heeft van haar incontinentie, dan hoef ik je vast niet te vertellen dat wij daar erg naar uitkijken. Verder is mijn tuin weer een stapje dichterbij de complete make-over en had ik zaterdag een afspraak bij Mireille, heerlijk!

Just the two of usJust the two of us #week23

Maandag was het een ietsiepietsie koeler, en dus een mooie dag voor deze Beauty, Dress Joyce du Deer. Ik vind haar qua kleur zo geweldig combineren met het mooie retro offwhite vestje ♥

Just the two of usMaandagavond kreeg Benthe vlak na het eten opeens vanuit het niets een rood, jeukerig oor. Omdat ik weet dat een oorontsteking binnen een dag enorm kan groeien, zijn we maar meteen even naar de dierenarts gegaan. En ja hoor: weer een oorontsteking… Gelukkig hielp de zalf vrijwel direct, en had ze nauwelijks last meer de rest van de week.

Just the two of usBenthe heeft het erg zwaar met de warmte dit jaar, en dat is wel te zien op deze foto. Met haar achterpootjes gaat het sinds de laatste behandeling best goed, maar ze is gewoon heel erg moe van de vele warme dagen.

Just the two of us‘s Ochtends zet ik lekker de achterdeur een half uurtje open voor we de deur uitgaan. Zo kan het een beetje afkoelen in huis. En Benthe vindt dat een heerlijk plekje om nog een klein beetje te soezelen ♥

Just the two of usI love rood en I love roze. En samen zijn ze helemaal ♥

Just the two of usWoensdag hadden we onze (bijna wekelijkse) portie taart op het werk 🙂

Just the two of us‘s Middags nam ik een gezond tussendoortje hoor, heerlijk met dit weer: een bakje meloen!

Just the two of us♥♥♥

Just the two of usIk had het zelf helemaal niet in de gaten, maar iemand in de Tante Betsy Facebook groep wees me erop. Super matchende outfit met de bloempotten naast me 🙂

Just the two of usZat ik van de week ‘s avonds na het werk lekker buiten te eten, was ik opeens Benthe kwijt… Lag ze gewoon binnen in haar mandje te slapen, gekke hond!

Just the two of usWeeeeeeekend!

Just the two of us Just the two of usDeze outfit had ik al even in mijn hoofd, en hij bleek in het echt net zo geslaagd als ik dacht ♥

Just the two of usHappy tuinhuis!

Just the two of usZaterdagochtend had ik een afspraak bij Mireille, even een paar uur me-time! En kijk eens wie er stiekem de wachtruimte van de salon in geslopen was…

Just the two of usDit is echt een heel leuk vakantie-setje van Alessandro!

Just the two of usEn Payot heeft een paar heel mooie, goed betaalbare gezichtscrèmes nieuw in het assortiment.

Just the two of usRond drie uur was ik weer thuis, en toen moest ik nog aan de slag in het huishouden, bleeeegh!

Just the two of usNa het soppen ben ik even onder de douche gesprongen, het was inmiddels toch nog best warm geworden. Daarna heb ik gegeten, en na het eten heb ik een lading nieuwe producten op de foto gezet.

Just the two of usDeze leuke portemonnee van Huisteil won ik afgelopen week bij de webshop Kleingebleven, via de Tante Betsy Facebookgroep. Is hij niet super super cute?

Just the two of us

Daarna dacht ik: ik ga eens lekker een paar artikelen afmaken danwel schrijven, maar mijn laptop dacht daar anders over. Ik zag al snel dat dit héél lang ging duren, dus heb ik mijn plannen maar gewijzigd.

Just the two of us

Ik heb eerst mijn nagels van een nieuwe kleur Pink Gellac voorzien, en ben maar lekker op tijd naar bed gegaan 🙂

Just the two of us

Gisterochtend stond ik al vroeg op, omdat mijn ouders rond half tien zouden komen en ik voor die tijd nog twee video’s wilde opnemen. Het was buiten heerlijk afgekoeld, dus had ik lekker allebei de tuindeuren open gezet.

Just the two of usDe planken van mijn tuintafel waren verrot, mijn vader heeft ze allemaal vervangen. Kan hij er mooi weer even tegen!

Just the two of usik moet hem nog verder afmaken, maar hij is in ieder geval weer vrij van houtrot én lekker stevig!

Just the two of us‘s Middags heb ik de rest van het huishouden gedaan, en mijn auto gestofzuigd. Dat had ik vorige week ook al gedaan, maar Benthe is momenteel zo erg in de rui! Hij zat weer helemaal onder de witte haartjes, en zeker als ik de ramen open zet, vliegen ze links en rechts om mijn oren.

Daarna heb ik lekker weer even gedoucht, en de rest van de dag aan mijn blog gewerkt. ‘s Avonds heb ik een ongezonde hap laten thuisbezorgen 🙂

En toen zat het weekend er alweer op, evenals deze week. Komende week hoop ik ‘s avonds verder te gaan in de tuin, het wordt er dan lekker weer voor denk ik. Verder gaan Benthe en ik vooral genieten van het wat koelere weer 🙂 Ik wens jullie allemaal een fijne week!

 

14 Comments on Just the two of us #week23

 1. Ellen Jacobs
  12 juni 2018 at 09:41 (7 maanden ago)

  Wat word jouw tuin al super gezellig en fijn dat paps de tafel zo mooi kon maken

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  11 juni 2018 at 20:26 (7 maanden ago)

  Wat een leuke schoonmaakemmer! En hoo zo’n me time behandeling: heerlijk. Ik moet dat ook maar snel weer eens doen 🙂

  Beantwoorden
 3. Babs
  11 juni 2018 at 19:41 (7 maanden ago)

  Wat ziet jouw tuin er fantastisch uit! Super gezellig!
  En ah…Ik zie het aan Benthe, die achterpoten. Hoop dat het snel weer beter gaat!

  Beantwoorden
 4. Ria
  11 juni 2018 at 18:38 (7 maanden ago)

  Je roze ourfit staat je beeldig! En die vlaggetjes aan je tuinhuis maken het nog leuker Het gaat nu eindelijk wat afkoelen, voor onze voervoeters wel aangenaam

  Beantwoorden
 5. Jori
  11 juni 2018 at 16:32 (7 maanden ago)

  Gelukkig wat koeler weer voor jou en de prinses.Je nieuwe tuin is een mooie shootplek zeg…lekker kleurig.Goed dat je jezelf lekker verwend hebt met shoarma en de lekkere gekruide frietjes.

  Beantwoorden
 6. Joyce Siemons
  11 juni 2018 at 15:33 (7 maanden ago)

  Die kleur van je tuinbank van welk materiaal is dat buitenkleed eigenlijk gemaakt? Kan dat gewoon tegen regen etc?

  Beantwoorden
 7. Yolanda
  11 juni 2018 at 10:07 (7 maanden ago)

  Weer een gezellige blog ik heb er van genoten in de tuin met een kopje koffie. Fijne week

  Beantwoorden
 8. Corine
  11 juni 2018 at 09:19 (7 maanden ago)

  Drukke week weer, prachtige foto’s en arme benthe met dat warme weer. Gelukkig is het nu koeler. Jij ook fijne week!!

  Beantwoorden
 9. jacqueline
  11 juni 2018 at 09:02 (7 maanden ago)

  Dat roze rokje is geweldig. Lijkt ook wel een beetje op een King Louie print , daar ben ik dan heel erg fan van ,de rokjes van King Louie . Arme Benthe ,zo`n last van het warme weer. gelukkig wordt het deze week tijdelijk wat minder.

  Beantwoorden
 10. Mireille
  11 juni 2018 at 08:38 (7 maanden ago)

  Hihi die stoute Roderick vind altijd wel een mogelijkheid mijn salon in te sluipen. Mag eigenlijk niet maar daar heeft hij maling aan.
  Wat wordt je tuintje leuk zeg, dat kleed staat super onder de tuintafel.
  Hopelijk voor Benthe en jou iets minder warm weer deze week.

  Beantwoorden
 11. Paulien
  11 juni 2018 at 08:27 (7 maanden ago)

  Wat een heerlijk verhaal. De nieuwe rice staat ook al in de kast.
  Fijne nieuwe week

  Beantwoorden
 12. Wendy
  11 juni 2018 at 08:00 (7 maanden ago)

  Wat een volle week. Op zondag heb je een leuke roze outfit
  Je plaats steeds zo’n mooie kleurige foto’s, lekker vrolijk. Ik hou ook zo van kleur in mijn kleding. Weer een fijne week gewenst

  Beantwoorden
 13. marije
  11 juni 2018 at 06:21 (7 maanden ago)

  Heerlijk dat je nu zo kan genieten van je vrolijke tuin.

  Beantwoorden
 14. chucky1012
  11 juni 2018 at 06:16 (7 maanden ago)

  Leuke en fijne afsluiting van de week had je met me-time
  Je tuin is prachtig.
  Mooie nieuwe plant.
  Het vloerkleed in de tuin is zo mooi.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.